NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #22669
    Reynaud!

A fasz kivan már veled!
    Well...

Ad1.
    A Joy lemezt én bizony annyiért vettem 1992-ben a skálában. 91 karácsonyán lepett meg apám egy Cd lejátszóval, ami kurva drága lehetett. Ha egy kicsit gondolkoztál volna, akkor nem írsz olyan elképesztő orbitális baromságot, hogy orosz kalóz cd, vagy mi a faszom. Ember! Akkor még nem volt semmi ilyesmi, de főleg net nem, ahova minden hülye beszabadult volna! Ma reggel csak ezt a kicseszett lemezt kerestem, de végül megtaláltam egy fiókba, ahova több száz másik van behányva, köztük majd mindegyik, amiket itt fényképezgettél. És mind eredeti, nem orosz, kínai, vietkongi vagy tudja a faszom kalóz másolatok.

Nagyon reméltem, hogy lesz rajta valami árcédula, mert jó a memóriám és tudom, hogy a legtöbb lemezen még rajta van, amit itthon vettem régen, és igen ott volt kopottan már ugyan, de még valami (skála által) besorolt számozás is. Akár ez alapján is egy hozzáértő visszakeresheti, hogy ez nem KAMU, és mivel akkoriban kurvára leszarták az adó és a pszihikai árviselést, vagyis, hogy mindennek az ára egy kerek szám előtt legyen, én azt mondom, hogy ez nem 990, hanem inkább 940 ft volt, de biztosan kivenni nem tudom!

Ad2.

A joy lemez árát ezennel a mai naptól hivatalosan 2478 dollár és 47 centben állíapítom meg. Mindenki más hülye, aki más árt kér érte és kész! privátban érdeklődjetek. Egy minimális alku belefér. A 7 centet elengedem!

Jó lenne, ha nem vennél semmit már ilyen kibaszottul komolyan, mert mindenkiben valami ellenséget látsz, amit én ugyan kurvára leszarok, de már unalmas, hogy neked állandóan vitázni kell valamin, baxod? KEZDJ EL VÉGRE RÖHÖGNI is ÉS NÉHA VICCELŐDNI is ebben az kicseszett életben csáveszkám!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.07.05. 07:28:48