Persze,én is így gondolom,bár hozzáteszem nem magamtól kezdtem soha ezeket a belső dolgokat leirni,hanem ha megkeresés,kérdés érkezett hozzám.Amennyiben bármi kapcsán uj kérdés érkezik,természetesen szívesen állok a rendelkezésre amennyiben tudok bármiről érdemi információt vagy történetet adni,mesélni.
Hozzáteszem,én nem Hajcser műsoráról akarok irni,én a régi rádiós dolgokat jobban ismerem hiszen ott évtizedet töltöttem, a Poptarisznyában illetve Kiss Gyurinál pedig csak vendégszerkesztőként müködtem,ami némileg korlátozottabbá teszi az ismereteimet.De mivel ezeket a műsorokat hallgatjátok napjainkban és ezekkel kapcsolatban záporoztak mindig hozzám a kérdések,természetes hogy ezekre kellett reagálnom,véleményt formálnom,vagy innen kellett a jó vagy rossz példákat meríteni. Az hogy ez nekik nem tetszett.......nem kommentálom,én is ottvoltam tehát ha jót irok,az engem is érintett ha rosszat akkor az is.
De szerencsére most már nem vagyok egyedül itt ebből a szférából,így ha rádios topicot nem is fogok nyitni,ha bárkinek ezekkel a témákkal kapcsolatban lesz bármikor kérdése,hozzám vagy Retro kollegához is fordulhat(ha beszélhetek a nevében).,nem fogok elzárkozni tőle csak azért mert valakit nem érdekel.(max majd spoiler alá teszem,és akkor könnyebben el lehet takarni).
Én is a zenék miatt kapcsolodtam be ide,bár most az utobbi hetekben valamiért eléggé ellaposodott zenei téren a topic,bár nem jobban,mint a nyolcvanas például,ahol mostanában hetekig nincs uj bejegyzés.Vagy ez csak a nyári uborkaszezon??
Szóval ez egy forum kérem,ha nincs zene,dumáljunk,ha meg van zene,zenéljünk!!
Ha meg van miért,csipkelődjünk.Ugye R.:))