11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3701 Azaz, én is ezt kérdezem. Mindjárt rájuk is kérdezek mélbe, mert hogy én ennyit nem fizetek érte, az is tuti. (reggel rendeltem tőlük, akkor még 9500 volt.. a visszaigazolásban is ez az összeg szerepel. ) -
Neoncsoves #3700 mert szar
ték -
Baxo #3699 Miért van az h. nemtom beinvitálni havert hozzám, pedig online van. Ilyen szürke az invite, tehát nem fehér és így nemtok rákattolni, de ő sem rám?! -
GazCamp3r #3698 neked kurvamód fontos elkezdeni a kötözködést...
nőjj már fel -.- -
foxxi #3697 Ha megrendeled
na jó: már "játhatsz" -
#3696 Menjetek zombizni, legalábbis az játszható. nem mondom hogy tökéletes, de kevesebb a lagg. ja és a Wager match is valamilyen szinten játmszható :D
de inkább zombi:D -
Neoncsoves #3695 -
#3694 Nahat egy GazCamp3r...
Nem azt irtad legutobb itt forumon hogy az sg forumon csak kocsog bunkok irkalnak es inkabb mesz a "kulturaltabb" masikra ahol vegre normalis emberekkel tudsz tarsalogni?
Ahhoz kepest latom leereszkedsz megis ujra a sok "bunko" koze kerdezgetni... -
#3693 "connecting..."
tényleg a p2p hostolás volt a CoD rákfenéje, mi? -.- -
#3692 Sziasztok! szeretném én megkérdezni hogy aki nem rendelte meg az mikor tud majd játszani vele? most ez alatt az sp-t értem!=) -
#3691 Leszarom a játékot, itt az elvekről van szó! -
Neoncsoves #3690 szúszá, úgysem éri meg ennyire várni ezt a laggtalicskát -
#3689 Hát az előbb kicsit kipróbáltam a signel-t és hát mit mondjak. Már az első 5 percben is lejön hogy a hangulat az kúrva jó lesz. Már csak a laggot kéne kijavitani -
#3688 Basszus, ha 5ig nem jön meg, akkor átmegyek rampage módba. -
#3687 bakker >.< grrr >.< telóról csak az elsőfelét olvastam a mondatnak :D gonosz >.< -
#3686 bc2-vel én megjelenés napján teljesen jól tudtam játszani. pont. -
#3685 ..."pedig nincs is meg még nekem." -
#3684 Botok? : o hűűh ez nekem új :D kicsi beszámolót kérek : o : D -
#3683 LOL, a botok nevét a friends lista alapján nevezi el. Az előbb megöltem Pedrot, pedig nincs is meg még nekem. -
GazCamp3r #3682 nem blokkolta. Egyéb lehetőség? :S -
Sir Cryalot #3681 "- BC2 után kicsit arcade érzésem van. "
oxymoron -
#3680 én.. -
Neoncsoves #3679 ranked számol rangot, unranked nem -
#3678 Jah, tűzfal blokkolta a mp.exe-t -
#3677 Mi a különbség a ranked és nem ranked szerverek között? -
GazCamp3r #3676 volt valakinek feketeképernyő induláskor? homokóra, és nem csinál semmit :S -
#3675 voltak gondok a bc2-vel meg az mw2-vel is az első napon de attól még játszható volt, viszont ez nem (legalábbis nálam)
A MoH-a indulása előtt kiadott egy beta-t ami igaz hogy az első napon egy kalap sz@r volt, de amikor az eredeti játék megjelent egyszer nem dobott le, nem laggolt, nem akadt.Bár igaz hogy ott több szerver szolgáltató is volt.
Mi meg itt szívunk egy szerver szolgáltatóval. -
#3674 én meg h holnapra mi lesz -
#3673 na hozzám is megérkezett JNSZ-be -
#3672 LOL, nézem a linkeimet és szinte mindegyik árat emelt... kis köcsögök, kivéve a bluechip, aki csökkentet lol :D -
Neoncsoves #3671 itt viszont gyakorlatilag senki nem tud játszani mert szar az egész :D kiváncsi vagyok 1 hét múlva mi lesz -
#3670 sőt még az assassins creed beléptető hülyesége is haldoklott vagy 1 hétig -
#3669 MW1-bocs. -
#3668 Dehonnem, 2 hétig MW2-vel, törtön :D Elég is volt. -
#3667 BC2 topik arról volt híres az első pár napon h játszani alig bírtak a lagg v a PB miatt...van akinek a szerverkereső nem működött : ) lehet te szerencsés voltál de vannak még rajtad kívül akik játszanának : D
végülis tényleg minden nagyobb szabásu játéknál kilehet bírni ezt az 1-2 napot amíg belövik a rendszert többezer játékosra : ) -
#3666 nem is codoztál még -
#3665 Valaki képeket szúrjon be gameplay-ből pls!:D -
#3664 "BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok."
Ezért szeretik a Vérpistikék ennyire. Mert nem kell gondolkodni, csak húzni a ravaszt és ugribugrálni mint a hülyegyerekek :) -
#3663 Bc2 max a BETA megjelenésekor dobált ki. De mikor a full jött ki már nem dobált ki. Ott voltam, tudom. :) -
#3662 Gyors eddigi vélemény 5 óra multi után
Pozitívum:
- az új xp és fegvyer/kieg vásárlós rendszer jópofa, új szint visz a már megszokott játékba.
- sok 'küldetést' (challenge) lehet felvenni ami +xp ha teljesíted.
A rengeteg ilyen apró ketyerevásárlás, challenge, stb miatt jó el lehet szöszmötölni a 'karaktereddel'.
- HC és sima között érezhető a különbség(ez mindig így volt)
- sok mod (a pénzszerzős mod csak 'skilles' egyéneknek buli, olyan vén kukik, mint én simán kikapnak állandóan.
- mapok szokásos színvonal, nekem tetszenek.
Negatívum:
- mega lagg, nekem segített lényegesen a steam->bopMP->enable steam comm. ingame kikapcsolása.
- Grafika ugyan az, mint a MW-ben kb. Tudom, hogy sok embernek nincs pénze új gépre, konzolon jó ez stb, de akkor is bakker mindjárt 2011 van.
- BC2 után kicsit arcade érzésem van. Nincs semmi taktikai mélysége a játéknak. Ha óvatosan játszom jön a a kemper noob szöveg, ha meg rohanok és lövök akkor ált hamar meghalok.
Egyelőre ennyi... MoH:ou-nál a részletgazdagabb fegyver/perk/kieg miatt lényegesen szórakoztatóbb.(szerintem)