11248
  • gallardo
    nekem is ugyanez volt, leállítottam a letöltést és rámentem a dvd-nél hogy reinstall és már rakta is normálisan.
  • Puhos
    Sikerült!
  • csuszi
    unranked-en szerintem lesz cfg, mod, minden...látszik a szerver admin felületén, csak ranked-nél szürke.
  • Puhos
    Sziasztok!

Segítsen valaki, mert nem tudom telepíteni. A steam már fent van a gépen a MW2-vel együtt. Elindítom a telepítést a kód beírása után a netről akarja leszedni, és nem a dvd-ről telepíteni. Hogy kell hogy a dvd-ről telepítse?
    Köszi!
  • barcames
    én már telepítem:D
  • BUKSAGe
    Combat Training( botok ellen ) alatt megszerzett XP meg dolgok megegyeznek azokkal, amit ranked/nem ranked/wager/egyeb mas jatekosok elleni serveren szerzek meg?
  • Rage47
    én már ennyinek is örülök az IWnet után, ott semmit nem lehetett állítani:D
  • Maxtreme
    Hát én úgy is előbb az sp-nek állok neki, a multi csak utána. Addig remélhetőleg javítják az "apró" hibákat :)
  • elitehun
    Egyik haverom irta hogy neki is törölték a SIngel mentéseit ezek szerint a multi mentését is . készül itt valami :D
  • AkAfinucsi
    kb.
  • Baxo
    nem szar, csak csinálni kell szervert és csináltam is müxik haver feltudott csatizni botok ellen tudunk játszani, csak vmiért nem a neve szerepel hanem ő is soldier xyz és nem is tudja átirni a nevét...

Másik dolog h. itt vagyok koliban játszanék multit, de szervereket nem listázza ki csak kiírja h. hány darabot talál frissitéskor. Itt a külső routerek miatt nem tudunk játszani mert amit a játék használ azt a portot letiltották és kellene valami progi amivel ki lehetne kerülni a routereket! Tudja vki h. hogyan lehet ezt megvalósítani?
  • Maxtreme
    Ha még 25x megkérdezed akkor sem...
  • GazCamp3r
    játszik valaki black ops-t 1 magos procival?
  • Gaben17
    Remek,8-as voltam,kiléptem...majd vissza és 1es vagyok
    Patchet azonnal
    Ez így tényleg kb játszhatatlan.
    Akinek még nem jött meg nem kell izgulni,csak megkíméli magát az idegességtől.
  • Maxtreme
    Ehh jogos, elírtam. Tényleg nem User Account Control :D
  • Maxtreme
    Az előbb írtuk hogy a gamestoptól, ahol egészen máig 9500 volt... A banner alá is ki volt írva. Az hogy Te nem vetted észre, az már nem az én gondom :)
  • elitehun
    Ja
    am az vac NEM uac mint a windows 7-ben :P
  • Maxtreme
    az a baj hogy az mw2ben az uac mint oylan, szarul müxik, ennyi. :)
    Ott van pl a team fortress 2. Azzal is nyomtam jó darabig, ott 1 csalóval sem találkoztam, pedig az alatt is uac megy (és piszok sokan játszanak vele)
    Szal rosszul fogalmaztam, az mw2 alatt müxik SZARUL.
  • elitehun
    én nem a multiról beszéltem ^^
  • csuszi
    a legjobb anticheat még mindig az admin jelenlét, és az is marad. ha nézi, figyel, kulcsokat bannol, akkor nem lesz gáz. minden progi halottnak a csók, az ember ami megoldja a csalás kérdését.
  • AkAfinucsi
    Én se tudok serverre csatlakozni csak forog körbe az a sz.r :(
  • GazCamp3r
    játszik valaki black ops-ot 1 magos procival?
  • csuszi
    maradjunk annyiban, hogy az összes eddigi cod közül az 5 kapta a legtöbb patchet, a legtöbb odafigyelést utólag, a legkorrektebb support-ot. ez biztató.

aki taktikát keres az első nap örjöngő pubban, az téved:)
    pár nap, pár hét és lehet menni sd hg ctf ezni akár spanokkal, akár party-ban, akár war-ra, akár klánnal. és ott lesz taktika.

az egyetlen kérdés, hogy az unranked szervereken mit lehet állítani, mert a ranked-en egyelőre semmit szinte, név, kick, ban, temp ban, és hogy melyik map milyen módban fusson, üzenetek, admin beírás - ennyi.
  • elitehun
    Csak nálam nem tud a steam csatlakozni a steam serverekre? igy a barátaimat se látom stb
  • mmovar
    nem tudom te honnan rendelted. de én 3-4 helyen néztem körbe természetesen 1-2héttel ezelőtt. és ahol kint volt pl: call of duty black ops 13000ft mellette előrendeléssel 11000 és pl ingyen posta. ez most csak egy példa volt.
  • elitehun
    Bakker a VAC egyáltalán nem szar. nem szarabb mint a többi anticheat progi mivel a specko hack-ek ellen egyik se tud mit tenni
  • Maxtreme
    tényleg ebben a steames (szar) védelmen kívül van valami anticheat progi?
  • elitehun
    Éééééééés a bugokat tudják patchelni :D
  • ReTeK
    Prestige 15-ös embert arany cuccokkal látott már valaki ?
    mw2 se bírta egy pár napnál tovább és jöttek a fullos faszagyerekek
  • Rage47
    szal bugos a játék
  • elitehun
    Hát ha a visszaigazolásban is 9500 van akkor tényleg nem változtathatják már meg.
  • AkAfinucsi
    ámen. :D:D
  • Maxtreme
    Áruld már el nekem hogy ezt hol írták az oldalon? :)

Neoncsoves: Aham, én is erre gondolok. max ha mégis, akkor nem veszem át. Ennyi.
  • Cefre
    Hello

Elkezdem játszami a singlet és 1 perc után kidobál a steam .nem tudjátok mi lehet a baj?
  • evereal
    akkor ma tényleg kijött a black ops??? ANnyira várom már:D:D:D:D:D:D

Remélem lesz olyan változatos, mint a cod mw2, mert azt nagyon jól eltalálták. egy hangyányit rövid volt, de ezekből a mp a lényeg, nem az sp.meg abban van a lóvé:)

Remélem megint lesz havas-hegymászós pálya, az volt talán az egyik legjobb:):)
  • kopaszqtya
    na mi ez steambe no connection?? wtf
  • Rage47
    gameservers.com:
    It is not to do with PC specs or server configuration there would appear to be a bug in the game that is causing graphical lag spikes to a specific people. The developers have been made aware of this bug and they are looking into it.
  • mmovar
    mit aggódtok? az, hogy felment az ára az természetes. hisz akciós volt előrendelőknek. 9.-től nincs akció...
  • Prince23
    Na szarakszik a steam. lehet most jön a fix?
  • Neoncsoves
    nana! ha visszaigazolási emailben is az van és azon az összegen rendelted akkor annyiért kell kivinniük, utólag ők sem mondhatják már hogy, sry...