NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Srácok!

Ez a topik azért jött létre hogy felfedezzük ,bemutassuk az új vagy legalább is a közel múlt Italo zenéit.Nem a letöltés a cél!!!
    Jó lenne persze ennél sokkal jobb minőségben megszerezni ezeket a nótákat de ennyi telik tőlünk.
    A cél az hogy megismertessük másokkal is ezeket a remek nótákat.
    Az hogy minőség vagy sem mindenki eldönti majd maga egy egy letöltés után.
    Borzasztó sok kamu 320-as minőség kering a neten és ezáltal a feltöltések között is.
    Igazándiból nem is tudom Mike melyik Riccardo Campa számra gondolt.
    Talán az Another Day-re mert a Desperado biztos hogy jobb minőségben is létezik.
    Nem szeretnék itt vitákat ebből.
    Ismételten csak azt tudom mondani letöltés után mindenki eldönti hogy megfelel a minőségi küszöbjének vagy sem.
    Aki ide feltölt az szívességből teszi nem szeretnék senkit megbántani azzal hogy kritizálom a "munkáját"
    Volt itt már olyan minőségű zene 320-ban amitől fogtam a fejem de még sem szóltam semmit.
    Egyszerűen letöröltem mert ordított róla hogy nem az aminek írva volt.
    Ez van lenyeltem a békát.
    Szóval a kérésem az hogy ne legyenek viták ebből mert ez nem egy HQ topik.

Mike!

Bár ezeket a mixeket még nem halottam de amik idáig szerepeltek itt azok valóban tetszenek.
    Lehet hogy egyszerű ilyeneket gyártani de nekem sem időm sem kedvem ilyenek gyártásához!
    Szívesen hallgatom még ha csak össze is vannak usztatva a számok és ha az legalább nem tartalmaz kirívó hibákat.
    Lehet igénytelen vagyok ezen a téren de ezek szerint még nem halottam valóban jól megkomponált Italo mixet.
    Igazán mutathatnál egyet de komolyan.