pazo#20952
Clay vinyl témához. :
Annyit gyártat amennyit akar, ez egy magánkiadvány, nincs mögötte hatalmas marketing gépezet. De a napokban szóba került itt Fred Ventura is az új lemeze kapcsán. Discogs-ról másolva ki ide :
Limited edition 200 copies in regular black vinyl. -- az egyik féle kiadás
Special Limited Edition 100 Copies Only -- másik féle korong
Na akkor ez összesen 300 páldány. A gyűjtök rámehetnek a tutira, igy lesz értéke a lemeznek. Az anyagi részébe ne menjünk bele, hogy mi szegények vagyunk és nem a hazai fizetésekhez van mérve a lemez......
Na ugyanigy lesz a Clay korong is, akinek kell ilyen rendel Tőle, kifizeti az árát, ezzel némiképpen támogatta is a zenei munkásságát.
Fel is hivtam pénteken, megkérdeztem van-e még lemez mert lehet betolnék belöle a karácsonyfa alá egy példányt ha már megvan Tőle a másik kettő maxi cd is. Ennyi, nem kötelező megrendelni, nem "kötelező olvasmány" .... Én némi apró szivességgel támogattam máshogyan is, de ez a kettőnk üzleti dolga. Ha úgy adódna Mflex-et is támogatnám hasonlóképpen, mert részemről ez igy müködik.
Mflex is kiadhatna vinyl-t, talán abból is vennék, bár már nem minden zenéje jön be ..... de ez már egy másik téma amit itt gyakran tárgyaltatok ....