Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem o kedvenc noi szereplom, mivel a tobbi nullara van visszahuzva😊
Szerintem egy kicsit el lett tulozva az ereje az egykori szobacicahoz kepest, de nekem akkor is jobban bejon, mint a szivarvanyzaszlos hadtest😊

http://gaborszantai.co.uk/

stargatelost
Vajon direkt írják részrõl részre a kibaszott idióta újNaevia picsát ilyen idegesítõ nyomorékká, hogy drukkoljunk a halálának?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt hittem Gannicus végre pontot tesz már erre az ügyre, de jó is lett volna... De erre még õt üti le basszus.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

killecske
Ez fasza rész volt bár Crixus csajától már idegbajt kapok!

Mé hazucc?
35%-al több vér. 12%-al több bél, 52%-al több szex és egy kimarad buzulós jelenet Spartacus és Crixus között.
davidka003
Spartacus.Gods.of.the.Arena.S01.EXTENDED.BDRIP.x264.Hun.Eng-Krissz
Valaki tudja mitõl extended?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

A fiúkája nagyon szomorú lesz. 😊
Kongy
Agron mit mûvel? 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LOLOL

Csacsi
Alakul, alakul....töltelék rész volt...de a késõbbiek szempontjából nagyon fontos.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
Gyárekök ez a SZpartakusz vér és bél meg csöcs és segg kiadása, nem kell a törilecó flame. Itt a Cézár kis unszimpi genygané, ami jól jön! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Semmi értelmezési problémám nem volt maximum fogalmazási.

Ceasar elsõ tisztsége egyébként magamat is kijavítva Flamen Dialas volt, vagyis a béke papja. A 10 éves Caesarnak még Marius adta a tisztséget. A Flamen Dialas egyébként nem foghatott a kezébe fémet, nem ehetett húst stb. Az ambiciózus C-t az anyja közbenjárásának köszönhetõen Sulla felmenti a tisztség alól.

Majd fiatalon katonai tribunos, itt kitünteti magát és 22 évesen már senator, rendes esetben, csak 30 évesen lehetett volna az.

Aztán augur ez szintén papi tisztség, de itt már nem római katolikus etc értelemben kell a papot érteni. Rómában a papság kb egy kitüntetés. Augur volt Sulla és Marus is meg Marcus Antonius is.

Majd 30 évesen questor ez névleg ügyvédi tisztség, gyakorlatban minden szenátusba belépõ jeles a nobilitasba tartozó család sarjának bizonyos fajta elismerése. Egyébként fiatalon Caesar valóban ügyvédkedet is, de ez általános volt.

Majd ezután pontifex maximus a haláláig. Róma fõpapja, a nép szavazza meg õt a tisztségre, aki bálványozza. Késõbb minden császár viseli a tisztséget.

Majd pedig preator, conzul, proconsul és dictator.

Az általad ajánlott irodalomból melyeket olvastam is kiderülnek ezek, hogyha már ki akarsz javítani gondoltam pontosítok.
"majd pontifex maximus volt, azaz egyhazi vezeto"

vs

"A questor pedig nem egyházi tisztség, a pontifex maximus valóban róma fõpapja"

Elobb essunk at az irott szoveg ertelmezesenek nehezsegein, aztan talan kezd ezzel, majd Christian Meier es Adrian Goldsworthy Ceasar-jait ajanlanam, bar ez utobbiakat nem tudom, hogy magyarul kiadtak-e.
Rex Warner-nek meg van ket konyve, az egyik a Young Caesar masik a War Commentaries.
Ebay-bol eleg olcson meg tudod szerezni.
Ha ezeken tuljutottal, akkor majd megkerem anyamat, hogy sorolja fel az otthon hagyottakat is.

Azt nem mondtam, hogy kigyúrt Beachboy volt, de túlzottan gyenge testalkatú sem lehetett, mert akkor biztosan nem tudta volna megállni úgy a helyét a harcokban ahogy. (Az epilepsziához hasonló tüneteket is csak idõsen produkálta valószínûleg. Egyszer Egyiptomban, egyszer pár héttel a halála elõtt esik össze váratlanul a kortársak lejegyzései alapján bizonyíthatóan elõtte nem, de ez mind1 és egyébként is vitatott.)

A mellet pedig, hogy összefeküdt az anyjával a politikai ellenfelei azzal is vádolták, hogy az idõs Nicomédiai király szeretõje volt, de nem tudhatod, hogy ebbõl mi az igaz a politikusok akkor is sározták egymást bármivel ami eszükbe jutott.

A questor pedig nem egyházi tisztség, a pontifex maximus valóban róma fõpapja, de elõtte még volt katonai tribunos és legátus is.

Itt off, de örülnék, ha elküldenéd azt a tíz bibliográfiát, hátha valamelyiket én nem olvastam.

A questor pedig nem egyházi tisztség, a pontifex maximus valóban róma fõpapja, de elõtte még volt katonai tribunos és legátus is.
Nagyjabol 10+ biografiat olvastam rola. Kerdezz nyugodtan.

Nem azert voltak Kleopatra szintu szeretoi, mert ugy nezett ki, mint Thor, hanem mert addigra hatalma lett. Fiatalon olyan volt, mint manapsag egy IT geek. Sokat olvasott, tanult, rengeteget filozofalt, elobb quaestor majd pontifex maximus volt, azaz egyhazi vezeto.
Tulzottan szerette az anyjat (nem halt vele allitolag, de egy ideig ez is felmerult), azt vette el aki politikai utjan elorebb vitte, de semmikepp nem egy kigyurt beachboy volt.

Amúgy most belegondolva még te egy az egyben leírtad az HBO Rome sorozatából a fiatal Octavianust.
Vazz volt egy rakat ismert szeretõje. Ráadásul híres volt arról, hogy elcsábította politikai ellenfelei feleségeit.
Ráadásul a harcban is megállta a helyét nem véletlenül kapott Corona Civicát.
Ráadásul még a szeme is kék volt neki is meg Augustusnak is, aki a huga unokája.

Nem tudom milyen forrásból, de te egy nagyon más Caesarrol olvashattál.
Tyler1
Ez komoly? Nem volt kék a szeme?
A gladiátorok sem így néztek ki mint Crixus, vagy Lugo, meg a nõk sem voltak ilyen beszolizott, fogfehérített fehérnemû modellek. Ne itt akadjunk fenn a történelmi hûségen 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csakhogy Caesar bar szoke volt, nem volt kek szeme, raadasul vekony, kisse beteges, s allitolag a csalad hozta neki ossze az elso not is, mert bar nem volt meleg, de nem is volt szexoriantalt elete es inkabb karakterebol fakadoan volt vonzereje, nem rendelkezett egy ausztral szorfos kulsejevel😊

Lehetne új banner. Már csak hárman élnek közülük. 😊
igen õ az, s ha rákeresel kiderül, hogy 29 éves volt a felkelés kitörésekor. Tehát még a színész is hiteles

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Tyler1
Hát persze, hogy az. Gaius Julius Caesar más nem lehet, csak egy volt belõle 😊

Aha. Tehát ez most az a bizonyos Caesar (az elõbb rosszul írtam a nevét, sorry), a "jöttem, láttam, gyõztem", meg a "te is fiam, bluetooth?" -féle? 😄
Fura lenne ha ezzel a névvel és azzal a korban nem az a bizonyos Julius Ceasar lenne.

Csak még olyan 20-30 év múlva jön el az õ ideje.
Those fuckin' galls!<#nevetes1><#nevetes1>

Tyler1
Kire gondolsz? Juliusra?

Barátnõmmel nézzük a sorozatot, és hát jó a munkamegosztás... õ eltakarja a szemét az olyan részeknél, ahol koponya hasad, meg bél fröccsen, én meg azoknál a jeleneteknél, ahol épp csak azt nem mutatják, hogy szopja le egymást két férfi színész... :S

Amúgy figyeljetek már: ez a Ceasar AZ a Ceasar???
Mondjuk Crixusnak még mindig nagyobb melle van. 😄DD
Meg hát arcra akkor is a régi csaj volt szebb... sokkal!
jaja
#3058-ra 😄
stargatelost
Szerintem a #3057 -re akart választ nyomni, csak mellé ment.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

nacsak mert a képen nem õ van

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

a római kiscsaj az ez nem? Anna Hutchison

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szolnokboy1
de akkor miért lõtték le a sorozatot? 1-2 évadot még tuti ki lehetne préselni a témából.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Tyler1
Mivel jelenleg ez a Starz legnézettebb mûsora, rengetegen fizetnek csak emiatt elõ a csatornára, ezekkel a szünetekkel meg tovább tudják tartani az elõfizetõket. Lesz még 2-3 ilyen szünet elvileg.

Kongy
Most miért van am szünet 3 rész után? 😞

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szõke picsaként láttad a CAbin in the woods-ban?

a rómais kiscsaj nagyon aranyos, de így megnézve a teste is eléggé rendbe van...
én meg azt vártam, hogy mikor jön az új rész 😄 jó tudni,hogy pár napig nem kell felnéznem
Elfogyott a tankerhajós kiszerelésû mûvér, ezért most áll a forgatás. 😊
Csacsi
Nem is tudtam, hog a héten szünet van 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PetruZ
Batiatus, vagyis izé, John Hannah most vendégszerepelt a múlt heti Elementary-ban (1x15), mint Sherlock egy régi "ismerõse". 😊

Egyébként sorban hírdetik meg a kosztümöket, tárgyakat, egyedi darabokat, ha esetleg érdekel valakit. 😉 Lucretia vörös ruhája pl. már $500 felett van, de van itt egy csomó minden egyéb is.
DaemoonHunter
Legalább annyira hiányzik mint pl Batiatus 😊 De sajnos vesznie kellett, ez volt a sorsa.

cylonflatus
Más nyavajájáról én sem tudok, az
epilepszia (valójában is az volt, nem csak a Rómában) miatt meg biztos nem ott lent nyiszálnák. Esetleg valami korábbi nemi baj miatt tartva a tetûtõl borotválta magát, az epilálást meg keverte volna mazochista "élvezetekkel"? Bár arrõl sem tudok, hogy mazo lett volna, de persze az nem jelent semmit.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

A Rómában Caesarnak-
-mezei epilpsziája volt? vagy valami más baja, ami esetleg köthetõ a vagdosáshoz

cylonflatus
Jó ez az évad is, de Ashur nagyon hiányzik nekem. Kellene egy hasonló manipulatív karakter, aki legalább olyan jól keveri a málnaszõrt, mint Ashur.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tyler1
Varro(Jai Courtney) McLean fia a Die Hard 5-ben, ez is csak most tûnt fel 😊
Eléggé befutott, pedig nem sok szerepe volt szegénynek a sorozatban.

Jaja Starznál ha borotválkozik valaki abból minimum 10 perces vérfürdõ keletkezik, lassított bevágásokkal. 😊
Akkor buzgón várom a negyedik részt, meg az összes többit. 😊
Valószínûleg az intim részén szõrtelenít, csak jó Starzos szokáshoz híven 20. hatványra növelték a karcoláskor kiserkenõ vért.