11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Puhos #3251 Meglesz. -
Gabe18 #3250 Nekem kiírja, de a VGA memória rész még mindig buta... -
#3249 jóhogy. ez is mind mind marketingfogás. -
#3248 ez nem olyan hogy elvállalják vagy nem
ha nem akkor mehetnek új stúdióba mint az iw és csinálja más a nevükben a folytatást
cod fejlesztésből nincs kiút -
#3247 ne viccelj a MW2 a sok kritika mellett volt 25millio asszem, naná alap a 10 milla egy cod esetében. -
Ragnar360 #3246 link, forrás, ezt igy nem hisszük el... ??!! -
bgreg #3245 LEGFRISEBB!!
"A Treyarch bejelentette, akkor vállalnak következő COD-ot, ha az eladások elérik a lélektani 10 milliós határt világszerte." -
Ragnar360 #3244 ez most tényleg nem kamu, nem reklám, ez real :)
(a rablas hétvégén történt szombat vagy vasarnap, irjak csak mindig összekeverem:d)
utubeon is legalabb 4-5öt gamestop rablasos hírvideót látni
a baltimoresun is lehozta a hírt - meg oktober 21.-én is volt már egy rablas tán ugyanott, a sherifek feltetelezik hogy ugyanazok allnak amögött is mint a mostaninál
baltimore tan tele van fekaval szal, meg amugyis jo kis hely - megvannak ezek zabolásodva :DDD
ja és kérik a lakosságot hogy ha kínálja vki a megjlenés elött érteseitse a rendörséget - egyébként micsoda szánalmas probalkozas :) igaz sokat nem nagyon tudnak tenni, erre is van még 2 napjuk, hátha elkezdik árulni a tettesek és akk talan elkapják őket -
barmi #3243 Ha nem olvastam volna a videó címét akkor simán ráfogtam volna hogy ez valami MW2 mappack dlc. Dettó ugyanaz (1-2 elhanyagolható apróságot kivéve) ... Az összes videó amit eddig láttam ezt a hatást érte el nálam :( (szigorú magánvélemény) -
Reg5 #3242 Legjobb tudomásom szerint a 2 ugyanaz. -
#3241 Turbózott WaW motorral. -
Héeder #3240 Hello
Feltennék egy kérdést ami nektek hülyén hangozhat, de engem nagyon érdekel :D
Na a Black Ops az a Modern Warfare 2 engine-el megy vagy a TReyarch féle World at War motorjával? -
#3239 SD -
#3238 jó kis reklám -
#3237 Úgy látszik annyira nagy piac lett az, hogy a konzolkölykök megjelenés előtt játékot vegyenek... hogy megéri rabolni érte. -
Ragnar360 #3236 OMG WTF :DD BRÉKING NEWS HÍR :D
FEGYVERES RABLOATAMAS AZ AMCSI GAMESTOPBA, TÖBB MINT 100 BLACK OPS PÉLDÁNYT ELVITTEK A TOLVAJOK
áááh ez mindent visz :D főleg a kommentek
"Remember, No English"
"obviously someones going to start blaming "violent" games for this crap"
"This is all the news has been talking about in Baltimore. I hope they get caught.
"Sounds like they were engaging in their own Black Ops before stealing it"
this is the real shit, this is america :DDD (ezt mar en irom) tök poén, megyek oda :D
hihetetlen :) -
#3235 Véletlenül szerintem. Még nem tud rendesen videót vágni -
#3234 Vajon 1:20-tól direkt van fekete kép? -.- -
#3233 Be kell jelentkezni:(( -
#3232 Hát nekem a CPU is meg a vidi kari is megbukott:( -
#3231 -
Puhos #3230 OK. -
#3229 Köszönöm szépen! -
#3228 Elég lett volna visszamenni a második oldalra a 3127-es hsz-ig ^^
Baxo:De jó a warez topik linkje -
#3227 Nekem megy. -
Puhos #3226 system requirements lab: http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ -
Baxo #3225 Warez topik link sem jó! -
#3224 Megadnád annak a teszter honlapnak a nevét? én is megnézném. -
Ragnar360 #3223 mikor? vagy 4 oldalt visszaneztem és semmit nem talaltam, az eset meg tegnap/ma törtent :D -
#3222 Már volt -
Puhos #3220 2.2 gb vga? -
#3219 Ezzel nincs mit tenni szar a kártyád -
#3218 OFF
Újra raktam a gépemet, legújabb driver meg minden, de még mindig így írja ki a VGA-mat... WTF? ni -
Puhos #3217 OFF:
Látom töröltél, mármint hozzászólást!
ON:
OK. -
#3216 Kinn van! -
Puhos #3215 Itt is olcsó! -
#3214 10.500 de ingyen futárral,vagy ma 24:00kor át is veheti aki akarja. -
Newfronter #3213 Hát azért ez nem így van, sok helyen meg lehet rendelni, lehet nem a legolcsóbban. -
#3211 Csak az olcsó helyekről fogyott el.
Ha tud valaki olcsóbbat szóljon, azt majd kiturja a helyéről a drágábbat. -
Lbaxta #3210 BO