NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    te meg a humor szerintem annyira szokott egymásra találni,mint egy vékony száraz faágon ücsörgő kenguru!
    neked megalomániás, önérzetes és nagyon hiú érzékenységi rohamaid vannak, ezt felesleges lenne valami hyperintelligens áldumával palástolni,mert nem megy.
    igen, én vagyok az a nagyonhüje,aki mindenből poént csinál, legalábbis azon eszméletlen hegymenetnek felfelé ívelő mondandó szinten,amiket te adsz itt elő közkívánatra, (pedig ittenaztán kurvárakőkeményen-halálkomolyan kellvenni a dolgokat...ezt az összetett szót most találtam ki, de nagy vagyok bszdki)
    és igen,minden bizonnyal az is én vagyok,aki hetek óta, éjt nappallá téve csak arra edz, hogy szarráfeszüljek a sértegetésedben! mondom, van valami bajod, ma is nagy meleg lesz, remélem a lehűléssel,nálad és elmúlik a jelenség.
    az, hogy nem szűrted le Rain árnyalt,burkolt mondandójából,amit én is sugallok a magam módján,azt csak azt jelenti, te egy régi, jámbor,jóvágású, de kicsit önérzetes és hiperérzékeny vagy bizonyos dolgokra.Lazzíccsá, ízi Rájder!
    Ajánlom figyelmedbe, hogy egy érdekes tanulmány megállapította, hogy a 65 év alatti frontotemporális demenciában szenvedők nem érzékelik, ha valaki szarkasztikus. Remélem, Te nem ilyen vagy!
    ááá, biztos, hogy nem,csak mondom rákérdezek,mert ahogy te is, én is a biztosat szeretem,így remélem ez már nem baj Neked sem, hisz felnézek Rád,mint példakép!
    Igaz, intő példakép, de minden éremnek 2 oldala van, plusz a karimája.
    (ezt sem fogod érteni, nem baj, más biztos jól szórakozik majd....)