11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #2307 Fordítsuk meg, akkor ezek szerint pc-n lesz, ez is valami... -
#2306 Konzolon nem lesz votekick. -
#2305 Most írta, hogy nem csak USban lesznek wager matches szerverek... -
#2304 vagy mint az Alien Swarm a Steamen? az a kicsit döntött, de lényegében felülről láttad. az nem rossz, de nem FPS, az tuti :D -
#2303 ja -
#2302 Az a dead ops arcade vagy mi? -
#2301 Felülnézetes a másik ami lesz. Bár érdekes, hogy eddig a leakekből nem derült ki sok. -
#2300 Lehet kétféle zombi mód lesz benne? WTF -
#2299 Bekerült a recoilos kérdésem, remélem válaszolnak rá (kötve hiszem). -
#2298 hát az elég furcsa lenne..bár ki tudja. Nekem mindenesetre jobban fog tetszeni ha meg kell érte küzdeni. Azok a contract-os dolgok színessé teszik a játékot. lényegében challenge-ek més néven, de mw2-ben is azok érdekeltek legjobban, bár volt amit sosem tudtam megcsinálni..meg már nem is fogok :( -
Gabe18 #2297 Az nem biztos, ugyanis Xbox-on pl. régebben focis játékban is volt olyan hogy ranked vagy a másik (frendly talán, nem emlékszem) hostot indítasz, vagy keresel. Az egyiknél beszámította az eredményt, a másiknál nem.
Na most ha itt is szétszedik az alábbi elv szerint, akkor ki a bánat fog rankedre menni, és minek? -
#2296 Nem hinném, mivel ez csak PCn lesz. Az meg a játékosbázis 5%-át ha kiteszi majd :p -
#2295 Szerintem minden válaszható lesz unrankeden. -
#2294 szerintem ez csak fegyókra vonatkozik, bár így is elég gáz:) szóval killstreak, meg perkek, többi cucc az még mindig marad vásárlós..gondolom. -
#2293 Ja, mer ahogy írtátok korábban előbbin nem sokat lehet állítani utóbbin meg mindent? -
Gabe18 #2292 Hm... lehet most verték agyon az egész CoD pontos, vásárlós rendszerüket? -
#2291 Előbbin szintezel, utóbbin warozol. -
#2290 Mi az alapvető különbség a Ranked és UnRanked szeró között? -
#2289 akkor tudják kinek kell a ranked :D -
#2288 Unranked szerón minden fegyverrel lehet játszani, nem csak azzal, amit unlockoltál már. -
#2287 Azt nem tudom, hogy azt lehet e, de azt mondta most, hogy RANKEDen is lehet majd állítgatni dolgokat... hogy miket... azt majd nemsokára kiadják FAQban. -
Gabe18 #2286 Ez egy nagyszerű gondolat! -
#2285 Spawnál egy darabig nem lehet noobtubeolni, mert sokan azt csinálják, hogy kezdőről kezdőre lőnek vele :D -
#2284 Azt írják átlag 24óra játék kell 50 szinthez. -
Gabe18 #2283 Mert olyan hülyék mint én hogy nem jut eszükbe hogy már volt arról szó... -
#2282 Nem értem ezeket... minek kérdeznek olyat, amire kaptunk már választ? -
Gabe18 #2281 Most hogy mondod rémlik is...
Akkor marad a szerver belépéskor félképernyős betűvel kiírni mit nem lehet... -
#2280 rankeden nem lehet ezt már mondták
ott az a gameplay van amit ők megálmodtak -
#2279 Ranked max 18
Unranked max 24 -
Gabe18 #2278 Ez szép, de ennél jobb kérdés hogy a perkek és a kiegészítők között lehet-e szelektálni a ranked szerveren. Szvsz. ez dönt el sok mindent. De gondolom ezt nem hajlandók megmondani, így viszont gyanítom nem... -
#2277 Ők is figyelik majd a cheaetereket, ez jó hír -
#2276 Lehet a szervereken kevert játékmódokat futtatni és kihagyni a pályákat, amiket nem akarsz játszani. -
#2275 Mod tools-t nem tudják mikor kapunk -
#2274 Nem hiszem. Tuti lesz EUban is. -
Gabe18 #2273 Remélem nem csak az USA-ban... -
#2272 Azt írják, hogy config fájlt lehet szerkeszteni majd, ahogy eddig. WaWban nem tudom hogy volt. -
#2271 fúúj, ne is mond, az meg mégnagyobb ratyi -
#2270 átirányítanak mindenkit az iwnetre :D -
#2269 LOL valaki kérdezett, hogy mivan, ha mindenki a Commando Perket használja LOL -
#2268 Wager Matches szerókat Ők fogják szolgáltatni.