11248
  • DarkSector
    mellesleg ha rámész egy szeróra, és laggolsz annélkül hogy a neted szar lenne vagy torrenteznél az nem arra utal hogy kimegyek és be máshová, hanem arra hogy nem szervergépen van a kiszolgásló hanem megint az hogy hostok vannak.

engem az érdekel hogy a ded szervereket hogy gondolták??? mert oké hogy modosithatsz meg ingyom-bingyom, de a kérdés az hogy a ttól hogy modosítható lesz, a szerver maga egy szervergépről szolgál-e ki vagy olyan lesz mint a cod6 csak costumize-val??????
  • Gabe18
    Másnak meg van,na...
    168 óra múlva már tudni fogjuk hogy szám van vagy csík, aztán úgy kell élni utána.
  • DarkSector
    én meg csak írtam hogy nincs jelentősége.
  • Gabe18
    De nem írta senki hogy ez a leglényegesebb...

Csak azt írtuk a szám jobb lenne.
  • Fpocok
    Ez most ilyen kláncsatin belül. De szerintem lehet majd intézni valami TS3 szobát.
  • DarkSector
    oks irok a tekyark nak hogy tegyenek be számokat mert szeretnék pc-n nézegetni ...semmi gond, csak azt furcsállom hogy ezen fenakad valaki, hogy szám vagy csík. istenem a többi már nem is lényeg csak legyen pc-n számozás és kész ez a leglényegesebb.
  • Blacksheep333
    Én is a ti szobátokban szoktam sc2-zni. :D
    De egy hét múlva hatalmas változások lesznek... :)
  • Baxo
    Ingyenes BO-s szoba, TS3 vagy 2???
  • Fpocok

Legalább nem vagyok egyedül végre... mindenki azt a hülye SC2-t nyomja fenn.
  • Baxo
    Am jó lenne egy két new info, jó lenne ha megvárnád a dolgot és írnál egy két ropogósat! (csak mert én nem igen vágom az angolt) ...thx
  • Baxo
    Te mit értetlenkedsz? Egyértelmű, hogy a számozás sokkal jobb mert pontos értéket ad!
  • TDC Geronimo
    Ma tudtam meg, hogy ki is vagy :D Amúgy ja, csináltam :p
  • Fpocok
    ITT lesz, de még nincs.
    (Látom csináltál szobát tsen... zsír :D )
  • Fpocok
    Most komolyan... de te mi faxról beszélsz?
    Nem érted, hogy nem mindegy, hogy 30ping vagy 90ping van? Ha csíkos, akkor ezt nem látod.
  • TDC Geronimo
    Majd linkeljétek azt a live chatet, hogy hol lesz elérhető pls.
  • DarkSector
    de nem értem miről beszélünk bemegyek cod4 szerokra mindenhol ugyanaz a pingem, rá se kell néznem.
    szoval ez max a torrenteseknek okoz hihetetlen szorongást, de multi közbe elég gyikság torrentezni.
  • Gabe18
    Nem tudom, az én hülye fejembe nem fér bele hogy ha egyszer kaphatsz PONTOS értéket akkor miért lenne jobb egy HOZZÁVETŐLEGES érték?
  • DarkSector
    mire gondolsz?
  • Fpocok
    Azt hiszem Atya jól megmondta, mi a különbség és miért fontos.
  • DarkSector
    meg ha kecskézek akkor nem állok neki multizni. 22-es cs-da
  • DarkSector
    nem vagy te annyira ravasz. :)
  • Gabe18
    "ez is ilyen konzolon nincs torrent, nem kell figyelelmbe venni a kecskeszexet."

De ez pc lesz, tehát a kecske torrentet is figyelembe kell venni.
  • DarkSector
    jah a 4 ződ a tuti nem is kell többel menned.
    nem kell ezt túlbonyolítani, én ha megyek rásenézek és érzem hogy mennyivel megy a kocsi hangjából, ha meg valaki elkezd laggolni, azt is észreveszi.
  • Gabe18
    Igen látod körülbelül mennyivel megy az autó. Csak nem mindegy hogy a 60-as úton 55-el mész vagy 75-el, mert az egyiknél megb...asz a rendőr a másiknál meg nem... Pedig a vonalka majdnem ugyanott volt...
  • DarkSector
    ha meg nem éri el a 4 csikot nem megyek fel elég egyszerű.
  • Boron Power
    Bakker ha szar a ping, mondjuk régen 60+, akkor nem mész arra a szerverre. Míg ha zöld baszást látsz, akkor csak abból veszed észre, hogy a fal mögött lőnek le.

Elég egyértelmű szerintem, hogy a szám több információt hordoz, és kilépéssel tudsz reagálni.
  • DarkSector
    de mit számít? az a kérdés? ha tudod attól nem lesz jobb. :)
    de majd irok iw-netre hogy pár ember kedvéérdt legyen ott egy számláló.

mintha vezetnél egy idő után levágod hogy a mutató szögéből mennyivel mész ez is ilyen konzolon nincs torrent, nem kell figyelelmbe venni a kecskeszexet.
  • Gabe18
    Semmit nem kezdesz vele, de kapsz egy konkrét visszajelzést hogy annyi. A vonalkázással mit kezdesz? Látsz egy sárga vonalat mondjuk de hogy az 50 vagy 90 azt senki nem tudja.
  • The Protector
    Hy.Milyen hosszú a Single?Jah és mit tudtok arról h milyen védelem lesz a multin mert megvenném eredetiben ha nem lenne tele csalókkal.
  • DarkSector
    nem. ez arra jó hogy nem tudsz ellene tenni ba+ arra. pc-n ha 28 a pinged akkor mit kezdesz a 28-as számmal?
  • Gabe18
    Nem ez arra jó hogy konzolon a "casual" játékos is képben legyen, akinek fogalma sem lenne hogy a Ping értékből a 20 vagy 180 a jobb, csak azt tudja hogy a zöld az ok, a vörös meg a baj, mint az útkereszteződésnél...
  • DarkSector
    ezzel csak az a baj hogy ha látod a számokat akkor se tudsz mit tenni, csak látod.

mig gondolom ez arra jo hogy hirtelen rányomsz, és látod hogy hoppá sárga meg piros akkor gázvan. kick.
  • Gabe18
    Ettől én még elvárnám hogy szám legyen, amiről normálisan megállapítható mi a helyzet. Belépek a szerverre rápillantok, egyből tudom hogy jó vagy nem. Ez a vonalkás megoldás bennem azt az érzetet kelti hogy "xar az egész jobb ha nem látod, jó ez igy azt kész..."
  • DarkSector
    jah jogos
    de az a száz nem olyan száz mint cod4-ben pl egy ded szeron.
  • DarkSector
    de miért baj ha nem számok vannak? szerintem az nem számít, ha 28-as a pingem egy ded szeron vagy van 4 zöld vonal ami ugyanazt jelenti, akkor meg mit számít, a cod6ban nem a csikok meg számok voltak a gond forrásai, hanem hogy hostokra támaszkodott a rendszer. a játékosok feltöltésire.

vagy nektek a számokkal van a bajotok?
  • lolSL
    hát mw2ben a zöld is szar volt mert 100ig azt mutatta :D
  • Gabe18
    Ezen szerintem egyelőre kár vitázni. Hát az egész lobby-nak másnak kell lenni pc-n hiszen itt szerverkeresőtől kezdve ki tudja mi kell még ami konzolon nem lesz.
  • DarkSector
    mind1 lesznek dedek állítólag ha csikok lesznek mit számít? ha piros az rosz ha full zöld akkor jó nemmindegy?
  • lolSL
    milyen rendszer? lesz konzol, át lehet állítani az ilyeneket
  • DarkSector
    ha ugyanaz a rendszer lesz akkor csikok lesznek ennyi.