Foci Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
10.hely de 1 hiba <#worship>#worship>
ezt leprintelem xD am ezt hibáztam el xDDDD
4 Milyen állat látható az IFK Göteborg csapatának címerén?
* Lúd
Q.2 Hogy hívják a Tottenham stadionját?
* Blue Hart Lane
* White Hart Lane
* Black Hart Lane
Q.3 Mikor alapították a Magyar Labdarúgó Szövetséget?
* 1891
* 1901
* 1911
Q.4 Milyen állat látható az IFK Göteborg csapatának címerén?
* Tigris
* Lúd
* Oroszlán
Q.5 Mit rövidít az MTK rövidítés?
* Magyar Testgyakorlók Köre
* Magyar Torna Kör
* Magyar Teremlabdarúgók Köre
Q.6 Melyik klubban fejezte be végleg pályafutását Henrik Larsson?
* Celtic
* Barcelona
* Helsingborg
Q.7 Párosítsd a focistákat a klubokkal!
David James
Portsmouth
John Terry
Chelsea
Theo Walcott
Arsenal
David Beckham
AC Milan

esküszöm nem veszi észre az ember az idõ múlását, úgy bele lehet merülni... :DD
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én is kitöltöttem... az évszámokkal bajom van, az szinte mindig csak tipp... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A végsõ gyõzelemhez nyeremény is jár vagy csak a szégyen? <#idiota>#idiota> (á lá Hofi)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
az a helyzet, hogy ahol ezeket a kvízeket csinálom, havonta csak 100 beérkezõ választ tudod fogadni... és megvan a limit a 3 forduló alatt...
most tudtam meg, hogy tudom kiküszöbölni ezt a problémát, de sajna törölnöm kell ezt a fordulót... lényeg a lényeg: