NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó neked én szigorúan este hétig nyomom (három telefon csörgésére kell reagálnom.)Szerencsére azért van egy pár percem belesni a fórumba is.
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Õszintén megmondom neked én nem értek ehhez a fajta csekkoláshoz és amint látom mások sem nagyon.<#hehe>#hehe>.
Ahhoz hogy biztosat mondjak tudnom kellene hogy melyik katalógus számú lemezrõl való a darab és úgy tudnék biztosat mondani ha az onnan lerippeltet összehasonlítanám a tiéddel.Egyébként ez olyan mint amikor a macska megsaccolja az esõt.<#nyes>#nyes>
megmondom õszintén nem szedem le mert elötted ugye már felrakta 1 másik fórum társ az egész albumot!
szóval azt töltöttem le de csak az az 1 szám ami nekem tetszik róla!
melóval idõben végeztünk így elengedett a fõnök korábban!<#wave>#wave>
Az a zene jó lett amit a 80-as ba feltettem neked?
Amúgy hogy hogy ilyen korai órában....?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
akár privát is küldheted és megmondom talált vagy nem!<#wave>#wave>
Érveket és ellen érveket lehet ütköztetni ,vitatkozni , csak arra kérlek benneteket hogy kulturáltan továbbra is!<#worship>#worship><#wave>#wave>
látom megy a minõségi méregetés😊
Egyenlõre a szokásos se füle se farka<#hehe>#hehe>
Szerintem ez a rész felesleges hiszen mindenkinek van füle és valamilyen hangtechnikája többek között még nekem is.<#nevetes1>#nevetes1>
(mondjuk nem több száezres analóg erõsító,de ehhez a digitális anyaghoz ez nem is szükségeltetik)<#hehe>#hehe>
Ó HÁT PERSZE...folytathatnám így is,vagy úgy is hogy lassan a csekkoló tudományod végéhez értél.<#hehe>#hehe>
Mi ez a kitáncolás a bizonyítékok mögül?
Vaggy talán megijedtél a kihívástól?
Egy 4éves gyerek is tisztában van vele ha valamibõl elveszünk valamit az hiányzik belõle,ha nem raktuk bele akkor is rövidebb valamennyivel a kijelölt cél.Vagyis a 15khz feletti részen nincs semmi.<#hehe>#hehe>Mint említetted nem kell hallani elég látni.Akkor viszont mi is láthatjuk mert hallani mi sem fogjuk.<#mf2>#mf2>
Ez volt az utolsó reményem nekem is hogy eljutott a felfogási küszöbödig a dolog.<#nyes>#nyes>.Egyszerûbben egy egyszerû ábrával kellene illusztrálni a mondandódat amit a 3569-es hsz-edben írtál egyébként tényleg túlságosan sci-fi-nek fog tûnni az egész.<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
látom megy a minõségi méregetés😊
ha valaki megmondaná hogy ez kreált wav vagy bütykölt vagy mp3 ból lett e csinálva annak megköszönném!
a továbbiakban mint szakmai hozzáértését a dolgokhoz el is ismerem minden kritérium nélkül!
várom a véleményeteket ki minek hallja a dolgokat!
Robert Miles - Children (original version)6:19
http://www.multiupload.com/2HNT29HCLG
a "hogy szól a gyakorlatban" részt,azért még megírom, mert az szerintem felér a felfogási küszöbszintedig. legalábbis ez az utolsó reményem.<#nevetes1>#nevetes1><#nyes>#nyes>
Remélem nem a számítógép hangszórójára gondoltál.<#hehe>#hehe>
Az általad leírtak túlságosan elméleti síkon futnak,akár talán még lehet is benne valami valóságtartalom,de nálam a sci-fi kategóriát erõsítik.<#nyes>#nyes>
ezt mutatja a papírforma
de mit nutat a valóság?Remek alkalom bebizonyítani gyakorlati síkon is az elméleti téziseket.(hogyan csekkol egy valódi szakértõ)<#hehe>#hehe>
LÁSSUK A MEDVÉT!<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hogy hogyan szól,az más kérdés, azt majd 3 után valamikor megmondom, amikor egy normális hangrendszer közelébe kerülök.<#hehe>#hehe>
Kíváncsivá tettél mi alapján jutottál erre a megállapításra.?A mûszereid romlottak el vagy netán a hallásod vagy csupán csak a szakértelem hiánya kandikált be az ablakon?<#nevetes1>#nevetes1>
Off!
Emléxem nem olyan régen egy mit ugrálsz is ebbe kavarodott bele,mármint a spektrum és a frekik világába.Azóta egy bizonyos helyen önmagával beszélget olyan dolgokról ami másoknál is természetes,de semmi esetre sem próbálozik spektrum és freki analizálással. <#hehe>#hehe>
Elõtte vagytok.<#hehe>#hehe>Természetesen akad olyan fórumtárs is akitõl még jó néven is venném.<#hehe>#hehe>
Bár még nem csekkoltuk le!<#hehe>#hehe><#wink>#wink>
Még jó hogy sok mindennel kapcsolatban nem derül ki,mert akkor egy dologban biztosan igazam lett volna életem során.<#hehe>#hehe>
Elõbb vagy utóbb még lehet.<#hehe>#hehe>
Én ilyen SMS dolgokba eleve bele se megyek semmilyen szinten!
Ez idáig kimaradt.
Sok örömöm nem volt benne !<#wilting>#wilting>
Ezt nem is vitatom de ezt az albumot tényleg úgy kaptam valakitõl!
Tehát nem én keresgéltem a neten utána!
Persze a végeredmény ugyan az lett volna ezen példány esetében! <#szomoru1>#szomoru1>
a zenekedvelõk mindent meghallgatnak (és én bele is nézek) legalább egyszer.<#nyes>#nyes>
Ez bölcs megállapítás.<#hehe>#hehe>Az igazság az egészben habár már nálam okosabbak is leírták ezt hogy a csekkolókkal veszteségmentesnek tûnõ anyag sem biztos hogy az aminek látszik.Ennek a lossless sztorinak egy orvossága van az eredeti korong üzembehelyezése.Ekkor is csak 99%-os valószínûséggel mondható ki az igazság.<#hehe>#hehe>
Aztán még pár sms-t elküldtem, de már nem jártam sikerrel, mert vagy az volt, hogy "a fájl eltávolítva vagy blokkolva" vagy lejött, de az exe fájl hibás volt és nem mûködött (ez idegesítõ, miután több, mint 1GB-os állományt többször leszedtem emiatt és mégse volt jó).
Szóval zsákbamacska.
imo :) science fiction is science fact
Hát szerény becslésem szerint a zenekedvelõk 95%-a így van ezzel manapság.<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Minden porcikámmal tiltakoztam a kijelentésed ellen ,de sajnos ami tény az tény.
Elnézést mindenkitõl.
Én még nem is hallottam ezt az albumot sõt azt sem tudom kitõl kaptam!<#falbav>#falbav>
Még egy vagy két napig hagyom az ezzel kapcsolatos "zenét" és képet, aztán törlöm mint ahogy azt a bizonyos albumot is!<#duhos2>#duhos2>
Mondjuk az érdekes hogy még a cover képek is pedig 25Mb-os png képek!<#wilting>#wilting>

Érdekes hogy egy betûvel sem említik a lemezen hogy TIZIANA csak ennyi minden számnál hogy Rivale!
Egyáltalán honnan jött ez a Tiziana név?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Rivale - Ash ( Flac )<#eplus2>#eplus2>
Ezt próbáltam minden ország és szolgáltató esetében (elõször az orosszal kezdtem)-nem fogadta el...<#rinya>#rinya>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Nem ez a jelszó? (nem nekem nem is kérte a 600megás exe fáj
Csak kérdezem ott volt az oldalon!<#nemtudom>#nemtudom>
Vebfordítás ezt hozta ki!
Kedves zene szerelmeseinek!
Studio ritkaság együtt az oldalon Limpopomusic.com tart a 30 napos példátlan akció!
Most már vásárolhat is ritka gyûjteménye letöltõ közvetlenül honlapunkról rögzíti a saját a CDR vagy hallgatni a számítógépen vagy a zenelejátszó!
Minden szám ritka vinil-kibocsátás nem adják ki CD-n.
Példátlan intézkedéseket, hogy a költsége minden 4-lemezes gyûjtemény mindössze 150 rubel egy mp3 formátumban - 256 kb., És 255 rubelt - a nerazzhaty formátum (veszteségmentes)!
Ez a költség a CD-audio formátumban csak 64 rubelt, és mp3 formátumban csak 38 rubel!
Önnek csak le és csomagolja ki a letöltött fájlokat. A kifizetés akkor kell elõállítani csak akkor már letöltött zenéket a számítógépre! Fizetési megbízások belül a letöltött fájlokat.
Én mp-3ban hóztam le de én sem jutottam messzebb mint ti....Sajnos
Az emelt díjas hívással én is megjártam 1x nem akarok még plusz 200Fz sem fizetni a másik is így volt csak 400-ról szolt a fáma de a számlán 1800 volt a minusz!Na akkor fogadtam meg ,hogy többet nincs ijesmi!
Szia Rics78,
ebben a kérésedben tudok segíteni, feltöltöttem 2 változatot is:
Csepregi Éva & Mándoki László - Korea (magyar változat) wav
Csepregi Éva & Mándoki László - Korea (angol változat) mp3 320 kbps
Label:ZYX Music
Catalog#:ZYX 20919-2
Format:CD, Album, Remastered
Country:Germany
Released:23 Apr 2010
Genre:Electronic
Style:Italo-Disco
Itt flac és mp3-ban is...
Koszi az infot.
Akkor holnap vegig is hallgatom az egesz lemezt hatha felismerem benne Andy keze nyomat!<#taps>#taps>
Andy Romano feat. Tiziana Rivale-Ash (a fentiek miatt én így tartom nyilván)
és van még pár ilyen apró trükk Andy körül.
Nyilván üzelti okokból sokféle névvel és variációval kerülnek napvilágra a különbözõ zenék.
De van valami koze TIZIANA RIVALE-hez?
Csak mert arra a hozzaszolasra valaszoltal!<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szinten este tudom megnezni!<#wave>#wave>
Es vegul is megtalaltam.<#wink>#wink>
Majd ha hazaesek este felteszem a szamot!