Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WaW is egy köpedék volt sztem kivéve az orosz részek
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
ez a csõlátás mizéria valamikor 2005 körül csaphatott le, amikor senki nem figyelt és kenhette arcon szívlapáttal azt az idiótát aki kitalálta - mert bizony elképesztõen kényelmetlen, és ha a kétlábú körbenéz neten, ezt elég sokan emlegetik is. sõt, sokaknál egyenesen émelygést is okoz.
"The trees move. Do you not see it?"
protip: 90-105° az ideális, monitor képarányától függõen."
Lehet, hogy érzékelsz 90 fokban, de effektív látásról nem beszélhetünk ilyen nagy szögben. 90 fokos látószöghöz óriási monitor kell - ha valósághoz közelítõ élményt akarsz. Reálisan 50-80 fok között érzékelünk minden képi információt. Egyébként fölösleges ebbe belekötni, mert az agyad teljesen külön kezeli a valós és a vetített kép feldolgozását, így minden esetben a realitás felé korrigál, mire felfogod, mit látsz.
Ha nem megy a game, annak nem ez az oka <#ravasz1>#ravasz1>
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
afgán oldalról a gerillaharc és a fuss a Mi-24 elöl lenne az alap:D
szovjet oldalról meg a épits tábort és halj meg egy rajtaütésben vagy menj konvonjjal és halj meg egy rajtaütésben.
A végszó a "dicsõ" kivonulás lenne. :D
és lenne bónuszpálya amcsi ügynkként kéne eljutattni a Stingereket az afgán parasztokhoz:D
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Én pl. kíváncsi lennék egy az afgán-orosz konfliktust feldolgozó fps-re is. Az nem lenne annyira modern warfare de már nem is a II. vh ideje. Vagy ott van pl. Kuba... Mekkora lenne az Omega 7 orra alá dörgölni egy kis puskaport. <#hehe>#hehe>
Szal annyi még a kiaknázatlan terület.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem beszoltam hanem hozzászoltam :P De egy olyan játékról értelmetlen topikot nyitni még aminek csak annyit tudunk hogy ez a Call of Duty 7. sorozata lesz:P
De hát igen ez a vélemény szubjektív...<#email>#email>
i7 azt szevasztok :P
Mert ha talán Vietnámban játszódik attól még nembiztos hogy az lesz a neve...
Pl brit úriember volt a Luftwaffe fõparancsnoka. :DD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ott egy amerikai szakaszt kellett kommandírozni vissza a bázisra.
A legrosszabb része a viet mesterlövész kilövése volt a faluból. Ahányszor lõtt a kis goog egy emberednek mindig kapáltak.
Volt, hogy hárman meresztettük a szemünket hol is van a kis tetû!
Az volt durva csipás rész!
Volt egy Men of valor címû gyenge cseh vagy lengyel próbálkozás is, ahol kábítottak minket, hogy majd lesznek zenék az aktuális érából.
Ennek ellenére az egész játékban csak a Jefferson Airplane- Somebody to love c. számát lehetett meghallgatni és azt is csak kiképzés alatt.
Ezért szeretem a BF:V-t! Válassz magadnak zenét mire akarod gyilkolni a haverod!<#taps>#taps><#lama>#lama>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A Treyarch már készíti a következõ Call of Duty részt, ami ugye immáron a hetedik lesz.
i7 azt szevasztok :P
gyengébbek kedvéért LakóTeleP <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Csirkemell nélkül nincs élet!
Turn Me On Dead Man
A Vietcong 2-tõl egyenesen rosszul lettem én is, a Line of Sight meg csakugyan nagyon primitív volt. :/
Qwerty4
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
0 nulla történet, apró ötletek.
A Shell shock elsõ részében tényleg lehetett bumm-bummolni a csajokkal, de ez minden. A VC2 pedig sajtreszelõs maszturbáláshoz hasonló élményt nyújtott.
De valószínûleg maga a háború is ilyen 0 null történetes volt <#wilting>#wilting>
Rizsföldeken vietcongot hajkurászni és ezt átültetni egy pörgõsnek titulált játékmenetbe....
Qwerty4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
na, ezt várnám el egy új cod-tól 2010-ben
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
All hail the double x!