Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
valaki mondja már a kedves kicsi Treyarch-éknak, hogy az emberek nagy részét nem patkolják, nem hordanak szemellenzõt, és ezen egyszerû okokból nem 60 kicseszett fok a látószögük... <#shakehead>

protip: 90-105° az ideális, monitor képarányától függõen.

"The trees move. Do you not see it?"

valszinûleg 2004-2005 rõl jött.....

miaz hogy már megint?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

SL
Na nemár... már megint Vietnam-ban fog játszódni? Miért nem lehetne CoD2 féleség? Eddig az tetszett a legjobban.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

De mivel az 5-rész bukta volt nem valószinû hogy bevállalják

Második világháborúban nem volt antant. Mellesleg lehet hogy megérné megpróbálni megcsinálniuk egy elsõ világháborús COD-ot. Ha belegondoltok az ötödik rész japán lövészárok/alagútrendszer/erõdítmény elfoglalós pályáiba, ez kivitelezhetõ lenne elsõ világháborús környezetben is.

Mondjuk szerintem az elsõ világháborúnál Korea és fõleg Vietnám sokkal hálásabb téma. Szóval nagyon várom a játékot, jó lesz.

Montanosz
példa Deadly dozen második része az ázsiai hadszíntéren játszódik, de nekem is inkább európai hadszíntér fekszik inkább.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

hát,ha Vietnamban fog játszódni,akkor nem a hortobágyi nemzeti park lesz benne :)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Csirke4
Neakarjatok túlzottan azonosulni.
Tapasztalatból mondom: szar érzés ám mikor az utcán összerezzensz 1 madárcsoport miatt mert azt hiszed Spitfire. <#fogmosas>
Qwerty4
Hát én meg a I. v. II. vh.-s Antanttal még annyira sem tudok azonosulni...

Qwerty4

Desiderata
az mondjuk tény hogy a multi pályák egyre összetettebbek és lehet hogy egy dzsungelharcos pályát ma már szebben meg tudnak csinálni mint 5-10 éve tudtak volna, szóval akár még jó játék is kisülhet a vietnámi témából
Yeltzin
világos, csak arra utaltam, hogy a filmeken, könyveken kívül semmi egyéb kapcsolatod nincs egyik háborúval sem, vagyis ugyanannyira azonosulhatsz mindegyikkel Octavianustól Napóleonon át Schwarzkopfig

személyes érdeklõdésed persze lehet, de ezt "sok európaira" általánosítani hiba lenne

fantázia kérdése, én pl. totál átérzem a dzsungelharcot is, ennek semmi köze ahhoz, hogy dédapám melyik kontinensen lövette szét a seggét

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Csirke4
Az MW2 multiplayere is zsákutca, elvileg a medal of honor új része afganisztánban játszodik modern környezetben és ezt akarják kihasználni.
Reméljük a legjobbakat. :D
Addig meg amíg lesz Cod:V gyakoroljatok a Vietcong-al. :D
Csirke4
Gyere WWII Onlineozni, ép most nyerte meg a német oldal a hadjáratot. :D
Desiderata
nem is akarok részt venni, inkább az menjen orvoshoz aki háborúban akar harcolni
engem csak az akkori kor szelleme fog meg, a technikai fejlettsége, a körítés
nekem az fps az sport, hobbi, kikapcsolódás
ettõl még nem képzelem magamat náci rohamosztagosnak
Yeltzin
fura lenne, ha bármelyik háborúval tudnál "azonosulni", amelyikben nem vettél részt

ha mégis, irány a pszichiáter

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

sambauer
viszont a multi kurva jó volt, többet ért mint az egész single mód :)

Turn Me On Dead Man

sambauer
nem volt rossz, de kizárólag Kiefer/Bauer miatt élveztem, beszólásai nagyon hangulatossá tették a játékot.. de valahogy, fõleg a Pink floyd féle Wall után, már nem szívesen látom a háborúk feldolgozását ilyen módon. De amíg nem megtörtént eseményeken írtok, az nem gáz :D

Turn Me On Dead Man

Igaz,és mivel a Modern warfare féle arcade lövölde irányzat volt a legsikeresebb a döntés egyértelmû....Mondjuk nem hiába az 5 mikor próbált átvenni a Modern kori viszonyokat 2.világháborús korba több mint szánalmas volt,nem csoda hogy hamar elhalt az egész multi,a történelem megerõszakolása volt az upgradelhetõ 2.világháborús fegyókkal....

Tényleg gagyik voltak,multiban még egy igazán sikeres cím sem jelent meg a témában.Az hogy singlében volt 1-2 év amikor vietnámos fps tömkelege jött ki az más....

n3whous3
legjobb oprendszer most pedig. winxp tetû volt már nálam ha sok szart kellett háttérbe startkor indítani. Plusz a 64 bites xp egy szégyen és 4 giga rammal nem árt x64-es oprendszert felrakni. Akkor már win 7.

púúúúú

Desiderata
nyilván olyan játékot készítenek ami a többségnek kell és többen veszik
n3whous3
ja, azt még nem aknázták ki eléggé (csak pár gagyi game :D)

púúúúú

De a korábbi irány csõd.Aki a régi irányt akarja annak továbbra is ott a COD1..mosz az újban mégis mit tehetnének be szebb grafikán kivül?
Viszont mostani irányvonalal jó kis fun játékmenet megoldható vietnám esetében is.

kellett neked a win7....

MW2 klón második világháborús környezetben a hideg ráz :D.....

n3whous3
ki akartam játszani és nem tölti be a pályákat win 7 alatt :<

púúúúú

Nekem is az volt a kedvencem...

n3whous3
a korábbi irányának meg a modern nem volt megfelelõ <#wow3>

púúúúú

A COD széria mostani irányának nem megfelelõ a 2 világháborús környezet.

Csakhogy a németek illetve volt csatlósaik a játék iparban nullák,a gyõztesektõl meg nem várhatod el hogy saját népirtós játékot csináljanak :D....

n3whous3
de az bf2 mod, nem?

púúúúú

Meglep, h nem te nyitottad a topikot :D

Forgotten hope 2

Desiderata
world at war zsákutca volt, nem elégítette ki az igényeket
sambauer
COD: WaW óta rohadtul nem hiányzik egy múltbéli háborút feldolgozó játék. Ha a fantáziára építene mint az MW 2 úgy még talán érdekelne, de ezekbõl a népírtásokból már nagyon elegem van.

Turn Me On Dead Man

Remeljuk nem kem hirek ezek!Kivancsi vagyok mien lesz

n3whous3
Én mondjuk most szívesen tolnék egy mohaahoz hasonló 2vh-s gamet, olyat amiben nem a híres események voltak, hanem kicisit ilyen kémkedõs jelleggel (mint némely pálya a mohában C:)

púúúúú

n3whous3
Szerintem meg már kurvára unalmas az európai hadszíntér <#smile>

púúúúú

Ja nem lenne rossz, csinálhatnának olyat ahol a tengelyhatalmi oldalon harcolunk.

REAL MADRID

akyyy
hát én jobban örülnék egy 2. vh-s játéknak codból ismét. jó kis orosz meg magyar pálya-.-
aki meg azt monjda elég volt, az dedósD:

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pacal17
Sok nagy CoDossal kipróbáltatnám CoD3-mat. Teljesen olyan mint a United Offensive, csak szebb (+ oldalkocsis motorok :D).

Desiderata
de, nálam még mindig a COD1 a favorit, fõleg UO tankcsatái
Tyler1
aki látott vietnámi háborús filmeket az fog vele azonosulni. fõleg mert ha faszán megcsinálják akk 100x durvább lesz mindenféle világháborús ömlesztésnél.
én régóta várok már egy fasza vietnámi dzsungelharcos játékra úgyhogy remélem ezzel teljesül is a vágyam :)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

remélem nem második világháborúra gondoltál mert abból egy évszázadra elég volt.

Desiderata
európai hadszíntér jobb volna, Vietnámmal nem tudok azonosulni és ezzel szerintem sok európai így van
USA-ban majd biztos szépen fogy a játék
grebber
Remélem lesznek frankó dzsungeles pályák.

Next PC upgrade: 2022

Zinaj
Üdv!Várjuk szeetettel!
Az elméletileg 2010. telén megjelenõ játékról most újabb érdekességek láttak napvilágot. Eddig a pillanatig ezek egyikét sem erõsítette meg sem a Treyarch sem pedig az Activision, szóval nagyon pletyka-szaga van a dolognak. Elõször is az új infók szerint a Vietnam az eddigi részeknél jobban koncentrál majd a történetre és a társaink lelki állapotára, szenvedéseire. A hetedik epizód elkészítéséhez olyan filmek nyújtottak ihletet, mint A szakasz, az Apokalipszis: Most és az Acéllövedék.

i7 azt szevasztok :P