Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
ez az elõbb játszik vele, launch naptól kezdve 00:01
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Regisztráció idõpontja: 2009. 09. 14."
Akár hogy is nézem, már megvan 1 év.
adni kell másnak is esélyt a házigazda jogokra. te már megkaptad mw2-re pl.
bár ahogy nézem, még nem vagy 1 éve itt az SG-n....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
mind1 xD
Jöhetnek az elsõ benyomások 😉
Just do it :)
Just do it :)
Bár mint mondtam én nem bántam volna ha az egész zombi kimarad, mert nem látom a CoD-hoz kötödését igazán. Ettõl függetlenül ha a többi része jó lesz, akkor nem zavar hogy van benne egy ilyen opció is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Arab money
Lehet a többség megunja pár nap alatt. Ettõl függetlenül még nem értelmetlen.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem mértem, de én legnehezebb fokozaton tuti 50 felett csináltam. nem lepõdnék meg, ha lett volna az 60-70 is.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
MJ rulz Pink Team The Only One
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#guluszem1>#guluszem1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)