11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3621 Holnap game show meg is veszem szerintem:) -
#3620 irtak, laggosak a szerverek, mit írjanak még?
az egész single részt meg már kibeszélték ezelőtt egy héttel. -
#3619 nekem egy órája jött meg las keszthely city :-) -
simonl #3618 Srácok sokáig kell olvasnom még, hogy kihez mikor ért a futár?
Már a komplett mai menetlevelüket megírhatnám b+.
A játékról várunk információt...hozzászólásokat....véleményeket.
Bocsi a kirohanásért!
-
#3617 reméljük. -
#3616 A multi azért laggos elvileg mert a steam szerverek túlterheltek a singel meg sztem csak simán bugos. de gondolom majd javitják -
#3615 Nah ide ért az ipon futár.
Remélem estére összeszedi magát a multi. -
#3614 ua, ez is steam-es ettől féltem.
naná hogy nem fogom megvenni. -
voodoo98 #3613 (Nem tudom volt-e már, nem találtam)
LAN van benne? -
Neoncsoves #3612 nagyobb fail mint az iwnet? :DDDd -
BUKSAGe #3611 És a single része miert lagolna? Tudtommal nincs köze a net kapcsolathoz, vagy a gépetek lagol? -
csuripi #3610 Akkor mivel van a baj Te hozzáértő?
-
#3609 aszem 10es szintol lehet feloldani, addig nem tudsz oda belepi sem. Azert nem talalod. -
#3608 De nekem a SP is laggol:S -
ricsa008 #3607 háh ... ez van ha mindenki a multit várja :D -
#3606 Nagyon laggos a multi. -
BUKSAGe #3605 Most értem haza a melóból, 3-4 között hozza a futár, valami rövid, tömör infot tudtok adni, hogy mi a jelenlegi helyzet? Beleolvasgattam a kommentbe, de jött vagy 100+, amit nincs türelmem végigrágni. -
#3604 Nem a játékkal van a baj, úgy szeretem a hozzánem értő emberek véleményét... :D:D -
#3603 Ja, okok. Amúgy nem kell emiatt idegeskedned. Úgyis egyenlőre játszhatatlan... -
#3602 Sajnos nem tudom megmondani neked most, mert még nem jött futár -
#3601 Köszi, és hol találom? Kerestem de nem leltem:) -
#3600 Igen van benne. -
#3599 Valaki tud válasszal szolgálni a #3579-re? -
#3598 Na lássuk! :)
Amiket olvastam itt.. már előre félek. -
#3597 nyugi, jó lesz. vagy ha szar lesz, az nem ezért lesz. -
Árnyvadász #3596 Ez a multis dolog az America's Army 3-ra emlékeztet. Ott volt ilyen botrány szar. Ki is rúgták a fejlesztőket. Nem a Steam volt a ludas ott. Egyszerűen pár hét kellett, mire az új csapat megcsinálta normálisra. Már kérdés, hogy a játék egy kalap szar, igaz ingyenes is. -
#3595 Pocok
[HUN] JCSR - kgb. Official Call of duty:Black Ops public Ranked Server
már van neve. -
#3594 Ja, okok, Köszi. -
Lbaxta #3593 hogyez nekem ritkán jön össsze :D -
Árnyvadász #3592 Mert p2p volt. -
Lbaxta #3591 thx
-
Gabe18 #3590 Nem tudom, eddig a single vagy az offline zombi része nem volt olyan iszonyat lagg. Igy nem látok jelentős különbséget offline vagy online steam között.
Viszont multiban már xar, laggos a menü is, a szerverkerső meg döglődik, másfél perc alatt 300 szervert bírt belistázni. Rányomok a Join-ra azt vagy hatodjára vette be. -
#3589 Segítek:
-
Lbaxta #3588 <object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xJhfBPfG4f0?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xJhfBPfG4f0?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object> -
#3587 Hát ez baromi biztató, ha mindenki ennyire szidja. Az MW 2 teljesen játszható volt már 1. nap is. -
csuripi #3586 Hát nekem connect ip-vel nem, csatizik.
Eddig ez a játék 1 nagy rakás szar.
-
Arti #3585 Iszonyat laggos a game. Amikor belépek egy szeróra és választanék fegyvert akkor pl alig tudom kiválasztani ugy szaggat, aztán 5-6mp és jó minden. De a szerverek akkor is laggolnak. -
#3584 csak dx9-ben tud futni, nincs benne dx10 vagy dx11 -
#3583 Azt be lehet állítani hogy DX9 be fusson a game? -
#3582 BO fixes & tweaks