Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Ma rájöttem, hogy akkor fagy ki a játék amikor kickelnek. Gyanús volt már két napja ezért ma direkt úgy játszottam, hogy elérjek pár kirúgást. Claymore, gl, crossbow, kempelés orrba-szájba :D És a gyanúm beigazolódott. A kérdésem csupán az, hogy lehet e ez ellen valamit tenni? Ugyanis rendszerint gõzöm sincs miért rúgnak ki. Amúgy is idegesítõ, ha valami kis pöcs csak azért rak ki mert párszor kinyírja az ember, de így hogy feladatkezelõben kell bezárni a játékot...
Ja a patch elõtt nem volt ilyen. Kiírta szépen hogy kickelve lettem és ennyi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

amit korábban írtam, kipróbáltátok? Nekem is ugyanez volt a 2 magos procimon. Az új, 2-es patch úgytûnik, hogy defaultban normál ALATTI prioritáson futtatja a blackopsmp.exe-t, és nekem is ment szépen a játék, ahogy lövök, akad tökre. Amióta manuálisan inditás után alt-tabolok és feladatkezelõben visszarakom normal-ra a prioritást, azóta nekem tök jól mûködik. Nekem patch elõtt semmi gondom nem volt a játékkal, ez a 2. patch rontotta el, de úgytünik csak prioritásgond volt nálam.

Fpocok
Szerintem lassan megérett neked egy gépfejlesztés.

Parasite Eve 2, best game EVER!

darki81
az a kedvencem mikor megáll a kép, a következõben meg már a killcamnak is vége<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pisztácia
Nekem is ez a gond csak. Amúhy próbáltad már a /snd_restart parancsot? elvileg orvosolja, de nekem nem segített. És játék közben kell beírni.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Daell Drow
Nekem is mar cska ez a bajom, megy minden faszan ping alacsonyan fps 125-on. De mikor ossze kerulok valakivel, es lojuk egymas kurvara belagol. Es persze mindig en huzom a rovidebbet, vagy mikor keselek akkor a lagg miat at megyek rajta de o siman vissza kesel. '-'
böröczk
Mondjuk hiába kérdezem, tök random, hogy hogy fut, még jobb gépeknél is, addig úgyse tudom meg, milyen nekem, amíg nem játszom vele. Mondjuk a 2x1.8 valóban kevés neki.
Tegnap mielõtt elmentünk a boltba (és kiderült,hogy elfogyott :D), leszedtem a warezt, legalább a szingölt megnézzem, milyen (mûködésileg, mert a játékot 20 perc után meguntam : D), azzal nem volt gond, de még így se tudhatom, milyen lesz a multi, mert másnál is szaggatott már, miközben a szingöl ment csutkán.. : / De az a helyzet, hogy nem várunk tovább, ki tudja, lesz-e még ilyen áron platinumshopban, többi helyen meg ki tudja, mikor megy még feljebb az ára.. elég gáz már így is.

Kumiho #2179

pisztácia
Persze minden low, off, 800-as felbontás.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Intel core 2 duo 1.8 Ghz, Geforce 8500GT, 2 giga DDR ram

böröczk
Mi a jelenlegi konfig?

Kumiho #2179

pisztácia
Szerintem azt a hibát kéne javítani, mikor elkezdek valakit lõni, és akkor szaggat be a game...:S de mikor rohangálok, akadás mentesen megy.. na de nem érdekel most, elvileg 7végén új gép.

lolSL
gondolom vmi teljesítmény javulás egyes vga kártyákkal

pisztácia
AZ elsõ sor mit jelent?

szevasztok kockák!!!!mizu a mátrixban? megy már a kiber szex???
lolSL
IN PROGRESS
- GPU hitching on certain graphics cards.
- Incomplete server browser results.
- Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag)..
- /connect

pisztácia
A Treyarch közösségi menedzsere végre válaszolt a hivatalos fórumon az õrjöngõ tömegnek a Black Ops PC-s változatának patch-ével kapcsolatban. A foltozáson már dolgoznak, de nem akar pontos idõt mondani, hogy ne kelljen késõbb is a játékosok idegeit húzni a késleltetések maitt. Legkésõbb a héten (talán holnap) még írni fog a patch részletes tartalmáról. Nagyrészt olyan javításokat fog tartalmazni, amelyeket a konzoltulajdonosok már megkaptak. Eddig azért nem kaptak a PC-sek ilyen javításokat, mert más hibákat kellett kijavítaniuk, amelyek fontosabbak voltak. A következõ 1-2 hétben teljesen a PC-s verzióra fókuszálnak, és mindent kijavítanak állítólag, amit eddig jeleztek a Black Ops PC-s játékosai.

forrás

Fpocok
Ja... fõleg a feltöltés... ami 10szerese az elõzõnek :D

darki81
csak ugy süvít mi?:D

Fpocok
Ó je... új net :D

darki81
?:D uj cod? vagy mi?

lolSL
A jövõ évi cod nem steames lesz, hanem battle.netes.

Visszaolvastam és láttam, hogy voltak megjelenés napján illetve utána hasonló problémák, mint ami nekem most fennáll, ez a bizonyos incomplete installation és 2%nál leáll majd 16-os kóddal hibaüzit kapom, ami egy nagy baromsághoz vezet, miszerint nincs net kapcsolatom...
Volt rá megoldás, vagy egyszer csak megjavult és most is ez lesz ?

bigapó
jah, amúgy ami be volt rakva videó a perk-ekrõl, szerintem hibás, mert a Flak Jacket, Sleight of Hand-hez marathon-t ajánlja, holott a ninja-nál van szintén bombával kapcsolatos feladat. Szerintem ez egyébként is egy jól használható összeállítás. a többit nem néztem meg tüzetesebben, de ez feltûnt, mert ezt sokszor használom, sokat játszok demo-t, legjobb xp boost ebben a részben is.

The Matrix has you...

bigapó
nálad is volt 1 órás leállás az elõbb itt sg-n? karbantartás volt vagy mi?

The Matrix has you...

bigapó
nem rossz, csak azt nem értem, hogy a tomahawk mióta only knife? jah, meg az a frankó mikor rohangál fél pályán keresztül a spy plane-el, nehogy ellõje és segítsen a többinek is valamit, áá, dehogy is....

The Matrix has you...

tommygear
<#eljen>
bigapó
imádom ezeket a videókat, mw2-ben is jókat csináltak :) az odacsukás nekem is megvolt Radiation pályán, próbáltam beugrani, de már nem fértem be :D
A Flak Jacket pedig jó claymore ellen is, egyszer kérdezték is, hogy miért nem halok meg, amire elõször nem tudtam válaszolni csak azt, hogy nemtom, párszor már elõfordult, aztán megnéztem, hogy milyen class-al is megyek és éppen az volt rajtam:) azóta elõszeretettel használom ezt és még jól is nézek ki benne :)

The Matrix has you...

darki81
<#vigyor1> a rongybabák odacsukása a legjobb <#eljen>

most már nincs. egész délután volt órákon át. 2-3 órája már mûködik kb:)

tommygear
http://www.youtube.com/v/4Nv13PQWS5E&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Fpocok
Mit nem? Ugyanaz a gép, ugyanazok a beállítások.

lolSL
ezt nem lehet így összehasonlítani

Fpocok
Hallom valami gond van a STEAMel? Én elindítottam és semmi gond nem volt (és sokadszorra is leírtam, de nem azért, hogy titeket bosszantsalak)

Amúgy reggel jön ide a digis net: 40/30

Fpocok

Fpocok
Szélmalom harc volt. Nem tudok mit tenni a sok nyomorékkal, akik nem látják a 20as betûméretet :D

mNzJean
windows defender off .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

bandi007
Akadásra van már vmi +oldás mert én már szinte mindent +próbáltam de még mindig akad...
HELP ME PLEASE!!!

&#8206;\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/

nyuny01
Mást,vagy inkább "máshova" nyaljon be! ;)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

FK1 Teamworks hun sd szerverén mondom játszok kicsit ,belépek elsõ kör elsõ percében sikerül 4 enemy playert legyilkolnom erre bannolnak..
kösz szépen fainok vagytok... :)

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Frank99
megy , 2 kört toltam

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Már mûködik , kb 1 órája.
Különc
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Antal99
nekem se jó
szerintem senkinek

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

darki81
én nemjátszok már 3 napja mert becsipõdõtt a hátam, és az ágyba döglök egy olyan laptoppal amin nemmegy a game<#wow1><#vigyor1><#pias><#falbav><#violent><#violent><#violent>

hogy bírok ki egy éjszakát cod nélkül ? kiütéses leszek reggelre és piros pöttyös alsóban szemüveggel fogok felébredni, ha tudok egyáltalán aludni így...

darki81
próbáld meg holnap

Nekem még mindig nem jó, és ugyanazt csinálja mint mielõtt újraraktam a gépet: elindítom, elkezdené complete installation és 2%nál megáll, és kidobja, hogy sikertelen, 16os hibakóddal, ami elviekben internet/router problémákra utal, de eddig semmi baja nem volt.

nem tudom. vegyük fel mindannyian steamre, és irányitsuk valami acclopó oldalra, hátha benyalja :))))

darki81
pár prestigét léptem már, de max 2x haltam gl-tõl, meg kb 1x rpg-tõl, engem nem is izgatnak ezek! Fõleg hogy a tûzszerész ruhában rohangálok <#vigyor1>
A legnagyobb probléma ez az aimoskés 3 méterrõl, attol kb annyiszor halok, mint amikor belõnének, de ezt már leirtam párszor, hogy a knife, az ovodás faszlámák fegyvere, akik azt hiszik az a menõ, pedig nem! <#vigyor1><#vigyor1>

remélem a peccsben lesz vmi orvosság rá! <#smile>

nemcsak engem zavar gondolom :)