Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Oroszok 1 fegyver 2 emberes mûvelete mennyiben volt civilizáltabb majd 2000 évvel ezek után?😄

PetruZ
Nem õ találta ki, de akkoriban már nem volt divat, nem volt "civilizált".
Tizedelés bevett gyakorlat volt nem õ találta ki........

Ráadásul, ha gyenge parancsnok rendelte el nagyon rosszul is kisülhetett.
PetruZ
Nem mondtam, hogy szemét volt. Crassus baromi okos, számító, ugyanakkor rettegett kegyetlen alak volt. Gondolom, majd a sorozatban is benne lesz pl. a hírhedt "tizedelés".
Persze Spartiék sem voltak szentek, a sorozat erõsen túlheroizálja õket...
Crassus egyáltalán nem volt szemét arc, csak azt tette ami Rómaiként a kötelessége volt és ezzel egyediben próbálta növelni a saját dicsõségét.

Spartacusék sem voltak viszont egyáltalán angyalok. Fellázadtak és megölték a geci Batiatust ez OK. Felszabadítottak rengeteg rabszolgát ez is OK. Aztán nem csináltak mást csak fel le kóricáltak az Alpoktól a csizma sarkáig Olaszba és raboltak, gyilkoltak, fosztogattak ez már nem ok, pedig ha saját hazát akartak volna maguknak bõven elhagyhatták volna a bukásukig Itáliát.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tudom, de szerintem aki ismeri azt a kort, az mashogy ertekeli a cselekedeteit.
A maga modjan, Batiatus is az volt szerintem.

http://gaborszantai.co.uk/

PetruZ
Ha a történelmi eseményekbõl indulunk ki, Crassus minden, csak nem szimpi arc. 😊
Attol felek, hogy megfordulnak az oldalak: Spartacus lesz a geci es Crassus a szimpatikus arc.

Csacsi
Bannert lassan cserélni kéne.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PetruZ
Jó kezdet volt, Crassus jó ellenfél lesz, ez már látszik.
a 3 csaj 1 ferfi foursome nem zavar, bar jobb is lehetett vona: ha en vagyok az az egy ferfi 😄

Csacsi
Azért az enyhe túlzás hogy hetero jelenet volt az csak. 😉

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Látszik, hogy nem vagyunk mi már olyan kifinomultak mint a régi szép buzulós római idõkben. 😊
Azert az elejen a heterobol atvaltani meleg jelenetbe nem volt gyenge. Tolerans vagyok, de mikor az ember raizgul a szoke csajra es kap egy barna sracot, az kicsit lelombozo 😄

nos én akarok...ellenben kúrvára sajnálom azokat a szinészeket akik 0/24 ben azért vannak benne,hogy csecst meg cuncit villantsanak....

TDC Geronimo
oh tényleg thx

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Az eredeti Naevia pont ezert szallt ki. Nem akart tobb meztelen jelenetet.

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

TDC Geronimo
Ki csinálta a spartacus feliratokat tavaly?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Honnan szedik ezt a rakat pucérkodó csajszit a sorozatba? mondják nekik,hogy majd szinészek lehettek?!😄

hát itt nem szarakodnak mint a többi sorozatban... 😊
cylonflatus
Crassus méltó ellenfél lesz, nekem szimpatikus. Nem az a fajta mint Glaber, akit meglátok és már öklendezek is, annyira gyomorforgató módon vérgeci, bár õ pont ezért volt jó ellenfél, frankón lehetett utálni 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Ez hiányzott már, jessz. Jól belecsaptak a lecsóba ismét, az elsõ 15percben több vér és bél, ill. másodlagos nemi jelleg szerepel, mint egy R-es besorolású moziban 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Csacsi
Nem lehet valahogy nézni online élõben?

Jim Morrison
nem tudom hogy vagytok vele, de én már nagyon várom<#vigyor2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PetruZ
Hajjaj, de még hogy! És hányszor! 😊
nagy nap ez a mai 😊
Sir Quno Jedi
Azé Lucy középkorú háziasszonyként sincs rossz formában asszem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csacsi
Szombat reggel már ismét nézhetjük.

Csacsi
Nah végeztem újra a régi évadokkal.

Blood and Sand 10/10 Spartacus és Batiatus fantasztikus.
Gods of the arena 10/9 Gannicus elviszi a hátán
Vengeance 10/8 Sajnos az új srác nem hozza Andy szintjét.

Már nagyon várom a befejezõ évadod.

Sir Quno Jedi
Kell a friss húúúús a filmbe , igaz, igaz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
alant Kore is jó, nyomnám vele a hardkoret
Tyler1
Saxa szexi, biztos jó lehet vele a szaxi <#crazya>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
itt ruhában 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PetruZ
The Girls of Spartacus (Maxim fotók és rövid interjúk)
Tyler1
Az igen, az életben nem ismertem volna fel arcról 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
akkor én sem figyeltem mert nekem is új 😄

PetruZ
Meg a Die Hard 5-ben, de volt már róla szó.
desigo
A Varrot alakító színész (Jai Courtney) szerepel az új Tom Cruise filmben a Jack Reacherben.

Egy kis olvasnivaló az új évaddal egy idõben 😊

http://www.deltavision.hu/termek/kardok_es_hamvak/
PetruZ
Hivatalos trailer, sok apró új jelenet is van benne:
DaemoonHunter
Ha-ha úgy látom nem hanyagolják el a fogmosást sem a nagy felkelés alatt.
Persze nem is lehetnének szerethetõk a karakterek sárguló hiányos fogazattal 😄

A viccet félretéve úgy látom brutalitásból idén sem lesz hiány szerencsére. Ami még tetszik Crixus megszakállasodott karaktere😄

PetruZ

Sir Quno Jedi
kellenek a rómaiak, mint egy falat kenyér! 😄 nélkülük hót uncsi lenne...

PetruZ
Köszi ideje feleleveníteni a történetet (elsõ évad kivégezve) 😊