11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3781 nekem már a multiba se enged belépnem. a fetching stats-nál megáll. -
#3780 Köszi,így már jó lesz! -
#3779 mi jó?
ugyan az minden -
BUKSAGe #3778 Most elgondolkoztam, csak nem hagyják így, mert PCn így mind a single mind a multi része játszhatatlan. -
#3777 #3741 -
#3776 Nem is lehet lemezről telepíteni a game-et?Mert ha nem akkor ma már nem játszom vele,nagyon lassan szedi a steam-röl! -
foxxi #3775 I"m Online! Waiting... killing enemy -
dApRo #3774 ja itt is -
#3773 Na végre megjött! -
Arti #3772 Jól látod még én sem tudtam magyar szerverre menni. Jó lenne valaki elmondaná hogyan csinálta ha sikerült már valakinek. -
#3771 Most már jó
Steam restart -
#3770 Minden szerón laggolok, így játszhatatlan. -
#3769 Remélem még kijön ma, nagyon nem örülnék ha nem... lett volna két napom suli előtt hogy játsszak, ebből egy már elment. -
dApRo #3768 jönni fog még zegre mer nem voltam itthon 12kor amikor hozta, de visszahívtam és még a mai nap folyamán kézbesíti elvileg.. -
#3767 http://www.g2play.net/store/Call-Of-Duty-Black-Ops-Steam-Key-Pre-Order.html
tegnap 10k ért volt :D -
#3766 üdv! hogyan lehet csatlakozni a magyar szerverekre mert eddig sehogyse sikerült. console-ba hiába irogattam és olyan lehetőséget se találtam hogy add server. -
#3765 Én megelégeltem a várakozást és az előbb felhívtam őket. Azt mondta, hogy hamarosan visszahív... (Gondolom szól a futárnak, igaz már letelt neki a műszak) -
#3764 Faszom az 576-ba -
#3763 Ja, szopás, végülis rosszabbra számítottam, de mire hazamegyek, asztali gépen csak jobb lesz 2 nap múlva -
#3762 egyátalán talált valaki olyan online boltot ahol olcsóbb lenne $59.99-nél? -
#3761 Így akarom én is megrendelni!! -
#3760 igen rosszul -
#3759 Sp-ben sem jobb,sőt.
Szerintem a steam működésével van a gond. -
#3758 #3705 -
#3757 emberek nem a szerverekkel van itt a baj...
private matchet nyomtunk hárman 20as pingek és ugyanaz a fagyogatás -
#3756 Steam. "Nincs kapcsolat" nagyon remélem,hogy ez jelent valamit... -
#3755 igen szerintem rosszul csináltál valamit. én beléptem steam-en login automata.. lemez betesz telepít kéri a key-t és csinálja... ennyi
-
Puhos #3754 Nekem az se segített! Letöröltem amit már letöltött, a steam-et leállítottam, majd újra kezdtem a telepítést és így sikerült. -
#3753 Urak!
Mindenkinek tölteni kell a steamnél?
nekem 3 óra..... 634 kbyte/sec....
vagy rosszul indítottam a telepítőt????
-
#3752 Nem,az külön van. -
#3751 Pfff :D
Jól jártál. Nehogy reklamálj.. -
#3750 most mindenkinek szara steam. -
#3749 576... de csak azért mert ők adtak ingyen moh bétát. De többet semmit tőlük. -
#3748 Na gyerekek ezt nem fogjátok elhinni! Ilyen a világon nincs :D Jött a futár kimentem mondta csomagot hozott itt írjam alá kezembe adta a csomagot és már ment is volna... mondom pill hozok pénzt. Azt mondja ezért nem kell fizetni így csak borravalót kapott! És nem ő a hibás hanem a csomagon minden nulla szal valamit elkurjantottak a platinumnál xD. -
#3747 Fasza. :)
Mondjuk én még nem jártam így, pedig van pár steames játékom. -
BUKSAGe #3746 Nekem perpill offlinet ir ki, es semmilyen modon nem tudok jatszani MPvel, csak nalam van ez? -
#3745 Nekem sem hozták! Te honnan rendelted? Én Konzolok Szervízétől... -
#3744 Az a steam hibája. van hogy hiába rakod be a DVD-t ő a netről akarja leszedni -
#3743 Ezek szerint még az installer sem sikerült bugmentesre? Ezek tudnak valamit ecsém :) -
#3742 Nekem még mindig nem hozták