Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok +1

hyjal
akkor véglegesítem kedves barátom

Fpocok +1

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Boron Power
Fpocok +1

Muttley
A HG szavazás jelenlegi állása:

<#eljen> Fpocok: Muttley, Hellsing47, Skynet, mNzJean
<#eljen> Frank: Frank(önmagát), lolSL, gömbgiliszta, OMEGARED, Sly21, Kly

Fpocok és hyjal álláspontja nem egyértelmû egyelõre - hol ez-hol az, csapódnak :)

Gabe18 visszalépett, Fpocok némi önbizalomhiányban szenved, Frank viszont igencsak bõvelkedik önbizalomban.

Minden idelátogató! Adjátok le a szavazatotokat ERÕS FIGYELEMMEL arra, hogy SZERINTETEK (és nem más véleményét majmolva) egy KORREKT HG feladatait melyikõjük tudná HOSSZÚTÁVON, JÓL ellátni.

Just do it :)

hyjal
ez viszont teljes mértékben igaz,arról nem is beszélve h cheaterezett minket orrba-szájba csak azért mert õ nem tudott olyan k/d-t összehozni vagy nem tudott a barátaival normálisan játszani<#mf1>

de hátha itt már normálisan fog viselkedni,a megbocsájtás a legnagyobb erény<#eplus2><#hehe>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

mNzJean
Frank -1 , túl merev szûk látókörû , csak azok a hozzászólások maradhatnak nála meg amikkel egyetért ,behatárolja a topicot a jó arcok mind el tûnnek maradnak a seggnyalók meg a honnan jobb GL-ezni tipúsú beszélgetések , ha õ lesz a házigazda akkor engem ebben a topicban nem láttok .

Gabe18 vagy Pocok +1 <#puszis>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Boron Power
A kick vote-ot elõbb megunnád mint a csaló, másrésztm meg abszolút nem biztos, hogy csalót rúgnának ki. Többször volt olyan, hogy hülyegyerekek felmentek egy szerverre és mivel magukban akartak játszani, lerugdalták a többi feljelentkezõt. A megoldás az anti cheat progi és az adminok.

Ha jól olvasom viszont itt is VAC lesz? Mert az rohadtul leszerepelt az MW2-ben. Ha így van, ez máris egy óriási negatívum.

Boron Power
Hát Frank azért voltak veled problémák szerintem. Többször törölted a hozzászólásokat, személy szerint az enyémet is, elõzmények bent maradtak (ugye volt is ebbõl egy fél napos meccs).

A gond fõként az volt, hogy az elején már többen leírtuk, hogy miért nem jó az mw2, amit aztán - úgy tûnik a mostani hozzászólásokból - te is beláttál. De topicot ennyire zsarnoki, egyoldalú módon irányítani még nem láttam.

Fpocok
Szerintem sem jó, ha minden gyanúsat kidobálunk. Viszont utólag vissza lehet nézni, és akkor simán lebannolni, hogy többet ne menjen oda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
azért elég húzós a steames ára a csocsónak, 59.99 x 275 euros áron: 16.500,- Ft..... dollárban még hagyján, de így is úgy 2.000,-el drágább, mint itthon a dobozos.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

1586: Ez nem megoldás. Ez minden csak nem korrekt megoldás a jobb játékosok felé.

1587: Jó dolog lenne, csak a játékosok ész nélkül dobálnák ki a profikat is. Nem véletlenül tiltották le szinte mindig ezt az opciót a szervergazdák az eddigi codokban.
szabii98
cheaterrel :d

I met God. She's black

A Steam-es verzioba is beépíthetnének egy szavazásos Player Kicket már az is sokat segitene. mw2-nél is ha lehetne kiszavazni csak megunnák a cheaterek a folytonos kicket.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

lolSL
ki kell dobni azt is aki csak kicsit gyanús és nem ismered
jön helyére más a sok millió vásárlóból :D

Skynet
Nem sírás volt,hanem szomorú tény.
Egyébiránt ha visszaolvasol,én is veszem meg klánnyomásra,és még szerónk is lesz....Szép CB szerû szabályokkal.:)
Lunki88
Köszönjük. A mai síránkozás kipipálva. :) Szerintem senki nem vár csodát a játéktól, én beérem azzal is hogy lesznek dedikált szerverek. Így legalább lagg tanya nem lesz belõle mint MW2-nél. Az meg tény hogy punkbuster jobb megoldás lenne csalók ellen, de ezt nem a játékosok döntik el...
Skynet
Nem akarok elkeseríteni senkit,de tekintettel arra hogy ugyanaz a grafmotor,ugyanaz szinte minden csak kis látványvilágcsiszolás van meg pár új pálya,nos a cheatek már régesrégesrég készvannak, pár dolgot változtatnak a COD MW2 cheatjein és készis a COD BO-hoz az új cheatkészlet....
Szerencsére ugyebár majd lehet banolgatni,kickelgetni,viszont nem tudom hogy a kedves szervertulajok hogy tudják majd ellenõrizni ki mennyire csal. Az aimosokat könnyû kiszúrni akár egy visszajátszából. Viszont a VH-sokat akik ésszel használják a csalásukat és nem olyan hülyék hogy mindig mindenkit falon kövessenek le,gyk kiszúrhatatlanok....A kiszúrás esélyét anno növelte a Punkbuster amivel lehetett képeket csináltatni a játékosokról...Nem tudom milyen lehetõségei vannak a STEAM védelmének,de van egy olyan szomorú gyanúm az MW2-bõl kiindulva hogy a PB-hez képest harmatgyenge és nagyonkarcsú....
Frank99
hát igen...

Szerintem elõbb kész lesz a csalás, mint maga a játék:)
elitehun
Ja bocs ha cheat-rõl beszéltél akkor jogos volt a kiakadásod XD
Frank99
a ded serverrel, vagy a cheaterrel?

szabii98
:S
Remélem nem találkozok 1el sem...

A név lefoglalva:
Partyarcz

I met God. She's black

Frank99
ettõl tartok, hogy a hackerek élezik a pénztárcájukat az ÚJ cheatek eledására, és lámáék erre vevõk lesznek.

ELÕBB lesznek vevõk a cheatre, mint az MW2 esetén....
köszönhetõ a hipe-nek....

talán majd a ded-serverek....

elitehun
Bazdmeg neked semmi sem jó?
lolSL
inkább ez lenne mert ebbõl ki lehet lépni, de a hardcore aimbotos csalók meg özönleni fognak :/

Fpocok
Hála az égnek PCn ilyen nem lesz.

Végtelen lõszer, 20 méteres ugrások. Parádés...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Smithwarden
Na jol lattam en, ViziPocok. <#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Hmm... gyors volt...

http://www.youtube.com/v/rtx6QAF6Rb0?fs

Smith:

egyik-egyik érdekelne. de lehet mind2. attól függ miben tudunk meg egyezni! rajtad múlik!

Smithwarden
Ez micsoda? Vizipocok foka jelmezben? <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Frank99
emléxem.
thx!

Kly
Én is szívesen jelentkeznék házigazdának. Érveim: Idõm, mint a tenger (februárig távol vagyok az egyetemtõl), nem vagyok rossz angolból, valamint képben vagyok az eddigi részekkel kapcsolatban (CoD 2 óta) és van egy kis rutinom már FPS játékok terén.
Bár mondjuk Frank-kel én is kiegyeznék házigazdának, egy-két kisebb affértól eltekintve nagyon jól vezette a MW2 topikot. +1

Scientia potentia est.

Fpocok
Köszönöm!

Frank99
igazad van!

Mert nem vágtad körbe rendesen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Skynet
Bocs,nem személyes, csak felesleges hogy vitatopik legyen.
Egyébiránt a wareztörölgetéssel egyetértek.
Frank99
persze, mert a játék halálán van köszönhetõ az itt várt játéknak, az eltelt idõnek, meg a sok tetves csalónak....
meg persze miattam sem jönnek, ez egyértelmû.

attiGT
Van meg egy bõ hetem összeszedni a pénzt a játékra :)
Valakinek nincs szüksége egy kifogástalan állapotban lévõ MW2re vagy BC2re?

hyjal
frank nagyon jó házigazda lenne,HA nem csak az õ véleménye lenne a helyes és ha nem cheaterezné le a másikat úgy hogy még nem játszott vele csak a screenshotot látta.
ha ezen változtat elsõ osztályú házigazda lesz<#awink>

Frank99
az ekkora :-)))
pixelben.

hyjal
inkább csináltass egyet a logómûhelyben,szívesen megcsinálják és igényes munkák vannak.

Fpocok
SRY az offért. De miért ilyen kicsiben látom a táblámat? 120*20 asat csináltam.

Fpocok
Hát. A videóban bemegy a beállításokhoz, és ott konkrétan le vannak írva. Viszont valahol egy-kettõt másként írnak. Nem tudom. A videó az nem fake szerintem.

hyjal
ez az egyik amire én gondoltam...

Frank99
Skynet?

Thx. tõled ez dícséret.

Skynet
-1 Frank, MW2 önkényeskedõ hsztörölgetéseibõl kiindulva egy nagy francot (bocs de nemkell a vita,nekem is törölted anno hsz-emet feleslegesen,semmi értelme hogy megint 4-5 ember lakja a topikot, aki pedig ellenvéleménnyel van az kapásból törölgetést kap)....

+1 Gabe18, vagy Pocok aki vállalja és több pontja van! :)
Kly
Ezek megbízható forrásból vannak? (Nem láttam a videót, mielõtt eltávolították volna.) Csak azért kérdezem, mert CoD wikin a perkek listája hiányos/itt-ott eltér.

Scientia potentia est.

+1 Frank
hyjal
frank99 +
bár voltak némi gondok az mw2 topicban még a legelején a munkájával,de jól vitte a témát.