42858
-
ItaloMucsacso70 #30301 VA - ZYX Italo Disco New Generation Vol. 15 2019
Release date : 06-09-2019
Nem rossz , de én egy kettő track helyébe mást tettem volna rá.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.09.04. 18:11:47 -
ItaloMucsacso70 #30300 Mika Ella A legutóbbi három maxija óta nem tud hibázni! 

Mika Ella - Free Like Amsterdam (Original Version)
-
Most hogy meglett az egész maxi,sok sok változattal a radio verzion kivül nekem még a East End Fabrique mix tetszik a legjobban. -
retrotime1990 #30298 Valamikor nagyon szerettem a francia zenéket.Ez inkább fura. -
Én a teszetosza,határozatlan embereket igyekszem kikerülni,idegesítőek.
Díjazom ha valaki határozott s felmeri vállalni a véleményét,bár van az a közmondás ... de akkor is :) !
-
vika1979 #30296 Romantic Dreamers – Angel Eyes -
Soha életemben magamtol nem fejtettem ki a véleményemet forumokon semmiről,csak ha valamire konkrétan rákérdeztek,és ehhez tartom továbbra is magam.
Az hogy kevésbé kerülöm a kását,sajnálom,mindig is cinikus voltam,tartom magam a Cyranói mondáshoz,hogy Magamat kigúnyolom,ha kell,de.....
Sajnos ez a cinizmus egyike rossz tulajdonságaimnak,többeket zavar,mint ki szereti.
-
nekem ez a régebbi kevésbé tetszik,zavar az a felesleges ütem a zene alatt.Amit most másodszor a #30281 bemutattál jobban tetszik.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.03. 18:59:47 -
Ha a jövőben érkezik hozzád,hozzátok rádiózással kapcsolatos kérdés,érdeklődés,részemről zöld jelzés,nem látom akadályát hogy ezt megválaszoljátok,megbeszéljétek,legfeljebb ha zenéket nem érint,karcol ,akkor jó opció a "spoiler".
Véleményem szerint a fórumozásnak a sava-borsa a párbeszédek,véleménycserék az adott témákról,az utolsó bekezdés a hsz-edben telitalálat,teljesen egyetértek,bárcsak többen lennénk ilyen hozzáállással,de ez a zenefórum számomra még mindig hasznos.
Az például e topicban is elég hülyén nézne ki,ha csak videókat linkelgetnénk zéró kommentek nélkül,de az adott témától való elrugaszkodást zavarókat is figyelembe kell vennünk,nekik is igazuk van. -
Ezt egy másik,szerintem jobb verzióban korábban bemutattam már, lásd . #29604,nálam eléggé sokat hallgatott zene volt a közelmúltból. -
Debbie Tebbs - Analogie Synthétique (Free DL) bandcamp
Nekem elsősorban ez a dal tetszik az albumról. -
Debbie Tebbs - Stéréophonique
Debbie Tebbs - Stéréophonique (Free DL) bandcamp -
Peter Wilson dupla cd postán.Pénteken de legkésőbb hétfőn a kezembe,ha a posta is úgy akarja.Akik szoktak kérni belőle rippet,majd szóljanak. -
ItaloMucsacso70 #30288 Ez a 12 track-es CD is megérkezett lengyel Barátaimtól! 
Discogs
-
a klipp borzalom,de a dal tetszik.Igaz nem egy dübörgő new italo,hanem klasszikus pop. -
kcsaba33 #30286 Vanguard - Save Me
-
-
kcsaba33 #30284 Mulperi - Fearless
-
Persze,én is így gondolom,bár hozzáteszem nem magamtól kezdtem soha ezeket a belső dolgokat leirni,hanem ha megkeresés,kérdés érkezett hozzám.Amennyiben bármi kapcsán uj kérdés érkezik,természetesen szívesen állok a rendelkezésre amennyiben tudok bármiről érdemi információt vagy történetet adni,mesélni.
Hozzáteszem,én nem Hajcser műsoráról akarok irni,én a régi rádiós dolgokat jobban ismerem hiszen ott évtizedet töltöttem, a Poptarisznyában illetve Kiss Gyurinál pedig csak vendégszerkesztőként müködtem,ami némileg korlátozottabbá teszi az ismereteimet.De mivel ezeket a műsorokat hallgatjátok napjainkban és ezekkel kapcsolatban záporoztak mindig hozzám a kérdések,természetes hogy ezekre kellett reagálnom,véleményt formálnom,vagy innen kellett a jó vagy rossz példákat meríteni. Az hogy ez nekik nem tetszett.......nem kommentálom,én is ottvoltam tehát ha jót irok,az engem is érintett ha rosszat akkor az is.
De szerencsére most már nem vagyok egyedül itt ebből a szférából,így ha rádios topicot nem is fogok nyitni,ha bárkinek ezekkel a témákkal kapcsolatban lesz bármikor kérdése,hozzám vagy Retro kollegához is fordulhat(ha beszélhetek a nevében).,nem fogok elzárkozni tőle csak azért mert valakit nem érdekel.(max majd spoiler alá teszem,és akkor könnyebben el lehet takarni).
Én is a zenék miatt kapcsolodtam be ide,bár most az utobbi hetekben valamiért eléggé ellaposodott zenei téren a topic,bár nem jobban,mint a nyolcvanas például,ahol mostanában hetekig nincs uj bejegyzés.Vagy ez csak a nyári uborkaszezon??
Szóval ez egy forum kérem,ha nincs zene,dumáljunk,ha meg van zene,zenéljünk!!
Ha meg van miért,csipkelődjünk.Ugye R.:)) -
Joey Mauro feat. Killme Alice - Night Vice
-
Sea of Sin - You (Official Video)
-
Közel a teljesség igényével megdumáltuk a rádiós témát,melynek én személy szerint örültem,annak kifejezetten hogy csináltunk egy felhajtást Hajcser műsora körül,illetve annak egy alapos hírverést,elvégre ez a rádiós műsor zeneileg euro-italo disco & new-italo dalokra épül,mi pedig ugyebár kedveljük a stílust.
A szerkesztő úr,ha olvasta észrevételeinket,tán néhányat figyelembe vesz ezekből,még az is megtörténhet hogy egy olyan műsort prezentál ,szerkeszt pénteken hogy leesik az állunk és a laminált padlón landol :) !
Hajrá Hajcser úr !
s most,szerintem tegyünk egy pontot e téma végére e topicban,mivel tényleg "off",DJ Adrián ajánlásához csatlakozom,ha úgy látjátok van erre további igény,érdeklődés, van lehetőség e témának nyitni topicot.
Én köszönöm a rádiózással kapcsolatos gondolatokat,szakmai meglátásokat,infókat. -
A rövid véleményem:
A régi Max mixeket imádtam és az első 3 Made in Spain mixet is,mert nagyon jol összeszerkesztett darabok voltak,megfelelő effektaránnyal,és megfelelő átúsztatásokkal.Aztán történt valami,nem tudom mi,elkezdtek jönni ezek az utolsó sablonmixek,amikben egymáshoz dallamban már egyáltalán nem összeilleszkedő dalokat pakolnak bele egy mixbe, jol megeffektelve,amire azt gondolják talán elfedi ezeket a keverési hiányosságokat.Radio verzióban rádióadásban én nagyon szeretem ezeket a mai napig de amikor csak a maxi verziot pakolja ki a cd-re az már kiábránditó.A régi Max Mixekben, Italo Boot mixekben eltérő ritmikáju dalokat is élvezetesen össze tudtak keverni,ebben meg csak a tuc tuc tuc tuc...
Na ennyi a rövid véleményem,ettől még ez is,mint az előzőek wantlisten lesz nálam ugyanugy mint az eddigiek is,mert ezeket be kell gyűteni,ez soha nem volt és lesz kérdés:)) -
Tetszik a szöveg:
If you want, if you like it, buy original song when it's available on CD, Vinyl, Ogg, Wav or Mp3
Mintha nem tudnánk,hogy ezek 90%-ás nem adják ki hivatalosan:)) -
wmallas #30277 Egy friss ajánló napjainkból,ha már egyszer new italo topicban vagyunk... :)
Italo Made In Spain 7 - Mixed By Juan Martinez (Edit Version)
-
Tudok beszélni aki ismert tudja.Irni kevésbé,magam is meglepődöm néha milyen hosszu szöveg kerekedik ki ha elkezdek egy gondolatba:))
Egyezzünk meg abban a témát lezárva,hogy ezt médiaiskolában oktatják,vagy valaki megtanulja magától.Aki meg nem,az nem. -
Én is ezt irtam néhány napja.De attől még időnként ha van valami megbeszélnivaló egy két off belefér.Itt legalább még lehet.Az indexen már a zenékről sem beszélget senki csak műsorajánló linkeket szorogatnak a forumba.Ez azért még mindig szinvonalasabb.
PS:Volt aki kérte hogy irjuk le a gondolatainkat,nem magától ömlött a népre, mint sokakból a sok orosz zenei szenny:))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.02. 14:03:48 -
dj adrián #30274 Sziasztok,
Hosszú idő után benéztem ebbe a fórumba, és azt hittem rossz helyen járok. A múlt évezred rádiós témái biztosan idevalóak?
Csak egy javaslat: Amennyiben ekkora az érdeklődés erre a témára nyissatok neki önálló topikot, így esetleg az is be tud kapcsolódni aki itt nem látja, de érdekik ezek a múltbéli rádiós sztorik. -
retrotime1990 #30273 Ügyes,jól összeszedett,bár azért én két apró dologban kiegészíteném,vitatkoznék a leírtakkal.
Egyrészt ez a zenei bevezetőre beszélés,ez nem igazán a rádiós műfaj sajátossága,ez amerikában terjedt el a hetvenes-nyolcvanas években a discosok között,hazánkban talán Keresztes Tibi volt ennek az első mestere,onnan vették át a kinti rádiók,és hazánkban is elsősorban azért lett bevett gyakorlat,mert az első kereskedelmi rádióknál amikor a nyugati rádiók hasonló adásait akarták lemásolni ezt is átvették,mintegy etalonként.Nem véletlen,hogy akik ezt először alkalmazták vagy nyugaton nőttek fel,vagy a nyugati kereskedelmi csatornákat hallgatták rendszeresen,onnan vették a mintát.Egyébként a szerepe mind a discokban mind a rádiókban a műsorszerkezet feszesebbé tétele,ebbe valóban nem fért bele semmiféle mellébeszélés,történetmesélés,vagy hosszas életrajz,nem is ez volt a szerepe,csak az hogy töltse azt az űrt,ami a két zeneszám énekbetétes része között óhatatlanul adódik.Nem véletlen,hogy főleg slágerlistáknál alkalmazzák,napi műsorban ritkán találkozni ezzel,meg igazad van Béla,ennek művelése alapos felkészültséget,gyakorlást feltételez, a következő zene ismerte nélkül ez nagyon keveseknek menne,bár a régi discos vizsgák kedvelt eleme volt,hogy az kinek mennyire megy.Ügyes,előrelátó discosok,ha rövid volt a bevezető zene már jó előre készülve meghosszabbitották azt,ugy hogy a bemutatkozó kazikra a felvett zene bevezetőjét többször egymás után összejátszotta,ügyes beszéddel ez sokszor nem is tűnt fel.
Közszolgálati adóknál ritkán alkalmazták,ez a feszes szerkezet főleg a kereskedelmi csatornáéknál volt követelmény,és manapság ahogy írod,amikor gép mondja meg hogy mennyit beszélhetsz és mikor, szinte nincs is sok értelme.Szóval ezt nem kérném számon minden prezentertől.
A másik,ez,amit többen is nehezményeztek az üres fecsegés kérdése.Nos valóban vannak olyan műsortipusok,amelyek ezt igénylik,erre épülnek,gondoljunk csak a néhány évtizede divatba jött reggeli ébresztőműsorokra,amit a Boros-Bochkor duó kezdett,és aztán átvett szinte kötelezően az összes kereskedelmi adó.(tévékben nemkülönben).Itt a zenének nagyjábol hasonló a szerepe,mint amit a Béla a riportműsorokról irt példának,átkötő szerep két duma,beszélgetés között.Na itt aztán ritkán találkozhatunk lírai dalokkal,szinte követelmény a gyors,ütemes zene,és a sok beszéd.De ezek kéremszépen nem zenei műsorok,nem azért vannak kitalálva.Tehát,akiket a zene köt a rádióhoz,az ne ezeket hallgassa,mert többet meg fog tudni a műsorvezetők nemi életéről talán,mint arról,hogy éppen kinek a dala szólt két duma között.
A harmadik típus amit irtál Béla az a bemutató műsor.Ez tipikusan közszolgálati adók műfaja volt,kereskedelmi adóknál ma már nincs szerepe,nem kis részben a magánkiadók talán néha nehezen érthető elvárásai miatt is.Nem tudom,szerintem ilyennel ma már nem nagyon találkozom,lehet már nincs is sehol.
Talán ennyi kiegészítést,észrevételt tettem volna a saját szempontjaim alapján,de egyébként a leirtak túlnyomó többségével egyetértek.
Most már csak azt kéne kitalálni hogy ez a Poptarisznyás műsor most mi is akar lenni?Mert ha zenebemutató műsor,akkor mint a lemezbemutató beszéljen a zenéről,érdekes háttérinformáciokrol, zenei pletykákról,stb.,de ne az aktuális piaci árakról,vagy arról,hogy milyen finom lángost evett a műsorvezető előző este.
Ha meg inkább a pletykás irányba akar elmenni azt is lehet,csináljon esti talk showt-t,bár ez egyedül ritkán megy,mert magában ki szeret beszélgetni de mindig lehet valami vendéget hívni.Akkor viszont a zene csak átkötés, vagy aláfestés,tehát nem muszáj a zenerajongóknak hallgatni.
Szóval érdekes ez,amióta ez témába került és én is belehallgattam ezekbe a műsorokba sokat gondolkodtam rajta kinek is van igaza.Nem tudom,így nem is tennék igazságot.Csak el kéne dönteni,hogy ez music story vagy music and story,ahogy azt már előzőleg leírtuk.
Egyébként gratulálok,bár kicsit megfeküdte a gyomrom ez a sok szöveg reggelre.Ha beszélni is így tudsz,mint írni... -
és ha már ilyen hosszura sikeredett rögtön az első történet is, igy csak a slágerlistákrol jutott eszembe egy dal 1988-ból:
Jungle shoes
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.01. 22:21:37 -
Ok,bár igazábol ez rossz szó,nem lesz itt semmi sztori,inkább csak azok a gondolatok kavarogtak a fejemben,amikor olvastam a kis szájkaratét,hogy egyáltalán miért kerekedhet vita abból,hogy kell-e beszélni vagy sem,és ha igen akkor mikor és mennyit.Mert ugy vettem észre,ahogy irtam,igazábol az eltérő nézőpont abbol fakad,hogy mindenki más szemszögből,előélettel kezeli ,itéli meg ezt a kérdést,és mindenkinek igaza van bármilyen furcsa ezt konkluzionak kijelenteni.Szóval akkor egy igazi Béla általi Music Story:
Azok akik discos szemmel közelitenek ehhez a kérdéshez érthető ha azt szeretnék,ha az átvezető szöveg minél kevesebb lenne,hiszen a discokban egy lemezbbemutatónak nem feladata részletes infokat közölni a dalról, a közönséget ez nem érdekli,nincs szerepe a műsorban,ott inkább az egymást követő dalok ritmikai egyezésére,a közönség pillanatnyi hangulatváltozásaira kell figyelni,és az átkötöszöveg szinte semmi másra nem való,minthogy hangulatba hozza a közönséget,elfedje a gyakran előfordulo kisebb ritmikai vagy dallambeli hibákat,inkompatibilitásokat.Ezeket ismeri mindenki a különbözö discos settekben,de sok netrádió is ezzel operál,hogy a presenter csak fél vagy negyedoránként vagy csak a sett elején és végén szólal meg,közben pedig igazábol sok szerepe a dumának nincs.Persze tudjuk,hogy fontos szabály,hogy 4-5 gyors zene után illik egy lassabb tempojut is berakni(de ezt hiába probáltam erőltetni az adásokban),mert különben a táncikáló közönség hamarabb kifárad és akkor nehezebb fenntartani az energiákat több órán át.(meg a szerelmesekre is kell néha gondolni).Tehát Roland érvelése,hogy ő csak apro infomorzsákra kiváncsi,teljesen érthető,ő ehhez szocializálódott,háttérrádiózik mondhatnánk.Ilyen tipusú zenei műsorként készitettük pl.anno az éjszakai koktélt,ott kifejezetten a zenefolyam készitése volt az alapvető cél,csak nagyon kevés átkötö szöveggel,szinte csak szignálokkal operáltunk,ha két egymást követő dal ritmikailag nem volt keverhető egymásra.
Egy teljesen más szempont volt az un.bemutató műsorok szerkesztése,konfolása.Ilyen volt javarészt a kivánság műsor kivételével az összes klasszikus Komjáthy műsor,de a B.Tóth Poptarisznyája is igy épült fel.Ezekben nem azért volt a zenékre rábeszélve,hogy ne tudja a magnós felvenni(ez csak a kilencvenes évek közepétől lett szempont a nemzetközi kiadok egyre nagyobb beleszólásával a rádios műsorszerkezetbe(ez ujabb mesét indithatna el most bennem,de azt most nem kezdem el),hanem az,hogy a cél a zenék megismertetése a hallgatókkal,illetve az hogy ez egyedi dalok vagy előadók élettörténetét, a felvétel kiválasztásának szempontjait, esetleges érdekességeket a dallal,előadóval kapcsolatban megosszanak a hallgatókkal.A klasszikus rádiózásban, igazi nagy prezentereknek mindig azok számitottak,akik ezt olyan szinten tudták művelni,hogy azt az infiormáciot amit el akartak juttatni a hallgatókhoz azt bele tudták zsufolni abba a zenei részbe,ami az előző szám vége és a következő szám énekbetétje közötti zenei rész(ezt neveztük vempnek)közt telt el.Ez nem egyszerű,sokat kellett hozzá gyakorolni és igy is volt akiknek ez egy idő után a kisujjukban volt(Bochkor,Kajárik,Klamancsek pl.) és volt akiknek ez valamiért sajnos sosem sikerült(Rókusfalvy).Sajnos manapság a honi rádiózásban ezt a régi szinte aranyszabálynak ható elvet,hogy az énekbe nem beszélünk bele alig tartja be már valaki.:((Lassan ez is a mult része.
Persze könnyű,ha felvételről játszák össze az adást(erre tettem fel nemrég példát egy Danubius slágerlistára a nyers szöveg és az abból készült műsor felrakásával,aki akarja figyelje csak meg hogy van kimérve a szöveg és átusztatva a zene),de élő műsorban ez nem olyan egyszerű.A Magyar Rádió összes studiójában volt egy olyan digitális óra,.amelyen mint egy stopperen lehetett időt állitani akár előre akár visszafele számolva a másodperceket,ezt,ha ismerte a prezenter a következő dal vempjét elinditva fejben gyorsan ki tudta magában számolni,ismerve a mondanivalója várható hosszát,hogy a dal melyik részén kell elkezdenie vagy befejeznie a dumát,hogy pont az énekre hagyja abba.Ezt csak gyakorlással lehet elérni illetve(ami ma sajna ritka)ismerni kell legalább azt a dalt ami következik.Nagy bánatom,hogy akármelyik poptaris studioban is jártam sem a régiben sem a mostaniba ilyen szerkezet nincs,néha még a fali ora sem működik,igy ha a prezenter a dalt is akkor hallja először,nem igazán várható el,hogy ezt az ősi szabályt alkalmazhassa.Azért ha megfigyeltétek a Kiss Gyuri ebben rutinosabb,ő már megtanulta ezt a szabályt,és hatékonyan alkalmazza is.Sajnos amikor én vendégeskedtem,vagy bárki akkor nem mi inditjuk a zenét,hanem a Gyuri vagy az Attila,és mivel ezt nem tudjuk befolyásolni,hogy éppen ehhez mikor van kedvük,nagyon nagyon ritka hogy pont akkor fejezem be a dumát,ahogy azt megtanultam.Persze néha sikerül,szinte minden ilyen alkalommal pl. a Gyuri mindig hatalmasakat örömködött,hogy megint milyen jók voltunk:)).
Ebben a szemléletben az összekötöszövegnek igenis van létjogosultsága, szinte kötelező vagy az elején vagy a végén,de az ilyen egyéb történetmesélés nem megengedhető,felboritja a zenefolyam ritmikáját,dallamvezetését,zavarhatja a hallgatót is.Ugy gondolom Laci pont egy ilyen szabálytalanságba futhatott bele,amit emlitett hogy héttérzene nélküli sima telefonbeszélgetést kellett hallgatnia,valószinűleg pont azért mert még el sem merték inditani a zenét,nem tudva,hogy aki beszél mikor akarja már abbahagyni a dumáját.És igen ez nagyon zavaro lehet annak,aki csak a zenére akar figyelni.Tehát ebben Lacinak is igaza van,de az az ottani prezenterek hiába,ha nem figyelnek ezekre a szabályokra.
És a harmadik lehetőség a dumára,amikor nem a zenéről,hanem történetekről beszélgetnek a hallgatokkal vagy a vendégek egymással,ezek azonban régen is és ma is már nem a zenei műsorok tipikus példái,hanem az un.talk show-ok,riportműsorok szerkezete,ahol nagyon ritkán adnak le komplett zenei felvételeket,inkább háttérzenék,aláfestő zenékkel operálnak, ha mégis lemegy valamely popzenei felvétel,akkor abbol csak egy-két perces részletek hangzanak el,gyakorlatilag addig,amig a riporter átvált gondolatban egyik témárol,riportól a másikra.Klasszikus példa volt erre a Táskarádio,vagy az Ötödik ebesség,Reggeli csucs.Itt aztán lehet tényleg bármiről korlátlanul beszélni,de ez nem zenei műsor,legalábbis klasszikus értelemben soha nem neveztük mi annak.
Hogy mégis mivel segithették a prezenterek dolgát a kiadók,szerkesztők.Nagyon egyszerűen.Mi még pl.papiralapu lektorokat vezettünk,ahol a dalok mellett ezeket a vempeket,,és átkötéshez szükséges adatokat feltüntettük,később megjelentek az un.radios hit Discek,ahol aztán,tipikusan a rádiok számára ezek az alapadatok mind fel voltak tüntetve,tehát egy tapasztalt rádios akár a dal előzetes ismerete nélkül is megtervezhette,hogy melyik dalnak kell az elejére melyiknek a végére beszélni,és mennyit,illetve hogy a zene lezár(C) vagy uszik(F).Ahogy Retrokollega irta,ezeket az alapadatokat később a zeneszerkesztő komputerekbe is be kellett programozni,hiszen a műsorfolyam összeállitásakor a gép ezt figyelembe vette(azt is megjelölve a prezenterlistán,hogy mikor szólalhat egyáltalán meg a műsorvezető,és mennyit beszélhet.Na szerintem egyébként ekkor halt meg a klasszikus rádió,amikor a gép mondta meg hogy minek kell jönnie,és hogy mikor mennyit beszélhetünk.Azóta én a nevesebb rádióknál mikrofon előtt ülőket csak sima gépnek tekintem,kevésbé rádiósnak,és sokkal jobban megbecsülöm azokat az adókat,ahol még a régi ma már elavultnak tartott technikákat alkalmazzák,tehát még van fizikai cd és van fizikai ember aki ezt berakja.
Bár anno amikor a selektor elindult a kilencvenes évek elején Szever Pali barátommal aki akkor a Radio Bridge programigazgatója volt készitettek egy interjut a MAHASZ szaklapjában,és az élelmes riporteri kérdés arra vonatkozott,hogy Pali szerint miért alkalmazzák a rádiotulajdonosok a compjutert a frissebb és alkalmazkodóképesebb,rugalmasabb humán dolgozok ellenében.A válasz frappáns volt és egyszerű: Mert a gép után nem kell TB-t fizetni!
Talán nincs igaza?
Tehát ezzel rövid történettel csak azt akartam bemutatni mennyire szabályok közé szoritható ez a beszéd dolog,amennyiben tudjuk és alkalmazzuk is azokat az elveket amelyet a műsorunk jellege megkíván.A gond akkor jön,és onnantol zavaró,ha ezeket valaki keveri,mert abból mindig egy kissé zavaró katyvasz lesz.És ugye erre is látjuk most sokszor a példákat.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.09.01. 22:11:06 -
Na ez talán néhány perc és itt lesz a levelesládámban lossless.ma nagyon gyors vagyok,mint a nyúl:)) -
Jöhet a két sztori,kíváncsian várjuk. 
Egy jó kis sztorival a felkonf,lekonf témában ,ami anno mint kezdő DJ esett meg velem,majd jövők én is,mondjuk 1 hét múlva.
-
Igen,azért bárhogy is változik a világ, a mi zenei izlésünk valamiért 60%-ban megegyezik.Ami nem,az meg kit érdekel? -
Én nem tudom,van olyan,hogy elegem van a csörömpölő,ritmusos agyzsibbasztóan gyors felvételekből.Még a diszkokban is fő szabály,hogy 4-5 gyors dal után be kell rakni egy lassút.Hát most berakok egy igencsak melankolikussá sikeredett,de a fene tudja nekem miért tetsző felvételt.
Cigarettes after sex_Heavenly -
szerintem is jöhet ide, ahogy észrevettem, sokakat érdekelnek ezek a történetek -
retrotime1990 #30265 Nekem erről az jut eszembe,hogy az adásszerkesztő számítógépekbe mindig be kellett tenni a dalok bevezető zenei idejét illetve,hogy lezár,vagy úszik,pont a konferálások,és átúsztatások miatt.Ez régebben egy nagyon fontos paraméter volt, a megfelelő prezenter kiválasztásában,de manapság szinte már semmi szerepe nincs,senkit nem érdekel.
Engem érdekel az off is,ha nem akarod ide,akkor írd meg privátban,vagy ide,ahogy gondolod. -
ItaloMucsacso70 #30264 Anno 2014-ben Ismael is elénekelte a nagy klasszikust.
Magic System D.J. - Only You 2014
-
ItaloMucsacso70 #30263 Ma reggel ezt írtam egy beszélgetés során
...."Boytronic új albumán is van kettő jó zene ami tetszik , naná hogy nem az ő remixelésükben"
Pont erre a kettőre gondoltam amit most feltettél!
-
Amíg itt elcsevegtünk,nemrég megjelent egyik régi nagy kedvencem a Boytronic legujabb nagylemeze a The Robot treatment.
Hát mit mondjak az alaplemez sajna nem igazán tetszik,nekem már tulságosan gépzene,kissé fals hanggal,de van rajta két bonus track,ami számomra visszadja azt a klasszikus hangzást,amit anno megszerettem.Youtube link híján most csak igy audióban.
Boytronic 1.
Boytronic 2