11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8521 Ezt én is próbáltam, de nem segített. De próbát megér, mert ez a BO nagyon gépfüggő, legalábbis akinknél gondok akadnak ott. -
cseribalage #8520 Most megpróbálom régebbivel, amúgy alaplapom asus p5w dh deluxe, proci dual core e5200, 2.5ös de 3.6on megy. Alaplap nem lehet gond? vagy a proci nem nagyon hajtja meg? -
#8519 Próbálj meg egy régebbi nvidia drivert. -
cseribalage #8518 Jah azt kifelejtettem a mondandómból, hogy 3szor újra telepitettem a gépet (win7), új driver, új dx11, és semmi változás.... -
cseribalage #8517 HAli! nekem olyan gondom van hogy tegnap beszereztem egy gainward 460 gtx gs 1gb os karit, és hát black opsnál kilép fatal erroral, 8800gt volt előtte és annéál nem csinálta ezt, sőt azon több fps is volt... ötlete van valakinek ? -
#8516 Valamivel többet bírja mint online, de végül kampeca ott is. 3 TDM meccset nem bír ki egymásután egyhuzamban -
#8515 Am ha combat traning be nyomod nem fagy le. Vagyis nekem nem fagyott le. -
wariorkhing #8514 oké köszi remélem jó lesz:D -
#8513 Ja mármint a Steames cuccoknak ne legyen nyoma
regeditnál is töröld ki a full uninstall után
- Activision Black ops bejegyzéseket
- Treyarch Black Ops bejegyzéseket
- ill valve vagy steam teljes törlése -
wariorkhing #8512 szűz legyen a HDD? ezt hogy érted? -
#8511 Ha csak ez a 3 steames játékod van akkor megéri sztem megpróbálni. először a játékokat töröld, aztána steamet. Utána meg menj be a regeditbe, és onnan a kulcsokat, bejegyzéseket is töröld, ami vele kapcsolatos (tehát Valve vagy steam illetve Activision Black Ops téma....). A regedites lépés az fontos. utána meg egy restart. és kezd előlrül feltelepíteni a steamet. de szűz legyen ám a HDD:D Sikerülnie kell. -
wariorkhing #8510 tehát most a full steam-et töröljem meg a registriből is? -
#8509 Talán még a regedit-es dolog segíthet. töröld le, meg mapástól -
wariorkhing #8508 hát cod6 az működik meg a king arthur is steam-es és az is oké -
#8507 Más steames játékod minden okés, és mindegyik?
ha igen akkor felesleges újraraknod. -
wariorkhing #8506 steam-et is újra raktam már. Windows újratelepítése nélkül vhogy meg lehet még oldani?? -
#8505 Rakd újra a STEAMet, ha nem megy, rakd újra a windowst. -
#8504 steam et újra raktad már? -
wariorkhing #8503 Istenem már 20adjára rakom újra a black ops-ot, változtattam letöltési régiókat, driver frissítéseket csináltam de a patch mindig megakad itt:
És hiába megyek rá hogy összes folytatása semmit nem csinál
lécci valaki segítsen! -
#8502 Ak neked még jobb me nekem álltalában egy mecset sem enged végig. -
#8501 Ezt majd a patchel. Nekem is ez a gondom. Egyhuzamban csak egy TDM meccset tudok játszani (ill. amikor játszottam vele), ugyanis muszáj kilépni ha végeztübnk egy meccsel és újra belépni. És így nem fagy ki! Csak az a gond, hogy én erre már ráuntam. 34 szintig szenvedtem ezt. -
#8500 illetve mégis szar mert lefagy állandóan, egyszer csak megáll a kép és onnantól kezdve csak a sleep billentyűvel tudom bezárni. Nem tudjátok hogyan lehet ezt kijavítani? -
#8499 Zsír végre megcsináltam, Jee tökéletesen fut a game, nah jó néha lemegy az fps amikor új pályaszakaszra érek de ezt kijavítja a patch. -
#8498 Pokolkutyák ezek :D -
azé amikor lövi a csávó a kútját, társa meg hátulról lelövi őt XD -
#8496 Egész jó kis videó lett a kutyákról. Az kimondottan jól néz ki ahogy az egyik beugrik az ablakon! Amúgy ez tetszik itt a BO -ban, hogy nincsenek ilyen ultrabrutál, mindent eldöntő killstreak rewardok. Persze erős ez nagyon, de azért lehet ellene védekezni mert a kutyák lelőhetők, megkéselhetők. A Chopper Gunner és a Gunship az ami itt "népirtásra" is alkalmas, de azok ellen meg ott a nagyon könnyen megszerezhető SAM. Már csak ezért is inkább ezzel játszanék ha tudnék :( -
#8495 haha:D:D, inteligens kutyák.. -
#8494 WOOF WOOF
-
#8493 Ez zseniális...., nem szeretem a metál-rock stílust, de ennek a zenéje is bejön, állati jó videó -
#8492 Még nem volt. Mellesleg nem nagy cucc megcsinálni egy ilyet, autodidakta módon simán meg lehet tanulni. -
Gabe18 #8491 Ez a video volt már? Mint az ilyenek készítéséhez nem nagyon értő, szerintem zseniális...
-
killerkocka #8490 Gondolom, de egyszerűbb, ha megnézed. :) -
eLiXir #8489 azok az első cod részek működnek win7-en? mert végigtolnám őket most -
killerkocka #8488 Nekem cod2 óta ez jött be a legjobban, mint kampány. Bár lehet, hogy cod1 volt, pasz már. Rég volt, amúgy amelyikben a partraszállás volt a tengerről. Na az a rész. -
angel308 #8487 Hát ez a COD nem lett valami nagy dobás, elég unalmasan vittem végig pár óra alatt, azt hittem jobb lesz. A történet maga nem rossz meg úgy igazán nincs semmi bajom az egészel csak unalmas volt vagy nemtudom -
#8486 sztem is az vagy
:-)))
ha 2-vel kezdődő szem számú, akkor csodálkoznék, nagyon....
-
#8485 "Patch is in QA. Includes optimizations, team switching on ranked matches, exploit fixes, and more. Should go live next week." -
#8484 Akit érdekel egy alig használt CoD:BO+GTA4 az írjon rám! -
#8483 melyik jövő héten? -
#8482 Jövőhéten jön a patch, amitől már lesz csapatváltás.