11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3824 Mindenkinek így települt mint nekem ? vagy másoknak máshogy nézet ki ? -
Newfronter #3823 Nem szoptuk meg, nagyon jó lesz, csak kell egy kis idő, míg rendbe jön. -
Neoncsoves #3822 remélem tudtátok hogy szar az egész még úgy 1 hétig :D reméljük nem végleges -
#3821 Hol lehet fegyverre emblemat rakni? mert allitolag lehet itt mar.
EZT kipipalom de semmi mas nem tortenik, at neztem az egesz menut. -
#3820 Tény hogy vannak gondok a játékkal, de egyelőre a legnagyobb baj az hogy akad, ami talán annyira nem is meglepő. -
#3818 Lehet akkor ment egyből, de most nem -
#3817 na fél óra után kb 50 próbálkozásra elkezdte, hurrá. -
#3816 Már miért ne lehetne? #3741 -
#3815 ha meg nem is veri, de azért többet vártunk, de sztem ezt ne hangoztassuk, mert itt a VÉRCOD-osok kicsinálnak :D
Úgyis ez az ISTEN game akárki akármit mond xD :D -
#3814 Ezt sztem nagyon elcseszték.... -
#3813 Oltári nagy gáz, hogy eredeti gamet nem lehet fizikai hordozóról felinstallálni a hulladék steam miatt. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. -
Gascan #3812 Valaki más is azon a véleményen van 40 perc szingli után hogy mi ez a szar?:) ezt a MOH agyonveri :) -
igy néz ki és egy ATI HD5770 Videokártya -
#3810 Valaki aki szerver admin leírhatná hogy hogyan lehet csatlakozni. -
Gabe18 #3809 Passz... hát ha megy akkor szerintem várd ki, akármilyen lassú is, jobbat nem tudok. -
#3808 és akkor most mit csináljak ? -
#3807 öcsém mindig az eredeti játékot vásárlók szívnak, inkább töltsétek a skidrowot, az megy :D hamár megvettétek nem mind1? :D -
empie #3806 hogy a viharba lehet olyan szervert a favorithoz adni amit nem látok a keresőben? azaz addolnám a magyar szerókat. -
Gabe18 #3805 Hát géptől is függ de az szerintem már sok lesz, szerintem nekem olyan 15 perc körül volt... Max 20, de akkor abban már benne van amit a steam-ről rátöltött pluszban. -
#3804 Menyi idő volt nektek ameddig felrakta a dvdről ? mert nekem csinálja lassan 30-40perce és nagyon lassan halad ez normális ? -
#3803 Steam server foglalt kérjük próbálkozzon később.... jól kezdődik... miért is utáltam mindíg is a steamet... -
szopacska #3802 Miért laggolt a single? Nálam nem. -
#3801 Nekem is feltette, viszont most, kb. 100mbytos updatet akar még leszedni. Na az 10kbyte/sec-el jön, már amikor jön. -
Newfronter #3800 Hogy oldódott meg? Játék közben egyszer csak jó lett, vagy újraindítottad és akkor? Kicsit érdekes... -
#3799 Nekem telepitéskor a dvd-ről telepitette. perszer már csinált olyat hogy le akarta tölteni.
Am nekem már egyáltalán nem laggol a single -
Gabe18 #3798 A Skid Row már nagyon régen kész van, Sebastian Bach volt az énekes benne... -
#3797 www.g2play.net ről vett valaki steam kulcsot!??
Mert nem jött nekem meg! -
#3794 Nem lehet, hogy telepítéskor mindenkinél először letöltésbe kezd a steamen keresztül (nálam is ezt csinálta)és ez fogja le a steamet? -
#3793 a steam-el van a baj egyértelműen, offline módba semmi baja a single-nek online-ba szétfagy az is -
#3792 Szerintem nyugodjunk meg és várjuk meg a holnapot,biztos történni fog valami a javulás érdekében. -
Arti #3791 Olvass utána a neten valahol láttam hogyan kell telepiteni steam nélkül. Azért nem megy mert terhelt a steam. Haver is most rakta volna fel de nemtudja :D -
#3790 Kezdeti nehézségek után, elég jókat játszottam, ritkán belaggolt, de lehetett élvezni a játékot.
Sajnos a magyar szervereket, köztük a miénket sem találom. :( -
#3789 Nem műxik így sem,nem akarja lemezről rakni! -
#3788 Na végre elindult. -
#3787 De bazz még telepíteni sem tudom, mert még az elején lefagy az a kurva Steam!!! -
Gabe18 #3786 Ja most éppen belépni sem lehet. Hát legalább úgy tesznek mint aki dolgozik a problémán... -
#3785 mivan pocok? be pöccentél? hadjad már úgyse lehet játszani belépni sem. így hát tök mind1. tudom az elv...
-
#3784 jaja engem se már -
Lbaxta #3783 megaplatinumnakis......piderac!! -
#3782 Kurvaanyád 576!