11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Puhos #2347 OFF.
Én légvonalba 3 km-re vagyok a Szerb határtól /Szabadka/ felé, de nem éreztem! -
Gabe18 #2346 Volt, de te már csak a szelét érezted szerencsére. -
Baxo #2345 1 zombimap van sajna, de coopot még nemtal a játékban sztem ilyen achimenteket kell gyűjteni és majd utána lehet, meg lesz ilyen alien swarmos játékhoz hasonló felülnézetes coopban játszható mod... -
#2344 OFF: Na... mégsem csak képzeltem, hanem tényleg volt. -
#2343 Ez igen, termeltetek! xD
És már komplett wikipedia oldala is van. Mindez nov. 3-án...
- X360-on nézte-e már valaki a Co-Op küldetéseket?
- Hány db Co-Op küldetés van?
- MW2-höz hasonló "csillag" szerzős nehézségi szintekkel?
- Hány Zombi Co-Op küldetés van?
- Az összes Co-Op küldetés online és offline is elérhető? -
#2342 Nincs koop kampány. Csak a zombi. -
Baxo #2341 Konzolon kipróbáltuk és szeretnénk coopban játszani, de nemtal csak a zombimodot benne... információim szerint van benne coop mod is ami nem a single kampányt tartalmazza, hanem egy külön álló kampányt. Ezt hol találom a játékban? Esetleg ki kellene játszani a singlét előtte? -
#2340 okcsá -
zsozso29 #2339 Ez már vóót!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1262856474&no=1838
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=57880
-
-
#2337 -
#2336 nálam még nem :) -
#2335 már megvan és még mindig CS-nek hívják =) -
#2334 Játszottam már eleget ahhoz, hogy savanyú pofával nézzek a dolgok elébe, itt a ded. szerverek fognak dönteni, illetve a supportjuk. Ha megfelelően kezelik és tényleg csak a csalókat dobálják illetve tiltják ki, akkor megvan az új évtized FPS multi-királya...remélem nem kiabálok el semmit... -
Gabe18 #2333 Kösz a híreket! -
Gabe18 #2332 Tettek már sokan érte nagy erőkkel hogy ilyen paranoid legyen minden tisztességes játékos... -
#2331 ENNYI VOLT! Jó éjt (már ha tudok ez után) -
#2330 A játékosok nevein meg a folyamatosan járó voiceon látszik hogy azon a rendezvényen volt felvéve, ezer ilyen video van még ahol láthatod.
De ha ez nem elég bizonyíték neked akkor hagyjátok abba a játékot, nagyon gáz lehet ilyen paranoid hozzáállással nézni minden killcamet :D -
#2329 ezeket a jtages boxokat kb 2 óra alatt bannolják liveról aztán kain aimbotozhat a többi csalóval :) -
#2328 WOW az előbb volt egy legalább egy perces földrengés (Baranya megye) -
Gabe18 #2327 Amúgy azt nem tudom hogy MW2-re még az elején emlegettek két új játékmódot amiből az egyik valami VIP lett volna (a másik meg valami atombomba robbantós), ami gondolom a CS vagy a Americas Army mintájára valami megvédendő ember kisérgetős játékmód lett volna, de aztán nem jött rá ki...
Már csak hogy az SD mellé az lehetett volna még egy respawn nélküli játékmód. -
#2326 köszi a válaszokat! -
kopaszqtya #2325 lesz -
#2324 TESSÉK. -
Gabe18 #2323 Konzolon kb az összes pc-s csalás megtalálható.
X-en ebből volt béta, lehet ez a videó onnan is, akkor meg nem kell több ezer ember előtt feltörnie...
Elsőre azt mondtam volna csak simán elrántotta a kontrollert ahogy abbahagyta az első ember lövését, csak azt nem értem miért lő tovább... -
#2322 egyébként nem ezért raktam be, hanem mert még nem láttam, de Hutch-ot "ismerem", MW2-ben sem látszott, hogy csalt volna,de az ott egy érdekes momentum. előtte utánna nincs ilyen, hiszen látszik, hogy lő és nem talál, ha igen sem fejen. szóval nem sírtam, ez most fájt :) -
#2321 Ja pont most mondta, hogy lesz. Q és E gombokon alapból. -
#2320 legyen igazad és nem fogok sírni többet ígérem ;) -
#2319 Ja és még annyi, hogy Search and destroy, illetve egyéb olyan játékmódok lesznek e benne, amikben nincs körön belüli respawn. -
#2318 Hogy a fenébe ne lenne aimbot konzolon. -
#2317 1. konzolos a video, azon pedig nincs aimbot és hasonlók
2. ez a multiplayer reveal rendezvények készült, nem hiszem hogy ott helyben feltört volna egy kiállított xboxot több ezer ember láttára
3. ennyit az állandó cheaterezésről. meg se jelent de már megy a sírás -
Gabe18 #2316 Kihajlás azt mondták lesz,dedikált lesz, Steam kell, multit meg ki tudja, még nem próbálta innen senki... -
#2315 Jön a Pre-load steam-re ASAP.
Vagyis...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemsokára jön a warez! -
#2314 Igen.
Igen.
Passz... gondolom igen. -
#2313 Pillanatokon belül lehet előtölteni STEAMen... aki megvette borsós áron :D -
#2312 Sziasztok lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
-Lesz e benne kihajlás, hardcore mode, dedicated szerver lehetőség
-steam kell hozzá?
-pályák mérete hasonló lesz cod4-hez?
Cod4-el mai napig játszom, MW2-vel kb 1 órát bírtam játszani, nagyon nem jött be, kidobott pénz volt az ablakon. Ez a rész, ha a multit nézzük, akkor inkább a a cod4hez, vagy mw2 höz hasonlítható.
-
#2311 Lehet már volt belinkelve ez a videó, de itt Hutch játszik, aki elég jól nyomta MW2-ben is és folyamatosan nyomta a videóit a Machinimára, gondolom ezért is tudott bejutni a tesztelők közé. 0:53-nál érdekes dolgot művel, ránt egy nagyot a fegyvere és a falat lövi...hmm, nem mondok semmit rá, de gyanús egy kicsit.
Hutch Gameplay -
#2310 Nem értem mi volt a gond a BC2s dologgal. Ott lehetett publikolni, meg lezárni és mehetett a "war". -
Gabe18 #2309 Ehh.. gyanús nekem hogy ezzel a ranked-unranked kavarással elb...k az egészet. Vagy én már nem tudom... -
#2308 De csak unrankedre írták, hogy lesz.