Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
az idézeted meg a force unleashed 2 nfo-jából van -..-
jól megmondtad neki a magadét, egy dupla annyi éves meglett férfinek beszóltál x km távolságból. kemény vagy, lehetek a barátod?
MJ rulz Pink Team The Only One
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
fogadd el a vereséget és inkább segítsünk pocoknak hogy mihamarabb belejöjjön<#felkialtas>#felkialtas>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Persze itt most nagyobb a hepaj, de nem aggódom értük, meglesz a sok száz milliós nyereségük megint. Nem ezen a 10 napon múlik...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
persze nem kell.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Innentõl tényleg nem ártana kitenni a WAREZ topic címét a banner alá.
manipulatív volt a dolog 100%, de már nem érdekel.
ÉN várom az eredetit, elsõ dolog szerintem Fpocok, tedd ki a warez topicra mutató linket Palesz csinált már egyet, de még annyira nem megy, majd 9-e körül pörögni fog....
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985
itt van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
#1666 ezt a hsz-t linkeld még az e-mail mellé, ha írsz, mert szükség lesz rá.
I met God. She's black
Elég nagy a hype a game körül, nem lesz sétagalopp 9-10-én a házigazda dolga, emléxem mi volt tavaly az MW2-õvel.
kösd fel a gatyát, Fpocok....
<#wave>#wave>
szavazat:
Fpocok +1!
Parasite Eve 2, best game EVER!
köszi, aki rám gondolt, majd ha nem müxik a házigazda, lesz aki jelezni fogja
:-)))
annyit azért hozzáteszek, aki egyértelmûen ellenem szavazott, az mind olyan, akinek valami igencsak nem tetszett az MW2 topicban. Aki meg mellettem szavazott, annak nem vettem jégkrémet/sört, nem szóltam nekik, hogy gyertek ide, a mai napi megugrás nem volt véletlen...
1. Internetes Fogadások, Tippmix
2. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
3. World of Tanks
4. Call of Duty: Black Ops
5. Fallout: New Vegas
6. Autómodellek
7. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
8. A nagy szavazó topik
9. Kamionok, fuvarozás, áruszállítás
10. Starcraft 2
I met God. She's black
cod4 egy ember táska. cod5 választható cod6 választható, illetve tök 8 volt hogy mindenkinél van-e táska, attól még kitakarta a fél képernyõt, és 20 év alatt rakta el a táskát.
Frank99: lolSL, Gömbgiliszta, Fpocok, Omegared, Gabe18, Sly21, kly (7 szavazat)
Fpocok: Muttley, Skynet, mNzJean, Boron Power, hyjal, eliXir, BEAST, Grove4, kanduhr, Csuszi, NEOreg3, d3vilz, Rayden02, Baxo, faber, szabii98 (16 szavazat)
Scientia potentia est.
Kicsit hiányoltam a machine pistolokat a játékból, de látom a pisztolyok full-auto upgradejével probálják meg kitölteni az ûrt.
Scientia potentia est.
na, ez állat lesz 😊
TPS-ben bõven van rá példa, FPS-ben eddig csak a Mirrors Edge láttam hasonlót
kíváncsi leszek milyen lesz ez a CoD-ban
Just do it :)
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Pocok +1
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info