Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Azok mind easyn vagy regularon tolják, akik 4 órát mondanak 😄 Mondjuk én is regularon vittem ki, meg elkezdtem nyáron hardon az acsik miatt, de azóta sincs kedvem folytatni.

Azért az MW2-rõl is akik sírnak hogy milyen rövid, meg õk végigszaladtak rajta, megnézném melyik fokozaton játszották végig.
Mert Veteránon azt se viszed végig 4 óra alatt szerintem. Persze normalon (vagy mi a neve a 2. fokozatnak) az utca közepérõl ledarálva az embereket lehet benne haladni jól.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
A 10 óránál felnevettem <#nevetes2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

koder
Ok.xD

Rayden02
7,8 óra!bocs,lemaradt a vesszõcske!<#vigyor5>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Nem akarom elkiabálni,de az MW2-nél sokkal jobbnak tûnik,meg ha már a single is legalább 78 órás lesz,már megérte,persze még sok minden szóba jöhet,amivel lefogják húzni!Csak könyörgöm,ne 4 órás játékot kapjunk!
amúgy nekem a multi másodlagos,ez miatt sem vettem meg az MW2-õt!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

csuszi
banano...valaki ragassza le a száját.

MJ rulz Pink Team The Only One

hyjal
nem arra a bizonyos samurai-ra gondoltam😄
akkor az elveszett bárány visszatér, mr.salvia<#hehe>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Boron Power
Ne samuraiozz teeeee 😊 Ne fesd az ördögöt a falra.

hyjal
nanebassz😄 a last samurai visszatér 😄
üdv papám<#mf1><#nezze>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

TDC Geronimo
Jó az a 10 6-nak is:p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Márpedig itt a multi a lényeg. Jó esetben kapsz egy izgalmas, változatos, pörgõs single részt, de az max 10 óra alatt kijátszható (és akkor lehet túloztam). A teljesen kötött, scriptelt megoldások miatt az ujrajátszási faktor minimális.
A multi része lesz az ami miatt ott ragadsz elõtte hónapokra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
megérné a pénzét szerintetek?? a multi az vonz,pár hónapig lekötõs,de ha szar a single,akkor gyakorlatilag vettem egy multi gémet több ezerért...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

koder
Eh jeanklód..én is visszatérek akkor már és megveszem ezt a cuccot xD

szabii98
😄

I met God. She's black

Rayden02
Még pontosabban: 1 hét,2 nap,és 13 óra.<#alien>

szabii98
November 9

I met God. She's black

bakkerman
mikor jön a gém skaccerok? futni fog am maxon?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
csak az elsõ pár hétben biztos nem fog senki se unranked serverekre menni, ráér azt késõbb is bérelni.

Fpocok
Remek.
És isten áldja, hogy le lehet tiltani bizonyos fegyvereket. BC2ben nagyon zavaró volt a gusztávozok meg m60al 4x zoommal rohangálók.

hyjal
persze,a JCSR fog bérelni egy pub servert.ha meglesznek az adatok majd be fogom írni.

Skynet
Lméletileg mi fogunk (Ojjektum klán 😄 )
Eleinte még laza szabályzással (GL és autocsipák tilva,kb minden más on), aztán ráállunk CB szintû szabályokra,tehát minden szar tiltva lesz ami rontja a normális játékélményt.😊

OMEGA RED:
Értem,tehát én pl szarkeverõ vagyok amiért a COD6 topikban a GL-es idiótákról és a töméntelen mennyiségû cheaterrõl leírtam a véleményem, és hozzátettem (úgy hogy addig a színeredeti COD_al játszottam), hogy a warez változatban legalább lehet az ilyeneket kickelni..😊
Fpocok
Vannak olyanok, akik bérelni fognak szervert? Majd érdemes lesz kirakni azokat, ahol sok a magyar.

mNzJean
"most már a tkömnek sem hiányozna ennek a bandának a rendszabályozása...."

Látod nekünk meg a te rendszabályozásod nem hiányzik, jól elvagyunk mi pótapuka nélkül is , aki meg <#kocsog> az meg majd kapja a háromszögét azt jószerencsét, nem kell túllihegni ezt a házigazda kérdést . Ha hatalomra vágysz azt ne itt keresgéld.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hyjal
dehogy,csak õk fújják fel.
Frank nem akar házigazda lenni,de mégis minden hozzászólásával arról ír.
A kis barátja meg nem bírja elfogadni hogy nem a "fõnöke" lett a hg.<#hehe><#ravasz1>

😊

Fpocok
Te jó ég! Emiatt mindig ekkora balhék vannak?

Engem csak a warezolás és a trollkodás zavar. LOL forumon olyan trollok vannak... van akinek egybõl troll a neve 😄

Nemértem akkor most valaki h szedheti le? meg h-h nem steamen szedi?
elitehun
"csak a xarkeverõk nem kedvelték! és most kapnak az alkalmon. "

Igaz
elitehun
Mért nem linkelted :S
csak a xarkeverõk nem kedvelték! és most kapnak az alkalmon.

Pocokkal semmi bajom egyébként nem is ismerem... ezért állok ki olyan mellett akit ismerek! jah Pocok remélem nem leszel olyan HG aki befolyásolható, nem fogsz kivételezni, azt meg õszintén remélem, hogy nem leszel elfogult! sok sikert és jó munkásságot kívánok!

http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-1.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-2.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-3.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-4.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-5.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-8.png
http://i253.photobucket.com/albums/hh65/conchero/conchero-9.png

edit: from cs.rin.ru forum
BEAST
Általában, ha nincs mondanivalóm akkor nem beszélek... vagy csak olvasni nem szabad a topicot?
MW2 topicba is kb így jártam. Gondoltam ha szeretné csinálni Fpocok akkor megérdemli az esélyt. Viszont amit a szavazás óta mûvelsz csak azt erõsíti meg, hogy ez volt a helyes döntés. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Moslékos dézsa
kenny te vagy az. szerintem legyen Schrank a házigazda Õ nem elfogult meg utálja a Cod-os kis köcsögöket .<#nezze>

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

csuszi
szerinted csak te vagy az egyetlen öregebb is? szerinted te fel tudsz húzni? szerintem még ember nem húzott fel mióta járok erre az oldalra - ha kapnék még 100 felkiáltójelet meghatna?
nem én papolok itt csalásról, hívásról. eleganciáról hallottál e már? már ahogy az embereknek illik a vereséget elfogadni, mert ez az én nem igazán mondom de és akkor egy kicsit azért csak célozgatsz nagyon tré.
a kurva élet nem azért jelent itt meg mert hívták, hanem mert a többség reaD only, ez gondolom eszedbe se jutott...

elixir: stílus maga az ember. tied ez? nyomorék?

halgass mar el bazdmeg, senki nem kivancsi rad, nyomorek vagy. hanyszor mondod meg hogy nem erdekel es lezartad a temat? te es a 40+ eleteved. hiheto, ha meg igaz akkor ezzel a felfogassal es stilussal egyedi vagy

Frank99
közel sem buszokkal, de a zemberek jó része elõtte nemigazán járt itt, csak azért ugrott be, pár órán belül.

De ez volt az utolsó hozzászólásom ezzel kapcsolatban, mielõtt annyira felhúználak, hogy kapsz még egy olyan kis sárga felkiáltójelet...
most már a tkömnek sem hiányozna ennek a bandának a rendszabályozása....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szabii98
Engem speciel nem õ hívott, hanem már a topic eleje óta láttam hogy ittvan, és gondoltam ért hozzá, téged meg nemismerlek.Õt se, de mégis sokat tud már most a játékról.

Igaz, hogy rengetegen jöttek az elsõ és utolsó hozzászólásukkal ide, de mégis lehet majd másik HG-t választani, ha Fpocok "diktatúrája" nem mûködik.

I met God. She's black

csuszi
az az irgalmatlan tömeg az mind egy klán, topiclakók. szedsz gyógyszert az üldözési mániádra?
te tényleg azt hiszed hogy azért kaptál ki mert szervezetten buszokkal hordták ide a szavazókat? nem azért mert a cod6-os topiclakók nem kedvelték a módszereid?

Frank99
hagyd a fenébe, én is olvastam a szembetûnõ commentjét, de nem akartam válaszolni, azért írok neked, hogy ne indítsunk flamet!

tegnap egyértelmûen látszott, hogy pár órán belül "tömegek" jöttek, csak azért, hogy savazzanak. És ezek szinte minden a másik oldalra szavaztak, ez a nem véletlen...

meg lehet nézni.

ennyi, de lezártam a témát, legyen a házigizda, aki akar.
Játszunk majd Omega Red, és kész!
<#integet2>

szabii98
Pocok, ugye arra számítasz, hogy mivel csak November 4-én lesz meg az 1 éved, ezért nagy valószínûséggel akkor kapod meg a HG(Házigazda) jogot.

I met God. She's black

csuszi
ombudsmanhoz

csuszi
ombudsmannhoz, választási bizottsághoz, ügyészséghez nem akarsz fordulni?

1. nem hívott.
2. a köv. választáson is ugyanez lenne az eredmény.
3. hogy zárod ki hogy legközelebb ne hívjon senkit? lakóhelyhez, útlevélhez vagy adószámhoz kötöd a szavazati jogot?

Csak azt tudod, hogy "sõt ha kellet volna hívtam volna még 30 embert szavazni" ezzel elárultad, hogy csaláson alapult az egész szavazás! ilyen alapon én is hívhattam volna embereket szavazni... Szerintem újra is kéne indítani a szavazást vagy érvényteleníteni azokat akik csak akkor azt az egy hsz-t írták amiben szavaztak. hisz azok csak beugrottak szavazni kérésre...

Frank99
Örülök én is, több idõm marad -abból a kevésbõl- a játékra.

mNzJean
Én örülök ,hogy Pocok lett a házigazda sõt ha kellet volna hívtam volna még 30 embert szavazni . Nem kell ide a diktatura , meg az állandó törölgetés , ha valaki nagyon tahó majd leoltjuk úgy ,hogy magától kotródik el . Egy befeszült házigazda a játék megjelenése után 3-4 hónappal leírná a topicot . A warez mehet a levesbe , meg a szélsõséges megnyilvánulások is de hagyni kell néha picit az off témákat is meg a flémet mert attól pörög a topic és akakul ki egy jó kis közösség . Lsd. Battlefield topic 17733 hsz.

Végezetül annyit ,hogy az SG a játékosok fóruma és nem az aktuális házigazdáé .

Frank99
sztem jobban is tetted, mint leendõ házigazda!

<#worship>

mNzJean
Csuszi <#felkialtas>

<#nyes>