Most ugratsz ugye?
Nem hallottál még jó mixeket, te aki folyamatosan a neten vadászod a zenéket? A mix lényege, hogy ötletesen van megoldva, olyan hangok keverésével, ami másik zenéből lett ollózva mégis illik az adott zene ritmusához, akár több effektel kiegészítve.
Nem kell itt mártírkodni senkinek, hogy ilyen-olyan minőség, ha nem lényeg, akkor nem lényeg, én azon akadtam fent, amit micuko mondott, nincs olyan 128-as mpétré, ami egy felső kategóriás hifin jobban szólna, mint egy lossless, a másik pedig ez a sima átmenetes mix, nincs ebben semmi különleges, főleg úgy, hogy ezek a zenék mindenkinek megvannak.
Erre jó példa, az én space rádióm, akár nevezthetjük egy non stop 24 órás mixnek, mert a program, pont ugyanígy játssza le a számokat, 3 másodperces késleltetéssel mix szerűen, tehát akinek space mix kell, nem kell mást tennie, csak felvenni pár órát a műsorból, ott úgy is legjobb space számok mennek.
Mi a szarért kell ilyesmin fent akadni, semmilyen kis kritikát nem tudtok elfogadni? Nem volt ebben semmi sértő és bántó, tettem két megjegyzést, de akkor ezután nem fogom, illetve ez is csak azért volt, mert benéztem ide, hogy írjak még nem kaptam vissza lemezt, amit kértél.