Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL

Frank99
Fpocok!
Sztem Írjál a [email protected] -ra, hogy tegyenek veled kivételt, és az 1 év elõtt adják oda a jogot!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

OLÁÁÁÁÁÁÁÁ! 😄
bigapó
már nem elérhetõ...

The Matrix has you...

ejha elég jól néz ki

na ez mar alakul, mégse olyan kicsi a mapp 😊

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bigapó
oks, reméltem, hogy csak ezek használják furán az angol nyelvet (nem kell belekötni, de így még nem olvastam). a mondat vége, hogy mit vágtak ki már egyértelmûbb, így abból végül visszafejtettem én is😊

The Matrix has you...

kurvanagy, alap 😊 - LAKKKKKKKKKKKK END LÓÓÓÓÓÓÓÓÓD - viva la revoluszió csitasasca csitatt fegyvertárazás hangok ascass csicsutit aasscasca dfgn

az a rossz, hogy mikor elkezdödik a pálya mégis szaros pisztollyal indulunk, pedig tök durva mikor ott benyomja a cuccost és ott vannak a jó fegyverek, kajak azt vártam h azokkal indulunk hamár mutatják érted

legalább csak ezen a pályán - én ugy csináltam volna már akkor, kompenzálva ezt azzal h pl keményebb a roham már az elején is

meg kicsinek tünik a pálya amit a gameplaybõl láttam (a pentagon)

de amugy fajjinn😊

DarkSector
magyarul: sok jó ember kis helyen....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
te meg diktáld be hogy: KÖSZÖNÖM és hogy ez itt a kész átverés volt.

és bazd le a telefont. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

eh mondom benezek mar mer lattam top10be van a ... - azt latom ide is irsz ehh 😊😄 de kicsit az sg lolz 😊

Blacksheep333
Ha tényleg kihozzák már 9.-én, akkor zsírkréta! 😊

Az operációs rendszeren is túl...

lolSL
az elkészült játékra értik, 50 szint lesz

TDC Geronimo
Final game alatt a végleges játékot értik :p

TDC Geronimo
Végén beszélnek a supportról is. Több mint valószínû, hogy lesz zombishoz meg multihoz is DLC, de elképzelhetõ egy story DLC is.

ez engem is érdekelne

bigapó
Hány szint lesz prestige-ig? 50-60-70?

The Matrix has you...

bigapó
hmm, ez mire vonatkozó kérdés: What do the fans want in the final game, and what was cut?

utolsó játék CoD-ból? vagy mire értik a final game-et?

The Matrix has you...

ezt merre látod?

bigapó
mw2-vel foglalkoztak egy ideig, hellyel közzel jól, amit eleve nem lehetett azt nem tudták kijavítani, de amit hoztak az jó lett, szerintem.

The Matrix has you...

DarkSector
látatlanban: 5-6o

TDC Geronimo
Utolsó behind the design rész treyarchal.

lolSL
szerinted jön patch hozzá? adná az isten hogy foglalkozzanak vele, rendszerint egy vicc volt a codok supportja

TDC Geronimo
ha valaki olvas single hosszáról nyögje majd be :p

FSpofon
már kint van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Call.of.Duty.Black.Ops.XBOX360-T.P

Arab money

honnan tudod?<#pias>

bigapó
szerintetek mikor jön az elsõ patch hozzá? 😄

fogadjunk, hogy jobb helyeken erre is lehet már fogadni 😄

The Matrix has you...

Prince23
Elvileg ma jön...

Úgy hogy gondolom a nagyobb áruházakba már lassan elkezdik kiszállítani, tehát a lemezek már készen vannak, aztán ha megvannak a megfelelõ összeköttetések akkor szerintem már minden megoldható.
Azt csodálom hogy ennyi "privát" videó mellett a Xbox-os warez még mindig nincs kint.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Gondolom teszter, újságíró😄 csak kicsit elszállt vele. Megkapta a tesztpéldányt meg a sajátját is, kicsit benyalt az Actinak a vidivel is 😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És Kennedy-t fogják a zombik széttépni?

Hogy ez hogy ment át a cenzorokon azt nem tudom, de hogy ez ki fogja verni a biztosítékot egyeseknél az biztos...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
aztakurva, de értelmes vagy. ha november 9-én jelenik meg ez a szar, akkor Õ hogy kapta meg? faszom konzolosok megint hamarabb szopnak?

The Matrix has you...

Prince23
No igen, lesz a Black Opsba egy Pentagon nevezetû zombis pálya, ahol JFK-val, Fidel Castroval meg még 2 nevezetességgel kell majd gyilkoljunk coopban. érdekes lesz.

Prince23
Hú bazz, szétröhögtük magunkat XD

DarkSector
oks ember de te míg elmész sorbaálsz, akkor is elõtted fognak játszani a steam-esek 😊

TDC Geronimo
<#idiota>

Megvette!
bigapó
ez, hogy a faszba lehet?

The Matrix has you...

http://www.youtube.com/user/DatBlackOps zombie gameplay

lolSL
amerikában lesz éjféli aktiválás, fölösleges akkor itthon sorba állni értet 😊

elmebeteg a csávó😄

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Smithwarden
Meg kell kerni egy havert aki amugy is ejfelkor venne meg, hogy vegye meg neked is, es azutan diktalja be a kodot neked telefonon.
Elozo nap letoltod az eredeti installert/clone dvd-t valamilyen torrentrol.
HA persze fontos neked hogy hamar jatsz vele es ne csak kb fel nappal kesobb amikor a futar meghozza. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lolSL
Most már kint van a single player befejezése is a neten, óvatosan a linkekkel.

Blacksheep333
ya...
Ilyenkor sajnálom, hogy kint lakok a picsába, vidéken.
Egyes boltok ilyen nagy neveknél kinyitnak 00:00-kor, ha tehetném már akkor megvenném, és leszarnám, hogy máshol ezer forinttal olcsóbb. :/

DarkSector
jogos. ha megszerzed.

Blacksheep333
Steamworks-ös játék, tehát muszáj lesz.
(sry a dupla postért)

Blacksheep333
Ha megszerzed a dobozost (tehát a CD-key-t) 00:01-kor te is ugyan úgy aktiválhatod és játszhatsz vele 9.-én.