985
-
#305 amúgy nagyon könnyű volt. Ha csak félre nem nyomtam a gombot:D
Ha részegen kérdezik is megmondom mind:D -
Immigrants #304 Kész!
Ebbe nagyon otthon vagyok hány pontom lett?
Mondjuk a magyaroknál két tipp volt de talán jó lesz az is! -
Dean Winchester #303 jaja igazad van -
Immigrants #302 Jah én is arra gondoltam de inkább biztosra megyek -
geo91 #301 javítva -
Dean Winchester #300 hát mást mit lehet csinálni? valószínü h kikell választani h mely játékos hova tartozik :D angol tudás nélkül is megoldható némi logikával xD
am kész :S kurva nehéz volt :S jó ha 3 pontot tudok szerezni!
m hogyhogy csak 2 csopoprtositásos volt és semmi kérdés? -
Immigrants #299 jah értem ebbe sok pontot szedek össze mert ebbe jó vagyok! -
#298 ugyanaz mint az első csak nagy okos GM :D elfelejtette beírni a kérdést...:D
amúgy kész....nagyono minimalista volt :D de legalább kimaradt az arsenal és a honvéd.... -
Immigrants #297 hát én neki álltam de kiléptem :-S Bocsi de nem tudok angolul csak simán csoportosítani kell vagy mi nem értem a feladatot? -
paly90 #296 kitöltöttem
nem volt vmi nehéz:) -
#295 kész
(csak ennyi? :D) -
#294 kész -
#293 kész -
geo91 #292 5. FORDULÓ
zárás: 2010 február 13, éjfélkor -
geo91 #291 5 körül, asszem. :DD szóval aludtam 11 és fél órát. -
#290 nekem volt már olyan, hogy este kilenckor bezúgtam az ágyba, és másnap délután kettőig aludtam :D -
#289 minek töltse ki mindenki, ha azt akarjuk, hogy az töltse ki, aki továbbjutott...:D -
Dean Winchester #288 nem rossz de az enyém jobb!
igy mindenki kitölthetné a kérdőivet,nemde?
és értékelni is lehetne h tudjuk :D vagy az nagy melo ?
jóreggelt -
Dean Winchester #287 délután hányórakkkor? és ne bazdmár h egyhuzamba ilyen sokat tudsz aludni :|||||| -
#286 emmár egyértelmű...:D -
#285 hazucc =( -
geo91 #284 ma már tényleg lesz. -
geo91 #283 na megmagyarázom. tegnap ledőltem egy kis délutáni szunyókálásra. hát mikor ébredtem? most, egy 20 perce... :DDD -
geo91 #282 az sem rossz ötlet -
AdamBeyer #281 ma is? -
#280 vagy egyszerűen privátban kapják meg az érintettek a linket a kvízhez :D -
vortob #279 na ki a legnagyobb király?:D -
Dean Winchester #278 ja :S
hogyne :D de az inkább ba****a meg az ***********-t ha vki ilyet játszik h kitölti más nevén :) szerintem ...
megoldás.: az igazi kitöltönek geo bácsi küld privátban egy titkos nevet és azzal tölti ki az illető és már ki is van szürve :P
pl. nekem privátba elküldi,hogy teknősbéka12 a nevem és ezzel töltsem ki a kérdőívet :)
ha ide beírom h kivan töltve akkor geobá megnézi és kész! igy elkerülhető a csalás -
gyepesjoint #277 helyes! -
geo91 #276 ma már tényleg lesz 5. forduló. :D tegnap is elfelejtettem... -
geo91 #275 erre is kitaláltam már a megoldást. aki bejutott és kitöltötte, elküldi nekem privát üzenetben az ip címét, ami alapján be tudom azonosítani. -
Immigrants #274 De akkor lesz két olyan nevű és az igazi megmondhatja itt az sg-n mikor töltötte ki és az alapján el lehet dönteni -
gyepesjoint #273 és hogy választod szét a bejött tippeket??? például ha valaki bejut,és valaki nem,akkor a nem bejutott felveszi a bejutott nevét,és az csalás... -
Dean Winchester #272 ja az nagyon :S 10 ből 8 játszhat majd a maradék 2 huzogassa mi ? :DDddd
f**t legyen bajnokság+kupa egyben :P
2 db 5 ös csoport elő kettő elődöntöt tol majd döntő
-
geo91 #271 nem is hülye ötlet!
ha meglenne a 10 forduló után az első szezon végeredménye, lehetne egy külön kupa az első 8 részvételével!
negyeddöntő-elődöntő-döntő + bronzmeccs. aztán persze jöhetne a 2. szezon.
így az első szezon első három helyezettje és a kupa első három helyezettje is kapna kitüntetést a logófejlécére. :) -
#270 az első 8 jut be a play-offba? -
geo91 #269 jogos, akkor ebben a szezonban (1 szezon, 10 forduló) már nem igen lesz arsenalos és honvédos kérdés. -
#268 kicsit tényleg érződik, hogy mely csapatokhoz húz a szíved. -
geo91 #267 amúgy van valami ötletetek, észrevételetek a kvízzel kapcsolatban? min lehetne javítani, stb. -
#266 Europa Liga megvan nekem is még pont:D