Spartacus: TV Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erõteljesen off topic, csak eszembe jutott Cézárról. 😊 Amúgy egy idézet a Macskafogóból.
Kongy
nemértem:/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
nemértem:/

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

- Tudja, mit mondott Julius Ceaser?
- Az a fickó, aki a mûlábában csempészte a heroint?
- Az!
<#vigyor>
A 6. részhez csak annyit lehet hozzáfûzni, hogy: Gannicus is da man! 😄
cylonflatus
Bár rég olvastam errõl, így a tudásom megkopott, de ha jól emlékszem a valóságban is így volt, hogy falat húztak eléjük.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Igaz.
Az maradt meg bennem, amikor csak az legkozlebbi lobalta a letepett kart.

http://gaborszantai.co.uk/

cylonflatus
4-5 hegynyi ember húzta minden oldalról, igaz biztos úgy sem megy egyik pillanatról a másikra, azonban az izületek nem bírják ám a végtelenségig. Elõbb utóbb nyúlni kezdenek, aztán meg reccs.

ez is ment önerõbõl😄

davidka003
Engem az lepett meg, hogy a hegyen ki volt ásva a gödör meg volt kerítés.
Érdekes lesz a következõ rész de gondolom itt még megmenekülnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szolnokboy1
négy vagy öt férfi volt minden oldalon, ha jól megnézed.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

A karleszakítás után majdnem töröltem. Ezt még lóval sem volt egyszerû, egy férfi nem tudta volna megcsinálni önerõbõl.

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre kap a csaj <#duma><#pias>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hoppácska arról nem is hallottam! tenkes

tigeroo
nézd, az igazi lezárása az elõzõ 2 (+0.) évad feszültségkeltésnek kb. megvolt ott hogy fellázadtak és szabadok lettek. szerintem ezzel az évaddal bekaszálják még a pénzeket amiket lehet és kész, de ugye tudjuk hogy értelmetlen az ellenállásuk, egyszerû csõcselékek/terroristák és kész.

én örültem volna ha valamilyen alternatív befejezést ötlenek ki elszakadva mégjobban a történelemtõl, de mostmár azértis megnézem milesz a vége.
Egyet kell értenem. A forgatókönyvírókból kifogyott az erõ vagy valami történt. Ha nem ugyanaz a sorozat lenne és más készítené, akkor szerintem sokan azt mondanák, hogy csak másolja a "másik" Spartacus sorozatot.
cylonflatus

AntiHero
Elvileg lesz Ceasar Spin-off. Legalább is tervezik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tyler1
Ennyi pont elég. Gyengék a karakterek, hogy húzni lehessen a sztorit. Crassusszal is az a baj, hogy már szinte komolytalanul kezeli a felkelést. Glaber jobb volt az elõzõben, õ tudott feszültséget generálni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

A harcok nagy részét leszámítva talán ez volt a legtûrhetõbb rész eddig az évadban.

RatBaG
hát elég bosszantó...

Nagyszeru.
Az elso evad 13 resz volt, ez eredetileg 2 evad lett volna, erre osszecsapjak 10 reszben.
Remelem valami Camelot-hoz hasonlo sikersorozat miatt 😞

desigo
További részek:
S3, Ep7 Mar. 15, 2013 Mors Indecepta
S3, Ep8 Mar. 22, 2013 Seperate Paths
S3, Ep9 Apr. 5, 2013 The Dead and the Dying
S3, Ep10 Apr. 12, 2013 Victory
Kongy
de akkor se nagy cucc 😄DDD

aki még gyártja az nem nagy cucc....én a felragasztó "maszkmester"-t irigylem😄

Kongy no offense,de elég hiányosak a tapasztalataid ezen a téren úgy tûnik....😊

Kongy
es ha igazi? most egy ilyen szerepert nem nagy cucc megnoveszteni sztem..

belegondoltam most, hogy mi van ha nem igazi...tehát valakinek az a munkája, hogy "punciprémet" gyárt.
.
.
.

Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...

davidka003
Szerinted nem igazi? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

micsoda punciprémeket ragaszgattak a csajokra😄

Csacsi
Nah ez a rész nagyon, de nagyon ott volt a szeren.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

DaemoonHunter
Elég visszanézni az elsõ trailert s kiderül mik lesznek még kb, és kik lesznek életben 😊 Ahogy elnéztem Gannicus is megússza a dolgot.

PetruZ
Vagy myepisodes.com.
stargatelost
whatnext.eu, használod-e???

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

davidka003
4. rész jött a szünet után.

3. rész: Feb. 8, 2013
4. rész: Feb. 22, 2013

nem tudom hanyadik résznél jártam, kérlek segítsetek!
Melyik rész jött ki a hetes szünet után? 😊
Kongy
Igen, ez nekem is feltûnt már! Fõleg miután az elsõ évadot magyar szinkronnal néztem, aztán váltottam át feliratosra. De néztem interjúkat, és azokban is hasonlóan beszél, szóval egyszerûen ilyen az orgánuma szerintem.

Titeket nem zavar Crixus beszédstílusa? Mindig olyan, mintha suttogna.
Ha tartják magukat a történelemhez, akkor nem kell izgulni.

na most már 101% hogy bele se nézek...

fuck ne má...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ebben a sorozatban spartacus számomra mindig csak egy "töltelék" karakter volt ezért sem érintett meg igazán hogy más játssza a szerepét persze ezzel nem andyt akarom minõsíteni, csak egy szimpla erõs ügyes faszagyerek benyomást kelt, semmi extra
elõzõ évadban nem sikerült batiatust pótolni de most caesar meg crassus jól eltalált karakterek lettek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tyler1
Én is Gannicust tartom már csak szimpatikusnak. Eliszogat, elkefélget, ha kell akkor odabasz a római hordáknak, egyébként meg marad az aranyközépúton a felkelõk között, így mentes minden negatívumtól, vagy túlerõltetett pozitívumoktól(lásd Spartacus).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nagyon jól megcsinálták ezt a sorozatot. Én csak tegnap álltam neki a harmadik szezonnak és az elsõ három részt rögtön bedaráltam. Korábban kicsit tartottam tõle, hogy milyen sz*r lesz mikor Spartacusék elpatkolnak, mert hát ez a sorsuk, de a már a második részben úgy megutáltatták velem az egész csürhét, hogy a szimpatikus rómaiaknak drukkolok. Most nem viccelek!! Komolyan és úgy gondolom ez lehetett a sorozatkészítõk célja is és nagyon jól csinálják. Egyedül Gannicus szimpatikus még a bandából, de mivel az õ sorsa tisztázatlan, remélem õ valahogy megússza a dolgot. A legkirályabb számomra most Ceasar!!

AVE CEASAR, MORITORI TE SALUTANT!!!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem a Ludus hiányzik, hanem az összetettebb történet,nem egysíkú karakterek voltak és nem árt, ha bonyodalom a történetben nem olyan egyszerû, mint a fakocka.
Számomra érdekesebb egy Ashur szerû karakter mesterkedése, mint az, hogy lassítva mutatják, hogy az egyik megüti a másikat.
Nem ragozom tovább. Világos volt elsõre is szerintem.
Sztem pedig pontosan jót tett a sorozatnak, hogy tovább lépett. Ha évadokon keresztül csak az intrika és a luduson belüli események mentek volna, hamar unalomba fulladt volna a dolog. Én pl. képtelen vagyok 50 részen keresztül nézni és várni hogy a nagy dolgok kiderüljenek és az anti hõsök elessenek.
Mozgalmas, izgalmas állandóan változó sorozat, bármennyi évadot megnéznék ezen a színvonalon. Aki meg nem lát túl, a mû véren, az térjen vissza a szokásos tucat sorozatokhoz ahol max. a nõk bokáját mutatják. A felnõttek meg úgy is tovább nézik...
cylonflatus
Én ezért nem is bánom, hogy a 3. évaddal befejezik és nem véletlenül döntöttek a 3 évad mellett a 4,5 esetleg 6 helyett. Szerintem önkritikát gyakoroltak azzal, hogy így döntöttek. Úgy látszik ennyi volt ebben - legalábbis ezekben az írókban.