Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Túl sok lesz a felvágós köcsög rajta.
2. Nem ad XP-t.
Engem viszont az fog érdekelni, hogy minél elõbb max prestige legyek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
:)
Én ennek baromira örülök és várom a Co-Op kampányokat + a zombi-gyilkolászást.
Just do it :)
Ennyire tetszik ez a szó, vagy mi?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nem mondtam. csak megvárom az elsõ reakciókat, és hogy mennyit játszotok vele. ha van benne élet, akkor megveszem.
most nem tudok menni, délután leszek.
<#puszis>#puszis>
MJ rulz Pink Team The Only One
Ráadásul itt úgy tünik egy ötletes rendszert is kitaláltak hozzá ezekkel a fogadásokkal meg hogy te magad veheted meg a neked tetszõ kiegészítõket. De ezt könnyen tönkre tehetik megint.
Na mindegy hát bízzunk benne jobb védelme lesz a csalók ellen mint az elõdjének...<#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Mert akkor az elején számít, hogy ki mivel megy, bár lehet rosszul gondolom. Késõbb mikor már mindenki elért egy szintet akkor már nem annyira érdekes. Csalók meg mindig lesznek, abban igazad van, hogy inkább erre csinálják, mint aimbotot vagy wh-t...
The Matrix has you...
gyere fel picit TS3-ra.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
nem lesz aki elnáspángolja a szád?:) majd prof vagy dzsudzsu. prof amúgy is nagyon jó kóder volt a 6-ban, úgy látszik neki való a láma rész:)
ha nem lesz warmod majd csinálok én<#nyes>#nyes>
De amúgy is mit érdekelnek téged a pont hackerek? azért mert vkinek 50.000.000 pontja van attól nem tud játszani. addig örülj mig nem aimbot vagy hasonló dolgokkal állnak elõ.<#heureka>#heureka>
És nem valószínû hogy lesz demo
The Matrix has you...
Mondjuk én HC-t csak SD-ben játszom
Egyébként klános pályafutásom során 3 HC warban volt részem ebbõl 2 döntetlen lett,pontosan úgy ahogy írtad: Támadni esélytelen,védekezõben pedig mi is és az ellen is kihoztuk 10-10re...Mindkét meccsen mindkét pályán.
A 3. hc meccsen 1 ponttal vertük az ellent mert a füstbe belõtt random lövedékeik nem nyírták i az egyik klántársam és le tudta rakni a bombát,ha pedig a bomba le van rakva onnantól a támadó oldal átlendül védekezõbe és az ellenfél bukik...
Mázli és reflex kérdése az egész HC mód. Publicon kifejezetten nevetséges ahol nincsenek tiltva az automata csipák és az egyéb hasonló szarok...
Részemrõl mindigis az arany középutat szerettem,az oldscool hc ha jóltudom 25 életerõre van állítva, a normal hc 45 életerõre...A normal szint a 100...75-80ra belõve a szerót, a megfelelõ korlátozásokkal (egyes perkek és fegyók tiltása) zsír lehet a game...Kóborlövedék nemigazán öl,az ellenbe skuló is kell nemelég 1 találat, a fejlövés 100% hogy megöl (100-as életerõnél sûrû hogy még egy pofánlövés után is továbbfut az illetõ), ésígytovább....
narancsot pucolni meg kurva nehéz. fröcsög össze vissza, nekem ne mondd hogy te védõsisak nélkül csinálod, úgyse hiszem el.
Egyébként HC módnál tartva COD4-ben pontosan ugyan annyi életerõvel induslz hc-ban mint a COD6-ban és pontosan úgy felborulsz egy nagylábújjlövéstõl kispisztollyal mindkettõben mint a húgyosvödör...
Hagyjatok már a hc-vel,semmi tudást nem igényel,fõleg nem SD módban. Szerencse kell hozzá és reflex,ennyi. Meg annyi ész hogy ne rohanj be a nyílt térre mert ott még a hülye is eltalál egy skulóval legalább...
Egyébiránt a desert az egyik fegyó amiket normális warokon és nomrális szerókon kapásból tiltanak mivel az egyik legopabb norecoil fegyó (csak látványra ugrál,egyébként norecoil) a COD4-ben. Még sima módban is kb zéró tudást igényel elmakkolni vele egy embert...
az nyer aki nem hibázik védõként egyszerûbben, mivel hc módban esélytelen vagy egy közepes ügyességû, közepes taktikai csapat ellen is. sõt, szerintem beállítok 5 embert 5 pontra, akik esetleg lámák is, és még õk is lehozzák.
köszi volt cb.eu 8. ként annyira nem vagyok gyenge, de ahhoz igen hogy kempeléshez asszisztáljak;)
"Tény, hogy vannak túl erõs fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)
"
már írtam, nem életet akarok szimulálni, embereket ölni, hanem játszani, lehetõleg úgy, hogy a tudás számítson, a tehetség, a gyakorlás. ne az hogy ki tud türelmesebben várni.
leírod, hogy ez sokkal fárasztóbb, alá nem támasztod. nem úgy ahogy én.
- mivel kevés hp van, az nyer aki elõbb lõ. ergo aki meglátja hamarabb a másikat. innentõl helyezkedés kérdése az egész, nem taktikáé, mert ahhoz nem sok ész kell, hogy x mapot megtanuljon az ember, és lövésekre figyeljen, merrõl jöhetnek.
- célzás nem számít, lehet változik ki hova lõ, de természetesen fokozottan igaz, hogy a "tévesztett" golyók is kárt okoznak, killt, mint ott ahol több a hp. elég bokán, combon sorozni, ahol több hp van, jobban kell figyelni hol találod el
- akármikor mentem hc serverre, mindig volt 1-2 ügyesebb játékos aki deserttel szopatta a népet. de annyira jó volt az mw1, hogy ez mág sima módban, waron is elõfordult, olyan faszányos volt a rendszer:)
- ha tiltani kell valamit egy szerveren, régen rossz. pláne egy ilyen nehezen megfogalmazható tíltást, hogy kemp. mennyi számít gáznak? 10 sec? mikortól van kick? 12? és ha arrébb megyek 5 métert 10 secenként akkor már jó?
- melyik a jobb? ahol egy tárral könnyedén lelövök 3-4 embert is ha háttal vannak nekem, vagy ahol vért izzadsz ha 2 emberrel találkozol? melyik igényel nagyobb ügyességet? kihívást?
- no offense, de hc-zni azok jártak/járnak, akik belefáradtak abba, hogy a normál szervereken nem terem számukra babér, mert a, a kempelhet a kedves, de az ügyesebbje így is leobiztatja, b, nem tud célozni, frusztrálja hogy egy tár se elég az ellenbe!!! szöveget mormolja naphosszat, inkább bemegy oda, ahol súrolja a sorozat az ellent és megdöglik
marha nehéz ám hogy nincs célkereszt, meg jaj nincs radar. ez a nagy hc? célkeresztet észre se veszem ha nincs mert valamelyik mod letiltja és úgy marad, radar meg max támpont merre mozog az ellen, de ezt pár hét tdm után is vágom, sõt azt is megmondom hova születik ha x helyen lelövöm. amúgy maga a tmd is egy gógymód, taktikailag sehol nincs egy 5v5höz. hc ben meg az enyhén vicces lenne, az nyer aki hoz egyet támadóban és a warok 99% nullára hozná a támadó oldalt.
"hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki elõbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon"
Ez is baromság. Ezek szerint te nem sok idõt toltad a cod4-et hc-én. Mivel itt csökkentett HP van, így mindenki veszélyes tud lenni, azonban itt is ugyanúgy megvan szabva, hol mennyit sebez egy fegyver. Tény, hogy vannak túl erõs fegyverek, de kötve hiszem ha pl desert eagle-el eltalállak a valóságban, akkor te tovább fogsz szaladni. (vagy mint sima szerón, ahol abból áll a játék, hogy 2-3 mp-ig lövik egymást LMG-vel, de akkora HP van,, hogy egyik se murdálna meg - pedig egy ilyen golyó leszakítja a fél karodat is.)
HC-én másfajta stílus van, sokkal gyorsabb, fárasztóbb, mint egy sima meccsen. Ha ezt nem tudod megszokni, vagy túl gyenge vagy ehhez, az csak a te problémád.
Egyébként meglepõdnél, de nagyon kevesen használnak only desertet. Az, hogy te le tudsz lõni két embert egymást után, akkor grat. Erre bárki képes. Viszont azt megnézném, hogyan szalonozol végig vele egy 30 fõs szerveren és csinálsz egy 15-ös killstreaket - én megcsinálom akármikor, de eddig magamon kívül nem találkoztam olyannal akinek ez sikerült volna.
MW2 meg egy rakás szar, fõleg a HC mód, amiben az ellenfelet akárhol is találod el és akármivel, egybõl meghal. Még killcam sincs, admin sincs és fingod nincs hogy ki csal. Na ez szar.
fent van az egész albuma a kiadó honlapján, van pár jól hangzó rész még
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
1. most is épp vodot csinálok szivi:)
2. el se jöttem, imádlak Téged és az sc-ét is.
3. ott 100% hogy semmi olyan nem történik, ami a közösséget kiakasztaná, ami a játék szintjét levinné hülyegyerek szintre, és 2-3 hetente patch-elnek. bár odaadnák blizznek a kurva cod sorozatot. :)
4. az esport marad, ez sajnos sose lesz. bár tévednék;)
Na meg amit régebben írtam hogy falon át lõsz valakit és a program a célkeresztnél folyamatosan x-eli ha eltalálod. Tehát te nem látod hogy ott van valaki, de tudod hogy oda kell lõni ahol jönnek az x-ek.
a taktika az csapatmunkában rejlik, sdben vagy más csapatmódban, fõleg klánwarokon mielõtt valaki a hc nagy észkövetelményével jönne.
most írjam le a hc móddal mi a baj? abban se sok skill van, az nem ügyesség, hanem türelem kérdése, és only kurva nagy campppppp.
a sima módban, ha szembetalálkozol egy nálad gyengébb játékossal, hiába van esetleg helyzeti elõnyben a türelme, a kempelése miatt, lehozod ügyességbõl. ha kempel a drága, az sem számít, megtöröd a bénábbakat. hcben erre esélyed nincs, az nyer, aki elõbb látja meg az ellent, plusz a hc sebzés miatt a célzás is kevésbé fontos, mivel elég ha bokán sorozod, nem úgy mint sima módban, ahol esetleg még mellmagasságban kellene osztani az áldást hogy meg is haljon. a fincsi hc sebzés másik okossága, hogy mw1ben aki tudott lõni deserttel rohangált? az a fasza:) ez gondolom mw2re is igaz, elég rálehelni az ellenfélre és fekszik. ez nem a tudást preferálja hanem a kempet.
de ha ez nem lenne, akkor is menjek át másik módba egy kibaszott perk miatt?
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Már várom hogy kijöjjön :D.(nem a zene miatt,de az is nagyon ott van)