Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Sosem értettem azokat, akik imádtak félautomata sniperrel rohangálni. Sokkal sokkal feelingesebb egy bolt action-ös. Én mondjuk a MoHAAban is mindig azt a német fegyót választottam, nem tudom a nevét.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Skynet
A csipákból akkor 4bõl 3 a szerónkon kapásból tiltva lesz..😄
Boron Power
De, a régiben úgy volt. És tényleg nem jó a táskás megoldás. Kíváncsi vok itt hogy lesz.

Végül is nem gond, ha nincs. Majd kitapasztaljuk.

lolSL
az a falon át történõ sebzés csökkenésbõl vesz csak vissza
nem lesz semmi ami rendes sebzést vagy HP-t növelne

Szerintem a hardened lesz a stopping power.

Hamed
Regi codokban nem ugy volt, hogy sd-ben mindenkinel van bomba tamadoban, nem kell taskat cipelni? Azt hittem ilyesmire gondoltok. A taskas megoldasban eleg idegesito ha egy lama veszi fel es kempel vele hatul, vagy az ellenfel megtalalja es csapdanak hasznalja.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

lolSL
nem lesz stopping power, és minden sniper 1 golyóval öl fejre

NEOreg3
inkább azt oldják meg, hogy ne kelljen az erõperket + fmj töltényt is berakni, hogy a kedves ellenfél szíveskedjen ESETLEG meghalni egyetlen sniper puska lövéstõl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fpocok
Itt meg 2 órányi STREAMelt játék remek minõségben. Azoknak, akik nagyon kiváncsiak/sok idejük van.

mNzJean
Azért remélem a végleges verzióban nem csak egy bolt action sniper fegyver lesz , ez a sok automata puska csak a 14 éves vérsznájpereknek kell . <#ravasz1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fpocok
Friss ropogós... vegyétek, vigyétek.
Jó látni, hogy ennyiféle célzó forma van 😄 Szív alakú jól néz ki 😄

mNzJean
ÁÁÁ én ezt várom ....<#violent>

Boron Power
Csuszi itt a pam vagy promod configolhatóságának a finomságaira célzott, ahol akár azt is be lehetett állítani, hogy plantoláskor a táska ne takarja ki a fél képernyõdet. Szintén jó lenne, hogy a hitblip tényleg ne látszódjon ha falon keresztül lövünk. Ehhez nagyon össze kell kapniuk magukat a fejlesztõknek, amire nem nagyon van esély (annak ellenére, hogy nekik aztán 1 hét alatt meg is lenne). Csak külsõ modder fog ilyen részletekbe menõen configolható modot csinálni.

Igen, az kemény hogy 4-bõl 3 sniper is "sorozatlövõ"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hú de rondák ezek a fegyverek. M16, M14, Fal, Ak sebzését jól levették.

Pályaszerkesztõ? Ne álmodjunk már. Ha lenne pályaszerkesztõ hogy jönnének késõbb a 5 pálya/4000-ért DLC-k?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
táska vagy nem? Ez mit jelent? 😄

lolSL
ilyeneket legfeljebb moddal lehet majd állítani, de azt nem lehet megjelenés után még ki tudja meddig csinálni, ha lehet egyáltalán. nagyon titkolóznak hogy a 'mod tools' mit takar, lehet csak pályaszerkesztõ lesz a vége

Rayden02
Fpocok +1<#buck>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

csuszi
i know. de hallottam már az elmúlt pár évben oly sok szépet és jót😊
rugalmasság se árt, mennyire nehéz ezeket tiltani, és egyebek? táska vagy nem? hit falon át? húzható nade vagy nem? sorolhatnám tovább, van itt nyitott kérdés ezerrel.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Errõl már volt szó. Igen, ki lehet választani milyen perkek, fegyverek meg egyebek ne legyenek.

csuszi
unbalanced marad is, kérdés warszervereken ki lehet e majd szedni, vagy megy majd a gyerekes tilos baszdmeg felhívás, kick-elés etc

NEOreg3
úgyis lesz (kezdetekben) imbalanced fegyver+perk kombó, nem kell aggódni<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sadist
A rövidített M16 ott van bal alsó részen Commando néven.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fpocok
P90 nincs benne. M4et nem tudom.

Amúgy elég sajnálatos, hogy a pumpás shotgun gyengébb, mint a félautomata <#falbav>

Sadist
Úgy, hogy az AUG az gépkarabély? Nehezebb csõvel és nagyobb tárral használható támogató géppuskának, kisebb kaliberû csõvel és egy kis átalakítással meg géppisztoly is lehet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Egyébként ez a végleges lista? P90, M4 hova lett? Csak egy nem automata csipa maradt?:S
Sadist
Én.

csuszi
szerinted komoly volt?😊

Muttley
<#eljen>
Nagy kedvenc lesz ebben is a WA2000 😊
viszont erõsebb lesz az L96A1

Vágom, de nem. A korrektség a legfontosabb.

Just do it :)

lolSL
mw2 minden gusztustalanságát hátrahagyták vagy kiküszöbölték 😊

hyjal
ump nem lesz benne?<#wow1>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Az AUG az MW2-ben az LMG-k között volt. Most hogy került az assaultba?
Fpocok
Ez volt már? A MP fegyverek statjai.

csuszi
obama szavazata nem számít 2-nek? mégiscsak... vágod...

+1 Fpocok HAJRÁ
NEOreg3
+1 Fpocoknak

Muttley
<#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>
Nem pont erre gondoltunk, de jó. <#nevetes1>

Muttley
Pont ez a lényeg. Csapatjátékos kell és nem hangulati önkényuralom.
"Szakmailag" 😊 jó vagy, viszont MÉG MINDIG nem hiszed el, hogy elhiheted! 😉
Véleményed mellett kitartani, ha hibázol elismerni. Szubjektív véleményekhez nem csapódni.

Tessék felnõni a feladathoz 😊, látod sokan vannak veled.

csuszi
na. e mán döfi.
ideje frank-rõl kideríteni valami szexbotrányt.

Fpocok

csuszi
hallgass.
kampányolj. szürke veréb.

csuszi
😄 dzsudzsuuuuuuuuuuuu

+1 fpoci😊

Fpocok
Nem azt mondanám, hogy önbizalomhiányban szenvedek, inkább azt, hogy túlságosan csapatjátékos vagyok... én vagyok az, aki ha kell, utolsónak, de tankkal jövök LOLban 😄

Sziasztok puhányok...

Leadnám a voksomat Frank harcostársra.
Szerintem jól terelgette az MW2 topicot is: wareznak és csúnya beszédnek nem volt helye, szélsõségeket hamar "lecsítitotta".
Segítséget mindig kaptam...

Üdv.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

pocok +1
mNzJean
Felébredt az alvó sejt <#hehe>

Grove4
Fpocok +1

Én sem értettem egyet Frank nézeteivel a MW2 topciban.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BEAST
Látom megérkezett a JCSR Bandwagon <#hehe>

Viszont Fpocok-nak +1 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."