11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3291 vazze! -
busman1 #3290 Talán, minimumon -
#3289 akkó jó' -
#3288 20 fps-sel talán eldöcög mediumon -
#3287 jó akkor nem az :D
waw is ugyan az volt mint a cod4
ez is ugyan az lesz mint az mw2 -
Reg5 #3286 Hol lett elmondva? -
#3285 holnap jön egy Phenom II X4 965, meg egy hozzá való Gigabyte alaplap, meg egy Gigabyte GTS 450 videókari, meg 2x2 G Geil Ram DDR3.....
vajon jól fog futni a játék? -
Neoncsoves #3284 ugyanaz a motor -_- -
bgreg #3283 nem ugyanaz a motor egyáltalán.ezért is kell félni az optimalizációtól.el volt mondva h saját motorja és azt turbózták fel -
#3282 ugyan az a motor mint az mw2 -
#3281 Én nem értem miért ilyen kritikusok sokan a boxxal kapcsolatba. Szerintem nagyon is jó gép. Mondom én ezt azután, hogy nekem ez már a második RRoD-em. Olyan exkuzivak jelennek meg rá hogy ihaj, megvannak a források arra hogy olcsón játszon rajta az ember és akárhogyis nézem két javítás ára kerül annyiba mint ma egy teljesárú játék:)
Na de nem offolok tovább mert a végén még valaki leolt:D -
#3280 Sniper Montage trailer
-
#3279 miért van, hogy nem látom az utolsó nem olvasott üzire hivatkozást????? -
KMKM #3278 AZ naon nagy szopást jelent :PP de jó hogy már eladtam a low boxot.. -
#3277 Nekem idén már úgyis vége a nagy dömpingnek szóval leszarom . Assassins Brotherhood lett volna még hátra, de ha majd csak nagyon unatkozom akkor megjavíttatom. -
#3276 Szopást -
#3275 Az mit jelent?Bocsi a láma kérdésért de nincs boxom! -
#3274 Na végigvittem bár a befejezése eléggé keserédes lett.... Épp vége a stáblistának erre kifagy a boxom. Úgyra bekapcsolom és 3piros LED:D -
#3273 Pont nem..
Én inkább az a térdcsapkodós típus vagyok!Én még a xar ezer forintos egérre is vigyázok,viszont a bátyámra ez már nem igaz,akinek már a billentyűzetében is már megritkultak rendesen a gombok! -
#3272 XD -
Gabe18 #3271 Persze, konzolon gyűlnek a becsület fehér lobogós hősei... -
#3270 makk.. konzolon amúgy sincs wh ( ha, van akkor kb 1 ember használ a millióból) -
#3269 erről beszéltem. mw2-ben 2 nappal a megjelenés után volt wh itt überelték. -
#3268 biztos látta a radaron -
#3267 -
#3266 A Black Ops első CSALÓJA!
-
kopaszqtya #3265 de lesz itt -
#3264 Azzal sztem simán mennie kell. -
#3263 Srácok, egy athlon x2 7850, 2 giga ram és egy 8800 gt elég lesz a futáshoz? (Nem tudom letesztelni amivel ti is teszitek, mert laptopon vagyok éppen) -
#3262 Éjféltől kapható lesz már valahol? Vagy nem lesz ilyen premierféle? -
#3261 Az MW2-ét nem.
Majd meglátod. -
Baxo #3260 Hát az nem rossz teljesítmény, én is kivi leszek a BO-ra! -
bgreg #3259 5 millió eladott Fallout New Vegas(gamestar friss hírek írja) akkor nem merek belegondolni ebből mennyi fog fogyni.Minden létező rekordot meg fog dönteni -
Puhos #3258 Szerintem ennyire jók ezek az oldalak, hogy még a vga kártya vram-ját sem bírja felismerni rendesen! -
#3257 nem buta mert osztott memória, azaz az operatív memóriádat is igénybe veszi. -
Gabe18 #3256 nVIDIA 275GTX 896MB DDR3
-
Baxo #3255 Most már jó! Eskü eddig nem volt jó! -
#3254 jajj. nefáraszd le szerintem. :) -
Puhos #3253 Mekkora vga-d van, mert a kép alapján 2.6gb ?! -
#3252 Pénzben vagy példányban? :) Mert ha pénzben, szerintem nagyon nem kérdés, hisz 10millió nem sok egy iylen játéknál, nomeg számomra is ez lesz az első cod amit megveszek (nem kell rosszra gondolni :D) és sztem ez a rész nagyot fog robbanni, iszonyat sokan megveszik.