Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizony az õ volt. 😊
PetruZ
Pl. Hobbitban ork fõnök... <#hehe>
Tyler1
Ja, pár részben szerepel. Én bírom Bennett-et, igazi férfias, karakteres fizimiskája van, meg hozzá egy rohadt jó mély, rekedtes orgánuma. Ha kicsit jobban befutna simán elvinne nagyobb szerepeket is, pl. fõgecinek simán jó lenne.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
Azt tudjátok, hogy az Arrow s01e13-ban Crixus is szerepel (mármint a színész aki játszotta)! 😄 Jó fej az ürge az már tuti. Fõleg az egyik beszólása, ami szvsz. egyértlmûen a Spartacusban játszott Crixus szerepére utal. 😄DD

Nézzétek meg, ítéljétek ti meg! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Vótmá? Biztos volt már, de inkább többször...😊

[merlinw.org]

Én is csak arra tudtam gondolni, hogy (le)ápolás közben még valami véres kínra szüksége van...
késõbb volt valami párbeszéd amelyben említik,hogy Caesarnak perverz szokásai vannak.
A késsel nyiszálta a combját vagy a farkába nyiszált bele és úgy ápolta a csaj :S
érdekes, durva jelenet volt valóban

Punker
az új szezonban nagyon visszavettek, nincs idõ rá 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Könyvben nem biztos hogy átjönne a hektószámra fröcsögõ vég és az ötpercenkénti dugások.
Tyler1
4. részben lesz csak jelentõsége a producer szerint.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Aki még nem hallotta, annak egy kis ajánló 😊
ezt én sem vágom mi volt, kés minek, ha csak leápolta, és a vére is folyt a földre.
desigo
Kinek Caesarnak? pff
A csaj a jobb kezében lévõ késsel nyiszálta...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ezen a "remove yourself from fuckin sight"-on mindig röhögök. batiatuséknál elég sokszor lehetett hallani 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Punker
harmadik évad második rész tegnap reggel már letölthetõ volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kijött az új rész vagy mirõl beszéltek? 😄
bahh sztem csak megvolt neki😛

davidka003
Jó csajok voltak megint benne.
Mondjuk az feltûnt, hogy egyik fürdetõs csajon bugyi volt, lehet nem akarták már bevállalni a teljes meztelenséget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi volt az a jelenet mikor a csaj szopta Caesart és késsel csinált valamit?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Csacsi
Ismét nem kellett csalódnom 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

davidka003
Most nézem újra a Gods of the Arena-t. Hát brutál jó jelenet amikor kiderül, hogy megmérgezte Batiatus apját a csaj. Azzal a zenével nagyon jó.
Sokkal több élet volt a sorozatban mikor még a Ludusban játszódott.
Az új évad sem bûn rossz de a régiek jobbak voltak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sir Quno Jedi
féltek tõle, mint a xar, meg lóval volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Glaber után már nem mertek kockáztatni. 😊
PetruZ
A hírnév átka... <#hehe>
Apropó, egy kis "hasogatás". Tegnap azért nem kicsit meglepõdtem, mikor az elején Spartacus egyedül rohamozott, erre a rómaiak válaszul teknõsbékába rendezõdtek, mintha valami íjász csapat közeledett volna. 😄

efem2x.blogspot.com

csak kéne már neki vmi csaj😛

tigeroo
jaja nincs vele semmi baj, de nyilván andy tette magasra a mércét 😊
Ráadásul Andynek volt valami szomorúság a szemében, ami tökéletesen passzolt Spartacushoz. Az újnak nincs, bár az az igazság, hogy kezdem õt is komálni.

efem2x.blogspot.com

jaja, a kisugárzás a jó fogalom.....,mert az új srác is jó szinész az nem vitás,de a kisugárzása teljesen más...ahogy Kongy mondta õ szinte tényleg Spartacus volt ez a gyerek meg csak eljátssza!
Mikor is voltak az Andys Spartacusok? 2 vagy 3 éve már? és még mindig õ ugrik be a sorozatról

tigeroo
nem hiszem. elég megnézni egy szónoklós jelenetet andyvel és az új spartival, mérföldeket ráver, sokkal nagyobb kisugárzása volt
NEM
Mert megszoktad es a halala miatt kozelebb kerult.
Forditott esetben is igy lenne. Ha tanultal viselkedestant, akkor szinte a bevezetoben van, annyira alap😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kongy
Andy nem is csak szineszkedett o jelen is volt, kb egy atmoszferat teremtett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Andynek volt egy bizonyos mosolya, azt nem tudja a srac hozni, szinte minden masban megkozelitette.

nem rossz az új gyerek,de gigantikus a szakadék közte és Andy között /Isten nyugosztalja/

tigeroo
az biztos hogyha andy még élne akkor legendát írtak volna most ezzel a pár évados sorozattal!
Szerintem ez egy remek indulás volt, fõleg mert az elõzõ évad nekem már kezdett nem tetszeni. Az új Spartacus, Batiatus hiánya, az öten agyonverünk egy légiót (aha) egyre jobban idegesített, valahogy gyengus volt az elsõ kettõhöz képest. Crassus viszont érdekes karakternek tûnik, ráadásul végre sereg címén sem tíz embert mutattak. 😄 Jó lesz ez, de asszem épp elég. Na jó, utána még tolhatnának meglepetésként egy új évadot a Rómából is...😄

efem2x.blogspot.com

Kongy
Na, az elsõ rész sztem hozza a szokásos színvonalat, de valahogy már értem miért ez a befejezõ évad, mert ezt sokáig már nem lehet így húzni, egy idõ után repetitív lenne, ennél is jobban.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

desigo
Profi lett nagyon a sorozat mostanra csak nem nagyon tud már megújulni.
Ismétlõdik sokminden.
Jim Morrison
neccesen, de idõt szántam ma rá, hogy megnézzem. Vér volt benne, nem kétség 😄 bemelegítõnek jó volt, remélem egyre jobb lesz :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

PetruZ
3x02 elõzetes
(Nem szúrtam be, mert hátha spoileres azoknak, akik még nem látták az elsõ részt.)
Azokon rohogok, akik szerint Django veres lett😄

CGI-nel azert megint volt erdekes dolog, az elejen mikor leszurtak Spartacus lovat, akkor a seb egy kicsit csuszkalt.

TDC Geronimo
ááá mekkora rész volt, de hiányzott már. Crassus nagyon szimpatikus annak ellenére, hogy õ a "rossz figura" 😊

CGI is jobb minõségû, vágások/harcok is nagyon ott voltak. Látszik több a lóvé. Remélem tartja a szintet végig a sorozat, bár az elõzõ évadokból kiindulva ebben nem kételkedem. Nagyon hiányzott és már elõre bánom, hogy ezzel az évaddal vége 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A HBO ezt is le fogja adni magyarul? Ha igen mikor?
Sir Quno Jedi
Jófej gyárök ez a Crassus. Ilyen vezetõk kellenek ahhoz, hogy egy Róma szintû diktatúrát fent lehessen tartani. Jól építik fel, a több mint méltó ellenséget Spartinak... 😄DD

Ember pontosan ugyanazt írtam, mint te. 😊
Sir Quno Jedi
Végülis tényleg csõcselék voltak többségükben, ahogy a rómaiak állították. Evvan. Persze az, hogy ez kinek volt a hibája, már jó kérdés...

Crassus nem TV-nézõ, szóval nem fogja Spartacusékat sajnálni mert õk a "fõhõsök". Felkérték, hogy védje meg RÓMA rendjét és õ ennek eleget is tesz.

Az elõzõ évadban ráadásul mindenki kihalt akit a saját tétûsége miatt lehetett gyûlölni szóval Crassus "tiszta lappal" kezd.

Spartiék csapata meg már eljutott a Csizma szélére (ez még nem a szicíliai terv volt), de akkor visszafordultak még többet rabolni. Nem lehetett irányítani õket, és állítólag Spartacus nem tehetett mást mint hogy velük tartott. És akkor már a Rómaiak is összeszedték magukat.