11248
  • böröczk
    Oké, de szeretném a fegyókat húzni, fejleszteni a perkeket, stb, és azt sem egyedül, hanem csapatban..
    Egy ismerősöm mondta, hogyha ugyanaz a klántag, akkor nagy eséllyel egy csapatba oszt.. ha kevesen voltak a szerón, még össze is jött, de mi lesz, ha többünknek meglösz a játék..

Nem, Frank, csak egy identitászavaros Jánoska -.-"
  • Blacksheep333
    Anno L4D-s klántásam (God) játszogatott az ő társaságában, talán én is nyomtam velük pár kört. Ott Brigi néven volt.
  • Frank99
    szted Ő valóban Brigi?
    :-)))
  • bigapó
    jobb gombal kattints rá, akkor megnyitja a challenge-eket amik a pro verzióhoz kellenek. mondjuk Én kinyomtattam magamnak, hogy ne kelljen állandóan visszanézni, egyszer majdcsak megadja, csak néha ellenőrzöm a számokat, hogy mennyi van még hátra.
    A hacker pro egész jó, lehet vele szívatni a bandát :)
  • bigapó
    nincsenek automata kézifegyverek, mint amilyen a g18 is, csak sima félautomaták. Lehet kettőt hordani egyszerre, de persze a célzásod rosszabb lesz. használható, de kell vele gyakorolni, kell a skill hozzá :)
  • Blacksheep333
    Brigi, ha a barátaiddal akarsz játszani kezdjetek el warozni...
  • Nagylaci
    Én asszem' hogy aim -oznak a rohadékok. Meg némelyik még WH -zik is szerintem. :D :D :D
  • Nagylaci
    Nem az akkor tényleg nem én voltam. Én általában bent gubbasztok egy sötét sarokban mindkét UZI -val az ajtóra célozva és azt mondogatom magamban:

"Add Uram, hogy ne erre nézzen amikor belép!"

:D :D :D
  • Prince23
    Igen, de azt észrevetted a replayben (killcam na) milyen botkezűek, ja és előre tudják hogy jövünk, hiába takarásban vagyunk a háznál. Sok pro után, valóban felüdülés ez a mód :D
  • Nagylaci
    Amúgy training módért örök hála a trejarcsnak! Ha felhúz a játék nyomok egy FFA -t legbénább botok ellen és feltörlöm velük a pályát. Na az megnyugtat azért rendesen. :)
  • Nagylaci
    De van. Csak nem olyan ütős mint MW2 -ben. Legalábbis szerintem.
  • böröczk
    böh, pedig megvettem... ránézek még egyszer, de elérhetetlent írt prő-nél.. vagy csak nem figyeltem
  • Prince23
    Training modba sok a csíter, hajrá :D
  • Nagylaci
    Ha megvetted a perket jobb klikk és írja. Ennyi.
  • böröczk
    Értelmetlennek látom a statom romlását egy szentri általi halállal, akkro inkább egy csiter tiporjon a porba : DDD
  • Prince23
    Sajna van :S
  • Prince23
    Na bazmeg sok a követelmény:D kurva bsc
  • böröczk
    Neem, az valami német lelőhetetlen félisten volt, és g18azott meg shoti akimbozott. de ahogy átlőtt g18cal a pálya másik végébe, az páratlan volt...
    apropó, bo-ban nem is találkoztam akimboval, tán nincs? : D
  • Nagylaci
    Én már többet is leszedtem! Pedig nekem szaggat.. n00b :D
  • Fpocok
    Mindhármat. Gyíkban le van írva mindegyik perk pro feltétele.
  • böröczk
    Há mostmár tényleg rávetem magyam a FAQ-ra, eddig nem nagyon vettem hasznát, de bo-ban ezek az acsivmentek még nem túl átláthatók számomra. Ahogy írtam is már, nem írja a ghostnál, mi kő a pro-hoz.
  • Prince23
    Hogy rohadjál meg akkor :D:D::D:D
  • Nagylaci
    Én is akimbo UZI -zni szoktam... :D :D :D (Asszem' nem én voltam. Én egy másik hülye gyerek vagyok.)
  • Prince23
    Ezekből mind a hármat kell teljesíteni? vagy elég lesz csak kettő belőle :DD
  • böröczk
    Hát én félek a sentrytől bo-ban, megaláznak : D De majd nagy nehezen bekebelezek egyet, ha ez az ára : DD
    Egyéb kérdés, hogy az ilyesféle acsikat hol lehet megnézni? Mert nekem ghost pronál elérhetetlent ír, nem úgy mint mw2nél nyomtál egy f2-t és kiadta, hogy miket kell tenned a prő képességekért.
  • Fpocok
    GY.I.K. 5. oldal. Szép zölddel :D
  • Nagylaci
    1 -Ölj meg 20 ellenfelet (HC gamer) miközben spyplane -jük van
    2 -Pusztíts el 30 repcsit bármilyen nem killstreak launcher -el
    3 -Pusztíts el egy sentry -t
    Oszt' máris profi szellem vagy.

Egyéb kérdés?! :D
  • böröczk
    Az.. volt tegnap bo, mw2, utóbbiban hc demo-ban Scrapyardon nagy nehezen összekapartam a csoppert egy 90-20-as statú akimbós hülyegyerekkel az ellenben, erre benyomja rá az emp-t...
  • böröczk
    akkor rosszul írtam, hiányosságaim vannak, régi killstreakeket hiányolok csupán. a rendszer oké
  • pisztácia
    Köszi szépen, amit linkeltél abban benne is volt amit kerestem.
    Max Packets, meg a snaps kellett csak.

• Prince23
    Nézed azt a szennyműsört? :DD

Mert én is XD persze néha.
  • Nagylaci
    OK, csak előtte meg azt, hogy a killstrerak rendszerrel bajod van. Pedig szerintem ez éppenséggel előnyére változott. AAAAAaaaaaannyira jó, hogy sunyi kis kö....ök nem fognak többet Demolition -ben lenyúkozni. AAAAaaaaaaaannnnnyyyyiraaaa. :)
  • böröczk
    Aaaa, painkiller igaz is, de a claymoretól még midnig agyhalált kapok. : D
    Tegnap hc sd-n 10-ből 8 winning kill claymore volt, szánalom :D
  • eLiXir
    most találtam, tesztelem majd való világ meg megasztár után/közbe :D
  • Fpocok
    Performance Tweaks, de még keresek
  • böröczk
    Na zsír.
    Bájdövéj, mi kell a pro-hoz?
  • böröczk
    Ezt írtam, nekem is ez tetszik, hogy nem adódnak össze a streak killek.
  • Nagylaci
    Ott a pont! Ghost pro leírása:

"Pro Ability: Undetectable by aircraft, infrared and sentries. Enemies won't see your name or a red crosshair when targeting you. "
  • böröczk
    Még nincs meg, szóval spyplane-n kívül minden rommá darál. Nekem mw2ben is összes kaszthoz cold-blooded dukál, úgyhogy remélem, itt a ghost majd helyettesíti pro-val. Itt is mindenhez azt dobtam be egyelőre.
    Csak rohadt megalázó, amikor sorra szed szét egy közönséges szentri, amit benyomott valaki pl a hq elé.
  • Prince23
    Hát figyelj, tapasztalat. Pár havernak, akinek menő gépje van, úgy fut mint a szél. Kérdezd csak meg csavez barátunkat is. Persze hogy PC barát ez. Csak nem minden géppel kompatibilis a BO:) Én szívtam. És te meg nem, örülj neki.

ha nem fagyna ki nekem minden második és harmadik meccs után, még szép hogy PC barát lenne, de ha a ptch kijön, akkor minden ok, legalábbis ezt ígérik a srácok odafent. ez miért lenne ellentmondásos. Ez csak előregondolkodás volt részemről, tudod a patch végett. :S