3763
-
#3283 Hát én is rákúsznék még -5 ben is :D -
#3282 Már láttuk egyszer :) De sose lehet elégszer Bejövős a kiscsaj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3281 Hát ez engem is zavart, hogy a minuszokban még azért vetkőznek.. De ez legyen a legkisebb baj, legalább láthattuk őt is meztelenül :D
-
#3280 tudom, hogy szerves részét képezi a sorozatnak, de azért mikor épp a fagyhalál elől menekülnek, ne kezdjék már ledobni azt a kevés ruhát, ami rajtuk van, csak hogy ki legyen pipálva a dugás. vagy akkora volt súrlódási energia, hogy tökéletesen ellensúlyozta? áhh...
sajnos a köv részben Sibylt elviszi a tüdőgyuszi, RIP. -
#3279 hát nemtom milesz még 3 részben, de ez az epizód már elég töltelék volt -
#3278 A római katonák egy része is a rövidgatyó/póló + páncél öltözéket preferálják. -
#3277 Sok lehetőségük volt a város és a hegy között felöltözködni:) Nem igen volt üzletsor a környéken:) -
Prof William #3276 Annyira kemények, hogy meg sem kottyan nekik.
Itt persze kissé túlzásba viszik a dolgot, de anno volt a Discoveriyn hogy a rómaiak anno 14-16 fokban már olyan lengén öltöztek, hogy hajaj... Jobban hozzá voltak szokva... -
Susarc #3275 én se értem miért nincs rajtuk rendesebb meleg cucc ha hóban vannak..."nem jön át" ez a félmeztelen style a hóban:D -
#3274 Régen nem volt nadrág,kabát,sapka?
Idegesítően lengén vannak öltözve. -
#3273 Igazán odacsaphattak volna a végén... -
#3272 A végén Spartacus vigyora odabaszott!
-
Susarc #3271 FELIRAT
http://spartacusfelirat.hu/ -
Susarc #3270 Badass jelenet!
-
#3269 Én már megnéztem angol felirattal, annyira nem kiemelkedő rész, bár nem lett rossz, és a végén a fordulat ütős :) -
#3268 Mindenki a feliratot várja? : ) 40% on áll. -
#3267 2013-Mar-15 Spartacus: War of the Damned 03x07 Mors Idecepta
2013-Mar-22 Spartacus: War of the Damned 03x08 Seperate Paths
2013-Apr-05 Spartacus: War of the Damned 03x09 The Dead and the Dying
2013-Apr-12 Spartacus: War of the Damned 03x10 Victory -
FL Zoli #3266 off
azt meg Rubik Ernő kertésze mondta -
bega82 #3265 Ilyesmire nem emlékszem a Macskafogóból.
(Na jó, offolást abbahagytam. ) -
KaBuTo666 #3264 Tudok jobbat:
Alea iacta est.
-
bega82 #3263 Erőteljesen off topic, csak eszembe jutott Cézárról. :) Amúgy egy idézet a Macskafogóból. -
#3262 nemértem:/ -
#3261 nemértem:/ -
bega82 #3260 - Tudja, mit mondott Julius Ceaser?
- Az a fickó, aki a műlábában csempészte a heroint?
- Az!
-
bega82 #3259 A 6. részhez csak annyit lehet hozzáfűzni, hogy: Gannicus is da man! :D -
#3258 Bár rég olvastam erről, így a tudásom megkopott, de ha jól emlékszem a valóságban is így volt, hogy falat húztak eléjük. -
G_ArchAngel #3257 Igaz.
Az maradt meg bennem, amikor csak az legkozlebbi lobalta a letepett kart. -
#3256 4-5 hegynyi ember húzta minden oldalról, igaz biztos úgy sem megy egyik pillanatról a másikra, azonban az izületek nem bírják ám a végtelenségig. Előbb utóbb nyúlni kezdenek, aztán meg reccs. -
Susarc #3255 ez is ment önerőből:D
-
#3254 Engem az lepett meg, hogy a hegyen ki volt ásva a gödör meg volt kerítés.
Érdekes lesz a következő rész de gondolom itt még megmenekülnek. -
#3253 négy vagy öt férfi volt minden oldalon, ha jól megnézed. -
G_ArchAngel #3252 A karleszakítás után majdnem töröltem. Ezt még lóval sem volt egyszerű, egy férfi nem tudta volna megcsinálni önerőből.
-
#3251 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre kap a csaj -
#3250 -
Susarc #3249 hoppácska arról nem is hallottam! tenkes -
#3248 nézd, az igazi lezárása az előző 2 (+0.) évad feszültségkeltésnek kb. megvolt ott hogy fellázadtak és szabadok lettek. szerintem ezzel az évaddal bekaszálják még a pénzeket amiket lehet és kész, de ugye tudjuk hogy értelmetlen az ellenállásuk, egyszerű csőcselékek/terroristák és kész.
én örültem volna ha valamilyen alternatív befejezést ötlenek ki elszakadva mégjobban a történelemtől, de mostmár azértis megnézem milesz a vége. -
NovaTerra #3247 Egyet kell értenem. A forgatókönyvírókból kifogyott az erő vagy valami történt. Ha nem ugyanaz a sorozat lenne és más készítené, akkor szerintem sokan azt mondanák, hogy csak másolja a "másik" Spartacus sorozatot. -
#3246 Érdekes -
#3245 Elvileg lesz Ceasar Spin-off. Legalább is tervezik. -
#3244 Ennyi pont elég. Gyengék a karakterek, hogy húzni lehessen a sztorit. Crassusszal is az a baj, hogy már szinte komolytalanul kezeli a felkelést. Glaber jobb volt az előzőben, ő tudott feszültséget generálni.