NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
hidd el, nem a te hibád, hogy azzal etetnek meg eredeti cédébe csomagolva,amivel csak akarnak, nem a te hibád az sem (és az enyém sem), hogy olyanok kevernek, maszterelnek zenéket,akiknek inkább kapálni kéne menni, de mindezek miatt ne én legyek a szemedben vagy a füledben a fekete bárány! errõl már volt szó korábban is, MINÕSÉG és Hangminõség szempontjából nem az a lényeg, hogy eredeti lemezen van-e valamilyen wav, hanem, hogy megfelel-e a 70-es évek vége felé lefektetett audio-cd pcm wav szabványnak és egy bizonyos szintû stúdio hangzással szemben elvárható akusztikai minõségnek. hogy manapság simán rányomnak akár mp3-at is audio cédére (és most nem errõl a számról beszélek), jó lesz az a süket hülyének címmel, az megint nem az én hibám. ez van. nyilván ilyennel szerencsére egy komolyabb (értsd ismert nagyobb pl. sony, bmg, stb.) vagy netán japán kiadó lemezén sohasem találkozol.....eddig.
csak NEKED, te boldog lemeztulajdonos!
TESSÉK!
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Én személy szerint annak örülnék ha mindketten feldobnátok egy jó lossless tracket,mondjuk azokból amiket nemrég írtam.<#love12>#love12><#wave>#wave>
az igazságrõl csakis arról.<#hehe>#hehe>
gyere már el hozzám
ha dobsz egy valós címet akkor fontolóra veszem a dolgot
15 éve én már az atrac3 tömörítéssel foglalkoztam
Már rosszul kezdõdik mert benne van a tömörítés szó.Egy pillanatra azt hittem hogy te jöttél rá hogy az 500kbps közeli tömörítés valós cdda-t eredményez.
Szóval nem értem hogy mire ez az agresszív védekezés egy egyszerû kérdés után.Mint az apró kis állatok akiket megijesztenek és õk begömbölyödnek illetve szúrnak harapnak illetve bélgázokkal védekeznek.
Szó sincs részemrõl kötözködésrõl megismétlem egy kérdés volt csupán erre a hsz-edre.
szakértelem nem kell feltétlenül egy egyszerû freki analízishez (minimális ismeretek persze elõnyt jelentenek), de még csak hallás sem szükséges hozzá. ezt mutatja a papírforma. egy szép, kb. 600hz-es frekilyuk (azaz a semmi) tátong 15khz feletti részen,amit általában direkt raknak bele 1-1 demo jellegû anyagba, csak frekiben lejjebb.
Errõl a semmirõl kértem egy képet mivel amit te látsz azt mi is láthatjuk a képernyõnkön,de viszont amit te hallasz azt mi nem hallhatjuk illetve fordítva sem.A technika lehetõvé teszi manapság hogy a képi élményeket megosszuk egymással.Úgyhogy akkor dobj egy képet.<#hehe>#hehe>.HA TUDSZ<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Milyenre gondoltál?..virágosra vagy valami vidámra vagy olyanra mint amilyet te szoktál dobni.<#hehe>#hehe>
mi a jó istenrõl regélsz te?!
gyere már el hozzám, ha van a pofádban meg az agayadban valami értelmes is és szívesen elmondom, bemutatom, megmutatom , elmagyarázom neked, hogy mirõl van szó,mert agyilag itt képtelen vagy befogadni a mondat elejét is. bár mint momdtam egy süket embert nehéz meggyõzni olyan dolgokról,amihez zenei hallás is kell, de ha esetleg nem vagy vak, még egyéb módon is lehet esély. annyi hülyeséget hozol fel példának, amivel nem engem járatsz le, hanem a saját szegénységedet és "tökhülyevagyok" ezekhez tehetségedet bizonyítod. te szerencsétlen. 15 éve én már az atrac3 tömörítéssel foglalkoztam,nem az alapzajos kazettáiddal. a többit meg hagyjuk,mert nagyon gyenge és nagyon gyerekes. egyetlenegy értelmes kérdést nem tudtál feltenni, csak szajkózod a baromságaidat. erre vered a melled? mennyé oszt hallgasd a zenéidet a 400 wattos pmpo music centereden és légy büszke magadra, hogy milyen fasza csávó vagy.
Nekem is.<#nyes>#nyes>Habár a tanítványnak van még mit csiszolnia önmagán.<#falbav>#falbav>
amúgy amiröl rippeltem az 1 eredeti cd sajátom amit még anno magyarországon vettem könyvesboltban még az ára is rajta van 2790 ft!
lefényképezni most sajna nem tudom mivel nincs elem a gépemben!
akkor ezek szerint már akkor így átverték az embereket????
Én már nem gondolok semmire<#hehe>#hehe>
Talán ennyit kellene válaszolnom,de ez nem ilyen egyszerû.
A forgatókönyv a szokásos ebben az esetben amikor a nagy elméleteket nem követi semmi.Beszélsz évek óta a nagy semmibe a semmirõl.Õszintén bevallom nem is várhattam mást egy nethero-tól.Beszélsz össze és vissza minden féle zöldségeket amiket te mondasz a minõségrõl és a hozzá kapcsolódó dolgokról azokkal már egy jóllakott napközis is tisztában van.
A szöveg középsõ részére csak annyit olyan vagy mint egy sértõdött tötikemester.Mi volt ez önvallomás?<#hehe>#hehe>
Na szóval még mindig nem gondolod ugye komolyan hogy ezerrel tötikézel mindent lefelé saját magadat profinak nevezve és a minõséggel kapcsolatban osztva az észt másoknak.Az ilyenekkel van tele az egész világ.15évvel ezelõtt még az alapzajos kazikra maszturbáltál mamár te lettél a profi mert az orosz remaster lett a mintaképed.Csak így tovább wazze<#hehe>#hehe>Ügyes srác vagy mit is mondhatnék mást.Ez is egyfajta gyüjtõi szenvedély manapság amit te csinálsz.Mindenbe belekóstolsz ami jó vagyis annak ítéled azt elmented és mekkora gyüjtõ és minõség ismerõ lettél.HATALMAS!LOSSLESS & CSEKOLLÓ KIRÁLY!<#worship>#worship>
AKKOR LESZ BIZONYIÉK AZ ÁLLÍTÁSODRA?Az üres dumával már tele a padlás.
mindenesetre örülök, hogy alapvetõen nem ugyanazok a forrásaink
Hát ennek én is.<#hehe>#hehe>Tényleg az említett módszerrel magamhoz kellene hogy nyúljak.<#boxer>#boxer>
ennek köze sincs az "original" verzióhoz mert ez a "guitar mix" <#nyes>#nyes>
az eredeti gitár mix 7'17" ez csak 6'19" nyilván az elejébõl és a végébõl is le van vágva....
az eredeti wav jól van maszterelve, a tiedbõl erõsen megnyirbált a közép és magas, pont annyira, mintha valaki süket füllel belenyúl egy EQ-val és elcseszi az egészet,mert loudness hangzást ad neki.a másik a frekimenet, mely alapvetõen nem rossz, de pont annyira hiányos,mint amikor egy jobb 192-es mp3 vagy egy rosszabb 320-as mp3-ból visszakódolják wav-be.....
hát ennyi látszik,hallatszik, a többi meg elmélet...
Bár nem vagyok Mentalista <#nyes>#nyes>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
bwo-sunshine_in_the_rain_(italo_mix)-asot.mp3 (10.46 M😎320kb http://www.multiupload.com/L7B56AHGQP
ha provokálni van kedved, vagy csak kiforgatni a szavaimat, akkor légyszi vagy ésszel tegyed, mert az eddigiek elég hézagosak vagy pedig máshol mással. esetleg maszturbálj egyet. a hozzád hasonlókon az is szokott néha segíteni...
meghallgattam, nem is pécé hangszórón, nem is high-end cuccon, csak egy normálison.
egész jól szól, bár a közép és felsõ részen van hiányérzetem. a magasai nem tiszták, összemosott. persze kérdezheted, hogy mihez képest, joggal....pl. az eddigi tapasztalataimhoz képest és a nekem meglévõ példányhoz képest.
sorolhatnám, hogy egyébként még milyen jellemzõket látni ezen a fájlon (kompresszálás, dinamika, vágás, stb.), de ez meghaladja az igényeidet.
mindenesetre örülök, hogy alapvetõen nem ugyanazok a forrásaink.<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1>
Ezt a katalógusszámot arra értem amit feltettél az vagy egy cd-rõl vagy egyéb hanghordozórol származik.Mivel ismert elõadóról van szó így valószínûleg több kiadó is kiadhatta és azért kellene tudni hogy melyik lemezrõl való,mert ahány stúdió annyi féleképpen hajligatják azt a kibaszott frekvenciagörbét.Az adott esetben pedig ha valami sufni mûhelyben tették ezt attól még mutathat jót a csekkoló,de nem mondható ki biztosan az eredete.Meghallgatni pedig a megfelelõ körülmények között csak késõbb tudom.
Jah és majdnem elfelejtettem minden hivatalosan kiadott korongnak van katalógusszáma,hiszen a kérdés ez volt.<#hehe>#hehe>
Viszont a kielemezése nem az én tisztem mert annyira nem értek hozzá.
Én csak azt mondom amit szemmel láttam!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
na ezt meg én nem értem!!!azt hittem nagy szakértõknek még fülre is megy az illen dolog!<#nevetes1>#nevetes1>
Tehát már készítem magamnak a szórakozni valókat.
(filmek,zenék)<#fogmosas>#fogmosas>
Jó neked én szigorúan este hétig nyomom (három telefon csörgésére kell reagálnom.)Szerencsére azért van egy pár percem belesni a fórumba is.
Õszintén megmondom neked én nem értek ehhez a fajta csekkoláshoz és amint látom mások sem nagyon.<#hehe>#hehe>.
Ahhoz hogy biztosat mondjak tudnom kellene hogy melyik katalógus számú lemezrõl való a darab és úgy tudnék biztosat mondani ha az onnan lerippeltet összehasonlítanám a tiéddel.Egyébként ez olyan mint amikor a macska megsaccolja az esõt.<#nyes>#nyes>
megmondom õszintén nem szedem le mert elötted ugye már felrakta 1 másik fórum társ az egész albumot!
szóval azt töltöttem le de csak az az 1 szám ami nekem tetszik róla!
melóval idõben végeztünk így elengedett a fõnök korábban!<#wave>#wave>
Az a zene jó lett amit a 80-as ba feltettem neked?
Amúgy hogy hogy ilyen korai órában....?
akár privát is küldheted és megmondom talált vagy nem!<#wave>#wave>
Érveket és ellen érveket lehet ütköztetni ,vitatkozni , csak arra kérlek benneteket hogy kulturáltan továbbra is!<#worship>#worship><#wave>#wave>
látom megy a minõségi méregetés😊
Egyenlõre a szokásos se füle se farka<#hehe>#hehe>
Szerintem ez a rész felesleges hiszen mindenkinek van füle és valamilyen hangtechnikája többek között még nekem is.<#nevetes1>#nevetes1>
(mondjuk nem több száezres analóg erõsító,de ehhez a digitális anyaghoz ez nem is szükségeltetik)<#hehe>#hehe>
Ó HÁT PERSZE...folytathatnám így is,vagy úgy is hogy lassan a csekkoló tudományod végéhez értél.<#hehe>#hehe>
Mi ez a kitáncolás a bizonyítékok mögül?
Vaggy talán megijedtél a kihívástól?
Egy 4éves gyerek is tisztában van vele ha valamibõl elveszünk valamit az hiányzik belõle,ha nem raktuk bele akkor is rövidebb valamennyivel a kijelölt cél.Vagyis a 15khz feletti részen nincs semmi.<#hehe>#hehe>Mint említetted nem kell hallani elég látni.Akkor viszont mi is láthatjuk mert hallani mi sem fogjuk.<#mf2>#mf2>
Ez volt az utolsó reményem nekem is hogy eljutott a felfogási küszöbödig a dolog.<#nyes>#nyes>.Egyszerûbben egy egyszerû ábrával kellene illusztrálni a mondandódat amit a 3569-es hsz-edben írtál egyébként tényleg túlságosan sci-fi-nek fog tûnni az egész.<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
látom megy a minõségi méregetés😊
ha valaki megmondaná hogy ez kreált wav vagy bütykölt vagy mp3 ból lett e csinálva annak megköszönném!
a továbbiakban mint szakmai hozzáértését a dolgokhoz el is ismerem minden kritérium nélkül!
várom a véleményeteket ki minek hallja a dolgokat!
Robert Miles - Children (original version)6:19
http://www.multiupload.com/2HNT29HCLG
a "hogy szól a gyakorlatban" részt,azért még megírom, mert az szerintem felér a felfogási küszöbszintedig. legalábbis ez az utolsó reményem.<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Remélem nem a számítógép hangszórójára gondoltál.<#hehe>#hehe>
Az általad leírtak túlságosan elméleti síkon futnak,akár talán még lehet is benne valami valóságtartalom,de nálam a sci-fi kategóriát erõsítik.<#nyes>#nyes>
ezt mutatja a papírforma
de mit nutat a valóság?Remek alkalom bebizonyítani gyakorlati síkon is az elméleti téziseket.(hogyan csekkol egy valódi szakértõ)<#hehe>#hehe>
LÁSSUK A MEDVÉT!<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hogy hogyan szól,az más kérdés, azt majd 3 után valamikor megmondom, amikor egy normális hangrendszer közelébe kerülök.<#hehe>#hehe>
Kíváncsivá tettél mi alapján jutottál erre a megállapításra.?A mûszereid romlottak el vagy netán a hallásod vagy csupán csak a szakértelem hiánya kandikált be az ablakon?<#nevetes1>#nevetes1>
Off!
Emléxem nem olyan régen egy mit ugrálsz is ebbe kavarodott bele,mármint a spektrum és a frekik világába.Azóta egy bizonyos helyen önmagával beszélget olyan dolgokról ami másoknál is természetes,de semmi esetre sem próbálozik spektrum és freki analizálással. <#hehe>#hehe>
Elõtte vagytok.<#hehe>#hehe>Természetesen akad olyan fórumtárs is akitõl még jó néven is venném.<#hehe>#hehe>
Bár még nem csekkoltuk le!<#hehe>#hehe><#wink>#wink>
Még jó hogy sok mindennel kapcsolatban nem derül ki,mert akkor egy dologban biztosan igazam lett volna életem során.<#hehe>#hehe>
Elõbb vagy utóbb még lehet.<#hehe>#hehe>