51
-
samebadi #11 Története nincs?
Te nem vagy normális :D
ezer mondanivalója van, ahhoz képest, hogy nincs története.
De jó, vegyük úgy, hogy ez tényleg a pocahontas...
Szerinted annak nincs története??? -
nagykovi #10 Miért ne lenne története?
Nemtom neked mi számít történetnek, de sztem az Avatarnak tök jó története van... -
#9 2009 Leglátványosabb filmje. A felépített világ csodálatos.
Azonban ezt már nem veszi be a gyomrom:
"A letöltésre kirakott szkripttel is a "Legjobb eredeti forgatókönyv" kategóriában való nevezést kívánja elérni a stúdió"
Mitől eredeti? Kliséhegyek. Tökéleseten kiszámítható eseményvonallal. Erre az egy díjra nem nevezném, viszont az összes többire igen. -
kalapos01 #8 "Ebből is látszik, hogy jó film, és több mint tökéletes. "
Komolyan úgy gondolod, hogy az a film, aminek csak története nincs, tökéletes? Nem túl nagyok az elvárásaid, pajtikám. -
samebadi #7 Látszik, hogy az emberek másba nem tudnak belekötni, csak ebbe. Ebből is látszik, hogy jó film, és több mint tökéletes. Most nem azért, de vegyünk egy alap scifi modellt:
találnak egy új bolygót- alapból adott, hogy ezt a későbbi pöcsök ráhúzhassák amerika meghódítására, de várjunk a dologgal.
szóval találnak egy új bolygót, odamennek emberek, mivel? járművekkel.
-ja, hogy ez ugyanaz mint amikor hajóval meghódítják amerikát? egyefene.
tegyük fel vannak ott más élőlények, emberek, saját élővilág:
-ja az esőerdő meg az indiánok...
GYEREKEK, SZÁNALMAS :D ráadásul látszik azon a képen, hogy mielőtt ráfirkálta az avataros oltásokat, leírta a saját nyelvén a pocahontast, hogy ütősebb legyen az átfirkálás.
Most nem azért, poénnak jó, de már idegesít, hogy MINDENKI ezen pattog. Felejtsétek már el.... köszi -
#6 Annyira eredeti, hogy az már hihetetlen. Ettől függetlenül nagyon jó film.
-
wolruf #5 Én is ezt kerestem tegnap, de nem találtam. Linket plíz? :) -
#4 Hol? -
Csak77 #3 Már vannak képek a kimaradt jelentekből (jake megtalálja a még életben lévő Tsu'tey-t, Navik megtámadják a bázist, stb...). -
blessyou #2 us box office all time
bocsi, nem linkeltem -
blessyou #1 http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross
ezek szerint a Pókember 3 a 18. helyen áll, és a Pókember az, ami a 8-adikon.