2010 legjobban várt PC-s játékai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nyugalom a harmadik rész szintjét egész biztosan hozni fogják / bár lehet hogy azt a fostalicska szintet akárki összetudná hozni /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hát azért a korábbi bioware játékokhoz képest a Mass Effect 1 pite, akárhogy is nézzük.

a második részrõl így látatlanban inkább nem mondanék semmit, de ha marad az elsõ rész szerencsétlen ui-ja és irányítása, meg a jellegtelen setting, akkor azzal se fogok egy délutánnál többet játszani.

én leginkább a starcraft 2-t várom a felsoroltak közül, tényleg, warcraft 4 lesz vmikor?

Higany
Köszi a segítséget!

na igen...
"Az egykori Gothicos srácok egy új franchise elindítását készítik elõ az Arcania: A Gothic Tale-lel és a látottak alapján sikerülni is fog nekik."

Mondani is akartam, hogy ezzel az egy mondattal csak két kifogásom van.
Az egyik: nem a piranha bytes fejleszti (gothicos srácok), a másik meg az, hogy rohadtul nem úgy néz ki, hogy sikerülni is fog nekik... 😄
Legend Killer
akkor nem néztem meg mind 😄.

kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

"A Wolfenstein bukása..."

Ezt kiemelném. Miért bukás? Szerintem nem bukás. Nekem nagyon tetszett, lehet, hogy sok embernek nem, de ez nem változtat a véleményemen. idTECH4-es motor hajtja? Meglátszik rajta, de akkor is nagyon szép a grafikája.

Szerintem egy nagyon korrekt játék, mondjon bárki bármit, akkor is a kedvenc gamem az RTCW-vel együtt.
angelslie
Guild Wars 2-t várom és Bioshock 2-t, remélem jönnek is, bár gw még bizonytalan 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Randal
"Az egykori Gothicos srácok egy új franchise elindítását készítik elõ az Arcania: A Gothic Tale-lel és a látottak alapján sikerülni is fog nekik."<#falbav><#banplz><#lama>

Az Arcaniat mióta csinálják az egykori Gothicos srácok? Õk nem a Risent készítették el véletlenül?😛

Egyébként nagyon jó újítás az SG részérõl, hogy nem tudni ki írta a cikket. Nem vállalják fel amit írnak? Vagy nem szeretik a fikázást? Dehát ha marhaságot írnak...

A fallout uj kiegjét csak én várom?
Nameg persze crysis-t!
Silent hunter 5.

"avp3 is benne lehetne a cikkbe, meg esetleg aliens: colonial marines is."

Idézet a cikkbõl:

"Idén elméletileg két "idegenes" játék is érkezik. A második pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik, de örülni kell egyáltalán, hogy a Sega mégis zöld utat adott az Aliens: Colonial Marines-nek."
"Nagy botrányokat okozott pedig még meg sem jelent az Aliens vs. Predator, mely szintén februárban érkezik meg a gépekre."
Sanyix
mafia 2, ennyi...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Legend Killer
avp3 is benne lehetne a cikkbe, meg esetleg aliens: colonial marines is.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

wedge31
Honnan ez a infó ?

Ez az!
Starcraft 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD
Aki MASS EFFECT 2 re utazik ANNAK SZÓLOK HOGY GYÛJTÕI KIADÁS IS MAGYAR FELIRATOS LESZ!!!

Rage... arra én is kiváncsi vagyok...<#finom>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hehh, Need for Speed World Online-ról semmi hír... 😄 De lehet, hogy nem is lesz olyan jó! Amúgy is, 2010 Duke Nukem éve lesz! (xD)

Várom a StarCraft II-t... Mióta? 2007 óta... Kezd elmenni tõle a kedvem...
Új WoW kieg... Lassan külön vincsi kell a játéknak...

Amit nem szívesen veszek észre:
-Nincs rajta a Serious Sam 3
-nincs rajta a Dead Rising 2(jön PC-re is, nem mint az 1, ami jött volna, oszt mégse... lehet, hogy a 2-vel együtt jön?😄)
-Max Payne 3. Annyira, de annyira rossz lesz... Miért kellett az 1 és a 2 hangulatát semmibe venni? Nem értem...

És ami még érdekes lehet, az a Rage...
Na igen, én is írtam. Ezt többször is hangsúlyozták a fejlesztõk, hogy nem volt rá idejük. Mondjuk ez teljesen látszott. A felfedezhetõ bolygók inkább voltak félbehagyott, megmunkálatlan "alfa" verziók, mint véglegesek. Ezt szerintem teljes mértékben az EA számlájára írhatjuk. Lehet, ha fél évet vagy akár csak pár hónapot adtak volna a fejlesztésre, már teljesen máshogy néz ki a játék azon része. Dehát a pénz az pénz.

De vegyétek azt is, hogy míg az elsõ résznél a 0-ról indultak minden téren, a 2-esnél már minden alap megvan. Ha úgy vesszük, egy új sztori kell, kissé felturbózott grafika, jobban kiaknázott engine képességek, és a játékosok által visszajelzett félresikerült (vagy félig kész) elemek, mint a kocsikázás, meg a világok. Minderre annyi idejük van gyakorlatilag, mint az elsõ részre.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Ha idén kijön a Mafia 2 az ugyis mindent visz...

A Bioware-es srácok el is árulták, hogy az egyesben a fõ hangsúly a fõ történetszálra és a hangulatra, a környezetre, az egész galaxis megeremtésére hegyezõdött ki. Igen, a mellékküldetések nem sikerültek maradandóra, mivel a kocsikázás félresikeredett, és a bolygók felszínét is elhanyagolták. Állítólag utóbbi a határidõ miatt történt. Jellemzõ lenne EA-ra. Viszont most állítólag nagy hangsúly fektettek azokra a hibákra, amiket az 1-esben elkövettek. Mint írtam a Mako-t egy az egyben lecserélték egy új jármûre, a játék fizikáját kijavították (nincs több hegymászás), de nem csak a kocsikázás terén, hanem a harc terén is (leszakadó végtagok, realisztikusan reagáló ellenfelek, stb.). A felfedezhetõ bolygóknak is sokkal nagyobb szerepük lesz a játékban, most végre tényleg kidolgozottak lesznek, és szerepük lesz a felszerelésed fejlesztésében is.

Ha van egy kis idõd, akkor nézd meg ezt a Developer Diary videót, sokmindent elárulnak benne. 2:45-tõl kezdenek beszélni a galaxistérképrõl és felfedezhetõ bolygókról, stb.

Ha meg eleve ez a "high scifi" hangulat nem jön be, akkor mirõl beszélünk? Ez nem a te játékod! Meg mi az hogy "steril". Nem értelek... Tudom, hogy ez szubjektív meg minden, de a Mass Effect ezzel az új világgal és a sztorival ütött, ha tetszik, ha nem. A mellékküldetéseket meg elbaszták, ez tény, de alig volt valami szerepük a játékban azon kívül, hogy + órákkal, XP-vel esetleg felszereléssel kiegészítették a játékot. Mint írtam már párszor, ezt is javították.
Meglátjuk milyen lesz a 2-es, de a kiszivárgott és bemutatott változtatások alapján van egy olyan érzésem, hogy ez nagyon ütni fog. Dragon Age-et nagyon bírtam, de szerintem elbújhat a ME2 mögött... Bár igaz, kicsit drasztikus külömbség van a kettõ világ közt.

De basszus, õk maguk mondták hogy nem volt rá idejük! Amikor elkezdték fejleszteni, még x360 devkitjük sem volt, ráadásul lehetõ legrosszabbal számoltak. A rossz DLC-ket is erre fogják 😄. Komoly elõrelépés lesz a 2, mind grafikában mind mellékküldikben.

Hol van Alan Wake meg a Duke Nukem<#crazya>

AntecP80-GigabyteP55-UD4-i57602,6@4Ghz-4Gb OCZ Platinum1600MHzDDR3-Zotac GTX 470-Corsair Force 64Gb SSD-Coolermaster 600W-Microsoft X6-Razer Deathadder CoolermasterV8-Creative X-FI-Samsung24\"

dronkZero
Ja, még annyit, hogy ez a repetitív, egyhangú, kaptafa küldetésesdi eddig nem volt jellemzõ a BW játékokra, kb itt, ME-nél indult. Már csak ezért sem sorolom a klasszikusok közé.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Mondjuk akkor vághattak volna a mellékküldetések _mennyiségébõl_. Lehet, hogy órára kevesebb, de élményben több lett volna...

A 2-t meg majd meglátjuk...

dronkZero
Hát, asszem az nem az én hibám, ha ilyen csúnya dizájnbeli baki van a játékban... Ha a játék engedi, akkor mi közöm hozzá?

Szerinted mennyi idõ kellet volna ahhoz hogy a mellékküldiket fõszál szintûre hegyezzék ki? 5év? Amellett hogy az enginet is meg kelllett írni? A textúrákat megcsinálni? Logikusan ha végiggondolod, ez nem így mûküdik. Most már több idejük jutott rá, eljött a te idõd.

"Azt aláírom, hogy lehet, hogy én basztam el, mert úgy csináltam, hogy elõször fõküldikkel unlockoltam a világot, aztán teljesen felfüggesztettem a fõ szálat, és elkezdtem végigcsinálni az összes elérhetõ mellékküldetést. "

poén hogy te egy "racing with the time" címû fõküldetéssel leparkolsz hogy körülnézhess mit raktak bele a játékba még a fejlesztõk. Hogy is mondjam , ez ez icipicit perverz <#vigyor5>...

jaspercry
ja és a Crysis2 ? kiváncsi volnék cryengime 3-ra
Duke Nukem ?
😞
semmi hír?

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

dronkZero
"Ha kijátszottad a játékot, akkor tudod, hogy a játéknak 5% ha kitette összesen a kocsikázás, és 5%-át a bolygók."

Uhh, repedezik a plafon... Hát igen, ha egyetlen mellékküldetést sem csinálsz meg, akkor valóban kb 5% a kocsikázás aránya. Ha mindet, akkor bõven 50% felett van. Én mindet meg akartam csinálni, és megcsömörödtem tõle, az egész játéktól.

"A Mass Effect azért volt kibaszott jó, mert nagyon jó volt a sztorija és a hangulata."

Szubjektív dolgokon felesleges vitázni. A sok szar mellékküldit nem vitte el a hátán a hangulat meg a sztori. SZERINTEM. Sõt igazság szerint már eleve ettõl a steril highscifi hangulattól sem voltam oda.

Azt aláírom, hogy lehet, hogy én basztam el, mert úgy csináltam, hogy elõször fõküldikkel unlockoltam a világot, aztán teljesen felfüggesztettem a fõ szálat, és elkezdtem végigcsinálni az összes elérhetõ mellékküldetést. Asszem ott van mentésem, hogy készen vannak, csak éppen annyira elegem lett miattuk az egészbõl, hogy azóta ott rohad félkészen a mentés. Nem lenne már sok hátra, de egész egyszerûen képtelen vagyok magam rávenni, hogy befejezzem.

És ha egy játék ilyenre képes, azt én már nem nevezem klasszikusnak, de még jónak sem nagyon...

Nem jó sztori meg játékmenet? Mass Effect? Hát nemtudom, de az ME-t a sztorija meg a játék atmoszférája volt az, ami igazán ott volt. Kibaszott jó volt. A kocsikázni meg rettentõen keveset kellett a fõ történet szálat követve. A mellékküldetésekben is csak a bolygók felfedezésénél kellet. A Mako el volt baszva, mert 90 fokos lejtõkönt is fel lehetett menni. Igen, a bolygókat enyhén szólva ellustálkodták, egyszerûen szarok voltak, kinézetileg meg minden (mármint a terep, az égbolt meg a körítés fincsi volt ott is). Az csak a lustaságukon meg a határidõn ment el. De egyáltalán nem számított. Ha kijátszottad a játékot, akkor tudod, hogy a játéknak 5% ha kitette összesen a kocsikázás, és 5%-át a bolygók. A hasonló bázisok is itt ott frusztráló volt, de nem vészes.
A Mass Effect azért volt kibaszott jó, mert nagyon jó volt a sztorija és a hangulata. A grafikája és a dizájnja is profi kategória volt.
Aki utánnanézett a dolgoknak, az tudja, hogy a ME2 minden téren még jobb lesz. A mellékküldetések változatosabbak, kijavították az "ugyan olyan bázisokat", az egész galaxistérkép sokkal jobban néz ki, meg a bolygófelfedezés is hihetetlen átddolgozáson ment át. A Mako-t egy az egyben lecserélték, szóval az extrém terepralli is megoldódott, a liftezést is lecserélték valami überbrutál "dologra", amin jobban nyomonkövethetjük, hogy hol vagyunk, nem beszélve arról, hogy az egész harcrendszer átdolgozásra került. A páncélzatunkat is teljes mértékben testreszabhatjuk (szín, sisak formája, tuningolni is lehet a páncélt, majdnem mint egy sims...) A hajónk is nagyobb lesz (és új!), a történet is hosszabb és szövevényesebb, több döntéssel. Minden egyes kisebb-nagyobb döntés amit az egyesben hoztunk hatással lesz a kettesre, ha importáljuk a mentésünket. Egyszóval minden sokkal szebb, jobb és letisztultabb lett.

Persze ez a sok változás a méretben is megmutatkozik. Míg az elsõ rész össze vissza 7GB-t volt, a második már a legoptimistább becslések szerint is a duplája lesz, vagyis 14GB, a lemezen. Mennyi lesz, ha telepíted? 18Gb?

A Mass Effect 2 megint az Év játéka meg Év RPG-je lesz. Garantáltan. Bioware=garancia.

magyar settlers 2
Heroes 4! 😄
Higany
Nem tudtok mondani egy középkorban játszódó játékot, ami magyar és bányászni, építgetni, fejleszteni, harcoltatni lehet benne? Köszi! Barátnõmnek kéne! 😊

Egy jó játéknak mindegy mikor jelenik meg, nem kell hozzá karácsonyi szezon, meg ilyenek. De csak a jó játék, a szar nem. Amihez mindenféle trükkök kellenek (szezonhoz igazítani, meg konkurrens játékok elõl elmenekíteni), azok nem érdemlik meg a pénzt.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Jaja, a lassan 3 éves Titan Quest szebben néz ki mint a még meg se jelent Dio3, ez azért elég égõ a Blizzardnak. Csak az a mákjuk hogy a TQ fejlesztõi is leléptek, így nagyon nincs vetélytárs ami átvenné a Dio3 helyét. Sajnos.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

nem tudni, érkezik-e PC-re (Alan Wake)
Ahhoz képest hogy anno úgy reklámozták mint az 1. gamet ami kihasználja a quad procikat...

dronkZero
Ehh, már a Deus Ex 2-t is nagyon vártam, aztán mi lett belõle..?

Bioshockos szösszeneted nem ingem, nem veszem magamra. Szánakozva figyelem csak, mi megy újabban... Mindenki mindenhez magyarítást akar, kb még Tetrishez is... Nehogy véletlenül ragadjon a játékból valami használható tudás is.
Mindegy, nem az én problémám...

a deus ex 3-at is pont úgy vártam mint annó a system shock 2 õt dehát szerintem akkor fog megjelenni majd mint a diablo 3, duke nukem, vagy éppen a HL2 episode 3 😄

Egyébként meg aki nem figyelt oda a BioShock 1 történetére és nem követte nyomon az összes párbeszédet hangrögzítõt, ergó a teljes sztorit annak nem nyújtott akkora élményt. (én magyarítottam szóval minden világossá vált és szerintem nagyon el lett találva) Bár a 2 höz én se fûzök túl sok újítást - a mostani tendenciákat nézve - de ha még is jobb lesz nagyon fogok örülni neki 😊

Remélem hogy a Deus Ex 3 idén mindenképp összejön, már nagyon itt lenne az ideje!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

rtfmZoli
A kedves cikkíró kifelejtette a stratégiák közül a Supreme Commander 2-õt(2010.03,GPG,Square Enix), ami szerintem a RUSE-nél jobb lesz (és v. színûleg az új C&C-nél is), ezek pedig benne vannak a felsorolásban...

-nem negatív vagy, hanem dinnye <#hehe>

ME2 lesz jó, a RAGE , meg pár rétegjáték .

dronkZero
Eheh. Na én pont emiatt egyszerûen képtelen vagyok szeretni a ME-et. Annyira nem jó az a sztori meg a játékmenet, hogy a Terep2-t ki tudja egyensúlyozni. Sõt, ha a végigjátszás idõeloszlását nézem, akkor ez egy kaland, RPG és TPS elemekkel fûszerezett Terep2. 😛

Elég negatív vagyok ma... 😊

Igazából amit legjobban várok az a Mass Effect 2. Imádom az 1. rész, de remélem, h a 2. nem lesz tele unalmas kocsikázással, fantáziátlan mellékküldis bolygókkal és csupa egyforma bázissal 😊.
A System Shock egyik részét se játszottam. Szal nem tudom összehasonlítani a Bioshockkal. Ami a Bioshockot illeti számomra 1x végigjátszós játék volt. Nem voltam teljesen elájulva tõle, de azért kellemes perceket szerzett. A 2. részt kíváncsian várom, de sztem nem sokban fog különbözni az elsõ résztõl azon kívül, h Big Daddyk leszünk.
A BioShock soha nem lesz System Shock 1 vagy 2. Sajnos nem is az volt a cél... mikor annó játszottam az SS2-vel tesómmal hónapokon keresztül játszottunk vele imádtuk, és a mai napig nagyon szeretjük 😊 A BioShock csak hangulatában és alap gondolataiban hasonló hozzá, van egy kifejlett és terjedelmes történet, sok sok küldetés, rengeteg szépen megformált és kidolgozott pálya, tuningholható fegyók, képességek, "hekkelés" csak mind mind új köntösbe bújtatva (felhasználó barát társadalomnak butítva). Én azthiszem 5x vittem eddig végig a BioShock-ot az összes nehézségi szinten, és minden alkalommal nagyon tetszett. Mind hangulatban, grafikában, történetben, és játszhatóságban élvezetes darab, viszont NEM szabad egy kalap alá venni a SystemShock 2-vel. Sajnos a szériából 3 már nem lesz pedig én is azt vártam kb 10 éven keresztül, aztán letettem róla, és kicsivel rá érkezett mega BioShock.

dronkZero
Totál egyetértek, én is ezt akartam hozzáfûzni a cikkhez. Az SS mindkét részét a kedvenceim közt tartom számon, míg a Bioshocktól a belem fordult ki 4-5 pálya után. Gyakorlatilag mindent szétbarmoltak, ami jellemzõ volt a Shock-okra és amik miatt azt szerettem... Háromszor kezdtem bele, háromszor adtam neki esélyt, és háromszor hagytam abba, hogy ez egy szar.

Gyakorlatilag semmi nem tetszett benne, sem a Fallout koppintott lepusztult 50-es évek scifi világa, sem a varázslatok(hogy vannak benne, és KÖTELEZÕ használni), sem a sztori(mondjuk SHODAN-t elég nehéz lett volna überelni), és még a grafikájától is hánytam, olyan szinten elbaszott volt a dizájn szvsz, nem beszélve a halál jelegtelen és már kurvára unalmas UT3-motorról... Jó, oké, egyik SS sem volt kimondottan szép, a 2 még kifejezetten csúnyácskának is számított a saját idejében, de a dizájn bejött. Itt meg pont fordítva áll a dolog, a grafika elmegy, olyan, mint a többi, de a dizájn eléggé elcseszett egy idétlenség. Szerintem.

Nem, ez nem Shock.

Biztos hát. De majd három játékot is kiad. A Blizzard nem hülye (ellentétben Peter Molylepkével, aki három játékát is kiadatta anno egy azon félévben). Diablo 2011, ha szerencséd lesz. SC2-nek meg 2010, de csak az egyik kampánya. WoW kieget is idénre ígérte a Blizz. Hogy ebbõl mi lesz, szeritnem max a béta. Igaz engem egyik játék sem érdekel, de nem is ez a lényeg.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

az lesz fermi mellé bundle 😄

fotográfik kolomp edisön :D

System Shock rajongóknak Bioshock 2.....Én szerettem a system shockot és a bioshock egy fos volt hozzá képest hangulatban,a játék bigdaddyk kiírtásából állt eleinte nyomasztó aztán dögunalom hangulat mellett...
Bioshock 2-ben pedig magunk is bigdaddy-k leszünk....Biztos hozni fogja a system shock hangulatát nem...?

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n