11248
  • underclass hero
    A 3 és az UO(kiegészitó volt) kivételével mindegyiket 2 évig fejlesztették, tehát a 2-őt is, mivel Uo-t se IW csinálta, hanem a Gray Matter. A 3-ra asszem 8 hónapja volt akkor a Treyarchnak. Azóta viszont ténylegesen, 2-2 éve van mindegyik fejlesztőcsapatnak.
    Egyébként a legelső rész is kevesebb mint két év alatt készült el azt hiszem, mivel 2003 novemberében adták ki, és a fejlesztők nagy részének előző játéka 2002 januárjában jött ki, amit mindannyian tudunk, hogy a remekül sikerült Aliied Assault volt.:)
  • balintk
    Próbáljátok ki a zombi módot, az legalább működik és nem laggol.
  • Gascan #3907
    az egész játék az :) kiváncsi vagyok mi tökömnek adtak ennek 8.5-et IGN-en... 6.5-nél egyáltalán nem érdemelne többet
  • SigS
    Naja, minden 2. embernek ilyen konfigja van...
  • XenHai
    G2PLAY.net ről rendelt valaki?
  • kill3r21
    akkor már csak 1 kérdés fogalmazódott meg bennem, mit csinálnak a csapatok 2 évig ha ez az eredmény? :) Már más fórumon olvasgatom hogy orrba szájba fagyogat az eredeti is :) Én inkább Off-ra teszem magam, mert ez vicc :)
  • bigapó
    Gondoltam, hogy nem maradsz ki ebből sem:) steamen még mindig megvagy, találkozunk a csatatéren :D
  • Gabe18
    Ez mondjuk már pont nem igaz, mivel azáltal hogy két csapat csinálja egy-egy részre 2 évük van már a 2. rész óta...
  • Maxtreme
    Képek fps számmal:
    (1680, max, 4xaa/16xaf)

Hát jah. Az mw2 gyorsabb volt. Itt inkább a swappelések érdekesek. Ami még érdekesebb hogy swappelés után ált leesik 47-48-ra az fps, és ottmarad 1 darabig. Később ha visszamegyek ugyanarra a helyszínre, 80-82 fps-en áll a számláló.
    Van ezen még mit javítani. (na nem mintha a 47 fs játszhatatlan lenne, de a swappelések idegesítőek)
  • kill3r21
    ez annak a hibája hogy évenként kell egy kalap szart csinálni azért....:)kb ilyen párbeszéd lehet a fejlesztők között:
    Főnök: csináljatok új codot, van rá kb 1 évetek
    Csapat: de fönök 1 év nem elég , nem fog menni
    Főnök: ne aggódjatok csináljatok vmit 1 év alatt amit ki lehet adni, aztán majd kiadás után pecsekkel megoldjuk....egyébként is a parasztok úgyis remegni fognak érte,

kb
    :)
  • HD JOHNNIE
    hjajaj én és a névmemória :) Biztosan beugrana ha látnék képet vagy ilyesmi de így nem :) Basszus, nem most volt az sem. Öregszem :(
  • Neoncsoves
    GFM-et szerettem. :) UO-ban re4L néven játszottam MGC-s voltam illetve voltam KMP-s is :D talán felismersz mert jártunk h2q&bull szerverre :)
  • HD JOHNNIE
    same here
  • Gabe18
    Bár csak olyan szerver 32-es ami "BlackOpS Privat". Mert hogy elvileg Private Match-et is lehet indítani. De hogy ezeket miért 32-esként jelöli, azt nem tudom.
    Mindenesetre továbbra is dög lassú.
  • geri777
    Ez engem is nagyon érdekel
    nekem idáig semmi bajom nem volt az 576tal...

ami most bajok vannak a játékkal az csak a gyártók hibája sztem....
  • HD JOHNNIE
    Egyetértek az uo-s részével. Azt nagyon eltalálták! Volt/van hozzá German Front Mod is, melyet a mostani hc-hoz tudnám hasonlítani, de a játékélmény sokkal jobb volt!
  • bandi007
    A grafika sztem egy nagy ratyi....
  • Neoncsoves
    sajnos nem. ha lehetne, már az mw2 rég nem lenne nálam:D
  • Gascan #3891
    el lehet adni a játékot? úgy értem a kódot tudja valaki utánam használni, hogy már hozzáadódott a steam fiókomhoz?
  • Neoncsoves
    szerintem a kedves HG-ra rájött az idegroham és nem tudja megmagyarázni csak a hszeimet törölgetni
  • toarpad
    Elnézést kérek , csak érdeklődnék hogy mit tett az 576 , hogy ilyen jelzőkkel illetitek ? Hogy baszott át ?
  • tommygear
    az aktiváláshoz kell net, nekem simán ment a telepítés dvd-ről
  • Neoncsoves
    gondolom nem is láttad az első részt és a kiegészítőjét, az UO-t. van 1 csöpp különbség akár játékélményt nézünk, vagy bármit. az volt az igazi cod, nem ez a szar ahol nozoomba félpályáról leszedsz valakit... elbutították a sok gyökérnek hogy tömegjáték legyen belőle. régen legalább kellett taktikázni, mostmár igazából felesleges taktikázni, lényeg hogy gyorsabban lőj azt csókolom
  • Gabe18
    Nem tudom, de múlt éveb ugyanez volt az MW2-ben is hogy volt pár ember akinek örökké a steam-ről akarta letölteni az egész játékot.
    Nekem az is, ez is feltelepült normálisan.
  • bigapó
    hát, most már örülök, hogy melózom és csak később kapom kézhez a játékot:) addigra már biztos helyrepofozzák a dolgokat. Én azért szorítok nektek srácok, hogy még ma éjjel ki tudjátok próbálni laggmentesen :)
  • Newfronter
    Miért mit csináltak vele? Az hogy most lagol a gépeden, ami nemsokára el fog múlni, ezért vagy kiakadva most komolyan? :D
  • kill3r21
    Az 1 biztos az évenkénti COD dolog fogja megölni az egészet :) Aki nem multizik, annak pár óra azt cső, felejtős, lenne inkább 3 évente de akkor legyen ujrajátszási faktor, mint annó :)
  • Gabe18
    Amúgy most már teljes a káosz, a szerverkereső az unranked szervereken egy csomót 32 slotosnak ír ki mikor arról volt szó hogy 24 a maximum...
  • Neoncsoves
    volt aki azt mondta, hogy több gigákat el kezdett neki tölteni a STEAM. ez hogy van?
  • Gabe18
    Igen mert mikor a lemezről felraktad akkor a steam még utána tölt pár megát hogy teljes legyen. Attól még a lemezről kell felrakni.
  • geri777
    szerintem a steam aktivácio miat kell internet.... és az aktivácio meg a telepítéshez kell :D
  • Neoncsoves
    akkor mi értelme a dvd-nek? vagy ez egy üres dvd amire lightscribe-bal feltoltak egy képet?
  • geri777
    a dobozán rajta van hogy internet kapcsolat szükséges a telepítéshez
  • Neoncsoves
    szerintem ennyire ezt a sorozatot nem sokan szeretik annyira mint én, nem véletlenül játszok cod1 óta, de amit csináltak ezzel a sorozattal, attól a hányinger kerülget!

egy tény leírása miért basztatás? szar most a multi nem? akkor most mivan? ja tudom fáj az igazság, ettől függetlenül valószínűleg megveszem hacsak nem 14 ezer ft lesz
  • bajgunar
    Huzd ki a NET madzagot, offline -ba mindenképp kéne h települjön.
  • geri777
    Valaki írja már le hogy a faszba rakjam fel a gépre? ugy hogy a dvdről települjön
  • Gabe18
    Hogy a warez verzióval mit csinálsz az engem egyáltalán nem érdekel, de baxtatod itt azokat akik megvették, netán szeretik ezt a sorozatot, de azért te is letöltöd. Kissé gusztustalannak tartom ezt...
  • Gaben17
    Na valamilyen úton módon 50perc single közben megjavult és online se esik le az fps...multit meg se próbálom egyenlőrre...:D Sp-t le se tudom perpill rakni,nekem nagyon tetszik. Amint kilesz javítva ez az fps bug ,egy jó játék lesz
  • pisztácia
    Sztem 576 teljesen korrekt. VLegalabbis nekem sose volt veluk gondom. Ma is nyitás előtt 10 percel küldtek SMS-t hogy mehtek atvehetem. Sőt, volt hogy felhivtak, hogy megerkezett az elorendelt jatekom.
  • bigapó
    mit csinált 576? rárakott 1 ezrest?