Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lett volna egyszerûen puccsot mondani...? hol vagy te az idegenlégióban? 😄DD
LasDen
mint tudod nálunk demokrácia van...a többség döntött...elmondtam...
/de majd én Coup d'état hajtok végre és akkor lesz itt banzai.../

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mé árultad el nekik? :C
LasDen
van az 4 is...😄 Tommy és Joe most nem akarnak ebben részt venni....aszongyák, hogy égjen csak geo....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi ebben a durva? 😄
WuFraZselic
azért, durva, hogy egy olyan ember kérdéseire válaszolunk hétrõl-hétre, akinek legalább 2 személyisége van =(

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

remélem értitek, south park fanoknak kötelezõ 😄D

LasDen
"elnyomom a másik felem, hisz egyszerûen unom õt"

pápá geo....😄

WuFraZselic
mama2õk-e vagytok!!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
öntudatra ébredt a hasadt személyiség VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÕJÉTEKLE!!!!!! 😄

LasDen
amúgy ez nem skizofrénia, hanem akut tudathasadás.....hisz itt több személyrõl van szó 1 testben.....geo, szar vagy....

TAKARODJ TE KÖCSÖG BELSÕ HANG! :C

😄D
LasDen
meghasítom geo agyát és idõ elõtt a sárha házba küldöm.....bo ho ho....

annyira, hogy a skizó énemnek is van skizó éne... 😄DD
?

Fabio Capello
skizoevagy?-.-

alregem vagy, hallod? 😄D
LasDen
OMG....what I've done....😞

<#hehe><#idiota>
Fabio Capello
rólad tudjuk a legkevesebbet

GEO ALREGJE VAGY BASZOD!ÉNTUDOM :AS:FA_D:SD:GF

LasDen
mindenki kamu....hagyjuk is abba...én nyertem....

Fabio Capello
FruFruZselé

arról a Kapálóról má nem is beszélve 😄

ja, meg arra a FruFruZselicre, vagy hogyishívják! <#idiota><#idiota><#idiota>
WuFraZselic
mindannyian tudjuk, hogy japepre gondolsz

<#idiota>

nem is rólad beszélem! 😄
Gunnersboy
engem láttál már valamelyik topikban? <#vigyor3>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

<#hehe>
kész tegnap óta 😄

LasDen
óóó...kösz 😄 étem má....geo, te meg nem linkelted, szal nyajjá sót....

még rendesebb xD
olvass vissza!

de mivel rendes vagyok: #15
ok mester <#worship>
LasDen
am mikor lesz vége a játéknak??? mikor hirdetsz gyõztest??? hány forduló után kezdünk újat??? 😄

ez esetben legközelebb haszánlj ezt kifejezõ szmáljit... 😄D
viccnek szántam -.-
<#buck>
ne értelmezz félre! <#ejnye1> természetesen vegyen részt.
"szóval aki úgy érzi, hogy esélye lehet az elsõ 3 helyre az legyen szíves és vegyen részt aktívan a topik életében."
<#szomoru1>
ok aki a már a bajnokságból nem kiesésre pályázik az ne vegyen részt?
banok
kitöltöttem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

oké értem akkor szólni fogok majd.

csak mondjuk jó látni, hogy tényleg létezel és te töltöd ki a kvízeket. 😄D mert pl. van egy pár, olyan név akit nem hogy itt a topikban nem láttam még, hanem bármelyik topikban sem... ez pedig azért lenne fontos, mivel nemlétezõ embereknek nem tudok majd kitüntetést kiosztani... szóval aki úgy érzi, hogy esélye lehet az elsõ 3 helyre az legyen szíves és vegyen részt aktívan a topik életében.
Oké

nem kötelezõ...
ahogy érzed...
Muszáj mondani hogy kitöltöttem?
egyébként: Kitöltöttem

Zsolti9014
töltöttem én is

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
ó, köszönöm 😊 akkor mégis jó lett az uccsó válasz

10 pontos lett amúgy, grat!
WuFraZselic
ó, akkor csak elvesztettem az idõérzékem 😄 az utolsó kérdésre kb végigolvasás nélkül válaszoltam, annyira siettem 😄

0:01:19 <#eljen>
WuFraZselic
kész 😄 bár 2 full tipp 😄

(ugye idõn belül vagyok gejó? xD)

nyugivan, a kövibe lesz manu-s. 😄