2010 legjobban várt PC-s játékai
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a válaszod, de ez biztos?! Én már mindent hallottam, úgy tudom nyár vége körül már Demo és december környéke a játék!
Etinger , az álltalad leírtakban teljesen egyettértek, és képzeld el , még egy internetes nyilatkozatgyûjtés is indult tavaly ez ügyben, amiben volt 2 kép a játékból , ahogy meg van variálva színvilágában és e-mailen keresztül lehetett szavazni, hogy inkább a másik kép: (aminek a színvilága volt csak más , a grafika ugyan az, tehát ez a másik kép egy kicst fekete-fehr tónusokat kapott, amitõl sokkal komojabnak és klasszikusabbnak tünt) , ami valjuk be ehhez a játékhoz passzol is , ezt az e-mailes petíciót el is küldték a blizzárdnak ha jol tom és tudomásul is vették a véleményt , ami elég egyldalú lett állítólag a rajongók álltal látott klassikus kép tekintetében, tehát az jobban teccett mindenkinek! Bízzunk benne hogy beleépítik ezt a kis "apróságot" . Kerestem a képet, de sajnos már nem lelem. pl: itt egy link , valami hasonlót képzelj el, de sokkol jobb volt... ezt csak most találtam, de itt is van kül. http://www.maxfreak.com/diablo3/wp-content/uploads/2008/08/diablo-3-screenshot-big.jpg és az alsó kép nekem jobban bejön, nem olyan "mesebeli" mint a felsõ.
A Diablo nem fog megjelenni 2010-ben.
Star Wars: The Old Republic <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Bízom a Biowareben, ha jól megcsinálják, állat lesz😊
Bízom a Biowareben, ha jól megcsinálják, állat lesz😊
ÚRRR Isten!!!!! Nem hiszek a szememnek a Diablo III ról semmmi??!! Még csak egy szóval sem illeti a cikk!! Ez elég gáz! Én személy szerint , nem sokat vagyok gép elõtt (22) , de anno a Diabloval rengeteg élményteli órám volt , és már évek óta várom, de még csak meg sem említi ,ez szomorú, ha kijön, veszek egy "REAKTORT", amin minden FUT MAX MAX GRAPHICH-on 😄 .
Talán ez...
Tactical Intervention
De nem hiszem, hogy eséllyel száll szembe a Counter Strike:Sourcéval.
Tactical Intervention
De nem hiszem, hogy eséllyel száll szembe a Counter Strike:Sourcéval.
Half Life 2 Ep. 3 idén sem lesz? Lusta disznók...
Deus ex 3. Nagykirály.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Én úgy tudtam hogy 2010 Duke Nukem éve lesz! <#banplz>#banplz>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Csak egy aprócska megjegyzés. A King Arthur-t tavaly jelentették meg nem az idén....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A StarCraft 2-be az a legjobb, hogy az ember minden évben várhatja 😊😊 Szerintem még jövõre is a listátokon lesz! Hogy na majd idén megjelenik...
StarCraft forever... szerintem leghamarabb decemberben jön az elsõ része a játéknak (ez de jól hangzik valami folytatásának 😄), de elképzelhetõnek tartom, hogy 2011 januárja lesz belõle, vagy február. Csak tudnám mit kotlanak még annyit rajta? Hát nem a játék enginet fejlesztik az tuti...
Mondjuk az SC2-nek ez még nem is vész, nekem nagyon szimpi... De a Diablo 3 grafja már azért könnyezteti a szemem... Fõleg ezek a mesés "játék grafikájával" készült intrók... mint a MONK. Jó tudni, hogy már úgy le vannak maradva a technikával, hogy már most egy 3 éve megjelent játék jobban néz ki.
Imádom a Blizzardot szidni, mert mindezektõl függetlenül piszok jók a srácok 😊😊
StarCraft forever... szerintem leghamarabb decemberben jön az elsõ része a játéknak (ez de jól hangzik valami folytatásának 😄), de elképzelhetõnek tartom, hogy 2011 januárja lesz belõle, vagy február. Csak tudnám mit kotlanak még annyit rajta? Hát nem a játék enginet fejlesztik az tuti...
Mondjuk az SC2-nek ez még nem is vész, nekem nagyon szimpi... De a Diablo 3 grafja már azért könnyezteti a szemem... Fõleg ezek a mesés "játék grafikájával" készült intrók... mint a MONK. Jó tudni, hogy már úgy le vannak maradva a technikával, hogy már most egy 3 éve megjelent játék jobban néz ki.
Imádom a Blizzardot szidni, mert mindezektõl függetlenül piszok jók a srácok 😊😊
← ElőzőOldal 3 / 3