Rain! Ez így OK,szerencsés vásárlás volt,én több mint duplájáért vettem ezt a lemezt!
Írtam ,nem az számít mennyiért vetted,ez a CD nagyjából 50 € áron eladható,de a cd tok cserére szorul :) !
Itt megnézheted az orosz kalóz verziót : Joy
Kattints a bal felső sarokban a képre,s láthatód a lemez színe teljesen eltérő az eredetitől,azaz nem írtam orbitális baromságot,létezik kalóz verzió is!
Ha már úgy is belemásztál a gyűjteményed közé, két tisztába tevés közt,írhatnál egy listát,vagy fotózgathatnál még,egy néhány lemez nekem is hiányzik a gyűjteményemből,van egy wanted listám,lehet nálad éppen ott lapul és nincs is rá szükséged!
Érdekes hogy az írásaim alapján azt gondolod hogy én mindent komolyan veszek,és velem nem lehet viccelődni,akik ismernek személyesen azok erre rácáfolnának,18 éves koromtól hosszú éveken át a munkám egyben szórakozás is volt,bizonyos dolgokban nem tűröm a viccelődést,és utálom az olyan hülye embereket akik mindenből poént csinálnak. ( ezt nem rád célzom!)
Ha úgy gondolom hogy valaki baromságot ír és nekem más a véleményem miért ne írhatnám le,ez egy fórum arra való!
Olvashatod Amaximus befeszülve sérteget,de leszarom,jót mulatok rajta,a galamb és a sakktábla esete jut eszembe!
Na egy utolsó elötti fotó még,a kedvenc lemezem,ezt anno egy osztrák lemezboltban találtam!