Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
dejó, utálom az ilyen vietnámos szarságokat
WaW is egy köpedék volt sztem kivéve az orosz részek
Yeltzin
az se normális, ha ilyen torzítással játszol... ráadásul csak nehezebb a célzás, kisebbnek látod a célpontot ugyanolyan távolságról

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

akármikor odakerülök a quake elé, mindig öröm, hogy átlehet állítani azt a szaros látószöget 120-ra...

Calver
tudom, hogy fotós vagy és minden egyéb, de azzal ugye te is tisztában vagy, hogy a 2000-es évek elején készült FPS-ek esetében mindnél 85-90° volt a látószög, 4:3-as monitoron? (lásd: Quake 3, Jedi Knight 2/Academy, Serious Sam, Half Life, Unreal sorozat, társai)

ez a csõlátás mizéria valamikor 2005 körül csaphatott le, amikor senki nem figyelt és kenhette arcon szívlapáttal azt az idiótát aki kitalálta - mert bizony elképesztõen kényelmetlen, és ha a kétlábú körbenéz neten, ezt elég sokan emlegetik is. sõt, sokaknál egyenesen émelygést is okoz.

"The trees move. Do you not see it?"

Yeltzin
"valaki mondja már a kedves kicsi Treyarch-éknak, hogy az emberek nagy részét nem patkolják, nem hordanak szemellenzõt, és ezen egyszerû okokból nem 60 kicseszett fok a látószögük...

protip: 90-105° az ideális, monitor képarányától függõen."

Lehet, hogy érzékelsz 90 fokban, de effektív látásról nem beszélhetünk ilyen nagy szögben. 90 fokos látószöghöz óriási monitor kell - ha valósághoz közelítõ élményt akarsz. Reálisan 50-80 fok között érzékelünk minden képi információt. Egyébként fölösleges ebbe belekötni, mert az agyad teljesen külön kezeli a valós és a vetített kép feldolgozását, így minden esetben a realitás felé korrigál, mire felfogod, mit látsz.

Ha nem megy a game, annak nem ez az oka <#ravasz1>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

jah oroszországban azonnal tiltást kapna egyébként jogosan,az mw2 is funnak találták a készítõk hogy orosz népírtás lehetõséget berakták....

tigeroo
ezek kicsit kényes témák még szerintem...
afgán-orosz jólenne:D

afgán oldalról a gerillaharc és a fuss a Mi-24 elöl lenne az alap:D
szovjet oldalról meg a épits tábort és halj meg egy rajtaütésben vagy menj konvonjjal és halj meg egy rajtaütésben.

A végszó a "dicsõ" kivonulás lenne. :D

és lenne bónuszpálya amcsi ügynkként kéne eljutattni a Stingereket az afgán parasztokhoz:D

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Bokafix2
Nem muszáj lenne pont Vietnámmal foglalkozniuk mivel már volt néhány vietnámi háborús gém. (bár nekem lényegtelen milyen témát vesznek elõ csak jó legyen a graf és a játékmenet). Ha már tényleg kilépnek a II. v.háború bûvkörébõl, akkor kitalálhatnának mást is, pl. ami még nem került játszható formában a képernyõnkre. A XX. század bõvelkedik a kisebb-nagyobb háborúkban szal lenne alapanyag.
Én pl. kíváncsi lennék egy az afgán-orosz konfliktust feldolgozó fps-re is. Az nem lenne annyira modern warfare de már nem is a II. vh ideje. Vagy ott van pl. Kuba... Mekkora lenne az Omega 7 orra alá dörgölni egy kis puskaport. <#hehe>
Szal annyi még a kiaknázatlan terület.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tits or gtfo
foxpal
Amúgy bocsi ha ezzel megbántottam a lelki világod de akkor miért nem fél évvel ezelõtt csináltad a topikot mert már akkor is voltak ezek a hír morzsák :D
Nem beszoltam hanem hozzászoltam :P De egy olyan játékról értelmetlen topikot nyitni még aminek csak annyit tudunk hogy ez a Call of Duty 7. sorozata lesz:P
De hát igen ez a vélemény szubjektív...<#email>

Nem gond, majd megváltoztatod a topic nevét ha kiderül a hivatalos cím. Nem kell ügyet csinálni belõle.

valakinek muszáj elvállalnia :D

szólt

Zinaj
Velemenyed szubjektiv.Beszolhatsz de le...rom<#mf1><#violent>

i7 azt szevasztok :P

foxpal
Szerintem felesleges ez a topig ha még a címét se tudjuk:P
Mert ha talán Vietnámban játszódik attól még nembiztos hogy az lesz a neve...

Csirke4
Jahm a WWII Online-ban sem jellemzõ, hogy a 12 éves amcsi hülyegyerekek a német oldalon játszanának, viszont ami érdekes hogy van néhány elvetemült. :D
Pl brit úriember volt a Luftwaffe fõparancsnoka. :DD
az ötödik rész a zombikról szól

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

"A CoD:WaW ismét a 2. világháborúba kalauzolja el a játékost, ezúttal Csendes-óceáni hadmûveletekkel megfûszerezve a cselekményszálat."
Én is attól félek, de hát még él a remény... (minden gondolatban:D)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Mor3llo
Korrekt<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Szerintem már sokan nem emlékeznek egy vietnámi háborús játékra Amiga 500-on, a címe: Last Patrol.
Ott egy amerikai szakaszt kellett kommandírozni vissza a bázisra.
A legrosszabb része a viet mesterlövész kilövése volt a faluból. Ahányszor lõtt a kis goog egy emberednek mindig kapáltak.
Volt, hogy hárman meresztettük a szemünket hol is van a kis tetû!
Az volt durva csipás rész!

Volt egy Men of valor címû gyenge cseh vagy lengyel próbálkozás is, ahol kábítottak minket, hogy majd lesznek zenék az aktuális érából.
Ennek ellenére az egész játékban csak a Jefferson Airplane- Somebody to love c. számát lehetett meghallgatni és azt is csak kiképzés alatt.
Ezért szeretem a BF:V-t! Válassz magadnak zenét mire akarod gyilkolni a haverod!<#taps><#lama>
JohnnyNapalm
el vagyok tévedve
én eddig azt hittem hogy az ötödik rész Vietnamról szól

schrank
ez ugyan olyan fos szíríz lett mint az nfs ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zinaj
Call of Duty: Vietnam - novemberben jön
A Treyarch már készíti a következõ Call of Duty részt, ami ugye immáron a hetedik lesz.

i7 azt szevasztok :P

Desiderata
hát, új COD-ban a brazil bódéváros már majdnem lakótelep, azt vajon kinek szánták
schrank
ja kéremszépen a panelpatkányok miatt nem fognak eszkábálni egy CoD:LTP
gyengébbek kedvéért LakóTeleP <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Qwerty4
Nagyjából ugyanazok alkották. :) Persze voltak kilengések.

Qwerty4

Hefner, a problémák elkerülése végett írd le, szerinted milyen hülyeségeket írtam be. Mellékesen szólva, csak arról lett volna szó, hogy lassan már kezd unalmassá válni számomra az egyoldalúság.
Na persze, attól az apró ténytõl eltekintve, hogy NEM ugyanazok alkották az elsõ világháborúban az Antantot mint a másodikban a szövetséges hatalmakat. A legjobb példa erre olaszország, aki az elsõ világháborúban az Antant oldalán harcolt, a második világháborúban, mussolinivel az élen pedig hitler oldalán, egészen amíg 1943-ban a szövetségesek el nem foglalták az országot.

F E R I
Ha már amerikai részrõl lesz a játék szívesen végigvinnék egy kubai megszállásos részt is, ahol a végén Fidel Castro "kiiktatása" lenne a cél, ott is fel lehetne vonultatni egy jó adag fegyverarzenált <#gun><#violent><#eplus2>

Csirkemell nélkül nincs élet!

Pacal17
Singleplayer részében nem is volt szinte semmi. Max Bayonet, azt pedig igenis gyakran használták. a Multi pedig Teljesen más tészta. Fikázhatnánk a CoD4-et is: Nem lóg minden katonának GL a fegyverérõl.

grebber
Majd jön a vietcong 3 azt überel mindent!<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

De nem tömegesen mint a játékba.

ez annyira sokrétûen baromság amit ide kihánytál papírra, hogy csak arra kérek, gondold már át mégegyszer legközelebb, mielõtt hülyeséget írsz

Majd akkor ha németek olaszok csinálnak játékokat.Jah mégse valószinû a legjelentõsebb piac USA beli játékosok többségének nem tetszene ilyet senki nem fog megkockáztatni...

XP még mindig jó. Telepítsd fel a game booster-t, játék elõtt kapcsold be, minden háttérxart kikapcsol, jelentõs a javulás, sõt a multit is engedi.

Már megint jelentkezik az a tipikus amerikai felfogás, hogy olyat kell kitalálni, amiben azért is az amik szerepelnek és legépelnek mindenkit, aki útjukban áll. A játék ennek ellenére valószínûleg jó lesz, csak már rátérhetnének egy másik nemzetre is. A CoD sorozattól természetesen nem várom el, hogy teszem azt German Operations címmel adnak ki játékot, mivel eleve távol áll a profiljuktól. Mikor lesz az, hogy németek, olaszok, finnek oldalán is pufogtatunk egy kicsit? Ja, tudom, marketing, lóvé és propaganda.
Pacal17
Miért lenne a történelem meggyalázása? Egyedül az aperture sight nem létezett olyan formában a világháborúban, mint ahogyan azt a játék multijában szerepelt, de az összes többi kiegsézítõt igenis használták akkor is (teleszkóp MP44-re, hangtompító, bayonet stb)

sambauer
nincs véletlenül egy kép amin a két látószög közötti különbséget mutatja meg ? :D

Turn Me On Dead Man

Qwerty4
Tényleg nem volt eddig egy jó vietnami játék sem.És ez sem lesz jó. :)
A Vietcong 2-tõl egyenesen rosszul lettem én is, a Line of Sight meg csakugyan nagyon primitív volt. :/

Qwerty4

milk4
Ha lesz benne végre rendes "csipáskodás",akkor jó lesz.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Valószínûleg azért sem tudunk Vietnámmal azonosulni, mert az eddigi játékok, mint a Vietcong, Shell shock és társai csak annyiról szóltak, hogy: helikopterbe be, dzsungelba ki, lyukba be, gödörbõl ki, tüzérség kérése oda, sebesült cipelése ide, majd helikopter jön, mi be és azzal vége.
0 nulla történet, apró ötletek.
A Shell shock elsõ részében tényleg lehetett bumm-bummolni a csajokkal, de ez minden. A VC2 pedig sajtreszelõs maszturbáláshoz hasonló élményt nyújtott.
De valószínûleg maga a háború is ilyen 0 null történetes volt <#wilting>
Rizsföldeken vietcongot hajkurászni és ezt átültetni egy pörgõsnek titulált játékmenetbe....
Qwerty4
Tulajdonképpen Antant volt az is a II. vh.-ban, csak másképp nevezték, szövetségeseknek.A lényegen az elnevezés semmit nem változtat.

Qwerty4

Maradjunk annyiban, hogy hasonló helyszínen :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SL
ja az csendes óceán környékén játszódott :D

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

pxxl
<#idiota><#hehe><#taps>

All hail the double x!

na végre valami érdekes rész. remélem a játék elsõ felében szigorúan semmit sem csinálok majd, csak egy hajón folyva szívom a lucky strikeomat, és több elágazásos beszélgetések során derítem ki a társaimról, hogy melyik gyilkolta meg a kiképzõtisztjét. néha kikötök, és megbaszok valami sárga kurvát. aztán bekattanok, és elkezdem módszeresen irtani a mocskos kis sárgákat, akik mindenhol megvannak. aztán miután társaim arccal a sárban döglöttek meg, én túlélem, és elmegyek hippinek, és a washingtoni bónuszpályán elkezdem lövöldözni a rendõröket, akik nem hisznek a világbékében (természetesen még mindig spanglival a számban). közben meg olyan pályák, ahol jármûhasználat van, nõket és gyerekeket kell gyilkolni, kiszámolva, hogy mennyire nem kell eléjük célozni. az egész játék közben természetesen meg a kameramaneket kell kerülgetni, hiszen vietnam médiaháború volt.

na, ezt várnám el egy új cod-tól 2010-ben

SL
A WaW is ott játszódott már elegem lett belõle.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

pxxl
sivatagi vihar verzió kellene :D futfutfut, ratatataaa, brrrrrrr, bummbummm, game over, you win <#idiota>

All hail the double x!