42846
-
Sziasztok!
Na erre a verzióra nagyon kíváncsi vagyok .
Erre muszáj időt szakítanom hogy meghallgassam.
-
Biatomi #2858 Sziasztok!Napjaink egy nagy zenéje ez is.Bátran ajánlom!
[szin=blue]http://www.4shared.com/audio/2sZ-XuNi/2_Ontrack_-_Salta__Siko_Martin.html
-
atiapuka #2857 Én is köszi!
-
atiapuka #2856 Sziasztok!
-
Lacikám!
A neten böngészve leltem ezt a verziót!
Szerintem már mindenki tudja, hogy Te vagy a legnagyobb rajongójuk
Closed - Crazy Love (Kaposi version)
Évek múlva mutogathatod a gyereknek, ha Brazíliából előkerül ismét..
Joccakát
-
Sziasztok! 
Ha leszúrt ridbergert nem is de nagyon örülök hogy végre előkerült ez a maxi Closed-töl.
Az hogy mennyire nem tudok most zenélni az is bizonyítja hogy bár már szinte a felkerülés perceiben letöltöttem máshonnan de még mindig nem tudtam belehallgatni sem.
Természetesen nagyon köszi neked bazoocow hogy megosztottad velünk!

-
Na a K Laci ugrik egy leszúrt rittbergert ha meglátja 
-
Biatomi #2852 Hy Bazoocow!
Na erre a verzióra vártunk már rég,mert ez a hivatalos!Eddig sajnos csak keringtek a hamisak.Köszi!Már csak az a szép amikor veszteségmentesen tudjuk hallgatni.

-
bazoocow #2851 Closed - Crazy Love (320)
A1 - Crazy Love (extended version)
A2 - Crazy Love (instrumental version)
B1 - Living In Your Eyes (extended version)
B2 - Don't Stop Moving (Gino & Savino remix)
http://www.multiupload.com/RILHO6T7OJ
-
köszönöm szépen

-
Meg tudná valaki mondani, hogy a youtube-on miért ilyen írtózatosan rossz minőségűek a zenék?
-
Biatomi #2848 Szia Laci! Oké rendben én személy szerint várlak minél előbb vissza a topicba.
-
Szia István! 
Már alakul a Win7 rendszerem de még sok progi szinkroizálása van hátra!
-
Biatomi #2846 Sziastok,szia Carlos!
Nem egy hatalmas minőség de legalább meglesz amíg hozzá nem jutsz eme ritka felvétel minőségibb hallgatásához.
[szin=green]http://www.4shared.com/file/259570861/eac8482a/03_-_Please_Dont_go.html
-
Sziasztok!
ezt az egyetlen Michael Fortunati számot sehonnan sem tudom megszerezni
tudna valaki segíteni??
Michael Fortunati - Please Don't Go!
http://www.youtube.com/watch?v=fb7CGGsIAG8
-
Biatomi #2844 Sziasztok!
1991-ből igaz,de super eurobeat vol.13 sorozatból merítettem ezt a jó muzsikát.

[szin=red]http://www.4shared.com/file/259024302/3e81d863/04_David_Essex_-_Love__Celebra.html
-
letörölted vazze
-
Sziasztok! 
Ma reggelre teljesen váratlanul NTLDR hibával bemondta az unalmast a gépem.
Ezért újra raktam a WindowsXP-t a legalapabb szolgáltatásokkal hogy legalább netezni tudjak.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy amíg nem történik meg a Win7 telepítése addig csak szemlélője leszek a topiknak érdemben nem nagyon tudok hozzátenni.
Várom hogy ráérjen a cimborám aki ráncbaszedi majd a gépemet.
De legalább most előtte mindent mentettem szóval nem veszett el semmim.
Jók legyetek!
-
atiapuka #2841 Sziasztok! 
Nekem tetszik:
FarStarC - Katten Vill Ha Vatten (SinSonic 80s remix)
http://www.4shared.com/file/257104431/68493707/FarStarC_-_Katten_Vill_Ha_Vatt.html -
Egyetértünk!! 
-
Nekem erről a "vitakezdemény"ről csak közhelyek jutottak eszembe, mint pl. "Kinek a pap, kinek a Pap Rita..."
Nem vagyunk egyformák - és ez lehet, hogy inkább jó, mint rossz. -
sanyo71 #2838 Sziasztok!Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
I Wish (2010 Version)
Dina Tankar (Extended Fast Bass Edit)
Dina Tankar (Extended Version)
http://www.4shared.com/file/255456458/e274ef44/VT_-_IW.html
Pass: Happy Easter From VT!
-
musichunter #2837 Kellemes Ünnepeket Kívánok Minden Fórumozónak!

-
Teljesen egyetértek, már ami a nagy hifin való hallgatást illeti.
Asszem nem értetted pontosan amit írtam, a 128 és loslessről. Amit taglaltam az a netes elérhetőségekre vonatkozik. Te is tudod hogy nagyon sok konvertáló művész tevékenykedik a nagyvilágban, pláne single zenék területén. Pl. ismerek egy srácot aki youtube-ról gyűjtötte remek készletét, sőt mi több a nagyobb bitráta ugye = jobb minőség elvén fel is nyomta őket. Hál'isten Ő nem terjeszti, de más esetleg igen, és egyszercsak losless lesz belőle.
Na én ezekre a loslessekre gondoltam, amit Kaposival taglaltunk, és ugye mára amilyen "telített" a net, igenis többszöri letöltésből és összehasonlításból tudom kiválasztani a lehető legjobbat, a fülemnek tetszőt.
Egyébként én mp3 párti lévén, nem utazom nagyon loslessre, de mpbe a mai felhozatalból két ugyanazon zene, egyező bitrátás verzió között biza még autóban is van különbség.
Elnézést, nem szántam vitaindítónak a gondolatom, ezt már párszor kitárgyaltátok, csak egy vélemény volt
-
Igen vadászom a zenéket de nem a mixeket.
Meglepődnél ha tudnád mennyire kevés mixem van.
Egyszerűen ebbe a műfajba nem mentem bele és ezután sem fogok.
Irgalmatlanul sok maszek mixel találkoztam.
De csak a címükkel mert elég nekem a zenéket meghallgatnom nem hogy még a mixekbe is belevágjak.
De amikor ilyen nevek feltűnnek egy mixben hogy Dyva, Fresh Fox, Closed, Mode One, Vision Talk, Riccardo Campa, Roby & Claudia stb stb akkor azért persze hogy leszedem.
Senki senkit ne bántson meg ezen a topikon ez a lényeg!
Ez volt eddig és ez legyen ezen túl is.
Nem szeretnék semmi olyat végigélni amik már sajnos a 80-as években vagy akár nálad is megtörténtek.
Ha úgy látom hogy valaki megbántja ,sérti a másik amúgy sem sok idelátogatót, azt a hozzászólást egyszerűen törölni fogom.
Én itt békét szeretnék ezentúl is!
Bár ezt a hozzászólást neked címeztem de az utolsó pár sort csak általánosságban írtam tehát címzett nélküli a dolog!
-
atiapuka #2834 Ma hallgattam 128-as zenét. Tudom, tökre ciki...
-
atiapuka #2833 bocsesz, klassz -
atiapuka #2832 Flexi, itt kinek van szüksége kritikára?
Akinek kell leszedi, és meghallgatja.
Ha nem tetszik, letörli, és kész. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg zene, ami itt forog, nem mindig mindenkinek tetszik. Mégsem kritizáljuk egymást. Inkább megköszönjük, s ami tetszik, azt leíjuk, hogy klasz.
Persze, ezt lehet, hogfy csak én érzem így.
Elnézést, hogy rosszul viselem a negatív kritikát! -
Most ugratsz ugye?
Nem hallottál még jó mixeket, te aki folyamatosan a neten vadászod a zenéket? A mix lényege, hogy ötletesen van megoldva, olyan hangok keverésével, ami másik zenéből lett ollózva mégis illik az adott zene ritmusához, akár több effektel kiegészítve.
Nem kell itt mártírkodni senkinek, hogy ilyen-olyan minőség, ha nem lényeg, akkor nem lényeg, én azon akadtam fent, amit micuko mondott, nincs olyan 128-as mpétré, ami egy felső kategóriás hifin jobban szólna, mint egy lossless, a másik pedig ez a sima átmenetes mix, nincs ebben semmi különleges, főleg úgy, hogy ezek a zenék mindenkinek megvannak.
Erre jó példa, az én space rádióm, akár nevezthetjük egy non stop 24 órás mixnek, mert a program, pont ugyanígy játssza le a számokat, 3 másodperces késleltetéssel mix szerűen, tehát akinek space mix kell, nem kell mást tennie, csak felvenni pár órát a műsorból, ott úgy is legjobb space számok mennek.
Mi a szarért kell ilyesmin fent akadni, semmilyen kis kritikát nem tudtok elfogadni? Nem volt ebben semmi sértő és bántó, tettem két megjegyzést, de akkor ezután nem fogom, illetve ez is csak azért volt, mert benéztem ide, hogy írjak még nem kaptam vissza lemezt, amit kértél.
Kár volt...
Na jónapot! -
atiapuka #2830 Teljesen egyetértünk. 
Többek között Nekem ez a mondatod tetszik a legjobban, mivel én is így érzem:
'Aki ide feltölt az szívességből teszi nem szeretnék senkit megbántani azzal hogy kritizálom a "munkáját"'
És ez akkor is igaz, ha én csak 'lopkodom' a linkeket (na most ezért is kapok?, hiába, ilyen őszinte vagyok). Azért másolom be ide is, mert ismerem itt egy-két cimbora zenei ízlését, s tudom, hogy ami nekem bejön, az neki is bejöhet, ráadásul nem kapok a pofámra, hogy milyen tré mp3, meg, hogy ilyet bárki csinálhat.
De tényleg kár ebből megint vitát nyitni ...
-
Srácok!
Ez a topik azért jött létre hogy felfedezzük ,bemutassuk az új vagy legalább is a közel múlt Italo zenéit.Nem a letöltés a cél!!!
Jó lenne persze ennél sokkal jobb minőségben megszerezni ezeket a nótákat de ennyi telik tőlünk.
A cél az hogy megismertessük másokkal is ezeket a remek nótákat.
Az hogy minőség vagy sem mindenki eldönti majd maga egy egy letöltés után.
Borzasztó sok kamu 320-as minőség kering a neten és ezáltal a feltöltések között is.
Igazándiból nem is tudom Mike melyik Riccardo Campa számra gondolt.
Talán az Another Day-re mert a Desperado biztos hogy jobb minőségben is létezik.
Nem szeretnék itt vitákat ebből.
Ismételten csak azt tudom mondani letöltés után mindenki eldönti hogy megfelel a minőségi küszöbjének vagy sem.
Aki ide feltölt az szívességből teszi nem szeretnék senkit megbántani azzal hogy kritizálom a "munkáját"
Volt itt már olyan minőségű zene 320-ban amitől fogtam a fejem de még sem szóltam semmit.
Egyszerűen letöröltem mert ordított róla hogy nem az aminek írva volt.
Ez van lenyeltem a békát.
Szóval a kérésem az hogy ne legyenek viták ebből mert ez nem egy HQ topik.
Mike!
Bár ezeket a mixeket még nem halottam de amik idáig szerepeltek itt azok valóban tetszenek.
Lehet hogy egyszerű ilyeneket gyártani de nekem sem időm sem kedvem ilyenek gyártásához!
Szívesen hallgatom még ha csak össze is vannak usztatva a számok és ha az legalább nem tartalmaz kirívó hibákat.
Lehet igénytelen vagyok ezen a téren de ezek szerint még nem halottam valóban jól megkomponált Italo mixet.
Igazán mutathatnál egyet de komolyan.
-
atiapuka #2828 Akkor jól van. -
A megfelelő programmal, akár 24 órás ilyen mixet is összeállíthatsz, elég két kattintás és az átmeneteket is megcsinálja, és máris lehet terjeszteni a neten wazze! :D -
atiapuka #2826 Laci, tetszenek a Hellfire Club zenék! 
-
atiapuka #2825 Lehet, hogy jobban járok, ha privátban küldök ilyen linkeket? 
Mert már megint előkerült a minőség. -
atiapuka #2824 Ez van! -
atiapuka #2823 Igen, nekem komolyan tetszenek. -
Kaposi barátom! Sajnos nem tudok a zenékkel (még mindig) szolgálni, ezek szerint nem kaptam még vissza, de majd szólók, hogy tökön rúgás lesz a vége.
Más:
Nektek, komolyan tetszenek ezek a bárgyú mixeknek nevezett valami, hiszen semmi olyan nincs benne, amitől ez mix lenne, mert egyszerű, sima átmenetesek, ilyet bárki, ti is tudtok csinálni, ráadásul, rendesen hallatszik, hogy nem eredeti 320-as alapanyaggal dolgozott minden szám alatt az elkövetője. Riccardo Campa zenéje NEM LÉTEZIK 320-ban sehol, amit lehet találni az átbaxás!
Micuko:
Te meg légy szíves mutass már nekem egy olyan lossless anyagot, ami szarabbul szól, mint egy 128-as mpétré? Nem tudom, milyen rendszeren hallgatjátok, de ha erre nem egy minimum 100ezer forintos pc hifi (pl bose) hangfalat használtok, akkor nem is fogjátok hallani a különbséget, ezalatt tökmindegy, hogy mp3 vagy lossless, nem fogtok semmi különbséget észrevenni. Persze erre a legjobb, ha egy régebbi minőségi analóg rendszert köttök a pc-re, majd kukáztok eleget, hogy mennyi hallgattatatlan zenék vannak a tarsolyotokban!
Üdv
-
atiapuka #2821 Nekem tetszenek:
CAT BASSY - Tonight
A Tonight (D.J. Mix) (5:56)
B1 Tonight (Single Version) (3:38)
B2 Tonight (Instrumental Maxi Version) (5:20)
Code:http://www.mediafire.com/?zijuerjmwom
----------------------------------------------------------------------
Ryvon D.J. - I'm Gonna Dance (Take Me Tonight)
A I'm Gonna Dance... (...Take Me Tonight) (6:00)
B I'm Gonna Dance... (...Take Me Tonight) (Instrumental) (6:00)
Code:http://www.zshare.net/download/59657009c7d442e6/
----------------------------------------------------------------------
Lame' - You've Got The Night
A You've Got The Night (5:50)
B You've Got The Night (Instrumental) (6:00)
http://www.megaupload.com/?d=LO7Q3IQY
A minőségért ne szidjatok! -
Nálunk estére más móka lesz: vendégek!