Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég...
Megannyi ilyen emberrel találkoztam akik ráadásul egy utca távolságból is beadtak ilyen lövéseket.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hát ilyen PC-n nincs is!

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Fpocok
Nevetséges. Ráadásul skill sem kell hozzá, mert csak elég mellé vinni a többit pedig elvégzi az AUTOAIM.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Drephis
a mapok (ha valaki még nem látta volna)

help

csuszi
nevetséges...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
reménykedj kl, én nem. majd meglátjuk, de ha jó lesz (1%) akkor bérlek szervert😉 😊

Az hogy ilyen játékos nem lesz többet...

Csipára nem hat a "gyorskéz perk"?? Annak meg mi értelme? Ráadást sztem nem is fogják jelezni, hogy csipánál nem müxik és lehet lesz még 1 két ilyen perk ami x fegyvernél nem müxik...
lolSL
ja és a link, ha valaki nagyon gazdag lenne 😄

http://store.steampowered.com/app/42700/

lolSL

Those who pre-purchase Call of Duty: Black Ops on Steam will be able to start playing immediately upon release on November 9, 2010, when Activision expects the title will be available worldwide. Developed by Treyarch, Call of Duty: Black Ops utilizes the Steamworks suite of tools. The title is rated "M" (Mature - Blood, Drug, Reference, Intense Violence and Language) by the ESRB.

In addition to leveraging Steamworks' Auto-Updating, Achievements, and more, Call of Duty: Black Ops will support Steamworks Cloud technology. The PC version of the product will be powered with Steamworks for both the digital and tangible versions of the game and, as with all Steamworks titles, offline play will also be supported.

"We are delighted to be delivering the year's most anticipated title with Black Ops to PC gamers around the world," said Jason Holtman, director of business development at Valve. "We've collaborated with the development team to leverage the Steamworks suite of services to deliver the highest level of service to Call of Duty: Black Ops PC customers."

"Steam has been a great partner throughout development of Black Ops," said Mark Lamia, president of Treyarch. "We're working closely together to take full advantage of Steamworks to ensure we deliver the most polished and secure PC experience that our community deserves."

Call of Duty: Black Ops is slated for worldwide release the week of November 9 at retailers and via Steam. For additional Call of Duty updates, visit www.callofduty.com/blackops and also via Twitter @JD_2020

Drephis

help

Boron Power
Jöhetne egy értelmes cod. Remélem azért ha nem is adják ki a szerver fájlokat, lesz rá valami verseny mod, vagy a leg apróbb részletekig állítható lesz a szerver.

lolSL
nem fog tovább tartani mint most a 10

Prince23
Dehogy minek :S

lolSL
15 prestige lesz.

Igazán közelebb mehetett volna a képernyõhöz a jóember...
Mindenesetre a hangulat a régi.

Drephis
Nem, mert igy csináltak a sniperbõl is közelharci fegyvert. Most a nagyon messzirõl igy lõ le csak a legirreálisabb fajtája, gyönyörû ez 5 méterrõl is, csak ugy még el is hittem hogy nem autoaim-el csinálja,egy utca távból már neccesebb volt sokszor...
Meg eleve a sniper kaszt nem erre lenne való szerintem hogy rohamozunk vele be a sûrûjébe.

csak nem értem ha már sniper és 40méterre van, akkor nem mind1 hogy hogyan lõ el? gyorsan vagy órákig rád zoomolva?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Fpocok
<#vigyor5>

Skynet
A sleight of hand ott van elbaxva hogy a célzást gyorsítja,alapból ezt el kéne felejteni és csak a tárazás gyorsítás legyen,bõven elég segítség az is,nemkell hogy minden hülye ezredmásodpercek alatt emelje a nagypapikat meg a csipákat a szeme elé...
lolSL
igaz, a 2 kommenttel ezelõtt linkelt treyarchos arc írta nemrég

Érdekes hírt láttam a Gamer365 fórumán. Azt írja valaki a sniper-ekre nem lesz hatással a Sleight of Hand.
Fogalmam sincs mennyire valós hír, de nagyon nem bánnám ha eltûnnének a sniper-el 40 méterrõl egy villanásra meghaltál "quickscope" varázslók...

csuszi
költõi volt babám😊

Fpocok
😄

lolSL
szerintem nem olyan fontos a ranked
pár hét alatt feltolod prestige elõtti max szintre, wager matcheken szétnyered magad codpontokkal és unlockolsz mindent ami kell, aztán lehet menni a jól beállított unrankedekre a cod8-ig, legfeljebb átszínezni már nem lesz pénz minden héten a fegyvert 😊

Ezt már leírták valahol jó 1 hónappal ezelõtt is.

"Szépen fog festeni a sok értelmesebb szerón amikor üdvözlõszövegként egy féloldalas mit tilos használni üzenet fogad...😄"

Végül is még ez sem rossz megoldás, persze ehhez a folyamatos admin felügyelet kell, mert ugye a felirat nem fogja megállítani a beszabadulókat.

Skynet
Nem,jött némi infó a fórumon feltett kérdéseimre, a RANKED szerókat nem lehet szinte semennyire állítani (csak nagyon minimálisan),mert az beleütközne a Treyarch Real COD Experience-ébe....Szánalom..
Szépen fog festeni a sok értelmesebb szerón amikor üdvözlõszövegként egy féloldalas mit tilos használni üzenet fogad...😄

Állítólag még a MAP sorrenden se lehet változtatni..😊
Fpocok
Lehet azokat is állítani ugyanúgy. Csak jelszót nem lehet rá rakni.

Hát most már 3 hét sincs, aztán kiderül.
Sajnos az az érzésem túl szép lenne amit te írsz, a teljes testre szabhatóság és minden szép-jó dolog.

Skynet
Nem kell kikerülnije anno a COD4 és a COD5 szerónkat is külföldön bérelve lyen webes tök faszányos felületen lehetett agyonszerkesztgetni.😊
Egy olyannal megelégednék.

// Az nemérdekel hogy az unranked szerókat hovalehet állítani az érdekel hogy a RANKED szerókat lehet e állítgatni, hogy nomrális szintlépõs publicot lehet-e csinálni,vagy megy tovább a GL és egyéb szarokat használó idióták támogatása...
Igen, ugyanis egy jó multival még pc-n is el lehet adni egy játékot, de csak akkor ha nincs a megjelenés másnapján több száz tört szerver...

Régen kb mindenki lesz*rta ezt... Mostanában jutott csak az eszükbe hogy "hahó ez nem jó hogy kiadjuk mindenkinek a szerverfájlokat." ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Fpocok
Mármint én magam nem, de lenne aki igen.

Fpocok
Igen.

csuszi
mert ha kikerülnek welcome warez?

Fpocok
Hát megmondom... elõször anyáztam, de aztán végülis megértettem és annyira nem is laggolt a BC2, pedig nem is volt magyar szerver. 60-70es ping... még elmegy.

Nem tudom miért kell ennyire félteniük azokat a szerverfájlokat....

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

na ezt én sem vágom...Hol a szemed kérdem én is?!
Ez így igaz.

Muttley
csatlakozom Munszuhoz 😊
nekem a II. vh-s pú-pú gammák eddig olyan langyik
persze ettõl még lehet jó a RO2:HoS
de az igazi nekem is modern hadviselés

1152:
ugye azééé van szemed? :-P

Just do it :)

lolSL
unranked serveren azt tiltasz le amit akarsz.

Skynet
Pedig az eddig látottak alapján...
Az MW2 az eddigi leggyengébb COD rész, atomra butított norecoil fegyverekkel,noob perkekkel, hatalmas gl arzenállal...
Sajnos az eddigi videók amik ebbõl a játékból jöttek egynelõre úgy festenek: ez még butább lesz,még a 6csövû nagypapi sem rángat, de mégcsak nemis szór...
A kérdés csak az hogy a saját szerón lehet-e tiltani egyes fegyvereket/perkeket vagy sem...
Jaka923
Az MW 2 után ezt erõsen kétlem...

Skynet
Feltettem a nagykérdést a hivatalos fórumon,mit lehet majd változtatni a szerón...
Ha kapok választ benyomom ide...
A videók alapján elég gagyi játék lessz.

Nem IW-netes az biztos és 1 szerverszolgáltató lesz.
Skynet
Nem tudom de sántít az egész,anno lanról volt szó meg arról hogy visszatér a dedikált szeró...
Ehhez képest megint STEAM (ha jóltudom) és ilyen XY-tól bérelhetõ szeró,aminél sanszos hogy a konfigfájlhoz nem nyúlhatunk vagy csak minimálisan. Ráaádsul a STEAM féle cheatvédelem a punkbusterhez képest egy rakás szar...
Nem tudom, ezzel a saját sírjukat ásnák. Maximum az lehet hogy az amúgy sem túl nagy pc-s eladásokat bekockáztatják még kevesebbre azért hogy legalább az elégedett legyen aki megveszi, tudván hogy a nagy pénz úgyis a konzol verzióban lesz. De ez már ilyen ilyen extra optimista gondolat, nem nagyon hiszek benne.