Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
De akkor is pls. Nem nagy kérés, csak rakd spoiler mögé.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Csak véleményt mondtam. Nem tudtam, hogy a helyszín az spoiler. eleve tudtuk már elõre, hogy ázsiában fog játszódni a gém :)

Fpocok
Pls használjátok a spoiler jelzést, mert lehet valaki nem kíváncsi rá.

Prince23
Dobozon

elitehun
Te hol játszol? Vagy inkább min?
Fpocok
"Márcsak 8 nap van a megjelenésig, de úgy tûnik, hogy néhány üzletben elkezdték árusítani. Pár szerencsés vevõ már stream-elt is single campaing-t és zombi mode-t. Az Xbox360-as verzió már ki is került és egy csomó ember már warezolja is. A játék hivatalos szerverei nem lesznek aktiválva a hivatalos megjelenési dátumig, így ezek a játékosok nem tudnak online játszani egyelõre"

Fpocok
"It's only 8 more days before Black Ops is officially released, but it seems that the game is already being sold in some stores. Some lucky people have already streamed gameplay from the singleplayer campaign and zombie mode. As you might also guess, the Xbox 360 version has been leaked and is being pirated by a lot of people. The games official servers won't be activated until the release date, so these people won't be able to play Black Ops online, for now."

Szóval akik megvették rendesen SEM tudnak majd játszani... ezt azért jó olvasni.

Rage47
Áháá, így már más:)
Fpocok
Nem...
Az már a WaW után elkezdõdött.

Rage47
Ja, azt hittem annyi idõ alatt készült xD
Fpocok
Akkor jelentették be kb.

Rage47
Fél évet?
Fpocok
Úgy látom, hogy itt a platinumnál a legolcsóbb úgy, hogy még aznap megérkezik nem? Ezt is akkor kirakom.

Azoknak akik még nem rendelték elõ egy kis javaslat:

Elõrendelve nincs házhoz szállítási díj [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data={{mid}}]itt[/url] 9500Huf vagy itt 10Ft-al olcsóbban. <#vigyor2><#eljen>
Törölt felhasználó
Ez a bányából való menekülés annyira jól sikerült, a motoros résszel, meg Sergei brutalitásával, hogy itt döntöttem el, hogy mégiscsak megveszem PC-re a Black Ops-ot. Mivel nemrég lett újra munkahelyen, nem állok túl jól pénzügyelig, de annyira tetszik eddig a single, hogy ezt bármikor szívesen veszem majd le a polcról. Nem vagyok túl jó a mulitkban, de ezt már alig várom, hogy kipróbáljam.
Én már meg sem nézem, kivárom ezt a 8 napot.
hyjal
adom<#nevetes1>
elég jó lett<#eljen>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Muttley

Just do it :)

Prince23
LAUNCH TRAILER

na ez is jóra sikerült :D

szintén ezt kívánom és remélem rend lesz itt, és warezt tényleg a warezba...
mNzJean
<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

hyjal
gratulálok,jó munkát<#pias><#law>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Fpocok
Jaja. Köszi mindenkinek a segítséget! Márcsak 8 nap. Ha fél évet vártunk eddig, akkor ez már semmi <#vigyor2>

csuszi
na, meg is van az új hg.

MJ rulz Pink Team The Only One

TDC Geronimo
Mondjuk ahogy olvastam utána a srác aki írta ezt még le se szedhette kb úgyhogy... :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

FSpofon2
tipikus buta magyar aki kinyomja a videokat mert egy szót nem tud angolul
pedig ilyen fontos még sose volt a story codban

Arab money

Fpocok
Ezt tegnap én is láttam.
Általában utálom az ilyeneket, de ezen most nagyon jót nevettem. Alatta Superman zene :D

Csak erõs idegzetûeknek! <#hehe>

http://www.youtube.com/v/kJ7vawPyVbs

TDC Geronimo
lol. Ez az "insanely crazy long story" nekik? :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Frank99
addig ha kértem a kevésbé tisztelt warezolókat, hogy VAGY nem tegyenek ide semmit, vagy használják a SPOILER tagot!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

csuszi
inkább a 2v2 kupára jelentkezz te kis huligán

BEAST
Te és az alvilági kapcsolataid... :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Muttley
<#eljen> úgy legyen

csuszi
már írtam levelet. sc-ben is várt a nép heteket, aztán egy jól irányzott levél még 1 óra sem volt.

Muttley
ha segítesz neki, kihez forduljon a nyilvános hsz mellett, lehet, h megköszöni ;)

elitehun
XD :D <#hehe><#idiota>

Mi értelem volt minden perk mögé irni hogy PRO?? Tudjuk hogy lesznek PRO perkek is XD
csuszi
starcrfat topicban is ez volt, csak tudni kell kinek kell írni, 1 óra múlva hg volt miután írtam.

grebber
Megint jó hosszúra sikerült :D

"Ez szörnyen rövid :( Nem is értem ez hogyan lehet. Videók nélkül 2-3 óra. Mint ha egy demo lenne. SMG2 a király."

Next PC upgrade: 2022

Muttley
email-re 2012-ben kapsz választ,
TE MAGAD írj nyilvánosba
ünnepnap "hukérz?" ;) - otthonról is tudják intézni, mint ahogya delete-eket is szokták az új témákban

mNzJean
Sry , nem láttam . <#worship> , de annak örülök ,hogy a martydomot kihagyták , mert az egyik leggusztustalanabb perk volt .

Fpocok
Írtam már két emailt is. Fórumra azért nem írtam eddig... mert már írtak oda, hogy nézzenek be. Ráadásul hosszúhétvége van, meg ünnepnap... gondolom ezért nem néztek még rá levélre.

Muttley
Muttley
Fpocok!

Javaslom, hogy ne E-mailt írj modiknak, hanem EBBE a topicba közvetlenül írj egy hszt. "Tisztelt Moderátor, Tekintettel az X idõs sg tagságodra és megszavazott és a "topicbeli szavazás többségi eredményére kéred a CoD: BO topicban a házigazda jogok számodra való beállítását. Várod a mihamarabbi visszajelzésüket, figyelemmel a topicban kialakuló gyors történésekre."

A warezzel három dolgot tehetsz: 1) átteszed a warez/ OFFtopicba 2) "OFF / Moderált hozzászólás! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet" -ként tünteted fel lsd TDU2 topic 3) simán törlöd

-ként küzdj! :)

mNzJean
Multiplayer perkek :

Tier 1

Lightweight >> Lightweight Pro

Scavenger >> Scavenger Pro

Ghost >> Ghost Pro

Flak Jacket >> Flak Jacket Pro

Hardline >> Hardline Pro

Tier 2

Hardened >> Hardened Pro

Scout >> Scout Pro

Steady Aim >> Steady Aim Pro

Sleight of Hand >> Sleight of Hand Pro

Warlord >> Warlord Pro

Tier 3

Marathon >> Marathon Pro

Ninja >> Ninja Pro

Second Chance >> Second Chance Pro

Hacker >> Hacker Pro

Tactical Mask >> Tactical Mask Pro

Frank99
írok én is.

Fpocok
Pénteken írtam már, de ezt már le is írtam. Írtam megint.

Frank99
én is csak valakitõl olvastam, lejjebb.
írtál már, hogy szeretnél házigazda lenni?

mert így volt még tavaly, és másoknak is kellett támogató mailt írni.
ha azóta ez megváltozott, akkor bocs.

Fpocok
Amúgy honnan jön ez a nincs meg egy év? Csak mert nekem azt írja, hogy 2009.09 regisztáltam. Aztán akárhogyan nézem, az 1 év... vagy nem ezt kell nézni?

Frank99
én jószándékból írtam, ha nem vetted volna észre, és amúgy is Fpocoknak, nem neked.

mNzJean
Ne izgulj már annyit , meg fogja kapni a HG-t , de ha mégse akkor se te leszel itt a házigazda hanem valaki más , számodra ez a meccs eldõlt úgyhogy szállj már le légyszíves Pocokról meg errõl a házigazdatémáról mert kezd kurvára unalmas lenni . Felnõtt ember létedre igazán lehetne benned annyi,hogy ha alulmaradtál akkor méltósággal viseled nem úgy mint egy 14 éves kamasz gyerek .