Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Igen. Ezzel én is így voltam. Reméltem, hogy nem lesz benne. Na mindegy, ahogy látod promodban kiveszik a kést.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó neked, hogy nem laggol 😊 Fps lagg nálam megvan továbbra is, nem olyan vészesen igaz, mint sokaknál, de attól még zavaró, hogy sokszor leesik 40-50 körülre. Ez általában egyenlõ egy halállal. Amit viszont törölhetnének igazán, ez a 3-5 méteres késelés, igaz kicsit irigység is, hogy nekem nem késel ilyeneket egyáltalán, max esetek 10 %-ban. De hát ha nekem nincs, ne legyen másnak se! Alapvetõen vétel elõtt még örültem is, ahogy ígérték, hogy mw2-s commando késelést itt megszüntetik. Magát a perket meg is szüntették. Helyette ez alapban benne van. -.- Kissé gusztustalan legalábbis látni, ahogy röpködnek a bicskások elõre. Ha még laggol is emellett..., akkor kb megölhetetlen, vagy csak nagy mázli kell hozzá 😄
Fpocok
MW2 az SZAR!
Ez viszont sokkal jobb. Se kevés fps, se lagg nálam. Egyetlen bajom van... az pedig, hogy mindenki a hülye SDt erõlteti, ami nekem nem tetszik, ezért már kb egy hete nem is játszottam vele :S

Fpocok
Köszi szépen. Én most sajnos a routeremmel szarakodtam.

pisztácia
Jah, akkor elnézést. Félre értettem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lolSL
itt láthatod hogy 2 hete hozzá se nyúltak a játékhoz.

Skynet
Még mindig várok a játék vásárlással,szóval kérdés (lehetõleg olyanok válaszoljanak akik szerint az MW2 nem jó játék,és ezt is kritikusan szemlélik):

Javították már a lagolást,a gyenge fps dobálást és az egyéb faxságokat vagy még mindig rakás fos az egész?
Köszi...
Rage47
Rage47
leforditotam mindjart linkelem
Fpocok
Félreértettél. Nem a CS re gondoltam.
Kocka mondta, hogy a CoD az pörög.
Én meg mondtam, hogy igen, az S&D az tényleg k*rvára pörög... kivéve amikor nem 😄

Zomil
Azért cod1-2 ott volt az élmezönyben, csak aztán iw meglátta mennyi pénz van benne...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
respawnolós játékmódnak meg már ott az etalon quake 1v1 tdm és ctf-el, szegény cod csak kullog a pro gamek után :]

pisztácia
Szerintem meg nem kell bele semmi más mód, az már nem CS lenne. Cs jó így ahogy van, csak kéne a hitboxon javítani😊

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Nem is kell hasonlítani, én csak annyit mondtam, hogy CS nehezebb, mert egy kezdõ nem tud annyira érvényesülni benne, mint COD-ban. Ennyi.

Fpocok
Na pont rátapintottál:

"míg cs-ben okosan elõrehaladás van, addig codban pörgés."

S&D nem pörög. Ezért kéne HQ, DEM, CTF vagy bármi más.

Pro cs-sek meg nem codoznak túlynomó többségben, max hobbi színten. Teljesen más a 2 játék mechanikáját tekintve, míg cs-ben okosan elõrehaladás van, addig codban pörgés. Az, hogy cod prok = középszerû cs-sek meg max jelenthet annyit, hogy cs-ben nincsen olyan nagy gyakorlatuk. Szóval ez egy elég hülye hasonlat. Az, hogy pro legyél itt is, ott is, teljesen át kell szokni a mechanikájára. Mondjuk az dícséretes, hogy mikori játék a cs, mégis jó mostanáig, meg még ki tudja meddig. Codoknál meg évrõl évre jön egy új, ahol itt is, ott is ragadnak le emberek, ha eltalálták az adott részt.
lolSL
cod prok = középszerû cs-sek
cs:s-ben viszont jók voltak akik cod2-bõl átjöttek anno. ennyit arról a szarról. 😊

Fpocok
LOLO... múltkor valaki linkelt egy képet. Én azt hittem, hogy multinál írta ki. Na most nekem is kiírta... de... singleplayernél.
Akkor mégegyszer... ez most mi a faxom? 😄

Épp masterkey-el írtottam a népet, megjegyzem most elõször használtam ezt a fegyvert.

pisztácia
Nyilván kell valamennyi, de akkoris sztem sokkal nehezebb a CS, ott nem annyira lehet beleolvadni a környezetbe, semmi fedezék nincs, camp hely pláne... oda nagyon kell a skill

Fpocok
Hogy érted? Fejtsd ki pls.

Ha nem kell skill hozzá, nézz meg egy high vagy high+-os csapatot, tedd magad próbára ellenük, utána rájösz mirõl is beszélsz. 😊
Lunki88
Próbáltál statikus ip-t megadni a helyi kapcsolatoknál? Ha meg alapból úgy van akkor sorry. Nekem is volt hasonló gondom és ez megoldotta a problémát.
pisztácia
Így van, CS azért jó mert oda tényleg kell a skill, COD ba szerintem annyira nem kell.

Ma vettem pont.4-ért.<#mf1><#mf1><#mf1>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Fpocok
Lehet, szerintem meg már teljesen elavult... olyan, mint valami maradi kormányzati rendszer.
Amúgy van 435464 új mód, miért nem lehet valami újat kitalálni? Mellesleg a mostani játékok már arról szólnak, ki tud jobb kemper helyet magának. Csben azért nem sok bujóhely volt, ott az számított kinek jobb a reflexe... de manapság. Én így látom.

Fpocok
OFF:

Azért beírom ide is, hátha van router pro. Ezt a prohardverre írtam:

Sziasztok!

Lenne egy nagy gondom. Eddig 30/3as upc s netem volt. Van egy SMC routerem, vezetékes, ami két gépbe megy. Csak néha volt gondom, hogy elment egy idõre, de betudtam a szolgáltatónak. Volt olyan, hogy csak akkor ment megint, ha a kábeleket kihuzogattam és vissza.

Viszont.

Tegnap óra új net van. 40/30as digis. Szóval a szerelõ rákötötte az egyik gépre. Semmi gond. Bedugtam routerbe, rámentem a routerre és rajta beállítottam a PPPoE kapcsolatot, a jelszót, meg a felhasználónevet. Minden jól is ment tegnap, mindkét gépen volt net... de volt, hogy félóránként elment a net. Pár perc múlva visszajött. Ma viszont percenként van, aztán nincs... egész nép azt csinálta. Viszont ha kiiktatom a routert és simán a gépbe dugom a netet, akkor folyamatosan van net.

Gondolom ezek alapján a routerrel van gondom nem? Lehet hogy meghalt, nagyon régi és nagyon sokat használtam. Milyen másik routert ajánlotok, valami wire-os kéne...

Amíg megírtam ezt, addig kétszer ment el, jött vissza. segítsetek pls.

MW2 & Black Ops eladó! Eredeti, nem bannoltak!
Ár: közös megegyezés alapján!

Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!
pisztácia
oFF:
Egyébként én is így vagyok, csak én 8 év CS után...😄 ott se szoktam már warozni, csak public
De valahogy, szerintem az az igazi verseny fps, nem hiába van rengeteg verseny, néha még EurSport is adja.

cars1dA
Screenshotok alapján meg a leírás alapján béta.

xfire:palamx518 [email protected]+460SLI inkább támadj, mint védekezz ;>

Fpocok
Én meg nem fogok, mert 5 év CS után már a könyökömön jön ki a S&D.

pisztácia
Én amúgy nem tudnék warozni, cod-ba... CS-be annál inkább😄

pisztácia
Jah, kk

Boron Power
Nem, ez a normális warozáshoz szükséges mod.

De viszont kérdezném, hogy ilyen már van? Vagy csak ez lesz majd benne?

pisztácia
Helló!

Most ez mi? Ez lesz az új patch-ben?

Fpocok
Remek. Úgy látom meghalt a routerem, egyszer van net, egy percig, aztán meg nincs, aztán van stb... faxom.

Fpocok
Mekkora bullshit... hogy ha nincs neted... nem is tudsz STEAM offline ba menni, és kampányt játszani... faszom a STEAMbe.

Fpocok
Mindjárt jó? Csak szar a netem, vagy lehet a router meghalt.

cumpy1337
nemigaz, hogy a treyarch mennyire leszarja a pc-seket... már az elején meg kellett volna csinálni 12 player-esre a szervereket, a 18 baromi sok pl. nuketown, firing range etc. másrészt, a sniper még mindig nem feltétlen one shot-ol, még ha chestre lõsz akkor sem. ja meg persze a legfontosabb: a spawn-rendszer!!! hogy ez mennyire el van cseszve...fõleg amikor megölnek, aztán 5 enemy közé bespawnolok -.-"

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Valaki lefordítíná pls?

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

lolSL
promod inc

Sounds and music
-Leader dialog has been removed from the game.
-Music has been removed from the game.
-All maps have ambient noise removed. NOT COMPLETED YET

Gameplay and Balancing

-The SMG class has been reduced in power.
-The AWP fix has been implemented.
-The nosway fix has been implemented.
-The bomb can now be dropped in S&D. NOT COMPLETED - PROBLEMS WITH BINDING IT TO A KEY
-Knife automelee and lunge has been removed.

Class optimization
-The Ak74u is now the default SMG.
-The AK47 is now the default Assault Rifle.
-The L96A1 is the only avaible sniper.
-Perks are disabled, same for attachments.
-Flash/smoke are the only avaible equipments.
-The weapon class menu has not been made yet, atm we
use 8 Promod classes you can chose from. Those are :

Spec Ops
Ak74u - Python Speedreloader - Smoke
Ak74u - Python Speedreloader - Flash
Assault
Ak47 - Python Speedreloader - Smoke
Ak47 - Python Speedreloader - Flash
Demolitions
Stakeout - Python Speedreloader - Smoke
Stakeout - Python Speedreloader - Flash
Sniper
Assault
L96A1 - Python Speedreloader - Smoke
L96A1 - Python Speedreloader - Flash

Visuals and FPS
-Camouflages are not enabled.
-The field of view is 90.
-All maps have aimbient particles and smoke removed. NOT COMPLETED.
-Fog has been further reduced troughout the game.
-The games desuration has been removed, resulting in more colour.
-Walls now contain less detail, improving FPS and visibility NOT COMPLETED
-Player 'bob' has been removed when sprinting, e.g
-Dynamic lighting has been disabled NOT COMPLETED
-Shadows have been disabled

Additional Improvements
-Every kill gives +5 as score.
-+3 for every Plant or defuse.
-The plant/defuse bar has been more accurate, by removing the bomb.
-Attack and Defence have replaced, Spetznatz, BlackOps, etc
-Every round has a strattime of 6 seconds.
-A timer has been added for strattime.
-Colored killfeed because it is more sexy.
-Wallbangs are improved.
-If you walk Aiming down sight you are completely silent, this first was disabled in
blackops but we enabled it again.
-Frag cooking has been disabled. NOT COMPLETED, We can't seem to find a way.

Screenshots :
http://i51.tinypic.com/2rdxixf.jpg
http://i55.tinypic.com/2cwsd2x.jpg
http://i56.tinypic.com/142d45g.jpg
http://i55.tinypic.com/ojhwuu.jpg
http://i54.tinypic.com/aziedw.jpg
http://i52.tinypic.com/auwgau.jpg

Jaffa 2843
http://www.sg.hu/forum.php

bal oldalt fent a menüben kiírja ha van új üzeneted

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

darki81
Horec nemmegmndtam hogy negyere be meg negyere e-be?<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hogy tudom SG-n megnézni a privát üzijeimet? 😄
Új vagyok itt.
COD Black Ops
Még 9óra és hozza a futár😄

Remélem bírja a 4850-em.

MW2 & Black Ops eladó!

Nem átverés! Csak komoly érdeklõdõk hagyjanak privát üzenetet!

Eladás csak készpénz elõreutalás vagy postázás esetén!
Horec
Ne itt áruld a bóvli szarodat !!!
darkiiiiiiiii<#mf1>

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Én már a régivel nem tok belépni csak az újjal. Akkor már biztonságba vok mi ?
Hát ha most a megváltoztatottal te be tudsz lépni akkor nem, mert akkor a régebbi már nem él.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Nektek nem szokta kiírni a steam, hogy másik géprõl be vagyok logolva, és hogy erõsítsem meg a jelszavamat? Ma már másodszorra... vagy lehet, csak az új net miatt van.

csõ nekem is õ írta elhittem(én hüly...) de gyorsan megváltoztattam a jelszómat steamen de remélem hogy nem tudja ellponi így pls írjon valaki.