11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3741 nekem is ugyanez volt, leállítottam a letöltést és rámentem a dvd-nél hogy reinstall és már rakta is normálisan. -
Puhos #3740 Sikerült! -
#3739 unranked-en szerintem lesz cfg, mod, minden...látszik a szerver admin felületén, csak ranked-nél szürke. -
Puhos #3738 Sziasztok!
Segítsen valaki, mert nem tudom telepíteni. A steam már fent van a gépen a MW2-vel együtt. Elindítom a telepítést a kód beírása után a netről akarja leszedni, és nem a dvd-ről telepíteni. Hogy kell hogy a dvd-ről telepítse?
Köszi! -
barcames #3737 én már telepítem:D -
BUKSAGe #3736 Combat Training( botok ellen ) alatt megszerzett XP meg dolgok megegyeznek azokkal, amit ranked/nem ranked/wager/egyeb mas jatekosok elleni serveren szerzek meg? -
#3735 én már ennyinek is örülök az IWnet után, ott semmit nem lehetett állítani:D -
#3734 Hát én úgy is előbb az sp-nek állok neki, a multi csak utána. Addig remélhetőleg javítják az "apró" hibákat :) -
#3733 Egyik haverom irta hogy neki is törölték a SIngel mentéseit ezek szerint a multi mentését is . készül itt valami :D -
#3732 kb. -
Baxo #3731 nem szar, csak csinálni kell szervert és csináltam is müxik haver feltudott csatizni botok ellen tudunk játszani, csak vmiért nem a neve szerepel hanem ő is soldier xyz és nem is tudja átirni a nevét...
Másik dolog h. itt vagyok koliban játszanék multit, de szervereket nem listázza ki csak kiírja h. hány darabot talál frissitéskor. Itt a külső routerek miatt nem tudunk játszani mert amit a játék használ azt a portot letiltották és kellene valami progi amivel ki lehetne kerülni a routereket! Tudja vki h. hogyan lehet ezt megvalósítani? -
#3730 Ha még 25x megkérdezed akkor sem... -
GazCamp3r #3729 játszik valaki black ops-t 1 magos procival? -
#3728 Remek,8-as voltam,kiléptem...majd vissza és 1es vagyok
Patchet azonnal
Ez így tényleg kb játszhatatlan.
Akinek még nem jött meg nem kell izgulni,csak megkíméli magát az idegességtől. -
#3727 Ehh jogos, elírtam. Tényleg nem User Account Control :D -
#3726 Az előbb írtuk hogy a gamestoptól, ahol egészen máig 9500 volt... A banner alá is ki volt írva. Az hogy Te nem vetted észre, az már nem az én gondom :) -
#3725 Ja
am az vac NEM uac mint a windows 7-ben :P -
#3724 az a baj hogy az mw2ben az uac mint oylan, szarul müxik, ennyi. :)
Ott van pl a team fortress 2. Azzal is nyomtam jó darabig, ott 1 csalóval sem találkoztam, pedig az alatt is uac megy (és piszok sokan játszanak vele)
Szal rosszul fogalmaztam, az mw2 alatt müxik SZARUL. -
#3723 én nem a multiról beszéltem ^^ -
#3722 a legjobb anticheat még mindig az admin jelenlét, és az is marad. ha nézi, figyel, kulcsokat bannol, akkor nem lesz gáz. minden progi halottnak a csók, az ember ami megoldja a csalás kérdését. -
#3721 Én se tudok serverre csatlakozni csak forog körbe az a sz.r :( -
GazCamp3r #3720 játszik valaki black ops-ot 1 magos procival? -
#3719 maradjunk annyiban, hogy az összes eddigi cod közül az 5 kapta a legtöbb patchet, a legtöbb odafigyelést utólag, a legkorrektebb support-ot. ez biztató.
aki taktikát keres az első nap örjöngő pubban, az téved:)
pár nap, pár hét és lehet menni sd hg ctf ezni akár spanokkal, akár party-ban, akár war-ra, akár klánnal. és ott lesz taktika.
az egyetlen kérdés, hogy az unranked szervereken mit lehet állítani, mert a ranked-en egyelőre semmit szinte, név, kick, ban, temp ban, és hogy melyik map milyen módban fusson, üzenetek, admin beírás - ennyi. -
#3718 Csak nálam nem tud a steam csatlakozni a steam serverekre? igy a barátaimat se látom stb -
#3717 nem tudom te honnan rendelted. de én 3-4 helyen néztem körbe természetesen 1-2héttel ezelőtt. és ahol kint volt pl: call of duty black ops 13000ft mellette előrendeléssel 11000 és pl ingyen posta. ez most csak egy példa volt. -
#3716 Bakker a VAC egyáltalán nem szar. nem szarabb mint a többi anticheat progi mivel a specko hack-ek ellen egyik se tud mit tenni -
#3715 tényleg ebben a steames (szar) védelmen kívül van valami anticheat progi? -
#3714 Éééééééés a bugokat tudják patchelni :D
-
#3713 Prestige 15-ös embert arany cuccokkal látott már valaki ?
mw2 se bírta egy pár napnál tovább és jöttek a fullos faszagyerekek -
#3712 szal bugos a játék -
#3711 Hát ha a visszaigazolásban is 9500 van akkor tényleg nem változtathatják már meg. -
#3710 ámen. :D:D -
#3709 Áruld már el nekem hogy ezt hol írták az oldalon? :)
Neoncsoves: Aham, én is erre gondolok. max ha mégis, akkor nem veszem át. Ennyi. -
Cefre #3708 Hello
Elkezdem játszami a singlet és 1 perc után kidobál a steam .nem tudjátok mi lehet a baj? -
#3707 akkor ma tényleg kijött a black ops??? ANnyira várom már:D:D:D:D:D:D
Remélem lesz olyan változatos, mint a cod mw2, mert azt nagyon jól eltalálták. egy hangyányit rövid volt, de ezekből a mp a lényeg, nem az sp.meg abban van a lóvé:)
Remélem megint lesz havas-hegymászós pálya, az volt talán az egyik legjobb:):) -
kopaszqtya #3706 na mi ez steambe no connection?? wtf -
#3705 gameservers.com:
It is not to do with PC specs or server configuration there would appear to be a bug in the game that is causing graphical lag spikes to a specific people. The developers have been made aware of this bug and they are looking into it. -
#3704 mit aggódtok? az, hogy felment az ára az természetes. hisz akciós volt előrendelőknek. 9.-től nincs akció... -
#3703 Na szarakszik a steam. lehet most jön a fix? -
Neoncsoves #3702 nana! ha visszaigazolási emailben is az van és azon az összegen rendelted akkor annyiért kell kivinniük, utólag ők sem mondhatják már hogy, sry...