NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• mflex #2822
    Kaposi barátom! Sajnos nem tudok a zenékkel (még mindig) szolgálni, ezek szerint nem kaptam még vissza, de majd szólók, hogy tökön rúgás lesz a vége.

Más:

Nektek, komolyan tetszenek ezek a bárgyú mixeknek nevezett valami, hiszen semmi olyan nincs benne, amitől ez mix lenne, mert egyszerű, sima átmenetesek, ilyet bárki, ti is tudtok csinálni, ráadásul, rendesen hallatszik, hogy nem eredeti 320-as alapanyaggal dolgozott minden szám alatt az elkövetője. Riccardo Campa zenéje NEM LÉTEZIK 320-ban sehol, amit lehet találni az átbaxás!

Micuko:

Te meg légy szíves mutass már nekem egy olyan lossless anyagot, ami szarabbul szól, mint egy 128-as mpétré? Nem tudom, milyen rendszeren hallgatjátok, de ha erre nem egy minimum 100ezer forintos pc hifi (pl bose) hangfalat használtok, akkor nem is fogjátok hallani a különbséget, ezalatt tökmindegy, hogy mp3 vagy lossless, nem fogtok semmi különbséget észrevenni. Persze erre a legjobb, ha egy régebbi minőségi analóg rendszert köttök a pc-re, majd kukáztok eleget, hogy mennyi hallgattatatlan zenék vannak a tarsolyotokban!

Üdv