Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep333
Nekem tetszik. Odabassz! 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Hát menjenek HC-ra.
Pont arra lesz idõm, hogy egy pixelnyi gépre vadásszak az égbolton😄
Prince23
Main Theme

csuszi
mert a legtöbb embern nem hc zik?

MJ rulz Pink Team The Only One

BEAST
Azt nem tudom, de Gef4-en remélem elindul majd 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

elitehun
Vagy pedig lelövöd a UAV-t??
Ja igen: az uav jammer miatt meg a 3 perkbõl egy, egybõl kiesik.
A juggernaut-tal nem tudom miért problémáznak ennyien. Max normál szerveren ad némi plusz elõnyt, HC-én úgy bedarálnak vele, hogy öröm nézni.

Nekem a legnagyobb problémám, hogy miért csak 3 killstreak kell az UAV-hoz, mert így szinte kötelezõ lesz az UAV jammer, hisz állandóan megy a radar. 4 killstreaknél már a játékosok 50 %-ka lemorzsolódna errõl.
elitehun
Akkor FFA-ban is kempelni lenne jó mégse kempel senki
Én úgy tudom hogy, alapból ez a 2 perk, nem is lesz: juggernaut,martyrdom.
De én ettõl most többet várok mint a mw2-tõl multi téren.
Ezen a Wager match-en elgondolkozva. Ennek csak akkor lesz értelme ha valami módon megakadályozzák a full kempelést. Mert ez gyakorlatilag egy DM versenyszerûen. De ha igy nézzük, itt senki sem fog mozogni, hisz célra vezetõbb ha bebújik egy sarokba várni.
Szerintem az kéne hogy a radaron egy bizonyos idõközönként villanjon fel mindenki pozíciója, vagy én nem tudom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Olvastam valahol, hogy a nagypapi csak wager match-be érhetõ el és care package-bõl esik.

\"to punish and enslave...\"

Skynet
"kérdem én: Melyik fegyver az amelyiket majd egyáltalán engedélyezni lehet ha mindegyik a gusztustalan norecoil hatásban szenved??? 😊"

Oké hogy dedkó szerók,amiket egyébként ha ranked szinten pubolni akarsz alig lehet konfigolni, de mi lesz az amit majd lehet engedélyezni,ha még a nagypapi is csõegyenesen lõ nem szór,nem rángat?😊
Prince23
Na ezért lesz jobb a BO. dedkó szerók. kikkelhetünk stb.

Skynet
Az MW2 az iwnet nélkül egy igazán jó multifps lehetett volna? 😄
Igen...Ha a fegyverek háromnegyedét kitiltják,a perkekbõl maximum 1-2t engedélyeznek, és megszüntetik a rettenetesen ostoba falonátlövõ rendszert ami a Cod4-ben még elment, a COD5-ben már itt ott furcsa volt a COD6-ban pedig ott tart hogy egy szaros 9mm-essel is átlövök a 40-50 centis bunkerfalon és a homokzsákokon....
A GL-rõl meg csak annyit hogy háborúban lehet hogy minden ilyen gl-es dióta kétszer elgondolkodna azon hogy gl-el rohanjon-e be egy 4 négyzetméteres szobába,mert ha ott elsüti akkor kampec....Márpedig a legtöbb gl fattyú ennyit tud,plökkentgetni aztán halál.Örök töltény sincs,valóban,de SD-ben nem éppen kellemes amikor egy ilyen balfasz gl-es rádront és megöli magát is,téged is és bukod a kört miatta,szánalmasnak inkább nevezhetõ.
Totálisan felesleges ekkora mapokra az RPG és a GL is egyaránt,autistáknak való szemét, ami a normális játékosok játékát rombolja.

Nagyon kíváncsian várom ezt a játékot,de félek is,mert Treyarch eddig csak az IW-t prübálta mindig koppintani,és mindig elvérzett. A COD5 is számomra fõként a gyenge pályákon,és a hatalmas textúrahibák adta láthatatlan helyekrõl történõ csipázóktól dõlt meg,nem hiába szarták le a modderek. És most itt az új COD,érdekes módon a videókon mintha a COD6-ot látnám új pályákkal....Annyi a különbség hogy mégtöbb és több norecoil fegyver került be...Gyakorlatilag a 10 perces multivideó alatt nem láttam olyan fegyvert ami egy minimális recoillal rendelkezett volna,de a legszánalmasabb a 6csövû nagypapi volt....

Lehet majd minimálisan konfigolgatni a szerókat, ki lehet majd kickelgetéssel és banolással kényszeríteni normális szerókon a szabályokat de kérdem én: Melyik fegyver az amelyiket majd egyáltalán engedélyezni lehet ha mindegyik a gusztustalan norecoil hatásban szenved??? 😊

Bigapó: lehet megállapítottátok hogy konzolon ezmás azmás,de jókorát tévedtetek,az autoaim (vagyis célzásrásegítés)kikapcsolható,onnantól 1/1 mint a pc....Nem véletlenül a COD játékok konzolon azok amik a "konzolos egereket" jól támogatják.

Mindenesetre ha úgy adódik hogy lesz normális fegyver is,és megveszem a játékot a csapatommal együtt akkor lesz szerónk is ahova a normális játékosokat majd várjuk szeretettel. Csak azokat tultjuk amiket kell: Pár dilettáns perket (pl némafutás,juggernaut,martyrdom, commando,stb), a norecoil és op fegyókat az automata csipákat és fõleg a GL-t. De egyenlõre nem sok esélyt látok rá hogy én vagy egyáltalán bármelyik klántársam még1szer életében COD-ra áldozza a pénzét....

csuszi
"Nem tudom amit ti vártok azt még melyik játék készítõje fogja bevállalni, de hogy a CoD által beindított pénzgyár üzemeltetõje nem az szinte biztos. "
--->
"még a pénz sem magyarázat erre, megértem hogy félnek a wareztõl, akkor tegyenek be, csináljanak egy normális warmodot. aki hülyegyerek pubol a gl-el re vágyik nyomja azt, aki értelmesebben warozna, szeretne skill alapján megmérettetni, az hadd tolja warmodban."

ráadásul így 2 piaci szegmenst fednének le. a sok milliós balfasz tábort, és a warmodbuzikat. az se kevés, lásd cs máig tartó sikere. esport és a pro klánokban igenis van pénz, lásd a blizz wcg játékai, a rajongótábora, és hogy a pro gamerek hogyan csábítják a bénábbakat az esport felé, így nem kevés pénzt generálva. és mivel az fps piac jelenleg az ilyen skillesebb játékokban enyhén szólva (0) hiányt szenved évek óta - cirka 4 éve nem adtak ki ilyen fps-t, van némi piaci rés😊

mNzJean
melyik gombal kell zúmolni ?? <#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hyjal
ha lesz war mod, ha nem, akkor is el lehet játszani vele egy fél évet.warmoddal persze sokkal élvezetesebb és hosszan tartóbb lesz.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Nem tudom amit ti vártok azt még melyik játék készítõje fogja bevállalni, de hogy a CoD által beindított pénzgyár üzemeltetõje nem az szinte biztos. Most hogy látták BC2 példáján hogy a szerver file-ok "nem kiadása" egész jó módszer a warez ellen egy multiplayer játék esetén, nem tudom ki lesz aki ezt felvállalja még egyszer.
Én MW2-nél azt hittem megvárják menjen el a java (~fél év) aztán csak lesz szerver, mert pc-n ez az IWnet baromság nem tartható. Hát hülye vagyok én úgy tûnik...

csuszi
moddal nagyon kis skilles játék volt, szerintem skill-esebb mint a 2. de mod nélkül se volt olyan vészes, mint a két mw. 4 is de szar volt warmodok nélkül te jó ég.

csuszi
ha egy faszomat neked agresszió ne kapcsold be a tv-ét, ne olvass internetet, ne járj emberek közé, mert még a végén rossz lesz a kedved. 😉

Boron Power
Ja, ha ahhoz (cod5) lett volna idõben mod, akkor atom jó játék lett volna.

csuszi
még a pénz sem magyarázat erre, megértem hogy félnek a wareztõl, akkor tegyenek be, csináljanak egy normális warmodot. aki hülyegyerek pubol a gl-el re vágyik nyomja azt, aki értelmesebben warozna, szeretne skill alapján megmérettetni, az hadd tolja warmodban. min. esélyt látok, az mw1 óta a cod5 volt hivatalos moddal a legközelebb a pam-hoz, promod-hoz. az iwtõl fikarcnyi esélyt sem látnék, trey akármennyire antihájpolták az 5-öt, közelebb állt alapból a jóhoz, mint a 4. mod nélkül...

Én leszarom az esportot õszintén, én csak jól akarok szórakozni benne.
Mert annyi idõm amúgy-sincs játszani.
Az életet meg egy alternatív példának hoztam fel, amúgy meg nem tudom miért kapod fel a vizet,és káromkodsz, én-se beszéltem veled provokálóan, és bunkón. ^^
Én ismerek embereket akik szoktak warozni BC2-ben, és BC2-õt azért hoztam fel mert azért most hú de nagyon oda vannak az emberek... ^^

#1219,1218 :
Igen, én is remélem most hogy lesznek dedikált szerverek, sokkal jobb lesz a helyzet. Mert MW2-õt részben én is az iwnet és a laggok miatt hagytam abba.
Én kíváncsian várom milyen lesz a Black ops, és nem szarozom le addig amíg nem játszottam vele. 😊
csuszi
ki a faszomat érdekli az élet? ennyi erõvel legyen benne kanyarlövõ puska, hõkövetõ rakéta, nem szimulátor ez, nagyon nem. plusz nem az életet akarom szimulálni, nincsenek gyilkos ösztöneim, köszi. csak játszani szeretnék, és úgy, hogy a tudás legyen a mérvadó, nem az hogy ki mennyire gátlástalan/gyökér és használja a készítõ hülyerekbiztos agyrémeit. a játék és a sport/esport lényege, hogy a tehetség, a gyakorlás meghozza a gyümölcsét, megmérettess egy közösségen belül, learasd a babérjaid, nem gl-el rohangálva osztod az áldást és beownolsz boldog boldogtalant. ez nem csak a gl-re, hanem az mw2 és mw1 jó pár fegyverére igaz. big, nagyon is idevág, mert 99%ra veszem, itt ugyanez lesz. és ha nem lesz warmod, ez is egy hülyegyerek játék lesz, megy a lecsóba az mw2 után.
és ahogy írtam:
"mw2 nagyon jó játék lehetett volna, csak éppen mégis szar lett." ez is jó úton jár efelé, a kurva jó játék lehetett volna, ha csak min. blizz féle megkérdezzük a pro klánokat, jó játékosokat féle mentalitás legalább csiráját mutatná, nem így lenne. és ezeken a serverek sem segítenek, ha nem engedik hogy a nyomorult hülyeségeiket ahogy eddig az összes codban korrigálja egy modder csapat.

Boron Power
Bc2-bõl is lehetett volna egy nagyon jó játék, de ott sem lehetett állítani semmit. Egyszerûen pistikééknek pubra csinálták, nem voltak hajlandóak semmit fejleszteni rajta.

Remélem itt máshogy lesz.

Boron Power
Baszki tényleg nem adták ki a BC2 szerver file-okat. Nézd meg verseny szinten hányan játszanak vele? Sehányan? Jaaaaa...

Meg fogja, mert ez egy jó játéksorozat, aminek minden részében benne van/volt a lehetõség hogy jó legyen, így aztán reménykedünk hátha ez az is lesz.

lolSL
igen, szerintem is egy szar az mw2, mégis ott figyel a steam accomon, ez meg már kényszerít arra hogy ha jön most egy kicsit is jobb akkor az is oda kerüljön :/

Plusz hiába mondja itt x-y ember hogy így szar úgy szar, lemerném fogadni hogy a fele vagy a negyede úgyis meg fogja venni.
Az egy dolog... de ha nem lett volna az iwnet egy igazán jó kis multi fps is lehetett volna, de attól függetlenül jól szórakoztam amíg játszottam vele.
A GL-rõl meg csak annyit hogy, a háborúban sem állhatsz oda az ellenfél elé, hogy haver ne ezzel lõj már le, vegyél elõ mást...
Aki nem csak GL-t használ azzal szerintem nincsen gond, amúgy meg miért ne lehessen használni?
Úgyse örök töltényed van belõle.
Mellesleg BC2-ben sem adták ki a szerver fájlokat tudtommal..
Nem tudom miért sírnak az emberek..
Boron Power
Az mw2 a cod meggyalázása, tenyésztett amerikai hülyegyerekeknek kitalálva. Hogy miért:
Iwnet rendszer, ezért lag, nincs admin, ezért tökig van csalóval, lehetetlenné teszi a versenyjátékot, nem alakul ki közösség egy szerveren mert nincs, mivel nem tudod kiszedni a tudást nem igénylõ fegyvereket, ezért gránátvetõ párharcból áll az egész, stb...

Ez is csak akkor lesz játszható a normál játéksok számára(aki nem gránátvetõn nõtt fel, hanem célozni is tud), ha lesz valamilyen versenymod pl.PAM vagy promod. A gond már most látszik persze, hogy ha nem adják ki a szerver file-okat, akkor vagy a fejlesztõ csinál ilyent, vagy nem lesz. Na akkor ez is meghal.

Ha megnézed Clanbasen, hogy melyik coddal játszanak, hát az nem az MW2 lesz, hanem még mindig a cod2 és a cod4.

Fpocok
PCre az mw2 az egyik legszánalmasabb próbálkozás, amit valaha láttam. Még játéknak sem nevezném...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
ha az mw2 bejött akkor nem láttál igazán jó PC-s játékokat még és nincsenek akkora elvárásaid, mint neki

Õszintén nem értelek, és még rajtatok kívül jó pár embert.
Annyira nem rossz szerintem a videók alapján amiket ki adtak, sõt
nekem legalább annyira bejön mint az MW2 fõképp hogy lesznek dedikált szerverek.
Amíg nem próbáltad ki amúgyse tudsz levonni semmi konkrétumot.
Drephis
lolSL
ha lehasalsz az eddig megszokott módon akkor tudsz, ez az új vetõdésre vonatkozik, amit fõleg arra hasznos hogy elkerüld a rakétákat stb

gömbgiliszta
ha jól sejtem, akkor a BO-ban ha hasra vetõdsz, akkor nem tudsz azonnal lõni, illetve folyamatosan lõni, mint az MW2-ben?!

ezt mondjuk nem bánnám, bár párszor én is csináltam, hogy szemtõl-szembe találkozásnál, azonnal hasaltam. mára már leszoktam róla...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Fpocok
MI MI MI???
Nem nagyon értem ezr miért írtad... én vagyok a legnagyobb ellenzõje a konzolos FPSnek... iszom minden szavad a kommentedben 😄

Jah. Csak az a bibi hogy a SAW 2 van becsomizva cod néven.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

bigapó
Hagyjuk már ezt a konzolon játsszuk az FPS-t, szerintem legnagyobb baromság, mert egy tök butított krumplihéjat kapsz (már hova butítják a játékokat könyörgöm), ezerszer kiveséztük, hogy felesleges konzolvideót nézni, nem hasonlítható PC-hez semmilyen formában (max. névben)
Nem támadás, csak unalmas mindenhol ugyanazt olvasni és állandóan konzolvideót látni PC topikban...

The Matrix has you...

Fpocok
Pedig témába vág. Szerencsére ilyen nem lesz.

Amúgy meg PCn azért kicsit más, mert ott azért célozni kell, konzolon még azt sem.

bigapó
erre van topik, ne olvassam már itt is fos cod6-ot meg a fos quickscope-ot...

The Matrix has you...

csuszi
nem mi?😊
múltkor több hónap kihagyás után felmentem játszani (pc), sose voltam cod6ban sniper, és hasonló kill sorozatokat csináltam csináltam, még messzebbre is. nem kell hozzá kurva nagy skill, egy kalap szar a sniper. vicces hogy meg akarod magyarázni, jó ez.
persze, véletlen se kelljen emelgetni azt a szart, célozni, levegõt venni, elég a félrandomozás... try cod1 esetleg 2 (az már viccesedik, de még mindig skillt igényel), és aztán ezeket a szarokat, nem fogsz hibázni.

Az a baj hogy a sniper-bõl is közelharci fegyvert csinál ez a módszer, pedig nem az.
Másrészt szerintem pc-n legjobb aimbot "elrejtésre" ez a módszer. Ugyanis mikor berántja a "szeme elé" a távcsövet akkor te se a célkeresztet nem látod killcamben se semmit. Eltalál, nem talál, nem tudod, csak azt látod hogy puff meghaltál. Plusz a fegyver mivel egyet lõ, még az a veszély sincs neki hogy egybõl átrántja egy másik emberre.

utca távolságból... megint nem értem ezt a problémát, hard scope-al lõtt volna el akkor nem baj?
Az meg hogy közelrõl sikerül el qs-elnie az már csak az illetõn múlik
de olyan számú találati aránnyal rendelkezõ qs-t, mint a videón nem igen látsz pc-n

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;