NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #20955
    Szevasz Pazo!

Örülök, hogy itt normális (hangvételű) emberek is vannak. Tisztában vagyok vele, hogy mi a jó és mi a rossz. Én nem vagyok senkinek sem a hű rajongója, de azt nem lehet elvenni a sráctól, amiket mostanában kidobál az asztalra. Látom a neten, facebook-on, soundcloud, youtube és sok fórumon, hogy megvesznek érte. folyamatosan emelkedik a rajongói száma magasan ver mindenkit hacsak a soundcloud-ra nézek és abban is egyetértek, hogy senkinek sem tetszhet minden zene, nekem sem tetszik minden és akkor le is írom, de itt olyan elfogultság van, hogy kit kell utálni és kinek kell nyalni, mint ami az egész országra jellemző. Clay-jel sincs bajom, de ez a lemez egy koppintás, szinte mindenből. Olyan, mint ha már rég hallottam volna a 80-as években, mert így is van. Ettől függetlenül sok sikert kívánok neki.

Azt olvastam, hogy Mflex hamarosan megjelenik korongon is. Nyilván a faszi mögött van rendesen komoly hardver felhozatal, olyan hangokat egy átlag programból képtelenség kicsikarni ezt biztosan tudom, és bőven anyagi háttér is, de rohadt nagy tehetség is és amiket idáig begyűjtött, azt már senki nem veheti el tőle. Sem Clay-től, sem Mflex-től, sem senkitől. Inkább örülni kellene, hogy mennyi tehetség van ebben az országban, bár hallottam olyat is, hogy Mflex rég lelépett Kanadába.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.12.06. 11:36:33