42869
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #22708
    TDHDriver - Alpha Way

• reynaud #22707
    K∆L∆X - Away From The City
  • reynaud #22706

Siberian Heat / Elen Cora ‎– Brilliants Best Of Us - (Vinyl, LP, Compilation) - ( Released : 14 Aug 2015 )
  • amaximus
    Ugyan nem a legutolsó zenéje, mely persze itt is volt már korábban, de mivel már nagyon nem tud szerepelni (ny.b.), így Felli emlékére egy kicsit megemlékezek vele.

Felli - Musica Maestro

• amaximus
    Heaven42 - Angels Of The Night (Dance Version)

Romantic Avenue feat. Heaven42 - Against the Odds

Heaven42 - Saturday Night

• amaximus
    sok milyen albumot?
    THD-Sanyi kolléga is hasonló hangszerekkel dolgozik,mint az orosz zenész csapattársak, LD szett vsti, néhány LD által is használt analóg szinti, ezek alapból önmagukban is jól szólnak, de korszakalkotónak vagy ezt megközelíthetetlennek, főleg etalonnak azért nem nevezném. Ezek mind steril szinti hangok.
    Jó zenék, jó album, tisztességes hangzás, szumma jó pont.
    Sok hangot viszont Ernesto korábbi zenéiben is visszahallottam már.
  • ItaloMucsacso70
    Ennél jobb albumot idén nem fogsz hallani az idén.
    Brutálisan jó zenék és a minősége is aláz mindenkit.
    Nem tudom mivel dolgozik a srác de példaértékü a felvételek minősége.
    Közelbe sincs senki hozzá.
    Digitálisan kapható zenék között etalon az már biztos.
  • reynaud #22701
    Ismael kezében az a CD válogatás olyan kelendő volt,hogy a megrendelések nagy száma miatt lesz egy második kiadás is!

• reynaud #22700

ΜFLΞΧ feat. Rosette - Fire (Italo Fire remix)

ΜFLΞΧ feat. Rosette - Fire (SoundCloud)
    ΜFLΞΧ SΟUΝDS on BandCamp

Mától visszatekintés az elmúlt évek legjobb new-italo dalai közt válogatva!
    Indulásnak itt van egy kiválóan sikerült Mflex remix 2013-ból,nálam top favorit!

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.06. 17:05:37
  • reynaud #22699
    Radiators ( J.Mauro , R.Fiume ) - Shadows of Memories

• reynaud #22698
    Silent Circle - Touch In The Night (Irondj Sergio 2015)

Jellemző Silent Circle népszerűségére ,hogy egy ilyen nem túl acélos, D.J. kolléga által készített mix-től is lázba jönnek rajongók,olvasd a kommenteket!

Kötelező album a stílus gyűjtőinek,nálam top 10-es 80s album!

Silent Circle ‎– Best Of Volume II

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.07.06. 16:37:33
  • reynaud #22697
    Timecop1983 feat. Trevor Something

Timecop1983 - Reflections
  • reynaud #22696
    Italian Style Vol.3

Beach Club Records - Italian Style Vol. 3
  • reynaud #22695
    Korongon érdekelt volna !
  • amaximus
    régóta bírom a csapatot! jó zene!
  • rain70 #22693
    Daybehavior Change
    Egész jó zene még jobb videóval.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.05. 20:37:13
  • amaximus
    Sanyika játszogat! Nem is rosszul!
    Ezt jól összehozta, ilyet még hallottam,13 jellemző LD dallamrészt 10 percben.

RetroSynther - A Tribute To Laserdance

• rain70 #22691
    Megvan az összes FLAC-ben meg egy Cd vol 5.
  • rain70 #22690
    Nagy ötletek, elképesztő zene!
  • reynaud #22689
    Rain!

Ezzel a szériával hogy állsz?
    Nem teljes a gyűjtemény nálam, vol.2 ,vol.4 érdekelne!
    The Best Of Italo-Disco

• reynaud #22688
  • amaximus
    nekem is az jön be, pontosan ez a 2 a kedvenc
    Coagulator
    Serum
  • amaximus
    szeretem
  • amaximus
    te meg a humor szerintem annyira szokott egymásra találni,mint egy vékony száraz faágon ücsörgő kenguru!
    neked megalomániás, önérzetes és nagyon hiú érzékenységi rohamaid vannak, ezt felesleges lenne valami hyperintelligens áldumával palástolni,mert nem megy.
    igen, én vagyok az a nagyonhüje,aki mindenből poént csinál, legalábbis azon eszméletlen hegymenetnek felfelé ívelő mondandó szinten,amiket te adsz itt elő közkívánatra, (pedig ittenaztán kurvárakőkeményen-halálkomolyan kellvenni a dolgokat...ezt az összetett szót most találtam ki, de nagy vagyok bszdki)
    és igen,minden bizonnyal az is én vagyok,aki hetek óta, éjt nappallá téve csak arra edz, hogy szarráfeszüljek a sértegetésedben! mondom, van valami bajod, ma is nagy meleg lesz, remélem a lehűléssel,nálad és elmúlik a jelenség.
    az, hogy nem szűrted le Rain árnyalt,burkolt mondandójából,amit én is sugallok a magam módján,azt csak azt jelenti, te egy régi, jámbor,jóvágású, de kicsit önérzetes és hiperérzékeny vagy bizonyos dolgokra.Lazzíccsá, ízi Rájder!
    Ajánlom figyelmedbe, hogy egy érdekes tanulmány megállapította, hogy a 65 év alatti frontotemporális demenciában szenvedők nem érzékelik, ha valaki szarkasztikus. Remélem, Te nem ilyen vagy!
    ááá, biztos, hogy nem,csak mondom rákérdezek,mert ahogy te is, én is a biztosat szeretem,így remélem ez már nem baj Neked sem, hisz felnézek Rád,mint példakép!
    Igaz, intő példakép, de minden éremnek 2 oldala van, plusz a karimája.
    (ezt sem fogod érteni, nem baj, más biztos jól szórakozik majd....)
  • reynaud #22684
    Trevor Something - Parasite

• reynaud #22683
    Rain! Ez így OK,szerencsés vásárlás volt,én több mint duplájáért vettem ezt a lemezt!
    Írtam ,nem az számít mennyiért vetted,ez a CD nagyjából 50 € áron eladható,de a cd tok cserére szorul :) !

Itt megnézheted az orosz kalóz verziót : Joy
    Kattints a bal felső sarokban a képre,s láthatód a lemez színe teljesen eltérő az eredetitől,azaz nem írtam orbitális baromságot,létezik kalóz verzió is!

Ha már úgy is belemásztál a gyűjteményed közé, két tisztába tevés közt,írhatnál egy listát,vagy fotózgathatnál még,egy néhány lemez nekem is hiányzik a gyűjteményemből,van egy wanted listám,lehet nálad éppen ott lapul és nincs is rá szükséged!

Érdekes hogy az írásaim alapján azt gondolod hogy én mindent komolyan veszek,és velem nem lehet viccelődni,akik ismernek személyesen azok erre rácáfolnának,18 éves koromtól hosszú éveken át a munkám egyben szórakozás is volt,bizonyos dolgokban nem tűröm a viccelődést,és utálom az olyan hülye embereket akik mindenből poént csinálnak. ( ezt nem rád célzom!)
    Ha úgy gondolom hogy valaki baromságot ír és nekem más a véleményem miért ne írhatnám le,ez egy fórum arra való!
    Olvashatod Amaximus befeszülve sérteget,de leszarom,jót mulatok rajta,a galamb és a sakktábla esete jut eszembe!

Na egy utolsó elötti fotó még,a kedvenc lemezem,ezt anno egy osztrák lemezboltban találtam!

• rain70 #22682
    Jók!

Főleg a második!

22681

Nekünk még az odébb van.
  • amaximus
    igen,elhiszem,megvan a szépsége az ilyen időszakoknak is! meg a szaga!
    mindenesetre én rettentően örültem,amikor túljutottunk a pelenkás korszakon.
  • rain70 #22680
    Az lehet, napi szinten többször is szarozunk! De akkor is jók ezek az idők!
  • amaximus
    a sok szaros pelenka,az lehet az oka, hogy lassan tárulkozik ki a zene, engem rögtön legelősre elsodort, és nekem egyben van az, nem kellett ráhangalódnom, rajta vagyok.
    a 3.40-es rész meg azért érdekes,merr szerintem az ott teljesen jó . nyilván sokféleképpen is meg lehetett volna oldani,amihez viszont már nem értek, csak ha hallom a variációkat,akkor tudnék dönteni, de még az sem biztos.
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.05. 08:27:33
  • amaximus
    ez viszont szerintem tetszeni fog neked, jó kis Synthwave

Castroe - Beware the Cellar

Castroe - Coagulator

Castroe - Dream Window

Castroe - Serum
  • rain70 #22677
    Kell neki egy 4-5 meghallgatás, sőt több is. Valahogy akkor tárulkozik ki, és már sokkal jobb is.De jobban szeretem azokat a zenéket, ami elsőre pofán vág, mert nem biztos, hogy az előbb említettek miatt újból meghallgatom. De mivel Ernesto is kedvencem és magyar főleg ezért most folyton hallgatom.
    De most is az az érzésem, hogy nincs egészben ez a zene, a közepétől nagyon leül. 3:40 egy új hang, ami szép, de dallama olyan semmilyen.

Az alap mély hasonlít pár LD hangra, de a többi az köszönő viszonyban sincs, inkább csak messziről hasonló próbálkozások. Ilyen elhúzott, recés vagy hogy is írjam hangokat nem szeretem én.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.05. 08:23:17
  • amaximus
    Köszönöm bíztató szavaid, igyexem!
    Ne javasolgass, elég, ha nem írsz semmit,az a tuti befutó!
    Dobd a lemezek fotóit és írd oda az árakat,az a leggyorsabb út az eladáshoz.
  • amaximus
    tedd a Joy lemez mellé,és halkítsd le,
    nekem zeneileg bejön, de hangzásban értem mire célzol, bár nekem nincs gondom a LaserDance hatású hangokkal
    szerintem hamarosan eldől,mennyire lesz népszerű,nekem tetszik.
  • rain70 #22674

csak 1500? Akkor megint 22670
    második sor
  • reynaud #22673
    Amióta felbukkantál ezen a fórumon mások sértegetésében nagy vagy Amaximus!
    Ez a válaszod olyan zavarosra sikerült hogy javaslom zárjuk a további eszmecserét,minden bizonnyal neked van mindenben igazad!

Legyen szép napod!

• rain70 #22672
    Nem tudom elsőre hova tenni ezt a zenét.

Nem szeretem az ilyen hangokat, olyan hogy is mondjam................kicsit gagyi és mulatós hatása van. Nem jó hallgatni, ha érted mire gondolok.
    Viszont ettől még lehetne jó a zene, de nekem olyannak tűnik, mintha a mester nem tudta volna, hogy mit csináljon, kicsit összevisszaságnak tűnik ez elsőre.
  • amaximus
    A lófaszt kamuzol, innen látom, az a cimke egy ócska fotóstopp trükk! de egyértelműen 940, csak azt nem látni, illetve kicsit bizonytalan, hogy USD dollár vagy vietkongi dong VND avagy márka, rubel vagy Fahreinheit volt a mértékegység!?
    Sosem ért az majd 2500 dolcsit, át akarsz valakit cseszni vele? Sose adnék egy ilyenért 1500 USD-nél többet!
    Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.05. 07:40:36
  • rain70 #22670
    Hol van ez a kicseszett kocsma?
    Egyébként te is hülye vagy! Csak mert és kész!
  • rain70 #22669
    Reynaud!

A fasz kivan már veled!
    Well...

Ad1.
    A Joy lemezt én bizony annyiért vettem 1992-ben a skálában. 91 karácsonyán lepett meg apám egy Cd lejátszóval, ami kurva drága lehetett. Ha egy kicsit gondolkoztál volna, akkor nem írsz olyan elképesztő orbitális baromságot, hogy orosz kalóz cd, vagy mi a faszom. Ember! Akkor még nem volt semmi ilyesmi, de főleg net nem, ahova minden hülye beszabadult volna! Ma reggel csak ezt a kicseszett lemezt kerestem, de végül megtaláltam egy fiókba, ahova több száz másik van behányva, köztük majd mindegyik, amiket itt fényképezgettél. És mind eredeti, nem orosz, kínai, vietkongi vagy tudja a faszom kalóz másolatok.

Nagyon reméltem, hogy lesz rajta valami árcédula, mert jó a memóriám és tudom, hogy a legtöbb lemezen még rajta van, amit itthon vettem régen, és igen ott volt kopottan már ugyan, de még valami (skála által) besorolt számozás is. Akár ez alapján is egy hozzáértő visszakeresheti, hogy ez nem KAMU, és mivel akkoriban kurvára leszarták az adó és a pszihikai árviselést, vagyis, hogy mindennek az ára egy kerek szám előtt legyen, én azt mondom, hogy ez nem 990, hanem inkább 940 ft volt, de biztosan kivenni nem tudom!

Ad2.

A joy lemez árát ezennel a mai naptól hivatalosan 2478 dollár és 47 centben állíapítom meg. Mindenki más hülye, aki más árt kér érte és kész! privátban érdeklődjetek. Egy minimális alku belefér. A 7 centet elengedem!

Jó lenne, ha nem vennél semmit már ilyen kibaszottul komolyan, mert mindenkiben valami ellenséget látsz, amit én ugyan kurvára leszarok, de már unalmas, hogy neked állandóan vitázni kell valamin, baxod? KEZDJ EL VÉGRE RÖHÖGNI is ÉS NÉHA VICCELŐDNI is ebben az kicseszett életben csáveszkám!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.05. 07:28:48