42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kcsaba33
    Paolo Gozzetti and Fred Ventura for Italoconnection

Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2014.12.07. 21:01:53
  • kcsaba33
    Out Of Limbo - Cold Stars 2014 --- Additional production and remix by Fred Ventura and Paolo Gozzetti for Italoconnection.

Out Of Limbo - Cold Stars (Italoconnection Remix ) 2014 ---- http://www29.zippyshare.com/v/69903668/file.html
    Out Of Limbo - Cold Stars (Italoconnection Instrumental) 2014 ---- http://www21.zippyshare.com/v/44937270/file.html

• beva02
    Bizonyára a többségnek már meg van ez a maxi lemez de azért ide teszem az útmutatást közkedvelt orosz torrenden hozzá férhető

TQ - Let's Go To Tokyo [Maxi-Single] (2014) (Lossless+mp3)

01.Let's go to Tokyo (Radio Edit) (4:16)
    02.Let's go to Tokyo (Extended Version) (6:26)
    03.Let's go to Tokyo (NRG Remix) (6:37)
    04.Let's go to Tokyo (Made Up Remix) (5:50)
    05.Let's go to Tokyo (Alternative Remix) (6:37)
    06.Let's go to Tokyo (Axel's Mix) (5:00)
    07.Let's go to Tokyo (DJ Club Mix) (4:54)
    08.Let's go to Tokyo (Instrumental) (4:18)
  • gyula1971
    Evgene Ikonnikov - The Snow Queen (Italo Disco Version 2015)
  • Biatomi
    dícséretes!
    ezzel szintén így voltam......One day, Leave Me Alone, Wind Of Change,Night And Day / Jour Après Jour, Imagine (You'll Never Change Your Mind).a többit elsoroltátok
  • Musachy
    Sokat hallgattam akkoriban azt a kazettát, amire a nótáit felvettem.
  • italofan95
    Én csak azokat a Fred Ventura zenéket szeretem, amit Farináék hangszereltek (It's My Time, Lost In Paris, The Years '88, stb...), de azokat nagyon.
  • atiapuka
    Nekem is ez van meg.
  • kcsaba33
    Nem tudom jártál-e már az oldalán.Itt mindent megtalálsz,ha érdekel a téma....
    Andrey Zhitnev
  • Musachy
    Nekem a régi zenéi is tetszenek, a '89-es East & West c. albuma szerintem jó volt.
  • atiapuka
    Szerintem nincs rossz hangja, igaz mondjuk Bobby Orlando vagy Grant Miller hangját jobban szeretem.
  • rain70 #20971
    Az lehet, bocs, mást értelmeztem belőle, mindenesetre nekem akkor sem kedvencem a faszi.
  • allada67
    Egy nótája azért bekerült nálam a nagy 80s zenék közé.
    A The Years Remix 1988,igazi nagy italo disco.
    Szerintem sem az énekbe,sem a zenébe nem lehet belekötni.
  • atiapuka
    Igen én is úgy vagyok, hogy szerintem is elég ebből a műfajú zenéből 4-5 perc. Annál hosszabbak nekem már monotonná válnak.
    A 6-7 perces zenéket még az italo műfajban is csak szelektálva szeretem.
    Pl. bejön Silent Circle - What a shame Masterbeat Mix-e, Pia Zadora - When the rain begins to fall, Pet Shop Boys - It's a sin vagy a Trans-x - Living on video extended verziói.
  • atiapuka
    Ja, ez sem rossz. Valahogy nekem olyan ismerős ez a dallam ...
  • italove
    Örülünk, hogy visszatértél megmondani a tutit! Nagyon hiányzott már egy valódi szakember ide!
  • atiapuka
    Cimbora, szerintem összekeverted a hozzászólásaimat (mármint amit a Fred-re és a Space zenére írtam.:))

Nekem Fred hangja tetszik, csak azt írtam, hogy azt nem értem, mire jó egy lemezt kiadni ezerféle verzióval.
  • rain70 #20965
    Egyetértek! Fred a 80-as években szinte szart szarra halmozott a többiekhez képest, egyrészt rossz a hangja és az akkori hangszerelés is egy nagy rakás szemét volt.
    A hangja most is semmilyen, nem jó, viszont a hangszerelés már ott van rendesen. Csak emiatt sikeres a zene nálam is.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.06. 16:24:02
  • allada67
    Én is most ismerkedem a zenéivel.Tetszik,hogy nem 6-7 perces zenék,mert ebben a stílusban nagyon el kell
    találni,hogy a hosszú ne legyen unalmas az estleges sok ismétlődő zene rész miatt.
    Vannak nekem való jók, közöttük. Pl. a Playing Space - Return
    http://www43.zippyshare.com/v/21643839/file.html
  • atiapuka
    Venturától nekem ez a kedvencem (legalábbis nekem a gépemen ilyen címmel van):

Wind Of Change (Original Vs!)
    http://www9.zippyshare.com/v/18669415/file.html
  • atiapuka
    Persze most lehet, hogy a kövezés jön ... Akkor vegyétek úgy, hogy most sem szólaltam meg.
  • atiapuka
    Én szeretem Fred Ventura zenéit, de azt sosem értettem, annak a lemeznek mi értelme van, hogy rátesznek ugyanabból a számból ezerféle verziót. Ezeket valaki végighallgatja? Nekem a 2, verzió után már unalmassá válik ...
  • atiapuka
    Na ez annyira nem jön be, de az előző zenéje szerintem nagyon ott van...
  • atiapuka
    Nekem nem kedvencem ez a stílus, de ez a zene tetszik.
    Nem semmi, 16 évesen ...

Meg is nézem a többi zenéjét ...
  • italove
    Hozza amit kell. Nekem inkább magával a stílussal van gondom. Szeretem, megvannak a kedvenceim belőle, de nagyon nehéz maradandót alkotni benne, túl nagy a kínálat. Én úgy gondolom neki sem sikerült egyelőre. Bár 1 nótát megtartottam a lemezről (már korábban letöltöttem)...
  • kcsaba33
  • italofan95
    Jó látni, hogy nem vagyok egyedül :)
  • rain70 #20955
    Szevasz Pazo!

Örülök, hogy itt normális (hangvételű) emberek is vannak. Tisztában vagyok vele, hogy mi a jó és mi a rossz. Én nem vagyok senkinek sem a hű rajongója, de azt nem lehet elvenni a sráctól, amiket mostanában kidobál az asztalra. Látom a neten, facebook-on, soundcloud, youtube és sok fórumon, hogy megvesznek érte. folyamatosan emelkedik a rajongói száma magasan ver mindenkit hacsak a soundcloud-ra nézek és abban is egyetértek, hogy senkinek sem tetszhet minden zene, nekem sem tetszik minden és akkor le is írom, de itt olyan elfogultság van, hogy kit kell utálni és kinek kell nyalni, mint ami az egész országra jellemző. Clay-jel sincs bajom, de ez a lemez egy koppintás, szinte mindenből. Olyan, mint ha már rég hallottam volna a 80-as években, mert így is van. Ettől függetlenül sok sikert kívánok neki.

Azt olvastam, hogy Mflex hamarosan megjelenik korongon is. Nyilván a faszi mögött van rendesen komoly hardver felhozatal, olyan hangokat egy átlag programból képtelenség kicsikarni ezt biztosan tudom, és bőven anyagi háttér is, de rohadt nagy tehetség is és amiket idáig begyűjtött, azt már senki nem veheti el tőle. Sem Clay-től, sem Mflex-től, sem senkitől. Inkább örülni kellene, hogy mennyi tehetség van ebben az országban, bár hallottam olyat is, hogy Mflex rég lelépett Kanadába.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.06. 11:36:33
  • kcsaba33
    Playing Space (Andrey Zhitnev)

Andrey Zhitnev ,-Barnaul (Altrai Krai) nyugat szibéria orosz városában lakik az Ob folyó partján.
    14 éves korában kezdett el zenéket írni, és zenei írányzatnak a nem könnyű space-synth stílust választotta.
    A legjobb SpaceSynth stílus szakértői segítenek neki mint például: Amateras, Rygar, Cj Rise, P89, Pixell, Galspace Project.
    Ja és a lényeg lemaradt: 16 éves!

Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2014.12.06. 11:25:27
  • kcsaba33

Playing Space - Infinity 2014 ---- http://www62.zippyshare.com/v/71143557/file.html

• pazo
    Clay vinyl témához. :
    Annyit gyártat amennyit akar, ez egy magánkiadvány, nincs mögötte hatalmas marketing gépezet. De a napokban szóba került itt Fred Ventura is az új lemeze kapcsán. Discogs-ról másolva ki ide :
    Limited edition 200 copies in regular black vinyl. -- az egyik féle kiadás
    Special Limited Edition 100 Copies Only -- másik féle korong
    Na akkor ez összesen 300 páldány. A gyűjtök rámehetnek a tutira, igy lesz értéke a lemeznek. Az anyagi részébe ne menjünk bele, hogy mi szegények vagyunk és nem a hazai fizetésekhez van mérve a lemez......
    Na ugyanigy lesz a Clay korong is, akinek kell ilyen rendel Tőle, kifizeti az árát, ezzel némiképpen támogatta is a zenei munkásságát.
    Fel is hivtam pénteken, megkérdeztem van-e még lemez mert lehet betolnék belöle a karácsonyfa alá egy példányt ha már megvan Tőle a másik kettő maxi cd is. Ennyi, nem kötelező megrendelni, nem "kötelező olvasmány" .... Én némi apró szivességgel támogattam máshogyan is, de ez a kettőnk üzleti dolga. Ha úgy adódna Mflex-et is támogatnám hasonlóképpen, mert részemről ez igy müködik.
    Mflex is kiadhatna vinyl-t, talán abból is vennék, bár már nem minden zenéje jön be ..... de ez már egy másik téma amit itt gyakran tárgyaltatok ....
  • rain70 #20951
    Milyen mocskolódásokról vakerolsz itt csáveszkám? A 80-as fórumban pont úgy legyökereztelek, ahogy te tetted itt, mert úgy érzed megteheted, mert HG vagy. Akkor nagy tévedésben vagy ez az egyik. A másik, hogy a túl nagy arcoddal beszóltál egy olyasmit, ami egyrészt nem is írtam, másrészt halvány gőzöd nincs és nem is értesz a zenéhez és az akkordokhoz. Ha ez mocskolódás, akkor vedd annak, esetleg az zavart, hogy nem nyaltam be, mert kiraktad Clay kincset érő vinyljéről a reklámot. Gondolom ennyi pénze volt rá, nem limitált széria az, de így jobban hangzik. Van ismerősöm ilyen téren is 2000 ft-ért még neked is lehet saját vinyled kemény tokkal! Mondta már: nevezzétek át a topikot, vagy minek hívják: Pl most Nyaljunk Clay-nek és b@xxuk seggbe állandóan Mflex-et bármit is csinálnak! Ez lenne a jó cím ide! Egyébként valamiért elhitted magadról, hogy te az italo disco nagykutyája lennél, vagy mi? XDDD Menj már...Nem vagy te senki!

Én nem fogok senkitől meghátrálni, ha valaki osztja nekem az eszét akkor emberére talált!
  • stellay
    Helló! Szép munka!!!!!!
  • italofan95
    Unatkoztam :)

Andy - Wake Up! (New Remix 2014) free lossless download

• kaposi1
    Various – From Russia With Italo Disco Vol. VIII
    Label:SP Records (5) – SP 0024L
    Series:From Russia With Italo Disco – Vol. VIII
    Format:CD, Compilation, ERTA Limited Winter Edition
    Country:Russia
    Released:01 Dec 2014

INFÓ!!!!! Figyelem ez a kiadás más mint a soron következő VIII-as rész. Ez valami Téli különkiadás ami pár számban eltér a másik CD-től. Hogy aztán erre mi szükség volt a fene se tudja.
  • kaposi1
    Upcoming releases from Flashback Records...ready end of this month...soon samples too!

George Aaron - Change

• kcsaba33
    Playing Space - Synthoptic 2014 ----- http://www15.zippyshare.com/v/5033312/file.html

• Wind 67
    megjelenés dec 15. előjegyzés (nálam)
  • italove
    Starcluster- Metaluna 5
  • kaposi1
    Köszönöm a hasznos infót!