Spartacus: TV Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valaki megtudná nekem mondani, hogy a legújabb szezon második részében mit csinál a szolgalány Julius Caesaral? Legelsõ gondolatom ezzel kapcsolatban az volt, hogy orálisan elégítette ki az élvezkedõ Caesart, de hirtelen elkezdett vérezni és végül a térdelõ pozícióból felállva a szolgalány kés szerû tárgyat tartott a kezében. Akkor most tulajdonképpen mi volt ez a jelenet?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Am jó rész volt ez is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ott van a bejonszé, a feje gáz, a háttértáncosai feje még gázabb, de olyan combjuk van bexarsz, így a figyelem elterelõdik a többi részükrõl és így már tetszik a bejonszé, a háttértáncosai is (két lófejû), pedig nem is fehér a bõrük, amit csipázok. Ennyi. Minden nõben van valami szép, de ha nincsen akkor beletesszük... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A régi Naevia mellei olyanok voltak, mint a felig ures tejes zacsko, a hanyinger kerulgetett, mikor meglattam. Ebbol 1-2 even belul spanielful lesz.
Lesley-Ann Brandt
vs
Cynthia Addai-Robinson
Persze lehet csak en vagyok tul igenyes...
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem azzal van egyedül bajom mikor morálisan próbálunk egy népet, csoportot a másik fölé helyezni.
Mondjátok, hogy Róma tette ilyenné a rabszolgákat, mert hódított ölt, fosztogatott, na szerintem ez a nem teljesen igaz.
Akkor ha Róma nem hódít, õt hódítják meg mások és annyi lenne a különbség, hogy Crassus lenne a lázadó és Spartacus a Consul. A történelem lényege kb, hogy választhatsz "baszol vagy téged basznak meg".
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
pl: a háborús nemi erõszak hangoztatása is "unalmas" sztem, persze csúnya dolog, meg minden, a háború is az
de abba gondolj bele, van egy katona ölt már 1, 10,100 embert, elvetted az életüket, láttad 100 és 100 bajtársad halálát, a legszörnyûbb módokon
na ezekhez képest mi egy nemi erõszak neki, semmi
nem a hétköznapi ember életviteléhez kell mérni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
úgy beszélsz a gyilkolásról , mintha az valami csapd le csacsi lenne
az az egyik legkomolyabb dolog, hogy azt valaki megteszi...az az a vonal amit, mint erkölcsileg mint pszichológilag a legnehezebb megtenni
na de ha azt megtetted, akkor minden más már semmi, nulla
Maga az ÖLÉS kurva nagy dolog, utána már mindegy, hogy nõt, férfit, gyereket
szted a mostani katonák, nem ezt csinálják? és nem szimplán gonoszságból hanem egyszerûen már nem "hétköznapi" emberek és nem úgy gondolkodnak
Meg vegyük úgy hogy nem. Akkor sem hagyhatod õket élve! Mert megnõnek és az ellenségeid gyakorlatilag újra kitermelõdnek. Aki az ellenség, azt úgy kell végérvényesen kiírtani/kitakarítani, hogy a kutya se vonyítson utána...
Lásd. szurikáták. Bájos kis lények, de ha rábukkannak egy másik családra, akkor kölyköstül-paszulyostúl, kegyetlenül levadásszák õket az uccsó szálig, mert nem hülyék. Megölnek MINDENKIT. Aztán folytatják bájos tevékenységüket... 😄DD
Szóval régen nem sokat szaróztak. Amúgy is mit csináltak volna a foglyokkal?! Azokat etetni kell, õrizni kell és ha valahogy kiszabadulnak, csak gond van velük. Mondjuk, ha el tudják cserélni õket a rómaiakkal valamire, akkor hasznosak, de saaajnos a rómaiaknak sem volt szükségük nincstelen árva gyerekekre és vagyontalan özvegy nõkre, még ha rómaiak is szerencsétlenek.
Ha megfigyelted a római is a magtárat védte és NEM a családját, mert az volt mindenük. Ha azt elveszítik, akkor kb. õk is a rabszolgák szintjére buknak secpec (szabadok, de éhen halnak, koldulhatnak).
Szóval akkori viszonylatban a rabszolgák csak azt tették, amit helyesnek véltek, visszavágtak. Ez mai szemmel barbár mészárlás.
Hogy lehet nõk és gyerekek megölése jogos?
Korrekt. Olyan szintû elementáris gyûlölet halmozódott fel bennük a fogvatartóik/kínzóik ellenében, hogy írmagjukat sem hagyják, nem kímélnek, nem ismernek kegyelmet és végtelen elégedettség tölti el õket, mikor gazdáik kiömlõ beleiben gázolnak. Még a békésebbek is megvadulnak a vérszagtól és Spartacus abszolúte nem képes õket visszafogni, vagy kontrollálni. Veszett kutyák egytõl-egyig. Ölnek, erõszakoskodnak, fosztogatnak, gyújtogatnak, igazi príma csõcselékanyag... Viszont nem õk kezdték a dolgot, hanem a rómaiak, így bosszújuk abszolúte érthetõ és jogos. És vannak köztük olyanok, akiket kevésbé érdekli az életük, vagy hogy életben maradnak-e és mi lesz a jövõjükkel, mintsemhogy minél több rómait vigyenek magukkal.
Nem kárhoztatom õket, hasonló helyzetben valószínûleg én is inkább halnék meg rómaiak vérében röhögve fürödve, mint végelgyengülésben egész életemben menekülve. Vagy nem...
Amúgy elmegy. Unszimpi, de amiken átment, pont egy "unszimpi", bomlott elméjû elmebetegnek is kell lennie. Azt hozza rendesen.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
Egyébként Caesar-nak miért kell a szakáll? Valamelyik részben volt róla szó hogy direkt kell rajta lennie valamilyen okból, de hogy mi az...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De van egy olyan érzésem, hogy ezt nem is fogják meglépni a készítõk és együtt fognak Crassusszal megütközni. Túl fontos karakter lett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Per Aspera Ad Inferi.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Zajlanak az események szépen.
kurvajól játszotta, kaphatna fõszerepeket is akciófilmekben<#eljen>#eljen>
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!