Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem mondod??? valamit totál tippeltem csak....😄 de akkor úgy néz ki tudat alatt még emlékszem rá 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mondtam hogy kussolj... <#szomoru1>

<#idiota>
10 pontos lett 😄D grat! <#eljen>
WuFraZselic
a barátok köztbõl? <#idiota>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
kitöltve....bazz....azt azér elmondhatom, hogy alig tudtam néhány kérdésre pontosan a választ??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TISZTELETTEL MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY A KÉRDÉSEK MILYENSÉGÉRÕL EGY SZÓT SEM HINTSEN EL ITT A TOPIKBAN, MERT EGY APRÓ UTALÁS IS HATALMAS SEGÍTSÉG LEHET AZOKNAK AKIK MÉG NEM TÖLTÖTTÉK KI, MIVEL EGY TÉMAKÖRBÕL VÁLOGATTAM ÖSSZE A KÉRDÉSEKET. KÖSZÖNÖM!

9. FORDULÓ
WuFraZselic
hé, engem még a Heracles kisegíthet 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Fabio Capello
szarokbele, eléggé elkúrta a napomat a mai tippmixfelhozatal, de sztem wufráét is 😄

a 10.-hez mindenképpen. 😄DDDDDDDD
LasDen
csak 4 pontra vagyok a továbbjutástól 😄 viszont 2 ponttal mögöttem meg szorongatnak 😄

mit kapsz majd ezért tõle... <#idiota>
WuFraZselic
csinálsz vmi kis teasert hozzá, vmi nagyon magasröptû zenével? 😄
"next week on Foci Kvíz... the final countdown" 😄

WuFraZselic
fú micsoda teljesítményt nyújtottam 😄 még Fabio is több pontot szerzett nálam , ez mindent elárul <#idiota>

ezt a 9. fordulót nagyon könnyûnek tervezem, de majd a 10... na az durva lesz. 😄D na jó, annyira azért nem. 😊
banok
azta de nagy király vagyok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RANGLISTA

8. FORDULÓ VÉGEREDMÉNY

8. FORDULÓ, HELYES VÁLASZOK

türelem még ma lesz végeredmény, ranglista meg 9. forduló!

aláírásod: <#eljen>
LasDen
ejj geo...lustálkodsz, lustálkodsz....nem lesz ez így jó...😄

mivan gyeo,nem lesz new forduló???

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Viszont a döntõben kicsi az esély a meglepetésre, szerintem furcsa mindenesetre.

jó ez így, mert így talán több esélyt kaphatnak az alacsonyabb helyezésûek.
Egyébként annak van bármi értelme, hogy a kupa két kiemeltje már a negyeddöntõben találkoznak? Úgy kellene, hogy 1.-8., 2.-7. stb...

Kitöltve. Elméletbe hibátlan, bár volt olyan amiben nem voltam biztos.

Zsolti9014
töltve

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
kitöltve
remélhetõleg névvel, és idõben <#idiota>

Tyler1
kitöltve névvel 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kitöltve

Forza Italia
Kitöltve

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
az edzõs kérdést elkurtam 😞 az uccsó szerencsére beugrott 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kitöltve, ez most nem ment annyira

aludj rá egyet szerintem 😄DD
Fabio Capello
kiegészítés: szar lett az új oldal, viszont végre megcsinálták a Chrome-támogatást 😊

WuFraZselic
mennyire nehéz ? másnaposan, 5 óra póker után kitölthetõ 70-80%osra? 😄 vagy aludjak rá egyet? 😄

az ég áldjon meg!!! <#ejnye1> 😄D
Tyler1
kitöltöttem de a nevem elfelejtettem oda írni 😮

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kész
oltári könnyû volt
10 bõl 12 pontom lett!
Fabio Capello
Kitöltve, másodjára is.

ja
LasDen
nem mondtam semmi konkrétat...😄 kitöltve újfent...

Fabio Capello
Na akkor replay van, megint töltsem? 😄

majd zárás után, pénteken
ne tárgyaljátok ki a kérdéseket, köszönöm
kitölthetõ újra
LasDen
98-ba 9 éves voltam....egyedül a döntõre emlékszem nagyjából 😄

banok
én meg végignéztem azt a vb-t 😊

LasDen
kösz 😄

LasDen
kitöltve...😄
az uccsót onnan tudtam, hogy anno áltsuliban osztálytárs a vb után egyfolytába õt éltette, hogy mekkora gólokat lõtt 😄

ááá, kurva magyar wikipédia... pillanat, ne töltse ki senki, nullázok és majd újra ki kell tölteni, ha lesz új elsõ kérdés.
banok
az elsõ kérdésre nincs jó válaszlehetõség

kérdésben??? pü-t de gyorsan!