Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma este zárás és 5. forduló eredmények. ha jó kedvem lesz még új forduló is lesz. 😄D
köszi mkinek!<#puszi>
Fabio Capello
hbd 😊

szintén boldogat 😊
köszi szépen!😊
boldog szülinapot, el bruja! <#pias>
tudsz élni 😄D kitöltve

Zsolti9014
töltöttem

Hajrá Magyarország!

Marci0115
327

Grove4
Off:

Tegnap láttam kõ papír olló versenyt az europroton(vagy2-õn)LOL

ON

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mukoooooodjjjjjj
324
Küldöm a többit is oké?<#idiota>

számolj inkább 177-ig annyi hsz kell még 😄
témaindító nem tud törölni a témájában csak a házigazda
Egy kettõ három
1 2 3
Hoppá!<#idiota>

WuFraZselic
mire hármat számolok, máris HG leszel!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
i dont get it....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
van, de még milyen szépek a versenyzõk 😄 fõleg az oroszok, ukránok, meg a németek xD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Témaindító: geo91

majd ha hg leszek, törllöm. 😄D
WuFraZselic
bazzeg.... nemide, töröld gejó 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Derby County - Newcastle V 1.81
*(1-0) Quevilly - Rennes V 2.10
*(1-0) Vesoul Saone - Paris SG V 2.13
*(0-1) Manchester City - Bolton H 2.03
3/4, 1500al

van. 😄 egyszer voltak a fókuszban a magyar szumóscsajok. na azóta nem nézem a fókuszt... 😄DASDASDASD
LasDen
van nõi szumó??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
kitöltve, elsõ részébõl sztem 0, mer magyar focihoz annyi közöm van mint a nõi szumobirkózáshoz 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

WuFraZselic
én kb 15 másodpercig próbáltam görgõzni lefelé, mert mondom nincs az az isten hogy csak 2 kérdés van. rontottam az idõeredményemen 😄

kész,nagyon könnyû volt 😄D

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

nem volt most kedvem sokat szarakodni 😄D
dudusrac
Kitöltve, eddigi legkönnyebb.

Fabio Capello
Kész

Ez elég lájtos volt 😄

LasDen
én magyaroknál kabát petibe és kulibuliba voltam biztos 😄

Forza Italia
amúgy nagyon könnyû volt. Ha csak félre nem nyomtam a gombot😄
Ha részegen kérdezik is megmondom mind😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Kész!
Ebbe nagyon otthon vagyok hány pontom lett?
Mondjuk a magyaroknál két tipp volt de talán jó lesz az is!

jaja igazad van
Jah én is arra gondoltam de inkább biztosra megyek

javítva
hát mást mit lehet csinálni? valószínü h kikell választani h mely játékos hova tartozik 😄 angol tudás nélkül is megoldható némi logikával xD
am kész :S kurva nehéz volt :S jó ha 3 pontot tudok szerezni!

m hogyhogy csak 2 csopoprtositásos volt és semmi kérdés?
jah értem ebbe sok pontot szedek össze mert ebbe jó vagyok!<#vigyor>

LasDen
ugyanaz mint az elsõ csak nagy okos GM 😄 elfelejtette beírni a kérdést...😄

amúgy kész....nagyono minimalista volt 😄 de legalább kimaradt az arsenal és a honvéd....

hát én neki álltam de kiléptem :-S Bocsi de nem tudok angolul csak simán csoportosítani kell vagy mi nem értem a feladatot?

kitöltöttem
nem volt vmi nehéz😊

WuFraZselic
kész

(csak ennyi? 😄)

Marci0115
kész

Forza Italia
kész

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

5. FORDULÓ

zárás: 2010 február 13, éjfélkor
5 körül, asszem. 😄D szóval aludtam 11 és fél órát.
Fabio Capello
nekem volt már olyan, hogy este kilenckor bezúgtam az ágyba, és másnap délután kettõig aludtam 😄

LasDen
minek töltse ki mindenki, ha azt akarjuk, hogy az töltse ki, aki továbbjutott...😄

nem rossz de az enyém jobb!
igy mindenki kitölthetné a kérdõivet,nemde?
és értékelni is lehetne h tudjuk 😄 vagy az nagy melo ?
jóreggelt
délután hányórakkkor? és ne bazdmár h egyhuzamba ilyen sokat tudsz aludni :||||||
LasDen
emmár egyértelmû...😄