NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #20951
    Milyen mocskolódásokról vakerolsz itt csáveszkám? A 80-as fórumban pont úgy legyökereztelek, ahogy te tetted itt, mert úgy érzed megteheted, mert HG vagy. Akkor nagy tévedésben vagy ez az egyik. A másik, hogy a túl nagy arcoddal beszóltál egy olyasmit, ami egyrészt nem is írtam, másrészt halvány gőzöd nincs és nem is értesz a zenéhez és az akkordokhoz. Ha ez mocskolódás, akkor vedd annak, esetleg az zavart, hogy nem nyaltam be, mert kiraktad Clay kincset érő vinyljéről a reklámot. Gondolom ennyi pénze volt rá, nem limitált széria az, de így jobban hangzik. Van ismerősöm ilyen téren is 2000 ft-ért még neked is lehet saját vinyled kemény tokkal! Mondta már: nevezzétek át a topikot, vagy minek hívják: Pl most Nyaljunk Clay-nek és b@xxuk seggbe állandóan Mflex-et bármit is csinálnak! Ez lenne a jó cím ide! Egyébként valamiért elhitted magadról, hogy te az italo disco nagykutyája lennél, vagy mi? XDDD Menj már...Nem vagy te senki!

Én nem fogok senkitől meghátrálni, ha valaki osztja nekem az eszét akkor emberére talált!