Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na most írtam egy hosszú kommentet, de inkább kitöröltem, mert nem akarok vitát meg stb. Békés ember vagyok (kivéve a LoLban).

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL

lolSL
majd ha itt látod akkor nem lesz fake
az idézeted meg a force unleashed 2 nfo-jából van -..-

Rage47
Ja már lejárt a szavazás, akkor mind1😄
Rage47
Frank legyen a házigazda sztem.
csuszi
grat.
jól megmondtad neki a magadét, egy dupla annyi éves meglett férfinek beszóltál x km távolságból. kemény vagy, lehetek a barátod?

MJ rulz Pink Team The Only One

Valami ilyesmit sejtettem én is a képe alapján. De azért thx az infót.
megengedem hogy a warez topik hazigazdaja legyel te senki :ASD

hyjal
pedig sajnos volt hogy ilyet mondott csak azért mert nem 21-15volt a k/d-m <#kuss>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

csuszi
jesszum, jcsr cheater? nem vagyok egy tiniszájú de ez omg, omfg, meg stb😊

Talán ha 20 perce tették föl.Majd ha többen letöltötték kiderül,hogy az e,mondjuk MARVELES az nem szokott az lenni.
hyjal
kedves frank ne pukkadj mert semmi értelme,lásd be a mw2 topicot elég önkényûen vezetted,csak a te szavad élt...az meg hogy lecheatereztél minket egyfolytában arról meg ne is beszéljünk (itt a pártatlanság már kilõve)
fogadd el a vereséget és inkább segítsünk pocoknak hogy mihamarabb belejöjjön<#felkialtas>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Jó hát nyilván kint lesz elõbb (vagy akkor ezek szerint lehet kint is van), X-en ez a egy hét, 10 nappal korábban szinte már megszokott.
Persze itt most nagyobb a hepaj, de nem aggódom értük, meglesz a sok száz milliós nyereségük megint. Nem ezen a 10 napon múlik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Az nfoban olvastam,nem fordítom de gondolom sokan megértik" Fuck you and your rules, im a gay damn pirate"nem nyenge.
Frank99
:-)))
persze nem kell.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

csuszi
semmi manipulatív nem volt. ebbe a topicba jórészt olyanok járnak akik a 6-ba is jártak. nem tetszett a többségnek amit ott csináltál, új hg szavaztak ide. nem kell bemagyarázni a semmit.

Nforce fórumon semmi nincs, magyar oldalakon se látom. Ettõl még lehet, de szerintem a szokásos fake hadjárat egy újabb darabja.

Frank99
csodálkoztam volna, ha a hackerek holmi figyelmeztetésre hallgattak volna.
Innentõl tényleg nem ártana kitenni a WAREZ topic címét a banner alá.

Frank99
aha.
manipulatív volt a dolog 100%, de már nem érdekel.

ÉN várom az eredetit, elsõ dolog szerintem Fpocok, tedd ki a warez topicra mutató linket Palesz csinált már egyet, de még annyira nem megy, majd 9-e körül pörögni fog....

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985

itt van.

Több torrent oldalon is kint van.
ezt honnan veszed?

Csak kidobták idõ elõtt az xbox-os változatot.Nem hatott a figyelmeztetés,sajnos.
csuszi
jaja😊

Skynet
A táskalerakásban az volt a legszebb amikor bugosan felállás és rohanás közben egy ideig még tartotta a táskát és nyomkodta..😄
hyjal
gratulálunk pocok,köszönjük a csajokat isteniek voltak az egyik még haza is jött...<#hehe><#mf2>

BEAST
Én ebbõl kimaradtam :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
ne aggódj, pocok se vett jégkrémet.
csak stripper csajokat...

szabii98
Fpocok, akkor gratulálunk.
#1666 ezt a hsz-t linkeld még az e-mail mellé, ha írsz, mert szükség lesz rá.

I met God. She's black

Frank99
ez mai nagy savazás mizéria miatt nõtt meg ma.
Elég nagy a hype a game körül, nem lesz sétagalopp 9-10-én a házigazda dolga, emléxem mi volt tavaly az MW2-õvel.

kösd fel a gatyát, Fpocok....

<#wave>

szavazat:
Fpocok +1!

Fpocok
EZ volt már? Itt van egy csomó videónak a linkje, lehet van egy két új.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
valszín eldõlt, nem muszáj tovább folytatni.

köszi, aki rám gondolt, majd ha nem müxik a házigazda, lesz aki jelezni fogja

:-)))

annyit azért hozzáteszek, aki egyértelmûen ellenem szavazott, az mind olyan, akinek valami igencsak nem tetszett az MW2 topicban. Aki meg mellettem szavazott, annak nem vettem jégkrémet/sört, nem szóltam nekik, hogy gyertek ide, a mai napi megugrás nem volt véletlen...

szabii98
Népszerû témák
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
3. World of Tanks
4. Call of Duty: Black Ops
5. Fallout: New Vegas
6. Autómodellek
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. A nagy szavazó topik
9. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
10. Starcraft 2

I met God. She's black

csuszi
nem.
cod4 egy ember táska. cod5 választható cod6 választható, illetve tök 8 volt hogy mindenkinél van-e táska, attól még kitakarta a fél képernyõt, és 20 év alatt rakta el a táskát.

Na akkor én is megkíséreltem összeszámolni a házigazda szavazás állását. Természetesen lehet elnéztem, de eddig szerintem így áll:

Frank99: lolSL, Gömbgiliszta, Fpocok, Omegared, Gabe18, Sly21, kly (7 szavazat)

Fpocok: Muttley, Skynet, mNzJean, Boron Power, hyjal, eliXir, BEAST, Grove4, kanduhr, Csuszi, NEOreg3, d3vilz, Rayden02, Baxo, faber, szabii98 (16 szavazat)

Kly
Az, hogy egy fegyver milyen kategóriába kerül/tartozik sok mindentõl függ (kaliber, csõhossz, tárkapacitás). A MW2ben egy hosszabb csövû, állványos AUG volt, míg itt egy rövidebb csövû, nagyobb moblitásû fegyverként szerepel, elülsõ markolattal ellátva.

Scientia potentia est.

Kly
Csak nekem tûnt fel, hogy az equipmentek leírásánál a C4nél kettõ robbanószert ír, míg a Claymorenál nem tér ki rá, hogy mennyi (1?) lesz egy playernél belõle? A többi equipmentnél sem említik a darabszámot, de nyilván azokból egy lesz. Szvsz a cm és c4 hasonló kategória, azonos mennyiségûnek kellene lennie egy-egy playernél (1-1 vagy 2-2).
Kicsit hiányoltam a machine pistolokat a játékból, de látom a pisztolyok full-auto upgradejével probálják meg kitölteni az ûrt.

Scientia potentia est.

Muttley
"Ugorj, mint a The Matrix-ben"

na, ez állat lesz 😊
TPS-ben bõven van rá példa, FPS-ben eddig csak a Mirrors Edge láttam hasonlót
kíváncsi leszek milyen lesz ez a CoD-ban

Just do it :)

szabii98

Fpocok +1!

A multi fegyókhoz annyit:
M14+L96A1 4ever 😛

I met God. She's black

lolSL
csak nem értem miért írnak errõl 3 oldalt

"lesznek botok" - ennyi elég 😄

bigapó
hát ez egyértelmûen hasznos kis dolog benne.

The Matrix has you...

pocok +1

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Combat Training tök zsír lesz!
Nem gyõzöm ezt a sok kommentet olvasni... <#nevetes1>

Pocok +1

Muttley
nyilván nem, csak nem vóóót szmájli
😉

Just do it :)

Rayden02
A ying yang-os sem semmi!<#taps><#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Egyet értek, natur kar98.

BEAST
A pisztolyok jobbak :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mNzJean
Én a mai napig szeretem a cod5 ös bolt action rifle-ket , még most is sokkal nagyobb játékélmény egy rifle-vel fregeket szerezni , mint egy sorozatlövõ katyusával rohangálni .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Skynet
Nem kell érteni azokat,automata csipával még a hülye is tud fragelni,fõleg hogy (gömbgiliszta figgyelj!!!) itt egytõl egyig NORECOIL fegyók..😊
Skynet
Tomahawk...Meg predatoros/szmájlis red dot...Bazd...😄DDD