11248
  • Maxtreme
    Azaz, én is ezt kérdezem. Mindjárt rájuk is kérdezek mélbe, mert hogy én ennyit nem fizetek érte, az is tuti. (reggel rendeltem tőlük, akkor még 9500 volt.. a visszaigazolásban is ez az összeg szerepel. )
  • Neoncsoves
    mert szar

ték
  • Baxo
    Miért van az h. nemtom beinvitálni havert hozzám, pedig online van. Ilyen szürke az invite, tehát nem fehér és így nemtok rákattolni, de ő sem rám?!
  • GazCamp3r
    neked kurvamód fontos elkezdeni a kötözködést...

nőjj már fel -.-
  • foxxi
    Ha megrendeled

na jó: már "játhatsz"
  • Prince23
    Menjetek zombizni, legalábbis az játszható. nem mondom hogy tökéletes, de kevesebb a lagg. ja és a Wager match is valamilyen szinten játmszható :D

de inkább zombi:D
  • Neoncsoves
  • Smithwarden
    Nahat egy GazCamp3r...
    Nem azt irtad legutobb itt forumon hogy az sg forumon csak kocsog bunkok irkalnak es inkabb mesz a "kulturaltabb" masikra ahol vegre normalis emberekkel tudsz tarsalogni?
    Ahhoz kepest latom leereszkedsz megis ujra a sok "bunko" koze kerdezgetni...
  • robotnyk
    "connecting..."

tényleg a p2p hostolás volt a CoD rákfenéje, mi? -.-
  • roland2293
    Sziasztok! szeretném én megkérdezni hogy aki nem rendelte meg az mikor tud majd játszani vele? most ez alatt az sp-t értem!=)
  • Fpocok
    Leszarom a játékot, itt az elvekről van szó!
  • Neoncsoves
    szúszá, úgysem éri meg ennyire várni ezt a laggtalicskát
  • elitehun
    Hát az előbb kicsit kipróbáltam a signel-t és hát mit mondjak. Már az első 5 percben is lejön hogy a hangulat az kúrva jó lesz. Már csak a laggot kéne kijavitani
  • Fpocok
    Basszus, ha 5ig nem jön meg, akkor átmegyek rampage módba.
  • gagax
    bakker >.< grrr >.< telóról csak az elsőfelét olvastam a mondatnak :D gonosz >.<
  • koschwarz
    bc2-vel én megjelenés napján teljesen jól tudtam játszani. pont.
  • Fpocok
    ..."pedig nincs is meg még nekem."
  • gagax
    Botok? : o hűűh ez nekem új :D kicsi beszámolót kérek : o : D
  • Fpocok
    LOL, a botok nevét a friends lista alapján nevezi el. Az előbb megöltem Pedrot, pedig nincs is meg még nekem.
  • GazCamp3r
    nem blokkolta. Egyéb lehetőség? :S
  • Sir Cryalot
    "- BC2 után kicsit arcade érzésem van. "

oxymoron
  • Frank99
    én..
  • Neoncsoves
    ranked számol rangot, unranked nem
  • Forrest Tomee
    Jah, tűzfal blokkolta a mp.exe-t
  • Forrest Tomee
    Mi a különbség a ranked és nem ranked szerverek között?
  • GazCamp3r
    volt valakinek feketeképernyő induláskor? homokóra, és nem csinál semmit :S
  • stardate
    voltak gondok a bc2-vel meg az mw2-vel is az első napon de attól még játszható volt, viszont ez nem (legalábbis nálam)
    A MoH-a indulása előtt kiadott egy beta-t ami igaz hogy az első napon egy kalap sz@r volt, de amikor az eredeti játék megjelent egyszer nem dobott le, nem laggolt, nem akadt.Bár igaz hogy ott több szerver szolgáltató is volt.
    Mi meg itt szívunk egy szerver szolgáltatóval.
  • Rage47
    én meg h holnapra mi lesz
  • hyjal
    na hozzám is megérkezett JNSZ-be
  • Fpocok
    LOL, nézem a linkeimet és szinte mindegyik árat emelt... kis köcsögök, kivéve a bluechip, aki csökkentet lol :D
  • Neoncsoves
    itt viszont gyakorlatilag senki nem tud játszani mert szar az egész :D kiváncsi vagyok 1 hét múlva mi lesz
  • tommygear
    sőt még az assassins creed beléptető hülyesége is haldoklott vagy 1 hétig
  • HeadHunter86
    MW1-bocs.
  • HeadHunter86
    Dehonnem, 2 hétig MW2-vel, törtön :D Elég is volt.
  • gagax
    BC2 topik arról volt híres az első pár napon h játszani alig bírtak a lagg v a PB miatt...van akinek a szerverkereső nem működött : ) lehet te szerencsés voltál de vannak még rajtad kívül akik játszanának : D
    végülis tényleg minden nagyobb szabásu játéknál kilehet bírni ezt az 1-2 napot amíg belövik a rendszert többezer játékosra : )
  • Rage47
    nem is codoztál még
  • TaRka0107
    Valaki képeket szúrjon be gameplay-ből pls!:D
  • HeadHunter86
    "BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok."

Ezért szeretik a Vérpistikék ennyire. Mert nem kell gondolkodni, csak húzni a ravaszt és ugribugrálni mint a hülyegyerekek :)
  • HeadHunter86
    Bc2 max a BETA megjelenésekor dobált ki. De mikor a full jött ki már nem dobált ki. Ott voltam, tudom. :)
  • Forrest Tomee
    Gyors eddigi vélemény 5 óra multi után

Pozitívum:
    - az új xp és fegvyer/kieg vásárlós rendszer jópofa, új szint visz a már megszokott játékba.
    - sok 'küldetést' (challenge) lehet felvenni ami +xp ha teljesíted.
    A rengeteg ilyen apró ketyerevásárlás, challenge, stb miatt jó el lehet szöszmötölni a 'karaktereddel'.
    - HC és sima között érezhető a különbség(ez mindig így volt)
    - sok mod (a pénzszerzős mod csak 'skilles' egyéneknek buli, olyan vén kukik, mint én simán kikapnak állandóan.
    - mapok szokásos színvonal, nekem tetszenek.

Negatívum:
    - mega lagg, nekem segített lényegesen a steam->bopMP->enable steam comm. ingame kikapcsolása.
    - Grafika ugyan az, mint a MW-ben kb. Tudom, hogy sok embernek nincs pénze új gépre, konzolon jó ez stb, de akkor is bakker mindjárt 2011 van.
    - BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok.

Egyelőre ennyi... MoH:ou-nál a részletgazdagabb fegyver/perk/kieg miatt lényegesen szórakoztatóbb.(szerintem)