Foci Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a saját válaszaimra gondoltam, az ritkaszar lett, a kérdésekben volt hiba 😊
szerintem ocsmány és szarabb mint a régi...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
az elsõ 3 helyezett automatikusan kap a logója mellé egy arany, ezüst illetve bronz csillagot a helyezéséért.
az elsõ 8 helyezett kvalifikálja magát a kupára (kb. egy hét alatt le lesz rendezve.) ami a következõ képpen fog végbe menni:
ha 10 forduló után is egyezés lenne például a 6. helyen, akkor a 10 forduló eredménye rangsorol. ha ott is egyeznek a pontok, akkor az idõ.
természetesen a kupa elsõ három helyezettje is kap kitüntetést a logója mellé.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
HELYES VÁLASZOK:
2,
NAPOLI
3,
MALMÖ FF
4,
ATLETICO MADRID
5,
SS LAZIO
6,
LYON
7,
KÖLN
8,
MARSEILLE
9,
MANCHESTER CITY
10,
4 CSILLAG VAN AZ OLASZ VÁLOGATOTT CÍMERÉN.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
1-et nem tudtam😞😊