Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
4. részben kiderül azt mondták a készítõk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Üdv!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a legújabb szezon második részében mit csinál a szolgalány Julius Caesaral? Legelsõ gondolatom ezzel kapcsolatban az volt, hogy orálisan elégítette ki az élvezkedõ Caesart, de hirtelen elkezdett vérezni és végül a térdelõ pozícióból felállva a szolgalány kés szerû tárgyat tartott a kezében. Akkor most tulajdonképpen mi volt ez a jelenet?
Sir Quno Jedi
hjakérem megfelelõ melltartóban és szögben és retusálva nem látszik, hogy szétállnak a mellei és zacsisak...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jim Morrison
én levettem teljes képernyõrõl és elkezdtem netezni... azt hittem már elolvasok mindent mire ezek végeznek 😄

Am jó rész volt ez is.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

stargatelost
The Cabin In The Woods-ot nézd meg, abban már villantott 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sir Quno Jedi
Namost egyik sem egy mellcsodás, de a régi feje vállalható közelrõl és mégis azt látjuk többet ha pofázik. Nekem ugyan egyik sem tetszik, én a fáin hófehérbõrû fíííínom jószágokat csipázom.

Ott van a bejonszé, a feje gáz, a háttértáncosai feje még gázabb, de olyan combjuk van bexarsz, így a figyelem elterelõdik a többi részükrõl és így már tetszik a bejonszé, a háttértáncosai is (két lófejû), pedig nem is fehér a bõrük, amit csipázok. Ennyi. Minden nõben van valami szép, de ha nincsen akkor beletesszük... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

davidka003
Várom már, hogy hátha meg lesz dugva az a kis római csaj aki segít Spartacusnak. Kis csöcsvillantás jó lenne. 😄

?????
A régi Naevia mellei olyanok voltak, mint a felig ures tejes zacsko, a hanyinger kerulgetett, mikor meglattam. Ebbol 1-2 even belul spanielful lesz.

Lesley-Ann Brandt

vs

Cynthia Addai-Robinson

Persze lehet csak en vagyok tul igenyes...

http://gaborszantai.co.uk/

Ez egy ilyen kor volt amikor az emberélet szinte semmit sem ért, nem kell (sajnos) fennakadni a gyerekek le mészárlásan, mert sajnos, ha egy tömeg megvadul már nincs kontrollja és nem nézi, hogy kit öl meg vagy, kit erõszakol, hogy az gyerek-e, jó ember-e, rossz ember-e, csak azt látja, hogy ellenség.

Nekem azzal van egyedül bajom mikor morálisan próbálunk egy népet, csoportot a másik fölé helyezni.
Mondjátok, hogy Róma tette ilyenné a rabszolgákat, mert hódított ölt, fosztogatott, na szerintem ez a nem teljesen igaz.
Akkor ha Róma nem hódít, õt hódítják meg mások és annyi lenne a különbség, hogy Crassus lenne a lázadó és Spartacus a Consul. A történelem lényege kb, hogy választhatsz "baszol vagy téged basznak meg".
Persze értem én, csak morálisan zavar. Azzal érdekes módon nincs bajom, hogy valaki katona vagy rendõrként öl(fegyveres ellenséget, bûnözõt). Viszont ártatlanok/védtelenek megölése... nem hiszem hogy bármely háború után képes lennék ilyesmire.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ja igen és azt az apróságot még el is felejtettem hozzáírni, hogy ölni meg még könnyebb sok embernek ha parancsra teszi...sõt ehhez még katonának se kell lenni
persze nem kell gyilkosnak lenni :-) csak pár pszichikai cikket kell elolvasni a témában és egy kis "empátia" és racionális gondolkodás és nem csak erkölcsbõl mondogatni a dolgokat :-)

pl: a háborús nemi erõszak hangoztatása is "unalmas" sztem, persze csúnya dolog, meg minden, a háború is az
de abba gondolj bele, van egy katona ölt már 1, 10,100 embert, elvetted az életüket, láttad 100 és 100 bajtársad halálát, a legszörnyûbb módokon
na ezekhez képest mi egy nemi erõszak neki, semmi

nem a hétköznapi ember életviteléhez kell mérni
Ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni, még nem öltem meg senkit. De ha túlesek rajta feltétlen megosztom itt, hogy akkor hogyan is vélekedek a gyerekgyilkoságról. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

de ne nevettesd már ki magad
úgy beszélsz a gyilkolásról , mintha az valami csapd le csacsi lenne
az az egyik legkomolyabb dolog, hogy azt valaki megteszi...az az a vonal amit, mint erkölcsileg mint pszichológilag a legnehezebb megtenni
na de ha azt megtetted, akkor minden más már semmi, nulla
Maga az ÖLÉS kurva nagy dolog, utána már mindegy, hogy nõt, férfit, gyereket
szted a mostani katonák, nem ezt csinálják? és nem szimplán gonoszságból hanem egyszerûen már nem "hétköznapi" emberek és nem úgy gondolkodnak
Sir Quno Jedi
Áááá, olyan nincs. Klasszikus korokban a gyermekek feleltek apáik bûneiért, ez meg volt mondva. 😄

Meg vegyük úgy hogy nem. Akkor sem hagyhatod õket élve! Mert megnõnek és az ellenségeid gyakorlatilag újra kitermelõdnek. Aki az ellenség, azt úgy kell végérvényesen kiírtani/kitakarítani, hogy a kutya se vonyítson utána...

Lásd. szurikáták. Bájos kis lények, de ha rábukkannak egy másik családra, akkor kölyköstül-paszulyostúl, kegyetlenül levadásszák õket az uccsó szálig, mert nem hülyék. Megölnek MINDENKIT. Aztán folytatják bájos tevékenységüket... 😄DD

Hitlernek azért volt némi "károkozás" a rovásán. Egy 10 éves pszihopata kiscsaj lelövésével sincs bajom, ha az egy gépuskával kezében arat az utcán. Álatlánoságban beszélek gyerekrõl, nõröl, mikor abszolute ártatlanok és nem felelnek férjeik, testvéreik vagy apáik tetteiért.

Sir Quno Jedi
Vagy amcsi osztag takarítóosztag vs. tálibok a házban, gránát bebasz, hullák összeszámol. Murvára nem érdekel senkit ilyenkor, hány gyerek és nõ volt bent, mert vagy õk, vagy azok. Korrekt, a háború már csak ilyen. Nem szép, nem jó, de így mûködik.

Sir Quno Jedi
Hmmm, szóval ha Hitler dögös 13 éves macagén lett volna, akkor nem végezték volna ki a szövetségesek, ha teszem azt elfogják??? Dehonnem...

Azt értem, hogy miért csinálják, csak a XX századi fejemmel ezt nem tudom elfogadni és "jogosnak" ítélni. Számomra az ilyen tett elkövetése az egyik leggyalázatosabb és leggyávább tett, az ilyen ember számora semilyen szinten nem tekinthetõ "jófiúnak".

Sir Quno Jedi
Arról nem is szólva, hogy ha megnézitek a sorozatot, a domina-k sokkal kegyetlenebbek voltak a rabszolgákkal még a dominus-oknál is. Ilyen szempontból tehát nem tekinthetõk nõknek, csupán türannoszi elnyomóknak, akiknek hullaniuk kell. Mikor leszúrják az elsõ soriban a domina-t, az nem pusztán egy nõnek szól, hanem az ördögnek magának! 😄

ne legyél már prüd
Sir Quno Jedi
Régen ez úgy ment, hogy szemet szemért, ez az õsi törvény. A rómaiak megölték a nõiket, gyerekeiket, rokonaikat, mindenkit, õk is cserébe írmagostúl kiírtották õket (és a rómaik generációkon keresztül kínozták, szolgaságba kényszerítették õket, így a szimpla haláluk nem is lehetett elégséges elégtétel, túl "könnyen" megúszták). Ami egyébként bölcs is egyben, mert ha az a gyerek felnõ, visszajön bosszút állni, de a halottak már nem ugrálnak.

Szóval régen nem sokat szaróztak. Amúgy is mit csináltak volna a foglyokkal?! Azokat etetni kell, õrizni kell és ha valahogy kiszabadulnak, csak gond van velük. Mondjuk, ha el tudják cserélni õket a rómaiakkal valamire, akkor hasznosak, de saaajnos a rómaiaknak sem volt szükségük nincstelen árva gyerekekre és vagyontalan özvegy nõkre, még ha rómaiak is szerencsétlenek.

Ha megfigyelted a római is a magtárat védte és NEM a családját, mert az volt mindenük. Ha azt elveszítik, akkor kb. õk is a rabszolgák szintjére buknak secpec (szabadok, de éhen halnak, koldulhatnak).

Szóval akkori viszonylatban a rabszolgák csak azt tették, amit helyesnek véltek, visszavágtak. Ez mai szemmel barbár mészárlás.

"...így bosszújuk abszolúte érthetõ és jogos."

Hogy lehet nõk és gyerekek megölése jogos?

Sir Quno Jedi
Ez pont olyan, hogy a város bevételénél is mindenkit állat módjára lemészároltak, nem kíméltek sem nõt, sem gyereket. És õk a "jófiúk"...

Korrekt. Olyan szintû elementáris gyûlölet halmozódott fel bennük a fogvatartóik/kínzóik ellenében, hogy írmagjukat sem hagyják, nem kímélnek, nem ismernek kegyelmet és végtelen elégedettség tölti el õket, mikor gazdáik kiömlõ beleiben gázolnak. Még a békésebbek is megvadulnak a vérszagtól és Spartacus abszolúte nem képes õket visszafogni, vagy kontrollálni. Veszett kutyák egytõl-egyig. Ölnek, erõszakoskodnak, fosztogatnak, gyújtogatnak, igazi príma csõcselékanyag... Viszont nem õk kezdték a dolgot, hanem a rómaiak, így bosszújuk abszolúte érthetõ és jogos. És vannak köztük olyanok, akiket kevésbé érdekli az életük, vagy hogy életben maradnak-e és mi lesz a jövõjükkel, mintsemhogy minél több rómait vigyenek magukkal.

Nem kárhoztatom õket, hasonló helyzetben valószínûleg én is inkább halnék meg rómaiak vérében röhögve fürödve, mint végelgyengülésben egész életemben menekülve. Vagy nem...

Sir Quno Jedi
Nekem sem tetszik az új Naevia, míg a régi nagyon dögös nõ volt. Azonban agyonkínzott nõbõl vérnõszõ gyilkológéppé kellett váljon, ahhoz jobb ez az agresszív biatch. Korrekt kinézete van ehhez, kivétel a hülye festett szemöldöke, ámbár anno szintúgy szedették ki a szemöldöküket és festették helyette (pl. a kurtizánok), de egy szökött "harcos" rabszolgától ez így gáz. Hol van ideje ezzel szarakodni (nomeg eszköze), nem beszélve a sminkjérõl.

Amúgy elmegy. Unszimpi, de amiken átment, pont egy "unszimpi", bomlott elméjû elmebetegnek is kell lennie. Azt hozza rendesen.

Ceasarnak nem a szakáll kell, hanem nem engedi Crassus h éles penge közelébe menjen, vmi ilyesmit mondott is a részben. Gondolom a perverziójához van köze, vmiért szereti vagdasni magát Ceasar.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

DaemoonHunter
Egyértelmû széthúzás kezd megjelenni, amit máshogy nem lehet megoldani, kézenfekvõ dolgok ezek.
Egyébként Caesar-nak miért kell a szakáll? Valamelyik részben volt róla szó hogy direkt kell rajta lennie valamilyen okból, de hogy mi az...

Tyler1
Pedig én a történet szempontjából vártam, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naevia meghaljon és Crixus elborult aggyal elszakad a Spartacustól hogy nekiessen a rómaiaknak.

De van egy olyan érzésem, hogy ezt nem is fogják meglépni a készítõk és együtt fognak Crassusszal megütközni. Túl fontos karakter lett.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Shiwo
a személyiség-változás érthetõ, de eleve az eredeti Naevia egy szép nõ volt, a mostani meg, hát.. annyira egyáltalán nem az.. már az elõzõ évadban is fura volt, mikor Crixus a szépségérõl áradozott.. az eredetinél még tök érthetõ volt, de az újnál.. el nem hiszem, hogy nem találtak valami mutatósabb hölgyeményt a szerepre.. pláne, mivel a színészi játéka sem indokolja, hogy miért õt választották.. lehet nem egy barátok közt teljesítménye van, de azért nem is egy maradandó alakítást nyújt... az én cinikus hozzáállásommal biztosra veszem, hogy vagy valakinek a rokona, vagy jó embernek tette szét a lábát a szerepért.. <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

RatBaG
na ja, nekem is jobban tetszett az elõzõ, de ha belegondoltok, hogy batiatusék után, mire megtalálták, mennyi mindenen mehetett át, nem csoda, hogy megváltozott a személyisége...

Per Aspera Ad Inferi.

tigeroo
igen, a régi az az igazi bájos szûzies volt. ez meg csak vagy a halszemével néz vagy cigánykodik.
Dynamic
Na, akkor nem vagyok egyedül. Az elõzõ Naevia kedves arcú, nõies nõ volt, ez a mostani meg inkább egy férfias, agresszív üvöltözõ õsasszony. Irritáló. Egy könnycseppet nem hullajtanék érte.
..de viszont látszik, hogy Spartacus karakterére jobban odafigyelnek,(talán még Crixuséra is) ha ez egy Naeviába kerül akkor hajrá😄

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

yepp nagyon gáz most

Tyler1
Engem maga színésznõ idegesít, nem is illik ahhoz a Naeviához, akit elõtte megismerhettünk. Teljesen negatív karakter lett, csak lehúzza az egész bandát.

DaemoonHunter
Szinte vártam hogy õ jusson a római sorsára, de nem így történt természetesen... Egyébként lehet, sõt biztos direkt ilyen irritáló . A másik dolog amikor az egyezkedésnél a kalózokkal hirtelen megjelentek a rómaiak mögöttük, eszméletlen gagyi volt, 10 vs 500, persze a rómaiak egy helyben álltak még véletlenül sem "vegyültek" volna el a felkelõk közt. Viszont annak örültem hogy a kis geci megkapta amit érdemelt.

stargatelost
Faszért kell keménykednie a nyomorék újNaevia-nak? Ilyen gyökeret. Mondjuk számomra ez az új színésznõ továbbra is kurvára irritáló, és még mindig azt mondom, hogy csere helyett meg kellett volna halnia a karakternek.

desigo
Akik felháborodtak korábban két pasi csókjától azok most kilesznek xD
Zajlanak az események szépen.
menjél már, full CG volt?
desigo
kész a felirat katt
hát ,de egy felragasztott gumipöcs?! ma egész nap ez volt a téma a pincércsajoknak😄

davidka003
Nem láttam még a mai részt de az elsõ évadban is volt a lófaszú csávó. xd az se kellett volna bele. De elfér. Ez egy ilyen sorozat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

a homár mini dráma az nem kellett volna bele....meg a gumipöcsös gyerek premier plánba:S

ez a fickó fényéveket ver a mostani gyerekre!

tigeroo
de az õrült feje + dülledt szem ott látszott hogy tipikus manu benett.

kurvajól játszotta, kaphatna fõszerepeket is akciófilmekben<#eljen>
cylonflatus

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tyler1
Jó, egy orkot én is eltudnék játszani, 90% maszk, smink, cgi, meg hangkeverés 😄

Csacsi
Jó rész volt megint...bár kicsit lassabb.

Remélem a római kisfiú egyszer rendesebben beleszalad 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.