Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem Írjál a [email protected] -ra, hogy tegyenek veled kivételt, és az 1 év elõtt adják oda a jogot!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
az a rossz, hogy mikor elkezdödik a pálya mégis szaros pisztollyal indulunk, pedig tök durva mikor ott benyomja a cuccost és ott vannak a jó fegyverek, kajak azt vártam h azokkal indulunk hamár mutatják érted
legalább csak ezen a pályán - én ugy csináltam volna már akkor, kompenzálva ezt azzal h pl keményebb a roham már az elején is
meg kicsinek tünik a pálya amit a gameplaybõl láttam (a pentagon)
de amugy fajjinn😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
és bazd le a telefont. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
utolsó játék CoD-ból? vagy mire értik a final game-et?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
fogadjunk, hogy jobb helyeken erre is lehet már fogadni 😄
The Matrix has you...
Azt csodálom hogy ennyi "privát" videó mellett a Xbox-os warez még mindig nincs kint.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy ez hogy ment át a cenzorokon azt nem tudom, de hogy ez ki fogja verni a biztosítékot egyeseknél az biztos...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Elozo nap letoltod az eredeti installert/clone dvd-t valamilyen torrentrol.
HA persze fontos neked hogy hamar jatsz vele es ne csak kb fel nappal kesobb amikor a futar meghozza. <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ilyenkor sajnálom, hogy kint lakok a picsába, vidéken.
Egyes boltok ilyen nagy neveknél kinyitnak 00:00-kor, ha tehetném már akkor megvenném, és leszarnám, hogy máshol ezer forinttal olcsóbb. :/
Az operációs rendszeren is túl...