985
-
#505 méghogy te hsz-nek?:O hát nem okul belőled az sg???
najó támogatva :D:D -
Dean Winchester #504
a spam akkor lett volna ha értelmetlen hsz-ket irok!
szerintem csak válaszoltam egy két forómuzótársam hozzászólására,ha ez önnek kedves gejó nem tűnt volna fel !
-
#503 támogatom főnök.... -
geo91 #502 meg különben is, meg kell várni míg még jó pár ember ír támogatós hsz-t...
szóval semmi értelme nem volt a spamednek... :C
azért köszi. :D -
geo91 #501 hát te beteg vagy, simán meg lett volna magától is... -
Dean Winchester #500 írj már nekik mailt,vazze megvan az 500 hsz -
Dean Winchester #499 okokok értve -
Dean Winchester #498 bunda -
Dean Winchester #497 yah :/ -
Dean Winchester #496 támogatom -
Dean Winchester #495 ez naon könnyü volt de most naon kivi lennék hány pontot szereztem :S
-
#494 ja, és töltve -
#493 támogatom a "házigazdálkodást" :D -
geo91 #492 ha házigazda lehetnék, az jelentősen megkönnyítené a dolgomat, szóval legyetek szívesek erre a hsz-ra válaszolva minél többen küldjetek egy válasz hsz-t hogy támogattok. köszöntem! :) -
gyepesjoint #491 am szerintem most ezzel a fordulóval bebíztosítom a helyem a 8 közé :PP
[nagyon magabiztos] -
paly90 #490 kitöltve,úgy érzem jó lett bár ki tudja -
gyepesjoint #489 töltve -
Immigrants #488 Kitöltve! -
#487 Pamel Andersson??? O_o :D -
#486 kitöltve, szerintem ezt is fullra tudtam.
(de kár, hogy ebben a játékban nem pénz vagy Pamela Andersson a főnyeremény... XD) -
#485 nem mondod??? valamit totál tippeltem csak....:D de akkor úgy néz ki tudat alatt még emlékszem rá :D -
geo91 #484 mondtam hogy kussolj...
-
geo91 #483 10 pontos lett :DD grat! -
#482 a barátok köztből? -
#481 kitöltve....bazz....azt azér elmondhatom, hogy alig tudtam néhány kérdésre pontosan a választ??? :D -
geo91 #480 TISZTELETTEL MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY A KÉRDÉSEK MILYENSÉGÉRŐL EGY SZÓT SEM HINTSEN EL ITT A TOPIKBAN, MERT EGY APRÓ UTALÁS IS HATALMAS SEGÍTSÉG LEHET AZOKNAK AKIK MÉG NEM TÖLTÖTTÉK KI, MIVEL EGY TÉMAKÖRBŐL VÁLOGATTAM ÖSSZE A KÉRDÉSEKET. KÖSZÖNÖM!
9. FORDULÓ -
#479 hé, engem még a Heracles kisegíthet :D -
#478 szarokbele, eléggé elkúrta a napomat a mai tippmixfelhozatal, de sztem wufráét is :D -
geo91 #477 a 10.-hez mindenképpen. :DDDDDDDDD -
#476 csak 4 pontra vagyok a továbbjutástól :D viszont 2 ponttal mögöttem meg szorongatnak :D -
geo91 #475 mit kapsz majd ezért tőle... -
#474 csinálsz vmi kis teasert hozzá, vmi nagyon magasröptű zenével? :D
"next week on Foci Kvíz... the final countdown" :D -
#473 fú micsoda teljesítményt nyújtottam :D még Fabio is több pontot szerzett nálam , ez mindent elárul -
geo91 #472 ezt a 9. fordulót nagyon könnyűnek tervezem, de majd a 10... na az durva lesz. :DD na jó, annyira azért nem. :) -
#471 azta de nagy király vagyok -
geo91 #470 RANGLISTA
8. FORDULÓ VÉGEREDMÉNY
8. FORDULÓ, HELYES VÁLASZOK
-
geo91 #469 türelem még ma lesz végeredmény, ranglista meg 9. forduló!
aláírásod: -
#468 ejj geo...lustálkodsz, lustálkodsz....nem lesz ez így jó...:D -
gyepesjoint #467 mivan gyeo,nem lesz new forduló??? -
vortob #466 Viszont a döntőben kicsi az esély a meglepetésre, szerintem furcsa mindenesetre.