Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fpocok +1
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
<#eljen>#eljen> Fpocok: Muttley, Hellsing47, Skynet, mNzJean
<#eljen>#eljen> Frank: Frank(önmagát), lolSL, gömbgiliszta, OMEGARED, Sly21, Kly
Fpocok és hyjal álláspontja nem egyértelmû egyelõre - hol ez-hol az, csapódnak :)
Gabe18 visszalépett, Fpocok némi önbizalomhiányban szenved, Frank viszont igencsak bõvelkedik önbizalomban.
Minden idelátogató! Adjátok le a szavazatotokat ERÕS FIGYELEMMEL arra, hogy SZERINTETEK (és nem más véleményét majmolva) egy KORREKT HG feladatait melyikõjük tudná HOSSZÚTÁVON, JÓL ellátni.
Just do it :)
de hátha itt már normálisan fog viselkedni,a megbocsájtás a legnagyobb erény<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Gabe18 vagy Pocok +1 <#puszis>#puszis>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ha jól olvasom viszont itt is VAC lesz? Mert az rohadtul leszerepelt az MW2-ben. Ha így van, ez máris egy óriási negatívum.
A gond fõként az volt, hogy az elején már többen leírtuk, hogy miért nem jó az mw2, amit aztán - úgy tûnik a mostani hozzászólásokból - te is beláttál. De topicot ennyire zsarnoki, egyoldalú módon irányítani még nem láttam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
1587: Jó dolog lenne, csak a játékosok ész nélkül dobálnák ki a profikat is. Nem véletlenül tiltották le szinte mindig ezt az opciót a szervergazdák az eddigi codokban.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
jön helyére más a sok millió vásárlóból :D
Egyébiránt ha visszaolvasol,én is veszem meg klánnyomásra,és még szerónk is lesz....Szép CB szerû szabályokkal.:)
Szerencsére ugyebár majd lehet banolgatni,kickelgetni,viszont nem tudom hogy a kedves szervertulajok hogy tudják majd ellenõrizni ki mennyire csal. Az aimosokat könnyû kiszúrni akár egy visszajátszából. Viszont a VH-sokat akik ésszel használják a csalásukat és nem olyan hülyék hogy mindig mindenkit falon kövessenek le,gyk kiszúrhatatlanok....A kiszúrás esélyét anno növelte a Punkbuster amivel lehetett képeket csináltatni a játékosokról...Nem tudom milyen lehetõségei vannak a STEAM védelmének,de van egy olyan szomorú gyanúm az MW2-bõl kiindulva hogy a PB-hez képest harmatgyenge és nagyonkarcsú....
ELÕBB lesznek vevõk a cheatre, mint az MW2 esetén....
köszönhetõ a hipe-nek....
talán majd a ded-serverek....
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Smith:

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
thx!
Bár mondjuk Frank-kel én is kiegyeznék házigazdának, egy-két kisebb affértól eltekintve nagyon jól vezette a MW2 topikot. +1
Scientia potentia est.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébiránt a wareztörölgetéssel egyetértek.
meg persze miattam sem jönnek, ez egyértelmû.
Valakinek nincs szüksége egy kifogástalan állapotban lévõ MW2re vagy BC2re?
ha ezen változtat elsõ osztályú házigazda lesz<#awink>#awink>
pixelben.
Thx. tõled ez dícséret.
+1 Gabe18, vagy Pocok aki vállalja és több pontja van! :)
Scientia potentia est.
bár voltak némi gondok az mw2 topicban még a legelején a munkájával,de jól vitte a témát.