Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem lesz semmi ami rendes sebzést vagy HP-t növelne
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jó látni, hogy ennyiféle célzó forma van 😄 Szív alakú jól néz ki 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
rugalmasság se árt, mennyire nehéz ezeket tiltani, és egyebek? táska vagy nem? hit falon át? húzható nade vagy nem? sorolhatnám tovább, van itt nyitott kérdés ezerrel.
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy elég sajnálatos, hogy a pumpás shotgun gyengébb, mint a félautomata <#falbav>#falbav>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nagy kedvenc lesz ebben is a WA2000 😊
viszont erõsebb lesz az L96A1
Vágom, de nem. A korrektség a legfontosabb.
Just do it :)
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Nem pont erre gondoltunk, de jó. <#nevetes1>#nevetes1>
"Szakmailag" 😊 jó vagy, viszont MÉG MINDIG nem hiszed el, hogy elhiheted! 😉
Véleményed mellett kitartani, ha hibázol elismerni. Szubjektív véleményekhez nem csapódni.
Tessék felnõni a feladathoz 😊, látod sokan vannak veled.
Leadnám a voksomat Frank harcostársra.
Szerintem jól terelgette az MW2 topicot is: wareznak és csúnya beszédnek nem volt helye, szélsõségeket hamar "lecsítitotta".
Segítséget mindig kaptam...
Üdv.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Én sem értettem egyet Frank nézeteivel a MW2 topciban.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"