11248
  • geri777
    Mindenkinek így települt mint nekem ? vagy másoknak máshogy nézet ki ?
  • Newfronter
    Nem szoptuk meg, nagyon jó lesz, csak kell egy kis idő, míg rendbe jön.
  • Neoncsoves
    remélem tudtátok hogy szar az egész még úgy 1 hétig :D reméljük nem végleges
  • Daell Drow
    Hol lehet fegyverre emblemat rakni? mert allitolag lehet itt mar.
    EZT kipipalom de semmi mas nem tortenik, at neztem az egesz menut.
  • gallardo
    Tény hogy vannak gondok a játékkal, de egyelőre a legnagyobb baj az hogy akad, ami talán annyira nem is meglepő.
  • TDC Geronimo
    Lehet akkor ment egyből, de most nem
  • TDC Geronimo
    na fél óra után kb 50 próbálkozásra elkezdte, hurrá.
  • gallardo
    Már miért ne lehetne? #3741
  • kill3r21
    ha meg nem is veri, de azért többet vártunk, de sztem ezt ne hangoztassuk, mert itt a VÉRCOD-osok kicsinálnak :D
    Úgyis ez az ISTEN game akárki akármit mond xD :D
  • geri777
    Ezt sztem nagyon elcseszték....
  • TDC Geronimo
    Oltári nagy gáz, hogy eredeti gamet nem lehet fizikai hordozóról felinstallálni a hulladék steam miatt. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek.
  • Gascan #3812
    Valaki más is azon a véleményen van 40 perc szingli után hogy mi ez a szar?:) ezt a MOH agyonveri :)
  • geri777

igy néz ki és egy ATI HD5770 Videokártya
  • gallardo
    Valaki aki szerver admin leírhatná hogy hogyan lehet csatlakozni.
  • Gabe18
    Passz... hát ha megy akkor szerintem várd ki, akármilyen lassú is, jobbat nem tudok.
  • geri777
    és akkor most mit csináljak ?
  • kill3r21
    öcsém mindig az eredeti játékot vásárlók szívnak, inkább töltsétek a skidrowot, az megy :D hamár megvettétek nem mind1? :D
  • empie
    hogy a viharba lehet olyan szervert a favorithoz adni amit nem látok a keresőben? azaz addolnám a magyar szerókat.
  • Gabe18
    Hát géptől is függ de az szerintem már sok lesz, szerintem nekem olyan 15 perc körül volt... Max 20, de akkor abban már benne van amit a steam-ről rátöltött pluszban.
  • geri777
    Menyi idő volt nektek ameddig felrakta a dvdről ? mert nekem csinálja lassan 30-40perce és nagyon lassan halad ez normális ?
  • mNzJean
    Steam server foglalt kérjük próbálkozzon később.... jól kezdődik... miért is utáltam mindíg is a steamet...
  • szopacska
    Miért laggolt a single? Nálam nem.
  • Boron Power
    Nekem is feltette, viszont most, kb. 100mbytos updatet akar még leszedni. Na az 10kbyte/sec-el jön, már amikor jön.
  • Newfronter
    Hogy oldódott meg? Játék közben egyszer csak jó lett, vagy újraindítottad és akkor? Kicsit érdekes...
  • elitehun
    Nekem telepitéskor a dvd-ről telepitette. perszer már csinált olyat hogy le akarta tölteni.

Am nekem már egyáltalán nem laggol a single
  • Gabe18
    A Skid Row már nagyon régen kész van, Sebastian Bach volt az énekes benne...
  • XenHai
    www.g2play.net ről vett valaki steam kulcsot!??
    Mert nem jött nekem meg!
  • Boron Power
    Nem lehet, hogy telepítéskor mindenkinél először letöltésbe kezd a steamen keresztül (nálam is ezt csinálta)és ez fogja le a steamet?
  • tommygear
    a steam-el van a baj egyértelműen, offline módba semmi baja a single-nek online-ba szétfagy az is
  • Gaben17
    Szerintem nyugodjunk meg és várjuk meg a holnapot,biztos történni fog valami a javulás érdekében.
  • Arti
    Olvass utána a neten valahol láttam hogyan kell telepiteni steam nélkül. Azért nem megy mert terhelt a steam. Haver is most rakta volna fel de nemtudja :D
  • viruska
    Kezdeti nehézségek után, elég jókat játszottam, ritkán belaggolt, de lehetett élvezni a játékot.
    Sajnos a magyar szervereket, köztük a miénket sem találom. :(
  • nyuny01 #3789
    Nem műxik így sem,nem akarja lemezről rakni!
  • Jaka923
    Na végre elindult.
  • Jaka923
    De bazz még telepíteni sem tudom, mert még az elején lefagy az a kurva Steam!!!
  • Gabe18
    Ja most éppen belépni sem lehet. Hát legalább úgy tesznek mint aki dolgozik a problémán...
  • mmovar
    mivan pocok? be pöccentél? hadjad már úgyse lehet játszani belépni sem. így hát tök mind1. tudom az elv...
  • tommygear
    jaja engem se már
  • Lbaxta
    megaplatinumnakis......piderac!!
  • Fpocok
    Kurvaanyád 576!