11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#8561 Ezt már máshol is olvastam. Lehet bugos. -
#8560 Köszi szépen! -
#8559 na most valaki magyarázza már el nekem, hogy ghost-ot használok már PRO-ra fejlesztettem. akkor hogy a faszomba lő le sentry meg a heli. hisz akkor teljesen láthatatlan vagyok nem? na most akkor hogy is van ez? -
#8558 hát 4 magos procival nem is csodálkozom. Ugy kurva könnyű az élet. -
#8557 Nekem eddig is tökéletesen ment. -
#8556 Ki tudja lehet az sem old meg mindent pl az én + logan fagyási próblémáját. -
#8555 meg se várod a patchet? :) -
#8554 Akit érdekel egy CoD:BO + GTA4 egyben az írjon rám! -
#8553 wariorkhing
Sikerült megoldanod? -
#8552 Vagy itt kerjel magadnak, es csinalnak neked. -
#8551 uh kössz! -
#8550 (120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretű
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)
Használj valamilyen rajzolóprogit. Én speciel GIMP -el szoktam. -
#8549 Teljesen egyetértünk! Abszolúte jól megfogalmaztad szerintem a dolgot. Akit irritál a claymore (bár én sem használom) az használjon sitrep -et, itt meg hacker -t. A GL -ben meg az emberre RPG -ben :) azt rühellem én is, hogy tehetetlen vagy ellene. Slutty oszt' meghaltál. Gránát, semtex eleve nagyobb ügyességet igényel, közelebb kell menni az áldozathoz aki még meg is úszhatja a dolgot. Ha a GL -t is kihagyták volna, de boldog lennék...
Egyébként király itt a BO -ban a hardline! A PRO -hoz teljesíteni kell X darabot abból, hogy egy csapattársaddal megosztod a ledobott csomagot. Na most MW2 -ben általában az ember nem veszi el a más cuccát sőt inkább megvéded amíg visszatér ha gubanc van. Ez olyan szamuráj dolog na... :D
Játszom itt BO -ban látom gazdátlan saját SAM a földön. Öldöklő élethalálharcba kezdek, hogy fedezzem (OK kicsit túlzok...) egyszer csak nézem a chat -et:
"Vedd már fel bazdmeg!!!!!!!"
Szétröhögtem magam... :) -
#8548 Eltudja valaki mondani hogyan csínáltok ien avatarokat az sg n? Meg hogy mein felbontású képet enged betenni? -
Gabe18 #8547 Ettől függetlenül én a claymore-t nem találom idegesítőnek a GL-t és társait meg igen.
De hát ez játékos függő... -
#8546 van védekezés? ez igaz! csak szarul van ballanszolva! pl a claymore mindig 1 külön álló lehetőség. a védekezés pedig mindig perk-be kerül. (egyébként CB-n tiltott SD-n is a Clay) -
#8545 Cod 4 óta van, csak nagyon kevesen használják sztem... SD-módba.
-
Gabe18 #8544 Eleve a Claymore ellen mióta feltűnt van védekezési lehetőség, most pl a "hacker" de eddig is volt rá perk.
De a GL, RPG lövést hogy véded ki? Belövik amerre sejtik hogy van valaki azt annyi... Ez a robbanó nyíl is annyira hiányzott bele. Ráadásul 5 lövése van vele... -
#8543 A másik meg az, hogy SD-n alap a claymore. szal arra nem hinném hogy ki lennének akadva... -
#8542 asszem lefogom szarni, euzutan is. Maxa dig nyomom mig nem banolnak vagy kickelnek.
-
#8541 Ja es a crossbow, RC XD, GL-re ra kerdezek az mert nincs tiltava. Akkor kussolnak mint alat. -
nem nagyon csípik, hidd el :P ahogy a flasht, claymore-t és társait sem.. de ettől függetlenül rengetegen használják, tégy úgy Te is, csak ne legyél kiakadva, ha szentségelnek : D
nyilván nem fognak megdicsérni, ha a winningkilled egy claymore általi halál vagy random gl, gránát, stb, csak röhögnek egy jót a társaid, az ellenfél meg nabizik és anyázik.. : D -
Gabe18 #8539 Jó hát Mw2-be minden belefért, ha SD-ben az ellenfél csak GL-el lőtt akkor se tehettél semmit, max kilépsz és elmész egy másik "szerverre" ahol csak hárman GL-eznek... -
#8538 Nem tdm-ezek, csak a gyanus sarkokba eresztek be mindig. Ahol elore lehet sejteni hogy jonnek sd-ben. ennyi. -
#8537 Bri mintha te nem mondanál ostobaságot.... már nem azért
Látszik hogy életedbe sem COD4-eztél :) -
#8536 nem kell kerülnie, sd jó, bár főleg csapatban, csak ne lepődjön meg, ha anyáznak meg nabiznak rá, ha rpgvel kilő valakit.
nálunk tegnap azt csinálta egy gyerek a csapatunkba, aki átjött a másik csapatból, hogy meccs elején öngyilok lett, majd nézett ugye minket végig, és adta le a drótot a másik csapatnak.. hát ez is a gusztustalanabbik fajtába sorolandó.. -
#8535 Skidrow "láthatatlan" (ez a újságos és a targonca közti rész:D) folyosóján alap a GL köreleji elsütése :D
az okosok kikerülik, a két gl fél pedig a szerencsében bízik, hogy ő volt a szerencsés:D Kamikaze akció a köbön -
#8534 ostobaságot mondasz már megint -.-" -
#8533 Az SD ilyen ilyen ninjáknak való mód. szal legközelebb kerüld ezt a játékmódot :)
használj kamerát, találd fel magad vagy menj TDM-ezni vele :D -
#8532 mw2, hc sd elején a kezdőre repülő gl-ek meg javelin kombó, az is kellemes : D -
Gabe18 #8531 Hát mondjuk én se értékelném ha Sd-ben RPG-vel lődöznének ki... -
#8530 mi amikor először beléptünk játékba, pajtást azért basztatták, hogy last stand miatt kikckelni fogják, ha nem váltja le.. hogy a retekbe egyes szinten, amikor az alap assault klasszhoz az van betéve?
gyökerek -
#8529 Az RPG az mire valo? marmint itt a jatekben.
Engem egesz dulutan ezzel baszogatak, hogy sdben 1 korben 1 rpg-t elotem.
Lelotem egy klan tagot erre mar nekem esik az osszes tarsa hogy kick meg minden lesz ha nem hagyom abba.
Mert az rpg helire jo.
Kivagyok az ilyen 10 eves csicska adminoktol. -
cseribalage #8528 persze, bevan kötve minden, sőt tápt is cseréltem, thermaltake 550w osra, előtte 450es volt...mondom biztos ami biztos -
#8527 nah jól elírtam :) HUN SH BlackOps (SD&HQ) akart lenni. Ha feljár ide az adminja üzenem neki igyon sósavat jó sokat! amíg ki nem folyik a szeme... -
#8526 serverkeresőben a wager match fülön OIC az egygolyós, GUN a gungame -
#8525 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy tudok olyan szerverre csatlakozni, ahol az a játékmód megy, mikor csak 1 pisztolyunk van, 1 golyóval?
Ez meg a gungame, érdekelne.
Köszi
Jó játékot mindenkinek! -
#8524 Currently, the in-game browser is still displaying 50% of all servers. The 3rd party backend provider that handles this portion of the game is still working on the issue. -
#8523 tápod bírja az új vgat? bekötötted a tápcsatlakozóit? -
#8522 HUN HG BlackOps (SD&HQ) Nos ennek a szervernek is egy agyoniskolázott adminja van. 5-6 mapon keresztül csak kickelgette meg banolgatta aki lelőtte :D engem is :) ekkora loosert.
egyébként mért van az, hogy szerverkereső állandóan 2800 körüli szervert talál csak? minden szűrő kikapcsolva..