Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
kell a ház felett gránátdobálás..

Arab money

Fpocok
Berakom spoiler mögé. ELSÕ 3 percet ne nézze meg senki. Utána zombulás, de ez is kicsit spoileres
NAGYON SPOILERES DE TÉNYLEG!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/user/Mr1stinLine#p/u/2/fa1-nJgqGu8

Parasite Eve 2, best game EVER!

pls elküldenéd privátba érdekelne a zombie gameplay

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Fpocok
Hmm izé... olyan videót találtam, hogy nem merem belinkelni. Videó elsõ 3 percében a singleplayer vége van... ezt átugrottam. 3. perctõl viszont HD zombi gameplay... kibaxottul spoileres videó...

Fpocok
GET TO DA CHOPPA!

bigapó
Van aki megcsinálja ennyi vagy kevesebb idõ alatt is hard-on, de annak sincs sok értelme, mert ez nem 100-es síkfutás, aki hamarabb csinálja az nyer...

Személy szerint 3-szor vittem végig, egyszer normal-on, aztán az Intel-eket szedtem össze szintén normal-on és a végén Hard-on, hogy meglegyen minden achie 😊
Ha ez is ilyen lesz, akkor legalább ennyiszer "magamévá teszem" 😄
De persze a multit jobban várom..ejj, már csak 9 nap....kb 😊

The Matrix has you...

Muttley
Azt én május környékén vittem végig Veteranon 1-2 helyen sûrû anyázások közepette 😉
Az enemy intel-ekbõl meg még 10 db hiányzik.

Just do it :)

bigapó
most már zavvi-n is 35 font, még jó, hogy korábban megrendeltem.

The Matrix has you...

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Rayden02
Am,meg látom hogy már nincs is meg a videó,szval....
errõl ennyit!<#nemtudom><#hehe>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Na akkor én már el sem indítom!<#lama>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

FSpofon
Na most single playert mutat, úgyhogy kikapcsoltam.

Arab money

DarkSector
jah.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
Ne dõlj be ennek az fbi-os kamu dumának, csak tölti az acti a híreket hogy mindenhol black ops legyen. Ha kiszivárgott volna vmi párhete amikor mondták, az nem kerülte volna el az internetet :😊
Az arc megvette, vele semmit nem lehet csinálni (persze streamet le lehet lõni copyright blablával), legfeljebb majd megdádázzák a boltot ahol korán kinyitották a dobozokat.

Arab money

DarkSector
ha jól értettem ki is van írva hogy vizsgálják a "videót".

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ezt senki nem fogja magára venni, mert a szomszéd idióta, a másik szomszéd még nem biztos hogy az.
az fbi is ráállt a dologra annyira komolyan vették, ez a srác se fog többet live-ozni.
de ahogy látok már lekapcsolta vagy lekapcsoltatták vele.

FSpofon
Elviselhetetlenné teszi a jövõ hetet ez a stream =]

Arab money

Kicsit nem normális a csávó, de így legalább hivatkozhat a beszámíthatatlanságra ha az FBI lekapcsolja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A 4. zombi megölte...
Biztos erõs zombik ezek.

Fpocok
LOL, igazam lett 😄

Fpocok
Na elvileg most zombizik, bár amekkora noob, nem biztos 😄

Sebaj, lényeg hogy kezedben az áhított csoda! (két hét múlva meg majd lehet mondani hogy "ezért a ....ért mentem én éjszaka megvenni..."

Napszemüvegben nem annyira...<#whatever>
Inkább nekem az az érdekes hogy látja be az ekkora képet fél méterrõl.

FSpofon
nem bíznék benne hogy a steamen zökkenõmentesen menni fog az aktiválás olyan korán 😄

Arab money

Na már éjféltõl kinyitnak hogy 0 óra 1 perckor megvehesd.

hyjal
<#mf1>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Köszönöm!

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Fpocok
Ez most lehet hülye kérdés, de nem egészségtelen egy ekkora TVt ilyen közelrõl nézni?

FSpofon
"Az elõrendelés ingyenes, csak átvételkor kell a termék árát kifizetni. Az elõrendelt termékekre is akciós házhozszállítási árak vonatkoznak, melyek a következõek:
0 - 4999Ft - 813Ft
4999Ft - 6999Ft - 448Ft
6999Ft - 9999Ft - 250Ft
9999Ft felett - ingyenes
(bruttó összegek)
Amennyiben könyveken vagy játékokon kívül mást is tartalmaz a kosár, úgy az eredeti, kedvezményes szállítási költség, a 2500Ft érvényes."

Arab money

tudom de én azt kérdeztem

Fpocok
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2106]INNEN jobban megéri[/url] Ingyenes házhozszállítás!

mNzJean
<#wilting>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Egyedül szaladgál a tök üres pályán és a falat csapkodja késsel, meg ugrál egy helybe ahol nyilvánvalóan nem lehet felugrani sehova. Jaj nekem...

Hi all! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha ipon-on elõrendelem a játékot akkor menyni a kiszállítás összege? Elõre is kösz a választ!

Fpocok
LOL... ez az ember egy szégyen, jól lejáratja a konzolosokat 😄 😄

Biztos napszemüvegben a besötétített szobába nem látja a megfelelõ opciókat...<#hawaii>

Fpocok
Ráadásul hanggal meg arccal. Ráadásul egy noob, mert azt sem tudja, hogy kell beállítani 😄

Milyen vállalkozókedvû fiatalember streameli... Nem fél hogy elkapja a Activision rendõrség?

Fpocok
LIVESTREAM konzol módra :S

Fpocok
De nem azért mondtam...

Lunki88
Akkor én voltam a béna. <#wow1> Sokszor vért izzadtam mire elvittem egy-egy checkpointig veteránon.
Fpocok
4 óránál nem volt több veteránon. Nem egy nagy durranás. Illetve az, de csak egyszer. Az meg, hogy végig fogják a kezed... nekem nem jön be. Látványos meg minden, de csak egyszer.

Sokkal jobban szeretem a sandboxos játékokat. GTA4 pl. Vagy Borderlands... mai napig tolom coopba, pedig nem mai darab.

lolSL
tudnál róla

demó van már?
bakkerman
az MW2 single része tényleg jó volt,változatos,hangulatos pályák,de 4k-nál nem ér többet a COD single téren...megvárom milyen lesz a multija így HSZ-ek alapján,és karácsonyra lehet berendelem,a singlet meg végigtolom warezzal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Boron Power
Az összes cod megvan, és idáig csak az mw2 singlet vittem végig, mert a multija iszonyatosan szar volt (többivel ugye lehetett normálisan is játszani).

Lunki88
Hát nem tudom kinek mennyi, de nekem 11 óra volt veteránon a single. xD Kb. 2x annyi idõ volt végignyomni így mint regular szinten.
lolSL
én szeretnék még egy olyan játékot mint az mw2
az a zene, a pörgés, meg minden tökéletesen lett összevágva
elhittem hogy amerikai vagyok és megtámadták az országomat amit meg kell védeni 😄

Skynet
Mw2-t végig se vittem kb annyira meguntam a színvonaltalan elõrehaladós, elõugró szrkipthalmaz gyilkolászását..😊
Legalábbis asszem nem vittem végig (hihetetlen mély nyomokat hagyott bennem az egész)...
gömbgiliszta
szerintem meg pont jó, hogy ilyen "rövid", mert így minden perce nagyon ott van. jó, hogy nem csináltak belõle hosszabbat, csak azért, hogy hosszabb legyen. lehet a minõség rovására ment volna...

de ez itt off ugyebár, van erre megfelelõ topic

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"